STONEFIELD INFORMATICS

Particuliere bedrijvenLidmaatschapsorganisaties • STONEFIELD INFORMATICS
Private companiesMembership Organizations • STONEFIELD INFORMATICS

Contactgegevens STONEFIELD INFORMATICS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data STONEFIELD INFORMATICS: address, phone, fax, email, website, opening hours

STONEFIELD INFORMATICS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): PREDIKHERENLEI 49; 9940; EVERGEM, België

Telefoon (phone): 93430404 (+32-93430404) 93430404 (+32-93430404)

Fax (fax): +32 (63) 258-31-62 +32 (63) 258-31-62

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) STONEFIELD INFORMATICS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "STONEFIELD INFORMATICS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "STONEFIELD INFORMATICS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van STONEFIELD INFORMATICS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen STONEFIELD INFORMATICS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of STONEFIELD INFORMATICS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees STONEFIELD INFORMATICS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti STONEFIELD INFORMATICS
Products information STONEFIELD INFORMATICS

BTW identificatienummer (tax): BE02401306152
Ondernemingsnummer: 9817901611
Hoofdstad (capital): 596,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 106,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Producten die in STONEFIELD INFORMATICS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Software ontwikkeling and ontwerp

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor STONEFIELD INFORMATICS
(Get full report from official database of BE for STONEFIELD INFORMATICS)

Aanvulling soorten activiteiten voor STONEFIELD INFORMATICS
Addition kinds of activities for STONEFIELD INFORMATICS

736100. Uitzendbureaus | Employment agencies
22410104. Kant, korset of schoen: textiel | Laces, corset or shoe: textile
30889900. Kunststof loodgieterij | Plastics plumbing fixtures, nec
51399900. Schoeisel, n.v. | Footwear, nec
73590100. Verhuur van huishoudelijke schoonmaak- en onderhoudsmiddelen | Home cleaning and maintenance equipment rental services

Werken bij STONEFIELD INFORMATICS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in STONEFIELD INFORMATICS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor STONEFIELD INFORMATICS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for STONEFIELD INFORMATICS. Looking for open vacancies in other companies

  • Orderpicker (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: ADECCO HEIST OP DEN BERG

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Orderpicker (m/v) gezocht voor een magazijn in Heultje. Orderpickers (m/v) staan in voor het klaarmaken van alle bestellingen. Je werkt zelfstandig en bent continue in beweging. Bijkomend zal je werken met een manueel of elektrisch transpalet (attest is een pluspunt)

  • Klantenadviseur met een hart voor dier en tuin (KAMPENHOUT)

    Regio: KAMPENHOUT

    Bedrijf: ASAP LEUVEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant is op zoek naar een enthousiaste medewerker (m/v) voor de functie van klantenadviseur/verkoop. Taken: - je komt terecht in een professioneel team waar je mag rekenen op een doorgedreven opleiding je maakt kennis met de winkel, de producten en de processen je leert hoe we bij advies en service verlenen aan onze klanten vervolgens trainen we je in het beheer van je rayons : bevoorrading, productplacement, merchandising je schept plezier in het contact met klanten en ondersteunt hen met deskundig advies je gaat geen uitdaging uit de weg en je wil ook in de toekomst blijven bijleren

  • ADMINISTRATIEF BEDIENDE FOLDER MANAGEMENT (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Lier, gespecialiseerd in het bieden van huishoudproducten, speelgoed en meer, zijn we op zoek naar een administratief bediende binnen het folder management team. Het takenpakket: - Controle winkelvoorraad - Controle van het aantal geplande folderproducten - Bepalen van leveringen: push order, herbestellingen, eigen voorraad - Verdeling push order met distro+ - Voorwoord aktiebestelboek - Communiceren van de lijsten naar assortiment beheer te Nederland, volgens folder planning - Optimalisatie verdeling - Optimalisatie filiaalorders tov het distributie center en de voorraad beschikbaarheid

  • Operator - 3 ploegen - pralines (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een innovatief en snelgroeiend bedrijf in het industriepark van Lokeren ben ik op zoek naar een operator die wil instaan voor het bereiden en vullen van pralines.  Je takenpakket bestaat uit:  Maken van voorbereidingen en het vullen van de pralines Correct afwegen en mengen van verschillende ingrediënten  Aanvoeren van deze vullingen aan de productielijn Opvolgen van een geautomatiseerde productielijn  Helpen reinigen van de productielijn  Wil jij graag in de voeding werken als operator? Solliciteer dan snel! 

  • CNC OPERATOR (EDEGEM)

    Regio: EDEGEM

    Bedrijf: XTRA INTERIM & SELECT KONTICH

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een gevestigde wereldwijde ontwerper, fabrikant, leverancier van precisieaandrijvingen, standaardaandrijvingen, gepersonaliseerde aandrijfoplossingen en industriële tandwielkasten. Zijn wij voor de uitbreiding van ons team te Edegem op zoek naar CNC Operatoren. Als CNC Operator produceer je de onderdelen voor onze tandwielkasten. Je bedient zelfstandig een CNC-gestuurde machine. Je programmeert. Je doet de opspanning Je werkt de stukken af en zorgt voor de eerste kwaliteitscontrole van de werkstukken.

  • Ploegbaas met ervaring aluminium, inox en staal (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Forum Jobs Zele

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een gerenommeerd bedrijf regio Lokeren die actief zijn in de productie en montage van metaalconstructies op maat zijn we op zoek naar een meestergast. Je zal de praktische opvolging van de lassers en monteurs tot je nemen. Specifiek ga je hier de technische ondersteuning bieden zodat alle activiteiten binnen het team op een vlotte manier kunnen verlopen. Je hebt immers de eindverantwoordelijkheid voor de kwaliteit die wordt geleverd.  Hiervoor is uiteraard een stevige kennis van aluminium, inox en staal een absolute vereiste. Verder kan je als de beste lassen en monteren. Verder neem je ook de logistieke afdeling tot je verantwoordelijkheid: laden en lossen van vrachtwagens, Controleren van alle inkomende en uitgaande producten. Hiervoor beschik je over heftruck-ervaring.

  • Huishoudhulp (M/V) regio De Haan (DE HAAN)

    Regio: DE HAAN

    Bedrijf: DAOUST JOBCENTER

    Type: Dienstenchequebaan

    Bent u op zoek naar een boeiende en gezinsvriendelijke job? Wil je werken in je eigen regio? Je uren en dagen zelf kiezen lijkt je wel iets? Wil je graag mensen thuis helpen met hun huishoudelijke taken, zoals poetsen, strijken, boodschappen en eventueel koken? Meld je dan bij Daoust Oostende voor verdere inlichtingen. Daoust is een Belgisch HR-bedrijf dat actief is over heel België, binnen de volgende domeinen: Interim, Selection, Outplacement, Dienstencheques, Public Sector en Job Academy.

  • Enthousiaste huishoudhulp in De Pinte (DE PINTE)

    Regio: DE PINTE

    Bedrijf: Plus Home services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • HUISHOUDHULP (M/V) AARTRIJKE (AARTRIJKE)

    Regio: AARTRIJKE

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Student verkoop (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Studentenjob

    - Je staat in voor de ontvangst van de klanten; - Je vult de rekken bij waar nodig; - Algemene ondersteuning in de shop.

  • Elektricien (HERK-DE-STAD)

    Regio: HERK-DE-STAD

    Bedrijf: ESS

    Type: Vaste Job

    Functie: Elektricien residentieel en industrieel Plaatsen van Camera's, inbraak, brandinstallaties, toegangscontrole Parkeersystemen projecten over heel belgie projecten in het binnen- en buitenland

  • Voltijdse/deeltijdse job als verpleegkundige (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: HUIZE TER WALLE vzw CIGB

    Type: Vaste Job

    In WZC Huize Ter Walle, zijn we op zoek naar een fulltime verpleegkundige voor onbepaalde duur om ons team te versterken. De cliënten die bij ons verblijven, kunnen verschillende zorgnoden hebben bijv.: bewoners met dementie, psychische kwetsbaarheid, fysieke afhankelijkheid, … .

Zoek naar antwoorden van STONEFIELD INFORMATICS in sociale netwerken
Look for responds of STONEFIELD INFORMATICS in social networks

Lees alle opmerkingen voor STONEFIELD INFORMATICS. Laat een reactie achter voor STONEFIELD INFORMATICS. STONEFIELD INFORMATICS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for STONEFIELD INFORMATICS. Leave a respond for STONEFIELD INFORMATICS. STONEFIELD INFORMATICS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie STONEFIELD INFORMATICS op de google maps. Adres en contacten STONEFIELD INFORMATICS
Location of STONEFIELD INFORMATICS on the google maps. Address and contacts of STONEFIELD INFORMATICS

Andere gerelateerde bedrijven als come STONEFIELD INFORMATICS STONEFIELD INFORMATICS: ILSE CLAESSEN | B.R.Y.C. | Kaesemans M | IMMO BECHTHOLT | Vandendael Fun茅railles

Other related companies as STONEFIELD INFORMATICS: ILSE CLAESSEN | B.R.Y.C. | Kaesemans M | IMMO BECHTHOLT | Vandendael Fun茅railles

STONEFIELD INFORMATICS is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is STONEFIELD INFORMATICS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02401306152. Het bedrijf STONEFIELD INFORMATICS bevindt zich op het adres: PREDIKHERENLEI 49; 9940; EVERGEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 596,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 106,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Software ontwikkeling and ontwerp. Producten gemaakt in STONEFIELD INFORMATICS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van STONEFIELD INFORMATICS is Lidmaatschapsorganisaties, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van STONEFIELD INFORMATICS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van STONEFIELD INFORMATICS, openstaande posities, locatie van STONEFIELD INFORMATICS op de kaart.

STONEFIELD INFORMATICS is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is STONEFIELD INFORMATICS, company assigned to the tax number BE02401306152. The company STONEFIELD INFORMATICS is located at the address: PREDIKHERENLEI 49; 9940; EVERGEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 596,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 106,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Software ontwikkeling and ontwerp. Products created in STONEFIELD INFORMATICS were not found.
The main activity of STONEFIELD INFORMATICS is Membership Organizations, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of STONEFIELD INFORMATICS is not available. You also can look at reviews of STONEFIELD INFORMATICS, open positions, location of STONEFIELD INFORMATICS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over STONEFIELD INFORMATICS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf STONEFIELD INFORMATICS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about STONEFIELD INFORMATICS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company STONEFIELD INFORMATICS, employees, financial statistics.