A + D Milieu NV

Contactgegevens A + D Milieu NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data A + D Milieu NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

A + D Milieu NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Dieplaan 55; 3600; Genk, België

Telefoon (phone): 089 32 26 00 (+32-089 32 26 00) 089 32 26 00 (+32-089 32 26 00)

Fax (fax): 089 32 26 09 (+32-089 32 26 09) 089 32 26 09 (+32-089 32 26 09)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) A + D Milieu NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "A + D Milieu NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "A + D Milieu NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van A + D Milieu NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen A + D Milieu NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of A + D Milieu NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees A + D Milieu NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti A + D Milieu NV
Products information A + D Milieu NV

BTW identificatienummer (tax): BE01726745605
Ondernemingsnummer: 4124786376
Hoofdstad (capital): 532,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 837,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Engineering offices - Environmental techniques; Engineering offices - General

Product categorie (product category): Soil analysis

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor A + D Milieu NV
(Get full report from official database of BE for A + D Milieu NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor A + D Milieu NV
Addition kinds of activities for A + D Milieu NV

201104. Vlees bijproducten, uit vlees geslacht ter plaatse | Meat by-products, from meat slaughtered on site
325102. Structurele klei tegel | Structural clay tile
20799910. Groenten geraffineerde oliën (behalve maïsolie) | Vegetable refined oils (except corn oil)
22210304. Franse pannenkoeken | French crepes
32290703. Glas blanks voor elektrische lampen | Glass blanks for electric light bulbs
33150308. Draad, ferro / ijzer | Wire, ferrous/iron
36410100. Elektrische lampen en onderdelen voor algemene toepassingen | Electric lamps and parts for generalized applications
36489901. Arc verlichting armaturen | Arc lighting fixtures
61119901. Commodity credit corporation | Commodity credit corporation

Werken bij A + D Milieu NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in A + D Milieu NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor A + D Milieu NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for A + D Milieu NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Afwerker meubelen (m/v) (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Jij bent dé persoon voor deze uitvoering als je houdt van perfectie! Als afwerker sta jij in voor het perfect spuiten en afwerken van de meubelen, voornamelijk eik. Verder zal je ook monteren en samenstellen van de meubelen na het ontcijferen van het technisch plan met behulp van sloten, scharnieren, ladegeleiders, assemblage en tal van andere kleine gereedschappen. Je bent dus kortom een duizendpoot! Een duizendpoot die terechtkomt in een bedrijf met een goeie vibe, losse sfeer en waar iedereen elkaar te vriend houdt.

  • Heftruckchauffeur (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: ASAP OUDENAARDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We zijn op zoek naar een lader/losser met heftruckattest. Bij deze functie zal je vrachtwagens helpen laden en lossen met behulp van een heftruck0. Terwijl je dit doet blijf je natuurlijk waken over de kwaliteit van de goederen.

  • Chauffeur CE international (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Nous cherchons un chauffeur ce international pour une entreprise à Ieper. Le dimanche ou lundi vous faites votre départ avec le camion pour toute la semaine (toute la semaine dormir dans le camion). Vous travaillez avec un vrac ou réservoir (sans adr - avec aliments). Vous roulez à Europe (UK, BE, FR, AL, NL, IT,..). Vous parlez français ou néerlandais.

  • Logistiek medewerker (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: Go4Jobs Maldegem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als logistiek medewerker sta je in voor de volgende taken: - behandeling van de magazijnbons - orderpicken via een scanningssysteem en bijhorende administratie - verpakken  van de goederen - laden van de vrachtwagen - geloste goederen op de juiste plaats wegzetten - administratieve klusjes (zoals CMR) - meedenken aan optimalisatieproces

  • PLOEGCHEF NACHT MAGAZIJN DISTRIBUTIE (M/V) (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: LINK 4 JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Na een grondige inwerkperiode ben je verantwoordelijk voor het volledig crossdock gebeuren en verzeker je samen met je team (12 tal medewerkers) de operationele doorstroming van in- en uitgaande goederen. Je bent het centraal aanspreekpunt en springt bij waar nodig om en optimale magazijnwerking te garanderen. Je neemt initiatief, toont een actieve betrokkenheid en rapporteert aan de directie. Je zorgt voor de opleiding en begeleiding van nieuwe magazijniers.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO ZAFFELARE (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Huishoudhulp regio Ursel/Zomergem - 20u. bij éénzelfde gezin (URSEL)

    Regio: URSEL

    Bedrijf: HOME FOR YOU

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor 1 gezin in Ursel (op de grens met Zomergem) zijn wij op zoek naar een huishoudhulp. Je zal instaan voor verschillende huishoudelijke taken, zoals de schoonmaak van een woning, strijkwerk, wassen, ....en dit gedurende +/- 20 u per week bij éénzelfde gezin. We zoeken een gemotiveerde en dynamische persoon die dit gezin graag wil helpen! UREN BESPREEKBAAR!

  • Docent koken aan kinderen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: TASTE ART

    Type: Studentenjob

    TASTE-ART organiseert naschoolse, muzische spel- en sportactiviteiten voor kinderen vanaf 2,5 jaar. Een jong gemotiveerd team van medewerkers staat klaar om een gevarieerd aanbod van sport, spel, kunst, expressie, cultuur en vooral veel plezier aan te bieden aan de kinderen. De activiteiten gaan na de lesuren door in de scholen waardoor niet enkel eigen leerlingen van die campus maar ook externe leerlingen welkom zijn. U gaat de actvitieit 'Gezond en beleefd" geven. Deze activitiet loopt gedurende het volledige schooljaar en telt 28 lessen. U gaat 20 weken met de kinderen koken en 8 weken werken rond het beleefde aspect. U mag zelf voorstellen doen of krijgt van ons een aantal opties om zaken klaar te maken.

  • Hulpelectricien (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Hulpelektriciens gezocht die snel willen doorgroeien naar volwaardige werfelektricien! Je staat in voor de elektrische montage op werven; Je helpt de meer gespecialiseerde arbeider bij de uitvoering van zijn taken; Je leest en begrijpt werkinstructies en montage-instructies; Je plaatst de bekabeling in diverse types installaties.

  • Junior Projectleider (DRONGEN)

    Regio: DRONGEN

    Bedrijf: Talentus Gent

    Type: Vaste Job

    Je bent mede verantwoordelijk voor het totale bouwproject Je staat in contact met de aannemers en stuurt & coördineert hen dagelijks Je bewaakt de kwaliteit & de planning van de werken alsook de orde & netheid op de werf Je maakt de uitvoeringsdossiers op & controleert regelmatig de stand van zaken op de werven Je bespreekt de bouwplannen met klanten & begeleidt hen bij vragen Je wordt ook verantwoordelijk gesteld voor het administratieve & financiële luik van de projecten

  • Freelance docent 'basis boekhouden' Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: CENTRUM VOOR AVONDONDERWIJS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Het Centrum Voor Avondonderwijs VZW heeft een team van professionele docenten die actief zijn als zelfstandig ondernemer en freelance docent. Onze docenten zijn werkzaam als ondernemer binnen hun vakgebied en kennen hun specialisatie door en door. We zoeken steeds nieuwe docenten die hun passie voor hun vak willen doorgeven. MINIMUMVEREISTEN OM DOCENT TE WORDEN Om aan CVA te kunnen lesgeven heb je als docent minimaal 3 jaar ervaring als zelfstandige in hoofdberoep of 5 jaar in bijberoep. Bij voorkeur beschik je over de nodige pedagogische kwalificaties en ervaring hebben als lesgever. We hechten veel belang aan praktijkervaring in het bedrijfsleven en foutloos Nederlands spreken en schrijven. Een docent moet bij ons zeer klantvriendelijk, communicatief en hulpvaardig zijn. Je bent een geboren spreker en kan een groep enthousiast maken voor jouw vak. Je kan een les op een gestructureerde manier opbouwen en verschillende didactische methodes toepassen om de leerdoelen te bereiken. Voor de klas geef je blijk van voldoende zelfvertrouwen en vakkennis. We geven graag de voorkeur aan docenten die ervaring hebben met lesgeven, coachen of het begeleiden van workshops, maar dit is geen vereiste.

  • Medewerk(st)er keuken flexijob of extra (OOSTHAM)

    Regio: OOSTHAM

    Bedrijf: DE GRAMMOFOON

    Type: Flexijob

    Je helpt de chef in de keuken met de voorbereidingen en klaarmaken van de gerechten, het dresseren van de borden en de koude gerechten. Je zorgt ervoor dat de keuken en het materiaal netjes in orde blijft. Werkuren zaterdag van 17u tot 22u

Zoek naar antwoorden van A + D Milieu NV in sociale netwerken
Look for responds of A + D Milieu NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor A + D Milieu NV. Laat een reactie achter voor A + D Milieu NV. A + D Milieu NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for A + D Milieu NV. Leave a respond for A + D Milieu NV. A + D Milieu NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie A + D Milieu NV op de google maps. Adres en contacten A + D Milieu NV
Location of A + D Milieu NV on the google maps. Address and contacts of A + D Milieu NV

Andere gerelateerde bedrijven als come A + D Milieu NV A + D Milieu NV: Decramer L | JOUSTEN EDMUND UND SOEHNE | THEUNIS INDUSTRIES | A. BROUWERS | ZAKENKANTOOR C. & J.

Other related companies as A + D Milieu NV: Decramer L | JOUSTEN EDMUND UND SOEHNE | THEUNIS INDUSTRIES | A. BROUWERS | ZAKENKANTOOR C. & J.

A + D Milieu NV is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is A + D Milieu NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01726745605. Het bedrijf A + D Milieu NV bevindt zich op het adres: Dieplaan 55; 3600; Genk. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 532,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 837,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Soil analysis. Lijst met producten zijn Engineering offices - Environmental techniques; Engineering offices - General.
De hoofdactiviteit van A + D Milieu NV is Nondepository Credit Institutions, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van A + D Milieu NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van A + D Milieu NV, openstaande posities, locatie van A + D Milieu NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

A + D Milieu NV is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is A + D Milieu NV, company assigned to the tax number BE01726745605. The company A + D Milieu NV is located at the address: Dieplaan 55; 3600; Genk. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 532,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 837,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Soil analysis. List of products are Engineering offices - Environmental techniques; Engineering offices - General.
The main activity of A + D Milieu NV is Nondepository Credit Institutions, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of A + D Milieu NV is not available. You also can look at reviews of A + D Milieu NV, open positions, location of A + D Milieu NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over A + D Milieu NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf A + D Milieu NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about A + D Milieu NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company A + D Milieu NV, employees, financial statistics.