FLWILLIAME OPTICS SA

Contactgegevens FLWILLIAME OPTICS SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLWILLIAME OPTICS SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLWILLIAME OPTICS SA

Regio (region): Bruxelles, België

Adres (address): Bd. Lambermont 314 1030 Bruxelles - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-22-42-36-50 32-22-42-36-50

Fax (fax): 32-22-42-03-86 32-22-42-03-86

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLWILLIAME OPTICS SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLWILLIAME OPTICS SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLWILLIAME OPTICS SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLWILLIAME OPTICS SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLWILLIAME OPTICS SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLWILLIAME OPTICS SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLWILLIAME OPTICS SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLWILLIAME OPTICS SA
Products information FLWILLIAME OPTICS SA

BTW identificatienummer (tax): BE05471435546
Ondernemingsnummer: 5885345458
Hoofdstad (capital): 987,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 483,000,000 EUR
Werknemers (employees): 1 to 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1993

Producten die in FLWILLIAME OPTICS SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Optical instruments

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLWILLIAME OPTICS SA
(Get full report from official database of BE for FLWILLIAME OPTICS SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLWILLIAME OPTICS SA
Addition kinds of activities for FLWILLIAME OPTICS SA

0214. Schapen en geiten | Sheep and goats
752102. Overdekte parkeervoorzieningen | Indoor parking services
22111200. Decoratieve trim en speciale stoffen, inclusief twistweave | Decorative trim and specialty fabrics, including twist weave
24290101. Cooperage voorraad producten: staven, rubrieken, hoepels, enz. | Cooperage stock products: staves, headings, hoops, etc.
31610104. Reistassen | Traveling bags
33130205. Ferrosilicium, niet in hoogovens gemaakt | Ferrosilicon, not made in blast furnaces
38420503. Gaas, chirurgisch | Gauze, surgical
70410200. Rooming huizen | Rooming houses
72219904. Schoolfotograaf | School photographer
76990104. Mechanische instrument reparatie | Mechanical instrument repair

Werken bij FLWILLIAME OPTICS SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLWILLIAME OPTICS SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLWILLIAME OPTICS SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLWILLIAME OPTICS SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Winkelbediende (m/v) (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een supermarkt in Halle zijn we dringend op zoek naar winkelbediendes. Job bestaat uit het aanvullen van rekken, kassebeheer, het vullen van rekken etc...

  • Heftruckchauffeur (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma te Waregem zijn we op zoek naar een heftruckchauffeur. Je bent verantwoordelijk voor het tijdig en correct bevoorraden van de machines dmv een heftruck. Je zorgt voor correcte registraties aan de hand van een scanner. Je hebt inzicht in het productieproces en plant zelfstandig jouw werk. Je stelt zelfstandig prioriteiten op basis van het productieproces en de planning.

  • Business support specialist (IT) | Puurs | daguren (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: SYNERGIE CAREERS KLEIN-BRABANT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Puurs, actief in de logistieke sector, zijn wij op zoek naar een business support specialist. Vanuit het Business Education & Support Team zal deze persoon ondersteuning geven van bedrijfstools aan de gebruikers van het systeem. Concreet neemt hij volgend gevarieerd takenpakket onder zijn/haar hoede: ondersteuning van het mobility project (pda/gsm-applicatie) opvolgen van belangrijke KPI's opbouwen van documentatie inschatten van de trainingsnoden testen van nieuwe software of verbeteringen aan software meehelpen aan de verbetering van bedrijfsprocessen

  • Slijper/ draaier (2 ploegen) (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Let's Work Deinze

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Een kunststof verwerkend bedrijf te Tielt is op zoek naar een slijper/ draaier die zijn/haar meerwaarde kan betekenen aan het bedrijf: -je stelt en bedient de draaibank -maken van matrijsonderdelen voor het spuitgieten -aanpassingen en herstellingen uitvoeren aan matrijzen -bedienen van de rondslijpmachine

  • Huishoudhulpen in Riemst/Tongeren/Lanaken (HOESELT)

    Regio: HOESELT

    Bedrijf: Trixxo Home

    Type: Dienstenchequebaan

    Heb je zin om mensen te helpen met hun huishouden en ben je sociaal ingesteld en daarbij zin om je eigen werkuren te bepalen in samenspraak met ons... dan ben jij de persoon die wij zoeken!!! Mogelijke plaatsen van tewerkstelling zijn Riemst, Tongeren of Lanaken.

  • Huishoudhulp/Poetshulp, regio Maldegem-Beernem-Knesselare (BEERNEM)

    Regio: BEERNEM

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Huishoudhulpen regio Deinze (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: PADEO

    Type: Dienstenchequebaan

    Help je graag mee om zorg te dragen voor het huishouden van onze klanten? In het kader van dienstencheques ga je bij onze klanten aan huis voor het schoonmaken van de woning, strijken en eventueel kleine maaltijden klaarmaken.

  • Sales Manager Oost- en West VL (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: HR Experts

    Type: Vaste Job

    Als Sales Manager sta je in voor het adviseren in de meest ruime zin van het woord. Je inventariseert onze klanten hun behoeften en biedt hen de beste op maat gemaakte oplossingen aan. Taken en verantwoordelijkheden: Je behartigt prijsaanvragen, waarbij je steeds op zoek gaat naar de beste oplossing voor de klant in functie van materiaalkeuze en logistieke mogelijkheden Je verzamelt marktinformatie die een belangrijke input vormt bij het bepalen en bijsturen van onze marktstrategie Je inventariseert kansen en ontwikkelingen in de markt Je draagt zorg voor het actueel bijhouden van informatie in het interne klantopvolgingssysteem Je beheert je administratie nauwgezet zodat je ten allen tijde correcte en transparante informatie kan verstrekken Je beheert het klantenbestand en relaties en bouwt je netwerk verder uit: betonsector, aannemers, groothandelaars bouwmaterialen Je volgt klachten op, zorgt voor goede communicatie en accurate afhandeling Je werkt samen als team met de andere afdelingen binnen de organisatie en speelt hierin een trekkersrol In deze functie rapporteer je aan de Commercieel Directeur, met wie je continu overlegt over de marktbenadering en klantopvolging.

  • Hulpverlener Zorgcentrale bij Mutas (ZELLIK)

    Regio: ZELLIK

    Bedrijf: HEEFT-NIEUWE-JOBS

    Type: Vaste Job

    Als Hulpverlener Zorgcentrale bijstand ben je verantwoordelijk voor de uitvoering van de dienstverlening vanuit onze zorgcentrale: niet-dringend ziekenvervoer (liggend, zittend, rolstoelwagen,...), personenalarmering (noodknop thuis), opvang zieke kinderen en permanentie thuiszorgdiensten (thuisverpleging,...). Je biedt vanuit onze kantoren in Zellik (rand van Brussel) telefonische bijstand binnen de geldende procedures en polisvoorwaarden van de aangesloten ziekenfondsen en andere opdrachtgevers. Je maakt nieuwe dossiers en zorgt samen met je collega's (een team van 35 hulpverleners) voor een duidelijke schriftelijke weergave van de communicatie met verzekerden, ziekenhuizen, dialysecentra, ambulancemaatschappijen etc. Je zorgt voor de opvolging en afhandeling van lopende dossiers, waarbij je rekening houdt met zowel de belangen van de verzekerden (krijgt men de gepaste hulp?) als met de belangen van de verzekeraar of de opdrachtgever (worden de polisvoorwaarden en afspraken gerespecteerd?). Als dossierbeheerder pleeg je voortdurend intern overleg met de collega-hulpverleners en met de verantwoordelijken van de zorgcentrale. 

  • Systeembeheerder (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: V-IT

    Type: Zelfstandige activiteit

    V-IT is op zoek naar Systeembeheerders voor regio's Leuven en Mechelen. Dit kan zowel op freelance basis als op de payroll.

  • verkopers (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: JV WORLD WIDE TRADING GCV

    Type: Zelfstandige activiteit

    gemotiveerd enthousiast doorgroeien durver internationaal particuliere markt wij zijn volop bezig in onze groei en zoeken enthousiaste mensen die willen doorgroeien samen met ons mensen met co ouderschap welkom deeltijds studenten en weekendwerk mogelijk

  • RESERVE Industrieel reinigers Eeklo / Zelzate 2018 (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Werfreserve

    Dit is een RESERVE vacature. Wanneer wij op zoek zijn naar industrieel reinigers uit de regio's Eeklo & Zelzate zullen wij u contacteren voor deze functie. Takenpakket: U staat in voor het onderhoud en de reiniging van verschillende apparatuur en machines. U gebruikt verschillende schoonmaakproducten, materialen en technieken. (Bv: verwijderen van stof en vuil, voorspoelen, inschuimen, afspuiten en desinfecteren van machines en opblinken van lijnen) Werkuren: Dit kunnen dag, avond - en nachtopdrachten zijn. Dit afhankelijk van de vraag van de klant.

Zoek naar antwoorden van FLWILLIAME OPTICS SA in sociale netwerken
Look for responds of FLWILLIAME OPTICS SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLWILLIAME OPTICS SA. Laat een reactie achter voor FLWILLIAME OPTICS SA. FLWILLIAME OPTICS SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLWILLIAME OPTICS SA. Leave a respond for FLWILLIAME OPTICS SA. FLWILLIAME OPTICS SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLWILLIAME OPTICS SA op de google maps. Adres en contacten FLWILLIAME OPTICS SA
Location of FLWILLIAME OPTICS SA on the google maps. Address and contacts of FLWILLIAME OPTICS SA

Andere gerelateerde bedrijven als come FLWILLIAME OPTICS SA FLWILLIAME OPTICS SA: FLCOPEX FREIGHT FORWARDING NV | GARAGE FABIAN | SERVOTTE | Tema | MACOM TELEMATICS

Other related companies as FLWILLIAME OPTICS SA: FLCOPEX FREIGHT FORWARDING NV | GARAGE FABIAN | SERVOTTE | Tema | MACOM TELEMATICS

FLWILLIAME OPTICS SA is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio Bruxelles, België. De volledige naam van het bedrijf is FLWILLIAME OPTICS SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05471435546. Het bedrijf FLWILLIAME OPTICS SA bevindt zich op het adres: Bd. Lambermont 314 1030 Bruxelles - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 1 to 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 987,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 483,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Optical instruments. Producten gemaakt in FLWILLIAME OPTICS SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLWILLIAME OPTICS SA is Diensten, niet elders geclassificeerd, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLWILLIAME OPTICS SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLWILLIAME OPTICS SA, openstaande posities, locatie van FLWILLIAME OPTICS SA op de kaart.

FLWILLIAME OPTICS SA is a company, that was registered 1993 in Bruxelles region, Belgium. Full name of company is FLWILLIAME OPTICS SA, company assigned to the tax number BE05471435546. The company FLWILLIAME OPTICS SA is located at the address: Bd. Lambermont 314 1030 Bruxelles - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 1 to 10 employees work in this company. Capital - 987,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 483,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Optical instruments. Products created in FLWILLIAME OPTICS SA were not found.
The main activity of FLWILLIAME OPTICS SA is Services, Not Elsewhere Classified, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of FLWILLIAME OPTICS SA is not available. You also can look at reviews of FLWILLIAME OPTICS SA, open positions, location of FLWILLIAME OPTICS SA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLWILLIAME OPTICS SA, Bruxelles: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLWILLIAME OPTICS SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLWILLIAME OPTICS SA, Bruxelles: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLWILLIAME OPTICS SA, employees, financial statistics.