GEOTEST INGENIEURSBURO

Particuliere bedrijvenSteenkoolmijnen • GEOTEST INGENIEURSBURO
Private companiesCoal Mining • GEOTEST INGENIEURSBURO

Contactgegevens GEOTEST INGENIEURSBURO: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GEOTEST INGENIEURSBURO: address, phone, fax, email, website, opening hours

GEOTEST INGENIEURSBURO

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Dendermondsesteenweg 172; 2830; Willebroek, België

Telefoon (phone): 03 886 67 13; 03 889 13 36 (+32-03 886 67 13; 03 889 13 36) 03 886 67 13; 03 889 13 36 (+32-03 886 67 13; 03 889 13 36)

Fax (fax): 03 886 01 57 (+32-03 886 01 57) 03 886 01 57 (+32-03 886 01 57)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GEOTEST INGENIEURSBURO: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GEOTEST INGENIEURSBURO"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GEOTEST INGENIEURSBURO"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GEOTEST INGENIEURSBURO, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GEOTEST INGENIEURSBURO. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GEOTEST INGENIEURSBURO, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GEOTEST INGENIEURSBURO. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GEOTEST INGENIEURSBURO
Products information GEOTEST INGENIEURSBURO

BTW identificatienummer (tax): BE05577453613
Ondernemingsnummer: 4640045166
Hoofdstad (capital): 846,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 631,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Producten die in GEOTEST INGENIEURSBURO zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Soil analysis

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GEOTEST INGENIEURSBURO
(Get full report from official database of BE for GEOTEST INGENIEURSBURO)

Aanvulling soorten activiteiten voor GEOTEST INGENIEURSBURO
Addition kinds of activities for GEOTEST INGENIEURSBURO

363500. Huishoudelijke stofzuigers | Household vacuum cleaners
514801. fruit | Fruits
866101. Kerken, tempels en heiligdommen | Churches, temples, and shrines
26210607. Tablet papier | Tablet paper
26210900. Gebouw en dakpapier, velden en isolatiebekleding | Building and roofing paper, felts and insulation siding
39990803. Curiosa | Bric-a-brac
42129908. Zware machines transport, lokaal | Heavy machinery transport, local
49530201. Vuilnis: verzamelen, vernietigen en verwerken | Garbage: collecting, destroying, and processing
58120309. Eten bars | Food bars

Werken bij GEOTEST INGENIEURSBURO: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GEOTEST INGENIEURSBURO: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GEOTEST INGENIEURSBURO. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GEOTEST INGENIEURSBURO. Looking for open vacancies in other companies

  • Verkoper groeten en fruit (DENTERGEM)

    Regio: DENTERGEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een groenten- en fruitwinkel in Dentergem zijn we op zoek naar iemand die van dinsdag tem vrijdag wil werken. Je werkt steeds van 8u tot 12u en van 13u30 tot 18u30. Je staat alleen in de winkel dus helpt klanten met hun bestellingen, zorgt dat de winkel in orde is, doet kassawerk, ...

  • Tijdelijke gemotiveerde schoonmaker (WIELSBEKE)

    Regio: WIELSBEKE

    Bedrijf: Start People Veurne

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Poetsen van bureaus, toiletten, ook deels in productie

  • Administratief bediende schadedossiers (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als administratief bediende schadedossiers ben je verantwoordelijk voor volgend takenpakket: - Je indexeert de briefwisseling in de schadedossiers op een correcte manier Je verzorgt de opening van nieuwe dossiers Je voert algemene administratieve taken uit

  • Confectiemedewerker met ervaring M/V (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: ACTIEF IEPER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    We zijn op zoek naar ervaren confectiemedewerkers. 2 PLOEGEN Je staat in voor de controle van de doeken, je snijdt de doeken op maat om tot het ontwerp te komen. Je stikt de doeken samen met behulp van stikmachines.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) in St-Kruis 16u/week (SINT-KRUIS)

    Regio: SINT-KRUIS

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 2 gastgezinnen wonende in Sint-Kruis Brugge. Als huishoudhulp staat u voornamelijk in voor het huishouden: poetsen en ev. strijken en andere huishoudelijke taken. Uren verspreid over meerdere dagen. Gastgezin is op zoek naar een huishoudster die zelfstandig kan werken, het werk ziet en zichzelf kan organiseren. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Huishoudhulp regio Booischot (BOOISCHOT)

    Regio: BOOISCHOT

    Bedrijf: RUNTIME SERVICES (VG.479/BUOS)

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor ons team van 280 huishoudhulpen zoeken we een vlotte en energieke persoon die het huishouden mee kan beredderen. Je zal van a tot z instaan tot het zelf indelen van je taken die bestaan uit oa poetsen, wassen, strijken, bedden opdekken... En alle andere taken die minder vaak zullen voorkomen, maar wel tot algemene huishoudelijke taken behoren. Je zal tewerkgesteld worden bij verschillende vaste gezinnen. Je werkt als huishoudhulp met dienstencheques. Als huishoudhulp kunnen je taken bestaan uit poetsen, strijken en soms wassen, boodschappen doen of eten maken. Zelfstandig kunnen werken is een vereiste, net als zelf de gevraagde taken kunnen inplannen. Een eigen wagen of bromfiets hebben is een pluspunt.

  • Poets- en huishoudhulp regio Tielt-Winge (TIELT-WINGE)

    Regio: TIELT-WINGE

    Bedrijf: IN-Z regio Vlaams Brabant Oost

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, … bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen,… op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega’s tewerkstelling in Tielt-Winge en omgeving

  • Zorgzame gezellige huishoudhulpen Regio Nijlen (NIJLEN)

    Regio: NIJLEN

    Bedrijf: HET POETSPALEIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet 2018 goed in en contacteer ons! Het PoetsPaleis is een professionele dienstenchequefirma met een hart voor mensen. De mens achter de job is voor ons heel erg belangrijk! Heb je het vaak heel erg druk en vraag je je af hoe je het gezin en werk kan blijven combineren? Bij Het PoetsPaleis streven we naar een aangename balans tussen werk en plezier. We bieden daarom werkschema’s die volledig aangepast zijn aan hun wensen en noden. Door ons groeiend succes zijn we op zoek naar: ENTHOUSIASTE ZORGZAME HUISHOUDHULPEN Regio Herenthout, Noorderwijk, Olen, Itegem, Morkhoven, Wiekevorst, Herentals, Itegem, Bevel, Grobbendonk, Nijlen Help je graag mensen een handje in het huishouden? Weet je bovendien van aanpakken en ben je op zoek naar een leuke vast deeltijdse of voltijdse job? Dan ben je van harte welkom in Het POETSPALEIS! Staat jouw regio niet vermeld? Geen nood…Het PoetsPaleis bedient elke gemeente in de Kempen dus spring gerust even binnen in 1 van onze kantoren voor wat meer informatie! Werk je momenteel al als hulp in het huishouden maar voel je je bij die werkgever niet helemaal thuis? Kom gerust eens langs op ons kantoor… misschien kunnen wij wat voor je betekenen.

  • Recruiter (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: Solvus

    Type: Vaste Job

    Zeven uur. Wekker. Opstaan en genieten van een gezond ontbijt voor je op weg gaat naar je Unique-kantoor te AALST en de dag overloopt met je collega's bij een tas koffie. Die wordt druk: in de voormiddag verwelkom jij de nieuwe kandidaten die langskomen. Omdat je de openstaande vacatures goed kent, kan je tijdens die gesprekken vooral focussen op het inschatten en testen van je kandidaten. In je hoofd ben je dan al bezig met de zoektocht naar de perfecte vacature. In de namiddag ga je verder met de matchmaking. Tussendoor bel je ook met klanten om kandidaten aan te prijzen en nieuwe kansen op te snorren. En dan is er ook nog dat leuke nieuws natuurlijk: twee van je kandidaten mailen je dat ze nog even langskomen om hun nieuwe contract te ondertekenen. Met een supergevoel sluit je je pc af. Zo zien wij je functie als consultant: Onze consultants zijn de schakel tussen kandidaten en onze klanten. Dat is een functie met best veel verantwoordelijkheid. Kandidaten zitten immers op hete kolen: zij hopen dat je snel met een leuke en gepaste job op de proppen komt. Intussen wachten klanten op een nieuwe collega. Tussen die twee partijen ben jij de schakel en dat vind je best een prettige rol. Wat zijn je taken als consultant: Je voert gesprekken met kandidaten, test en screent ze, en beoordeelt hun cv. Je vergelijkt kandidaten met vacatures en maakt perfecte matches. Je overtuigt de klant van je match en begeleidt het proces tot aan de ondertekening van het contract. Je belt spontaan klanten op om te vragen of ze nieuwe vacatures voor je hebben, en prijst kandidaten aan bij bedrijven waar we nog niet voor werken. Je gedraagt je als een ondernemer die kansen grijpt, nieuwe mogelijkheden ziet en nastreeft.

  • Operator / medewerker exploitatie op zelfstandige basis (m/v) (1/2 weekends) (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: BiogasTec

    Type: Zelfstandige activiteit

    Jouw belangrijkste taak is de dagelijkse werking van de installatie beheren: controle van de werking van de installatie, opvolgen van alarmen, bijsturen van processen, site proper houden en vaste afvalstromen voeden met de verreiker. Daarnaast sta je in voor de acceptatie van de afvalstromen, de staalname en de controle van de vrachtdocumenten. Je werkt in een team van 2 exploitatiemedewerkers, je ondersteunt ook in de uitvoering van specifieke en algemene onderhoudstaken. Indien er problemen zijn, signaleer je deze tijdig aan de centrale exploitatie-ondersteuning en help je zoeken naar een oplossing. Bij afwezigheid volg je de installatie op vanop afstand.

  • reclamebedelers huis-aan-huis gezocht regio KALMTHOUT (KALMTHOUT)

    Regio: KALMTHOUT

    Bedrijf: BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij op zoek naar een leuke bijverdienste in jouw buurt? Dan hebben wij de opdracht voor jou! Voor de uitbreiding van ons netwerk aan zelfstandige promo koeriers zijn wij steeds op zoek naar gemotiveerde en dynamische mensen om kranten in folders te bedelen. Heel flexibele uren - jij bepaalt waar je wilt bedelen.

  • Centric - Linux / Drupal Engineer (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Linux / Drupal engineer to join our team in order to provide support for the Linux/Drupal platform     Required knowledge Varnish (reverse proxy & caching) Apache2 (Webserver) PHP (Scripting Language) Galera (MySQL database cluster) Apache Solr (Indexing server) Puppet (config management) Aegir (Drupal deployment system) Jenkins (Automation server) GIT (Version Control) LDAP (user beheer) Syslog (logging) HAProxy (TCP loadbalancer) Memcached (distributed memory object caching) Bash scripting Languages : Dutch &/or French (mandatory) - English   Details   Start date : 02.11.18 End date  : 31.07.19

Zoek naar antwoorden van GEOTEST INGENIEURSBURO in sociale netwerken
Look for responds of GEOTEST INGENIEURSBURO in social networks

Lees alle opmerkingen voor GEOTEST INGENIEURSBURO. Laat een reactie achter voor GEOTEST INGENIEURSBURO. GEOTEST INGENIEURSBURO bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GEOTEST INGENIEURSBURO. Leave a respond for GEOTEST INGENIEURSBURO. GEOTEST INGENIEURSBURO on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GEOTEST INGENIEURSBURO op de google maps. Adres en contacten GEOTEST INGENIEURSBURO
Location of GEOTEST INGENIEURSBURO on the google maps. Address and contacts of GEOTEST INGENIEURSBURO

Andere gerelateerde bedrijven als come GEOTEST INGENIEURSBURO GEOTEST INGENIEURSBURO: LAURYSSEN - VAN LOOVEREN BVBA | FORD-DEVOLDER | ST.LAMBERTUSINSTITUUT | Georges-Lux SA | FABIEN FONDU

Other related companies as GEOTEST INGENIEURSBURO: LAURYSSEN - VAN LOOVEREN BVBA | FORD-DEVOLDER | ST.LAMBERTUSINSTITUUT | Georges-Lux SA | FABIEN FONDU

GEOTEST INGENIEURSBURO is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is GEOTEST INGENIEURSBURO, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05577453613. Het bedrijf GEOTEST INGENIEURSBURO bevindt zich op het adres: Dendermondsesteenweg 172; 2830; Willebroek. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 846,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 631,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Soil analysis. Producten gemaakt in GEOTEST INGENIEURSBURO zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van GEOTEST INGENIEURSBURO is Steenkoolmijnen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GEOTEST INGENIEURSBURO is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GEOTEST INGENIEURSBURO, openstaande posities, locatie van GEOTEST INGENIEURSBURO op de kaart.

GEOTEST INGENIEURSBURO is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is GEOTEST INGENIEURSBURO, company assigned to the tax number BE05577453613. The company GEOTEST INGENIEURSBURO is located at the address: Dendermondsesteenweg 172; 2830; Willebroek. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 846,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 631,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Soil analysis. Products created in GEOTEST INGENIEURSBURO were not found.
The main activity of GEOTEST INGENIEURSBURO is Coal Mining, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of GEOTEST INGENIEURSBURO is not available. You also can look at reviews of GEOTEST INGENIEURSBURO, open positions, location of GEOTEST INGENIEURSBURO on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over GEOTEST INGENIEURSBURO, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GEOTEST INGENIEURSBURO, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GEOTEST INGENIEURSBURO, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GEOTEST INGENIEURSBURO, employees, financial statistics.