Diepsonderingen Verbeke

Particuliere bedrijvenPijpleidingen, behalve aardgas • Diepsonderingen Verbeke
Private companiesPipelines, Except Natural Gas • Diepsonderingen Verbeke

Contactgegevens Diepsonderingen Verbeke: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Diepsonderingen Verbeke: address, phone, fax, email, website, opening hours

Diepsonderingen Verbeke

Regio (region): N\A, België

Adres (address): 't Lindeke 13; 8880; Ledegem (Sint-Eloois-Winkel), België

Telefoon (phone): 056 50 30 43 (+32-056 50 30 43) 056 50 30 43 (+32-056 50 30 43)

Fax (fax): 056 50 44 73 (+32-056 50 44 73) 056 50 44 73 (+32-056 50 44 73)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Diepsonderingen Verbeke: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Diepsonderingen Verbeke"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Diepsonderingen Verbeke"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Diepsonderingen Verbeke, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Diepsonderingen Verbeke. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Diepsonderingen Verbeke, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Diepsonderingen Verbeke. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Diepsonderingen Verbeke
Products information Diepsonderingen Verbeke

BTW identificatienummer (tax): BE08536346435
Ondernemingsnummer: 2480407714
Hoofdstad (capital): 726,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 170,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Engineering offices - Environmental techniques

Product categorie (product category): Soil analysis

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Diepsonderingen Verbeke
(Get full report from official database of BE for Diepsonderingen Verbeke)

Aanvulling soorten activiteiten voor Diepsonderingen Verbeke
Addition kinds of activities for Diepsonderingen Verbeke

329101. Schurende schurende materialen | Scouring abrasive materials
375102. Fietsen en aanverwante onderdelen | Bicycles and related parts
751500. Personenauto leasing | Passenger car leasing
23210202. Sport shirts, mannen en jongens ': van aangekochte materialen | Sport shirts, men's and boys': from purchased materials
35529900. Textielmachines, nec | Textile machinery, nec
37110406. Motorhomes, zelfstandige, montage van | Motor homes, self contained, assembly of
50830307. Haying machines | Haying machinery
59440100. Klok- en horlogebuties | Clock and watch stores

Werken bij Diepsonderingen Verbeke: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Diepsonderingen Verbeke: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Diepsonderingen Verbeke. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Diepsonderingen Verbeke. Looking for open vacancies in other companies

  • Verpleegkundige Heelkunde 8D (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ZNA

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Vacaturenummer: 5729 Locatie: ZNA Middelheim in Antwerpen Afdeling/ Bedrijfseenheid: 8D Algemene Heelkunde Jobtime: 100% (38 uur/week) Contract: bepaalde duur (3 maanden)  Handel jij steeds op een betrokken, respectvolle en klantgerichte manier? Jouw uitdaging: Je verleent individuele, totale en planmatige zorg met oog voor de lichamelijke en psychosociale behoeften van elke patiënt. Vertrouwt de behandelende arts jou een verpleegkundige opdracht toe, dan voer je die correct, zorgzaam en conform de wettelijke bepalingen uit, eventueel met de steun van ziekenhuis- en verzorgingsassistenten. Je verzekert de continuïteit van de zorgverlening via mondelinge besprekingen, schriftelijke registraties in het verpleegdossier en verpleegkundige transfertnota’s. Daarbij verlies je de kwaliteit en verbetering van de verpleegkundige dienstverlening nooit uit het oog. Je staat onder leiding van de (vervangend) hoofdverpleegkundige en behartigt diens taken indien nodig om de goede werking van de afdeling te waarborgen. Op administratief, technisch en huishoudelijk vlak draag je eveneens jouw steentje bij, o.a. door mee te werken aan opgelegde taken door de instelling of overheid (bv. registratie, minimale verpleegkundige gegevens, …). De opvang, begeleiding en evaluatie van stagiair(e)s is bij jou ook in goede handen. Je kan werken met wisselende uren alsook weekends en nachten. Nog vragen? Meer weten over de wervingsprocedure? Contacteer Martine Mols, HR specialist, op 03 217 72 65. Meer weten over de functie? Contacteer Marleen Geurden, Verpleegkundig bedrijfsleider Heelkunde ZNA Middelheim, op 03 280 25 10. Zie je dit 100% zitten?

  • Machine-operator 2 ploegen (m/v) (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als operator ga je als volgt te werk:- Staal uitsnijden bij nieuwe kwaliteiten voor aanmaak referentiestalen- Moederrollen in afrollers brengen- Aannaaien van moederrollen- Controle instelling machines- Stikdiepte instellen- Slechte stukken uitsnijden voor recuperatie

  • Kraanman Staalfabriek - ArcelorMittal Gent (volcontinusysteem) (SINT-KRUIS-WINKEL)

    Regio: SINT-KRUIS-WINKEL

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE ARCELOR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als kraanman in de staalfabriek sta je in voor de bevoorrading en transport van de goederen. Je brengt de verschillende grondstoffen en materialen naar de verschillende afdelingen en zorgt voor de afvoer van de afvalbakken. Daarnaast sta je ook nog in voor het laden en lossen van de vrachtwagens.

  • Heftruckchauffeur productie (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Go4Jobs Merelbeke

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als operator sta je in voor het afvullen en laden van kwaliteitsproducten volgens gangbare kwaliteits-, veiligheids- en milieunormen. Jouw taken zien er uit als volgt: - Afvullen van verschillende soorten producten volgens de beschreven instructies. Toezien op veilige en precieze werking van de installatie. - Nauwkeurig invullen van vul- en laadopdrachten. - Laden en lossen van verpakkingsmaterialen, afgewerkte producten en verpakte grondstoffen. - Rijden met de heftruck voor het stapelen van de afgevulde goederen en het laden en lossen van vrachtwagens.

  • Commercieel medewerker binnendienst (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een specialist in hout en plaatmateriaal voor bouwondernemingen, zijn wij op zoek naar een commercieel medewerker binnendienst.  Als intern adviseur binnen ons filiaal, staat u in nauw contact met de klant, met de buitendienstmedewerkers en uw collega’s in de groep. Na een opleidingstraject zorgt u met een grondige kennis van zaken voor de goede opvolging van A tot Z van prijsvragen en bestellingen. U informeert en adviseert de klant van de toepassingsmogelijkheden en stelt de beste oplossingen voor uit ons uitgebreide productassortiment. Je communiceert hiertoe intensief met klanten en leveranciers.

  • Jobstudent voor trendy beenhouwerij (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: Konvert Interim Tessenderlo

    Type: Studentenjob

    Voor een trendy beenhouwerij, gevestigd in een gekende supermarkt in Tessenderlo, zijn wij op zoek naar een enthousiaste jobstudent. Als jobstudent in de beenhouwerij bedien je de klanten steeds met een glimlach en zorg je ervoor dat alles hygiënisch en netjes verloopt. Op de minder drukke momenten in de verkoop, help je ook mee in het atelier voor het afwassen en het maken van eenvoudige bereidingen. Op zoek naar een leuke studentenjob, waarbij je veel in contact komt met mensen en je in een leuk team kan werken? Bezorg dan nu je gegevens aan het team van Konvert Tessenderlo!

  • Jobstudent technische dienst (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: Konvert Interim Tessenderlo

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant gelegen te Beringen, gespecialiseerd in horecaproducten, zijn wij op zoek naar een jobstudent om te werken op de technische dienst. Ben je 1 dag tijdens de week vrij van school en volg je bij voorkeur een technische richting. Neem dan vlug contract met ons op!

  • FLEXI-JOB ZATERDAG NACHTPLOEG (BALEN)

    Regio: BALEN

    Bedrijf: Select HR Geel

    Type: Studentenjob

    Jouw taken in deze flexi-job: Ondersteunen van de productiemedewerkers tijdens de nachtploeg; je werkt dus tijdens de nacht (+/- 19.00u - 04.00u); klaarzetten van producten op karren; tellen van de producten; gebruik maken van de pc; wegen van verschillende producten, en volgen van recepturen; bijdragen aan orde en netheid. Bedrijfsprofiel: Voor een leuke firma, met familiale werksfeer, zijn wij op zoek naar gemotiveerde flexi-jobber. Onze klant is een productiebedrijf gevestigd in Balen. Ben je steeds beschikbaar op zaterdagavond en op zoek naaar een bijverdienste? Dan is dit zeker een vacature die je kan aanspreken!

  • Vakantiestudent(e) (niet onderworpen) (ICHTEGEM)

    Regio: ICHTEGEM

    Bedrijf: ADECCO TORHOUT

    Type: Studentenjob

    Nog op zoek naar wat extra centjes als jobstudent? Wij zoeken een jobstudent voor een horecazaak in Ichtegem. Je helpt met opdienen, afwas, opruimen,.... Je wordt zowel in de zaal als in de keuken ingezet. Je werkt op vrijdag en zaterdag van 19u tot rond 22u en op zondag van 12u tot 14u.

  • Jobstudent McDonald's Lommel (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: McDONALD'S

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken jobstudenten die ons helpen met de bediening van de klanten aan de kassa of met het bereiden van fastfoodgerechten in de keuken. Aan de kassa ben je verantwoordelijk voor het onthaal en de bediening van de klanten. Het bieden van een goede, snelle en vriendelijke service staat voor ons centraal. Ook draai je mee in ons concept van tafelbediening. Verder sta je aan de kassa ook in voor het goede verloop in het restaurant: tafels afruimen indien nodig, vuilbakken ledigen, poetsen,... In de keuken ben je verantwoordelijk voor het bereiden van de verschillende soorten hamburgers, salades en andere kleine gerechten. Ook hier staat service centraal, samen met ordelijkheid en stiptheid. Voedselveiligheid is van het allerhoogste belang. Andere taken die uitgevoerd moeten worden zijn onder andere het aanvullen van de voorraad, het bedienen van de klanten die via de drive het restaurant bezoeken, het controleren van de voorraden, ...

  • Tekenaar Trappen en Balustrades (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: Konvert Office Brugge

    Type: Vaste Job

    Als Technisch Tekenaar (m/v) in dit bedrijf actief in trappen, balustrades & tal van andere metaalconstructies, sta jij in voor het uittekenen van alle projecten. - Je gaat opmeten op de werf. - Je tekent het volledige project uit a.d.h.v. de gegevens van de opmeting enerzijds en de wensen van de klanten anderzijds. - Aan de hand van de tekeningen zorg je voor een correcte berekening van de nodige materialen (staal, inox en andere benodigdheden). - Je onderhoudt contacten met interne collega's omtrent planning, technische uitvoering en kwaliteitsbewaking. - Je hebt ook nauwe contacten met werfleiders: denk aan werfvergaderingen voor en tijdens de uitvoering van een project. - In de toekomst hou je je ook bezig met de waterstraalmachine; van offerte over tekening tot effectieve realisatie.

  • VERPLEEGKUNDIGE (RIEMST)

    Regio: RIEMST

    Bedrijf: GERARDUSHOEVE

    Type: Vaste Job

    In teamverband verpleegkundige taken uitvoeren

Zoek naar antwoorden van Diepsonderingen Verbeke in sociale netwerken
Look for responds of Diepsonderingen Verbeke in social networks

Lees alle opmerkingen voor Diepsonderingen Verbeke. Laat een reactie achter voor Diepsonderingen Verbeke. Diepsonderingen Verbeke bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Diepsonderingen Verbeke. Leave a respond for Diepsonderingen Verbeke. Diepsonderingen Verbeke on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Diepsonderingen Verbeke op de google maps. Adres en contacten Diepsonderingen Verbeke
Location of Diepsonderingen Verbeke on the google maps. Address and contacts of Diepsonderingen Verbeke

Andere gerelateerde bedrijven als come Diepsonderingen Verbeke Diepsonderingen Verbeke: BUREAU EVERAERTS | HUIS CLAUDIO FERRICI | VAN DEN NEST DE GEEST | Dupont M | KRISTINE PARIDAENS

Other related companies as Diepsonderingen Verbeke: BUREAU EVERAERTS | HUIS CLAUDIO FERRICI | VAN DEN NEST DE GEEST | Dupont M | KRISTINE PARIDAENS

Diepsonderingen Verbeke is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Diepsonderingen Verbeke, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08536346435. Het bedrijf Diepsonderingen Verbeke bevindt zich op het adres: 't Lindeke 13; 8880; Ledegem (Sint-Eloois-Winkel). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 726,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 170,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Soil analysis. Lijst met producten zijn Engineering offices - Environmental techniques.
De hoofdactiviteit van Diepsonderingen Verbeke is Pijpleidingen, behalve aardgas, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Diepsonderingen Verbeke is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Diepsonderingen Verbeke, openstaande posities, locatie van Diepsonderingen Verbeke op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Diepsonderingen Verbeke is a company, that was registered 2013 in N\A region, Belgium. Full name of company is Diepsonderingen Verbeke, company assigned to the tax number BE08536346435. The company Diepsonderingen Verbeke is located at the address: 't Lindeke 13; 8880; Ledegem (Sint-Eloois-Winkel). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 726,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 170,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Soil analysis. List of products are Engineering offices - Environmental techniques.
The main activity of Diepsonderingen Verbeke is Pipelines, Except Natural Gas, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Diepsonderingen Verbeke is not available. You also can look at reviews of Diepsonderingen Verbeke, open positions, location of Diepsonderingen Verbeke on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Diepsonderingen Verbeke, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Diepsonderingen Verbeke, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Diepsonderingen Verbeke, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Diepsonderingen Verbeke, employees, financial statistics.