ORBIS MANAGMENT SOFTWARE

Contactgegevens ORBIS MANAGMENT SOFTWARE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ORBIS MANAGMENT SOFTWARE: address, phone, fax, email, website, opening hours

ORBIS MANAGMENT SOFTWARE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): CHAUSS?E DES COLLINES 54B; 1300; WAVRE, België

Telefoon (phone): 10234820 (+32-10234820) 10234820 (+32-10234820)

Fax (fax): +32 (68) 135-63-96 +32 (68) 135-63-96

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ORBIS MANAGMENT SOFTWARE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ORBIS MANAGMENT SOFTWARE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ORBIS MANAGMENT SOFTWARE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ORBIS MANAGMENT SOFTWARE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ORBIS MANAGMENT SOFTWARE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ORBIS MANAGMENT SOFTWARE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ORBIS MANAGMENT SOFTWARE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ORBIS MANAGMENT SOFTWARE
Products information ORBIS MANAGMENT SOFTWARE

BTW identificatienummer (tax): BE05608489990
Ondernemingsnummer: 2923156738
Hoofdstad (capital): 641,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 772,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Producten die in ORBIS MANAGMENT SOFTWARE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Software ontwikkeling and ontwerp

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ORBIS MANAGMENT SOFTWARE
(Get full report from official database of BE for ORBIS MANAGMENT SOFTWARE)

Aanvulling soorten activiteiten voor ORBIS MANAGMENT SOFTWARE
Addition kinds of activities for ORBIS MANAGMENT SOFTWARE

322100. Glascontainers | Glass containers
394400. Spellen, speelgoed en voertuigen van kinderen | Games, toys, and children's vehicles
14420201. Grind mijnbouw | Gravel mining
22960104. Stalen bandkoorden en bandkoordstoffen | Steel tire cords and tire cord fabrics
95120100. Natuurbeschermingsbureaus | Wildlife conservation agencies

Werken bij ORBIS MANAGMENT SOFTWARE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ORBIS MANAGMENT SOFTWARE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ORBIS MANAGMENT SOFTWARE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ORBIS MANAGMENT SOFTWARE. Looking for open vacancies in other companies

  • Technische Customer Agent | Evere (EVERE)

    Regio: EVERE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Technische Customer Agent zijn dit uw volgende taken: De Customer Service- afdeling vormt de centrale spil binnen de organisatie voor alle processen waar klanten direct mee te maken hebben. Binnen deze processen dient de klant een optimale klantervaring te beleven. Je staat mee in voor de ondersteuning en opvolging van de eindklanten vakhandels en vertegenwoordigers. Je zorgt voor de goede afwikkeling van orders van bestelling tot levering en je staat vakhandels en eindklanten bij met technische en commerciële informatie over de systemen.

  • Verkoper / verkoopster doe-het-zelfzaak (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: ADECCO TORHOUT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Op zoek naar een job als verkoper / verkoopster in een doe-het-zelf-zaak? Lees dan zeker verder. Wij zijn namelijk op zoek naar een verkoper voor de regio Diksmuide. Taken: Technisch adviseren van zowel professionele als particulier eindgebruiker Je bedient onze klanten op een vriendelijke en vlotte wijze met kennis van zaken Ontvangen en verwerken van binnenkomende goederen Onderhouden en organiseren van afdelingen Klant- en servicegericht werken doch met administratieve nauwkeurigheid

  • HUISHOUDHULPEN WAREGEM (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: GREENHOUSE WAREGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Waregem zoeken hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • HUISHOUDHELDEN REGIO ASSE/TERNAT/AFFLIGEM-Solliciteer via SMS!!!ZEER DRINGEND, DIRECT STARTEN. (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: EASY LIFE AALST

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ellen is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Duisburg – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (DUISBURG)

    Regio: DUISBURG

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Handlanger tentenbouw (HAMONT-ACHEL)

    Regio: HAMONT-ACHEL

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Studentenjob

    Je bent de eerste 3 weken van september beschikbaar? Dan is deze afwisselende job in een tof team zeker iets voor jou! Jouw takenpakket bestaat uit: de opbouw van (party)tenten aankleding, vloeren plaatsen,...

  • Jobstudent Kassamedewerker (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor Media Markt Oostende zijn wij dringend op zoek naar een jobstudent om op woensdagnamiddag en tijdens het weekend (zaterdag of zondag) te werken. Je zal vooral instaan als kassamedewerker.

  • Teamleader - Zelfstandig Accountant voor kwaliteitsvol kantoor (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    Heeft u al een stevige ervaring opgedaan in een accountants - of boekhoudkantoor, maar bent u er klaar voor om uw kennis en ervaring naar een nieuw niveau te brengen? Heeft u hiernaast ook ervaring opgedaan met het aansturen van een team? Dan is deze accountants groep met een vestiging in regio Turnhout mogelijk een interessante optie! In dit accountantskantoor ligt de standaard op een kwalitatieve dienstverlening naar het cliënteel toe. Dit reflecteert zich dan ook in de medewerkers die deel uitmaken van de groep, een team van ± 100 experts die verspreid zijn over de verschillende vestigingen. Waar ze in dit kantoor op inzetten? Deze mensen naar een nieuw niveau brengen met behulp van ondersteuning en opleidingen. Lijkt het u interessant om een deel uit te maken van het team in dit kantoor? Lees hier dan zeker even verder over de functie details en het aanbod! Teamleader / Zelfstandig Accountant in dit Accountantskantoor - De verantwoordelijkheden U zult in deze functie de kans krijgen om aansturing te geven aan een team. U zult zowel zicht houden op de planning en deadlines van deze medewerkers, en hun voorbereidingswerk controleren. Ook houdt u duidelijk zicht op het rendement van het team en stuurt bij waar nodig. Hiernaast bent u verantwoordelijk voor het bespreken van de jaarrekeningen met de klant, evenals het formuleren van de nodige adviezen en ook deze bediscussiëren met de klanten. U zult deze ook bijstaan met de fiscale controles.

  • Recruiter - Intelect Berchem (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: Intelect

    Type: Vaste Job

    Intelect is de partner van KMO's op het vlak van selectie, uitzend, advies en consultancy met als geheime wapens doorzettingsvermogen, humor, ons motto: "No Guts No Glory" en een passie voor talent en groei. Omdat we staan te popelen om uit te breiden zoeken we gepassioneerde Consultants die mee willen bouwen aan onze groei. Jouw taken: • Als Consultant is het jouw verantwoordelijkheid om onze klanten te voorzien van een kandidaat die een perfecte fit is met de bedrijfscultuur. • Je denkt voortdurend na over hoe je die persoon zo snel mogelijk kan vinden en gaat proactief, doelgericht en creatief op zoek naar potentiële kandidaten. • Vervolgens neem je als ambassadeur van Intelect contact op met interessante kandidaten. Je screent hen telefonisch en nodigt hen uit voor een interview bij jou op kantoor. • Indien je een match ziet, adviseer je de klant om een gesprek in te plannen met jouw kandidaat. • Wanneer je kandidaat mag opstarten volgt er een periode van opvolging waarin je tussendoor contact opneemt met zowel klant als kandidaat. • Iedere dag vorm je de belangrijkste schakel tussen klant en kandidaat en leer je mensen kennen uit tal van sectoren, met telkens een andere achtergrond en een ander verhaal.

  • Mechaniekers (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: VAN ROY STEVEN

    Type: Vaste Job

    We kijken momenteel zeer dringend uit naar 2 nieuwe medewerkers met kennis van mechanica, elektriciteit en hydraulica. Je voert zowel herstellingen als onderhoudswerken uit in de industriehal als op de werf: herstellingen aan grondverzetmachines aanmaken of herstellingen van hydraulische slangen , enz.

  • Gerant (DE PANNE)

    Regio: DE PANNE

    Bedrijf: ROBRAS

    Type: Vaste Job

    Brasserrie runnen, leiding en verantwoordelijkheid opnemen.

  • Psycholoog (NIEUWKERKEN-WAAS)

    Regio: NIEUWKERKEN-WAAS

    Bedrijf: 'T ANKER

    Type: Zelfstandige activiteit

    VACATURE PSYCHOLOGIE Voor onze groepspraktijk ‘t Anker gelegen te Nieuwkerken-Waas en De Klinge zijn we op zoek naar een enthousiaste psychologe/gedragstherapeute op zelfstandige basis, die reeds ervaring heeft met het diagnosticeren en behandelen van kinderen. U staat als psychologe/gedragstherapeute in voor de begeleiding van kinderen met gedragsproblemen en emotionele problemen, vaak naar aanleiding van een leerstoornis of ontwikkelingsstoornis. U begeleidt ouders met opvoedkundige vragen. Daarnaast maakt u deel uit van ons onderzoeksteam waarbij je kinderen test (IQ, aandacht, autisme,..) i.f.v. diagnostiek. Wekelijkse intervisie is mogelijk. We bieden tevens de mogelijkheid tot het geven van groepssessies (vb. Sociale vaardigheidstraining, assertiviteitstraining, mindfulness,..). Wij bieden een mooi praktijklokaal met wachtruimte. Op onze praktijk werken reeds 5 logopedisten, 2 psychologen en 2 kinesisten. Heeft u interesse om te werken op een praktijk waar collegialiteit, gemoedelijkheid en een fijne werksfeer hoog in het vaandel worden gedragen? Bent u deze enthousiaste collega die wij zoeken om ons team te versterken? Stuur ons dan een mailtje op: [email protected] Met vriendelijke groeten, Annelies Van Kerckhove Coördinator ’t Anker Turkyen 15 9100 Nieuwkerken-Waas 0498/90.08.27 www.t-anker.be

Zoek naar antwoorden van ORBIS MANAGMENT SOFTWARE in sociale netwerken
Look for responds of ORBIS MANAGMENT SOFTWARE in social networks

Lees alle opmerkingen voor ORBIS MANAGMENT SOFTWARE. Laat een reactie achter voor ORBIS MANAGMENT SOFTWARE. ORBIS MANAGMENT SOFTWARE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ORBIS MANAGMENT SOFTWARE. Leave a respond for ORBIS MANAGMENT SOFTWARE. ORBIS MANAGMENT SOFTWARE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ORBIS MANAGMENT SOFTWARE op de google maps. Adres en contacten ORBIS MANAGMENT SOFTWARE
Location of ORBIS MANAGMENT SOFTWARE on the google maps. Address and contacts of ORBIS MANAGMENT SOFTWARE

Andere gerelateerde bedrijven als come ORBIS MANAGMENT SOFTWARE ORBIS MANAGMENT SOFTWARE: Marathon | ?T GROF ZOUT | ZWEMCLUB JASTREMSKI | JACQUES CREVE | MOBISTAR CENTER JACQUES BINCKOM

Other related companies as ORBIS MANAGMENT SOFTWARE: Marathon | ?T GROF ZOUT | ZWEMCLUB JASTREMSKI | JACQUES CREVE | MOBISTAR CENTER JACQUES BINCKOM

ORBIS MANAGMENT SOFTWARE is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ORBIS MANAGMENT SOFTWARE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05608489990. Het bedrijf ORBIS MANAGMENT SOFTWARE bevindt zich op het adres: CHAUSS?E DES COLLINES 54B; 1300; WAVRE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 641,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 772,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Software ontwikkeling and ontwerp. Producten gemaakt in ORBIS MANAGMENT SOFTWARE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ORBIS MANAGMENT SOFTWARE is Engineering, Accounting, Research, Management en Verwante Diensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ORBIS MANAGMENT SOFTWARE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ORBIS MANAGMENT SOFTWARE, openstaande posities, locatie van ORBIS MANAGMENT SOFTWARE op de kaart.

ORBIS MANAGMENT SOFTWARE is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is ORBIS MANAGMENT SOFTWARE, company assigned to the tax number BE05608489990. The company ORBIS MANAGMENT SOFTWARE is located at the address: CHAUSS?E DES COLLINES 54B; 1300; WAVRE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 641,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 772,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Software ontwikkeling and ontwerp. Products created in ORBIS MANAGMENT SOFTWARE were not found.
The main activity of ORBIS MANAGMENT SOFTWARE is Engineering, Accounting, Research, Management and Related Services , including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of ORBIS MANAGMENT SOFTWARE is not available. You also can look at reviews of ORBIS MANAGMENT SOFTWARE, open positions, location of ORBIS MANAGMENT SOFTWARE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ORBIS MANAGMENT SOFTWARE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ORBIS MANAGMENT SOFTWARE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ORBIS MANAGMENT SOFTWARE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ORBIS MANAGMENT SOFTWARE, employees, financial statistics.