FLHOCS - HEENS OFFICE CONSULT SERVICE SA

Particuliere bedrijvenDiensten, niet elders geclassificeerd • FLHOCS - HEENS OFFICE CONSULT SERVICE SA
Private companiesServices, Not Elsewhere Classified • FLHOCS - HEENS OFFICE CONSULT SERVICE SA

Contactgegevens FLHOCS - HEENS OFFICE CONSULT SERVICE SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLHOCS - HEENS OFFICE CONSULT SERVICE SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLHOCS - HEENS OFFICE CONSULT SERVICE SA

Regio (region): Bruxelles, België

Adres (address): R. Saint-Denis 159 1190 Bruxelles - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-23-47-45-45 32-23-47-45-45

Fax (fax): 32-23-47-60-15 32-23-47-60-15

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLHOCS - HEENS OFFICE CONSULT SERVICE SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLHOCS - HEENS OFFICE CONSULT SERVICE SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLHOCS - HEENS OFFICE CONSULT SERVICE SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLHOCS - HEENS OFFICE CONSULT SERVICE SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLHOCS - HEENS OFFICE CONSULT SERVICE SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLHOCS - HEENS OFFICE CONSULT SERVICE SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLHOCS - HEENS OFFICE CONSULT SERVICE SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLHOCS - HEENS OFFICE CONSULT SERVICE SA
Products information FLHOCS - HEENS OFFICE CONSULT SERVICE SA

BTW identificatienummer (tax): BE08304809570
Ondernemingsnummer: 8837371826
Hoofdstad (capital): 945,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 289,000,000 EUR
Werknemers (employees): 1 to 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Producten die in FLHOCS - HEENS OFFICE CONSULT SERVICE SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Office supplies

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLHOCS - HEENS OFFICE CONSULT SERVICE SA
(Get full report from official database of BE for FLHOCS - HEENS OFFICE CONSULT SERVICE SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLHOCS - HEENS OFFICE CONSULT SERVICE SA
Addition kinds of activities for FLHOCS - HEENS OFFICE CONSULT SERVICE SA

109905. Titanium- en zirkoniummalmwinning | Titanium and zirconium ores mining
275404. Wrapper en zegel drukwerk, gravure | Wrapper and seal printing, gravure
836199. Residentiële zorg, nec | Residential care, nec
22110100. Lakens, beddengoed en tafeldoeken: katoen | Sheets, bedding and table cloths: cotton
32590201. Schoorsteenpijp en toppen, klei | Chimney pipe and tops, clay
39650303. Bevestigingen, haken en ogen | Fasteners, hooks and eyes
50840704. Meter, verbruiksregistratie | Meters, consumption registering
51691202. Antivriesverbindingen | Anti-freeze compounds
73899918. Vulcontainers vullen | Filling pressure containers

Werken bij FLHOCS - HEENS OFFICE CONSULT SERVICE SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLHOCS - HEENS OFFICE CONSULT SERVICE SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLHOCS - HEENS OFFICE CONSULT SERVICE SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLHOCS - HEENS OFFICE CONSULT SERVICE SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Boekhoudkundig Bediende (mv) - Dendermonde (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Accountemps is momenteel op zoek naar een Boekhoudkundig Bediende (m/v). Onze klant is een familiaal boekhoudkantoor gelegen te Dendermonde. Uw verantwoordelijkheden als boekhoudkundig bediende: aankoop- & verkoopfacturen, financieel en diversen inboeken BTW aangiftes opmaken het volledig zelfstandig beheren van dossiers onder begeleiding van een supervisor Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Tuinarbeider M/V (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM Eeklo

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je doet het algemeen onderhoud van tuinen Je doet de aanleg en onderhoud in openbare werken Je wiedt onkruid, maait gras en doet het nodige snoeiwerk Je plant bomen en struikgewas Aanleggen van opritten en terrassen Je werkt van maandag tot vrijdag Je werkt in een flexibel uurrooster

  • Health, Safety, Environment and Improvements manager (M/V) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ACTIEF GENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    In deze boeiende functie is je hoofdtaak het coördineren van continuous improvement- en HSE-projecten, zowel in de site van Gent als Eke. Je identificeert waar ruimte voor verbetering is en implementeert effectieve oplossingen, zodat de operationele en strategische doelen van de organisatie kunnen behaald worden, dit alles binnen een veilige werkomgeving. De professionele partners bevinden zich in operations, op groepsniveau, maar kunnen ook externe partijen zijn. Je rapporteert in deze functie aan de kwaliteitsmanager en maakt deel uit van het CPBW. Gezondheid, veiligheid en milieu: Met jouw excellente kennis van de wetgeving en de best practices, ben je de promotor van een sterk beleid op vlak van veiligheid, gezondheid en milieu in de organisatie. Je bouwt mee aan een positieve werkomgeving waarin veiligheid prioritair is en alle werknemers zich hierin betrokken voelen. Je werkt mee aan gezondheidsprogramma's en zorgt ervoor dat werknemers tijdig de juiste HSE-opleidingen volgen. De verantwoordelijkheid voor de audits liggen bij jou en je rapporteert HSE-cijfers naar het bestuur. Bij gebeurde incidenten, start je verder onderzoek naar de oorzaak en ga je op zoek naar een oplossing op lange termijn. Je volgt veranderingen in HSE-wetgeving op en zorgt ervoor dat deze toegepast worden in de organisatie. Continuous improvement: Je neemt de leiding over een team van process-specialisten die je inspireert om te streven naar creatieve, innovatieve en excellente oplossingen. Je bouwt een cultuur uit waarin werknemers proactief verbetervoorstellen doen, die actief beluisterd worden. Verder identificeer je de mogelijkheden om te verbeteren in proces en procedures, gebaseerd op kwantitatieve en kwalitatieve data en vertaal je dit naar oplossingen die leiden tot een verhoogde performantie en daling in kosten. Je verzekert ook de stabiliteit door de implementatie van standaard, consistente productiemethodes. Dit kan alleen maar ...

  • Monteur in daguren - regio Duffel (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf te Duffel, gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van kwaliteitsvolle takels, hangbruginstallaties en ophangsystemen zijn wij op zoek naar een gemotiveerde monteur. Je hebt bij voorkeur een elektrische achtergrond en je kan ook een elektrisch plan lezen. Jouw takenpakket als monteur: - fijn en nauwkeurig elektrisch monteerwerk. - een vorm van bordenbouw maar deze is zeker niet te vergelijken met de industriële bordenbouw. - Herbekabeling van bijvoorbeeld een hangbrug. - Je werkt steeds op maat van de klant wat jouw werk zeer gevarieerd maakt.  

  • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden - Regio Alken (ALKEN)

    Regio: ALKEN

    Bedrijf: Schoonmaakzorg

    Type: Dienstenchequebaan

    Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequesbedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons dan ook deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

  • Studenten herfstvakantie (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor een voedingsbedrijf regio Waregem is AGO Jobs & HR op zoek naar studenten. Je komt terecht in een voedingsomgeving. Je werkt in de snijzaal en staat in voor het inpakwerk.

  • Zaterdaghulp Massimo Dutti Knokke (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: MASSIMO DUTTI KNOKKE

    Type: Studentenjob

    Jobomschrijving Als zaterdaghulp maak je deel uit van het verkoopsteam en help je op een dynamische manier onze modebewuste klanten verder waarbij je een hoge klantenservice garandeert. Je verwerkt leveringen in de stock, je vult de winkel aan en je zorgt mee voor een ordelijke winkel. Ook help je de visual merchandisers en steek je een handje toe aan de kassa.

  • Sergio Herman zoekt parttime Horecamedewerkers in Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: FRITES ATELIER ANTWERPEN

    Type: Studentenjob

    Sergio Herman opent Frites Atelier in Gent en is op zoek naar horecamedewerkers. Altijd willen werken in de horeca, waarin punctuele aandacht voor product, service en kwaliteit centraal staat? Dan ben je bij Frites Atelier aan het goede adres. Wij zijn een klein bedrijf waar het bijna onmogelijk is om niet door te groeien. Als wij talent zien, halen wij het in huis en zorgen we ervoor. Dat doen we al voordat je bij Frites Atelier aan de slag gaat. Wij leren je alles op het gebied van alle producten gastvrijheid én de fijne kneepjes van het vak.

  • logopedist(e) (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: LOGOSENSE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Behandeling en diagnostiek van o stotteren o leerstoornissen o neurogene communicatiestoornissen o stemstoornissen o articulatiestoornissen o taalontwikkelingsstoornissen o …

  • Logopedist(e) op zelfstandige basis (VLIERMAAL)

    Regio: VLIERMAAL

    Bedrijf: LOGOPEDIE & IT EJ

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor mijn zwangerschapsvervanging ben ik vanaf april 2019 op zoek naar een logopedist (e) die een 15-tal uren kan overnemen. Kandidaten die minder uren kunnen overnemen mogen zich ook melden.Indien interesse is er mogelijkheid tot een blijvende tewerkstelling nadien. De behandelingen gaan door in mijn praktijk te Vliermaal ( Kortessem) na de schooluren. De doelgroep zijn voornamelijk kinderen met taal- en leerproblemen.

  • Projectleider Bouw (SINT-GILLIS)

    Regio: SINT-GILLIS

    Bedrijf: Ausy Engineering

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als projectleider bouw zorg je voor de coördinatie tussen de verschillende projectonderdelen en deelprojecten heen. Dit omvat o.m : Het vastleggen van de algemene planning. Het bewaken van de globale budgettering, planning, technische kwaliteit en projectorganisatie. Het instaan voor de globale budgettoewijzing van alle kosten aan de verschillende projectpartijen. Het op regelmatige basis controleren van de vooropgestelde budgetten en deze eventueel bijsturen. Studie van kleinere projecten doe je zelf, voor grotere projecten krijgt je de nodige hulp. Je volgt de technische randaspecten van het project op: vergunningen, onteigeningsplannen, dossiers herlokalisatie, verplaatsen nutsleidingen enz. en creëert een draagvlak bij en luistert naar de verwachtingen van de verschillende stakeholders.

  • Flexijob arbeider - opbouw outletverkoop evenement- 04/10 & 05/10 - Brabanthal Leuven M/V (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: TOPANGELS

    Type: Flexijob

    Voor de opbouw van een mega-outlet evenement in de Brabanthal te Leuven zoeken we voor naar sterke mensen om de vrachtwagens te helpen lossen en de standen (voor outletverkoop) op te zetten. Deze personen moeten ook in staat zijn om rolrekken te heffen van de vrachtwagen. Dit is een opdracht van 2 dagen: donderdag 4 oktober: 19u30 - +-24u vrijdag 5 oktober: 6u - +-12u Ook gepensioneerden komen in aanmerking.

Zoek naar antwoorden van FLHOCS - HEENS OFFICE CONSULT SERVICE SA in sociale netwerken
Look for responds of FLHOCS - HEENS OFFICE CONSULT SERVICE SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLHOCS - HEENS OFFICE CONSULT SERVICE SA. Laat een reactie achter voor FLHOCS - HEENS OFFICE CONSULT SERVICE SA. FLHOCS - HEENS OFFICE CONSULT SERVICE SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLHOCS - HEENS OFFICE CONSULT SERVICE SA. Leave a respond for FLHOCS - HEENS OFFICE CONSULT SERVICE SA. FLHOCS - HEENS OFFICE CONSULT SERVICE SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLHOCS - HEENS OFFICE CONSULT SERVICE SA op de google maps. Adres en contacten FLHOCS - HEENS OFFICE CONSULT SERVICE SA
Location of FLHOCS - HEENS OFFICE CONSULT SERVICE SA on the google maps. Address and contacts of FLHOCS - HEENS OFFICE CONSULT SERVICE SA

Andere gerelateerde bedrijven als come FLHOCS - HEENS OFFICE CONSULT SERVICE SA FLHOCS - HEENS OFFICE CONSULT SERVICE SA: FLECLIPS SYSTEMS NV | Dierickx | JOSIANNE DEGRYSE | Rampelbergh E | Van Den Borre Y

Other related companies as FLHOCS - HEENS OFFICE CONSULT SERVICE SA: FLECLIPS SYSTEMS NV | Dierickx | JOSIANNE DEGRYSE | Rampelbergh E | Van Den Borre Y

FLHOCS - HEENS OFFICE CONSULT SERVICE SA is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio Bruxelles, België. De volledige naam van het bedrijf is FLHOCS - HEENS OFFICE CONSULT SERVICE SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08304809570. Het bedrijf FLHOCS - HEENS OFFICE CONSULT SERVICE SA bevindt zich op het adres: R. Saint-Denis 159 1190 Bruxelles - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 1 to 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 945,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 289,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Office supplies. Producten gemaakt in FLHOCS - HEENS OFFICE CONSULT SERVICE SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLHOCS - HEENS OFFICE CONSULT SERVICE SA is Diensten, niet elders geclassificeerd, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLHOCS - HEENS OFFICE CONSULT SERVICE SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLHOCS - HEENS OFFICE CONSULT SERVICE SA, openstaande posities, locatie van FLHOCS - HEENS OFFICE CONSULT SERVICE SA op de kaart.

FLHOCS - HEENS OFFICE CONSULT SERVICE SA is a company, that was registered 2013 in Bruxelles region, Belgium. Full name of company is FLHOCS - HEENS OFFICE CONSULT SERVICE SA, company assigned to the tax number BE08304809570. The company FLHOCS - HEENS OFFICE CONSULT SERVICE SA is located at the address: R. Saint-Denis 159 1190 Bruxelles - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 1 to 10 employees work in this company. Capital - 945,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 289,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Office supplies. Products created in FLHOCS - HEENS OFFICE CONSULT SERVICE SA were not found.
The main activity of FLHOCS - HEENS OFFICE CONSULT SERVICE SA is Services, Not Elsewhere Classified, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of FLHOCS - HEENS OFFICE CONSULT SERVICE SA is not available. You also can look at reviews of FLHOCS - HEENS OFFICE CONSULT SERVICE SA, open positions, location of FLHOCS - HEENS OFFICE CONSULT SERVICE SA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLHOCS - HEENS OFFICE CONSULT SERVICE SA, Bruxelles: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLHOCS - HEENS OFFICE CONSULT SERVICE SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLHOCS - HEENS OFFICE CONSULT SERVICE SA, Bruxelles: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLHOCS - HEENS OFFICE CONSULT SERVICE SA, employees, financial statistics.