ZWEMCLUB JASTREMSKI

Contactgegevens ZWEMCLUB JASTREMSKI: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ZWEMCLUB JASTREMSKI: address, phone, fax, email, website, opening hours

ZWEMCLUB JASTREMSKI

Regio (region): N\A, België

Adres (address): NOORDSTRAAT 75; 9220; HAMME, België

Telefoon (phone): 52477584 (+32-52477584) 52477584 (+32-52477584)

Fax (fax): +32 (57) 340-79-71 +32 (57) 340-79-71

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ZWEMCLUB JASTREMSKI: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ZWEMCLUB JASTREMSKI"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ZWEMCLUB JASTREMSKI"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ZWEMCLUB JASTREMSKI, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ZWEMCLUB JASTREMSKI. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ZWEMCLUB JASTREMSKI, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ZWEMCLUB JASTREMSKI. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ZWEMCLUB JASTREMSKI
Products information ZWEMCLUB JASTREMSKI

BTW identificatienummer (tax): BE04649658203
Ondernemingsnummer: 2760833740
Hoofdstad (capital): 474,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 341,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1993

F茅d茅rations Sportives: Associations de Natation.

Product categorie (product category): Clubs de sport

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ZWEMCLUB JASTREMSKI
(Get full report from official database of BE for ZWEMCLUB JASTREMSKI)

Aanvulling soorten activiteiten voor ZWEMCLUB JASTREMSKI
Addition kinds of activities for ZWEMCLUB JASTREMSKI

3297. Nonclay vuurvaste materialen | Nonclay refractories
23719900. Varkenswaren, Nood | Fur goods, nec
23849903. Huishoudelijk, behalve kinderen: van aangekochte materialen | Housecoats, except children's: from purchased materials
28690100. Alcoholen, niet-dranken | Alcohols, non beverage
45810102. Luchthaven hangar verhuur | Airport hangar rental
47850100. Tolverrichtingen | Toll operations

Werken bij ZWEMCLUB JASTREMSKI: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ZWEMCLUB JASTREMSKI: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ZWEMCLUB JASTREMSKI. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ZWEMCLUB JASTREMSKI. Looking for open vacancies in other companies

 • Chauffeur D - personenvervoer stads- en streekvervoer (ZULTE)

  Regio: ZULTE

  Bedrijf: Randstad Zeebrugge Transport

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant zoeken we een chauffeur D om schoolvervoer te doen. Je rijdt met een bus en voert scholieren rond in Eke. Je rijdt zowel 's morgens en 's avonds. De bus kan mee naar huis.

 • Medewerker labeling VASTE LATE SHIFT (m/v) (DESTELDONK)

  Regio: DESTELDONK

  Bedrijf: Synergie Evergem Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf actief in fashion en lifestyle is Synergie op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde magazijnmedewerkers voor de afdeling labeling. Je werkt elke dag in de late shift, namelijk van 14.12u tot 22.00u. De labeling afdeling is een enthousiast team dat instaat voor: Het etikketeren van prijskaartjes aan kledij Het aanbrengen van wasvoorschriften Uitvoeren van extra controles Op orde houden van het magazijn

 • Voorbereider poederlakkerij (M/V) (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: Actief Kortrijk

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  U staat in voor het voorbereidend werk in de lakafdeling. Schuren en ontvetten van de metalen goederen, kortom de voorbereidingen voor het poederlakwerk.

 • Machinist (STEKENE)

  Regio: STEKENE

  Bedrijf: Vivaldis Construct

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf in STEKENE zijn we op zoek naar een MACHINIST   

 • HUISHOUDHULP regio Ruddervoorde (RUDDERVOORDE)

  Regio: RUDDERVOORDE

  Bedrijf: Net.werk! vso

  Type: Dienstenchequebaan

  Wil jij ook werken voor het best betalende dienstencheque bedrijf waar je als huishoudhulp gewaardeerd wordt voor je werk? Dan verwelkomen wij jou graag! Je poetst vooral graag en dit voor gunstige voorwaarden en bij dankbare klanten. Bij ons wordt anciënniteit meegenomen. Wij geven ook maaltijdcheques van 7 euro per dag! Er wordt rekening gehouden met jouw balans tussen werk en privé, want je bepaalt zelf je werkdagen. Je werk dicht bij huis, want wij zoeken klanten in de regio waar je woont en houden rekening met de vervoersmiddelen waarover je beschikt. Je wordt begeleid door onze jobcoach die steeds op zoek gaat naar een goede match tussen huishoudhulp en klant. Ook zonder ervaring of diploma ben je welkom! Als huishoudhulp sta je in voor het onderhoud van woningen bij onze klanten. Je werkt individueel bij meerdere gezinnen. Licht huishoudelijke taken zoals wassen, strijken, een boodschap doen of eventueel koken kunnen ook gevraagd worden in het kader van de dienstencheques. Stel u kandidaat en u krijgt snel reactie of feedback! (trefwoorden: huishoudhulp, dienstencheque, dienstencheques, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, kuisen, schoonmaken, poetsen)

 • Huishoudhulp voor de thuiszorg - voltijds - regio Diksmuide (Regio Diksmuide)

  Regio: Regio Diksmuide

  Bedrijf: FAMILIEZORG WEST-VLAANDEREN

  Type: Dienstenchequebaan

  Help je graag mensen? Hou je van orde, netheid en gezelligheid? Zoek je een zinvolle en sociale opdracht waarvoor je veel waardering krijgt? Wil je graag samenwerken met een fijne groep collega's? Vind je het belangrijk dat mensen thuis kunnen (blijven) wonen, ook als ze ziek zijn of een moeilijke tijd doormaken? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste huishoudhulpen voor de thuiszorg. Wat kan je doen? Bij hulpbehoevende mensen die thuis wonen: het huis net houden: afstoffen, dweilen, sanitair schoonmaken, ramen wassen, koelkast reinigen... wassen strijken boodschappen doen (af en toe) helpen bij de bereiding van maaltijden (af en toe) Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! Zo won Familiezorg West-Vlaanderen vzw een ADMB Award voor haar persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming.

 • Student verkoper ONLY Leuven (LEUVEN)

  Regio: LEUVEN

  Bedrijf: BESTSELLER BELGIUM

  Type: Studentenjob

  ONLY LEUVEN IS LOOKING FOR A STUDENT WORKER Zit fashion in je bloed en wil je ook graag aan de slag als ambassadeur van ONLY? Solliciteer dan nu voor de functie van student verkoper! We look forward to hearing from you! JOBVERANTWOORDELIJKHEDEN: Service is bij ONLY prioriteit: wij willen elke klant een onvergetelijke winkelervaring bieden. Je zorgt voor het op orde houden van de winkel (plooien, ophangen, presenteren) en het aanvullen van de stock; Je verzorgt een correcte en snelle verwerking van leveringen (goederen uitpakken, kleding beveiligen en labelen); Je doet kassaverrichtingen, ontvangt betalingen en staat in voor de dienst-na-verkoop; Je kent de veiligheidsprocedures en leeft deze nauwgezet na.

 • Jobstudent verkoop Hema Geraardsbergen (GERAARDSBERGEN)

  Regio: GERAARDSBERGEN

  Bedrijf: National Retail Unit

  Type: Studentenjob

  Hema Geraardsbergen is op zoek naar studenten die minstens 1 dag door de week heen kunnen werken

 • Expediteur import luchtvracht (MACHELEN)

  Regio: MACHELEN

  Bedrijf: GEODIS FF BELGIUM

  Type: Vaste Job

  Algemeen De Import Air Freight afdeling is verantwoordelijk voor de uitvoering van alle algemene importzendingen volgens de gemaakte afspraken met de klant of voor on the spotzendingen. De expediteur voert de ontvangen vervoersopdrachten (import luchtvracht) uit vanaf het moment van aanvraag door de klant tot en met de facturatie en klassement. De vervoersopdrachten worden op een efficiënte en klantvriendelijke basis uitgevoerd met aandacht voor de prijs- en kwaliteitsverhouding. Taakomschrijving Dagelijks communiceren met klanten en leveranciers Openen/aanvaarden boekingen/dossiers Plaatsen boekingen bij leveranciers (aan de hand van door klant goedgekeurde offerte Pricing team) Afhandelen van expeditiedossiers t/m facturatie Beheren en juist gebruiken documenten en wettelijke vergunningen Opmaken douane-instructies Doorgeven van afhaling – ophaling bij interne afdeling of bij externe transporteur Opvolgen van de zending tot op de eindbestemming Coördineren problemen tijdens de uitvoering Verzekeren 100% Freight Monitor Compliance Functionele kennis en vaardigheden Inzicht of 2-tal jaren ervaring met de operationele processen van luchtvracht Kennis Incoterms Kennis IATA Inzicht luchtvrachtactiviteiten op Brucargo Flexibel in werkuren (geen 9-5 mentaliteit) Teamplayer Stressbestendig Accuraat Spreek – en schrijfvaardig, ook in Franse en Engelse taal Kennis en ervaring met MS Office (vnl. outlook en excel) Doorzetter Zelfstarter Onafhankelijk

 • Teamcoach ( zelfstandig ) (Regio Genk)

  Regio: Regio Genk

  Bedrijf: G&V Recruiting

  Type: Zelfstandige activiteit

  Als teamcoach doe je het proces van A tot Z Je gaat opzoek naar de juiste kandidaten via verschillende netwerken Je neemt gesprekken af Je start de mensen succesvol op Je begeleid je team naar gewenste doelstellingen

 • PHP Developers (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: ACCUMEN

  Type: Zelfstandige activiteit

  Voor een klant uit het Gentse (burelen in de Ghelamco Arena) zijn we dringend (lees: onmiddellijk beschikbaar) op zoek naar PHP Developers. Het project: Fantopy, een "Fantasy Football Game". Fantopy is een online fantasy game waar spelers een eigen viruteel voetbalteam kunnen creëren en coachen. Na registratie creërt elke online speler een eigen team door echte voetballers te selecteren. Deze spelers in het team scoren punten gebaseerd op hun prestaties in matchen in de echte competitie.

 • Flexijob McDonald's Middagshift (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: McDonald's Kortrijk

  Type: Flexijob

  Ben je een sociale persoon die er alles aan doet om onze klant als koning te bedienen? Dan ben jij de persoon waar wij naar op zoek zijn! Na een grondige opleiding kun je helemaal zelfstandig aan de slag in de servicezone of de productiezone van ons restaurant. We zoeken mensen die minstens 10 uur per week kunnen werken, dit op weekdagen, tussen 11u en 14u, eventueel aangevuld met avonduren in het weekend (vrijdag-, zaterdag-, zondagavond) Indien u niet beschikbaar bent in de week 's middags, gelieve niet op deze vacature te reageren.

Zoek naar antwoorden van ZWEMCLUB JASTREMSKI in sociale netwerken
Look for responds of ZWEMCLUB JASTREMSKI in social networks

Lees alle opmerkingen voor ZWEMCLUB JASTREMSKI. Laat een reactie achter voor ZWEMCLUB JASTREMSKI. ZWEMCLUB JASTREMSKI bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ZWEMCLUB JASTREMSKI. Leave a respond for ZWEMCLUB JASTREMSKI. ZWEMCLUB JASTREMSKI on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ZWEMCLUB JASTREMSKI op de google maps. Adres en contacten ZWEMCLUB JASTREMSKI
Location of ZWEMCLUB JASTREMSKI on the google maps. Address and contacts of ZWEMCLUB JASTREMSKI

Andere gerelateerde bedrijven als come ZWEMCLUB JASTREMSKI ZWEMCLUB JASTREMSKI: Cuvelier Philippe SPRL | AUTO 5 | Hobbyhuisje ('t) | PHILIPPE BIANCATO | ADELARD DEVOGELE

Other related companies as ZWEMCLUB JASTREMSKI: Cuvelier Philippe SPRL | AUTO 5 | Hobbyhuisje ('t) | PHILIPPE BIANCATO | ADELARD DEVOGELE

ZWEMCLUB JASTREMSKI is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ZWEMCLUB JASTREMSKI, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04649658203. Het bedrijf ZWEMCLUB JASTREMSKI bevindt zich op het adres: NOORDSTRAAT 75; 9220; HAMME. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 474,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 341,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Clubs de sport. Lijst met producten zijn F茅d茅rations Sportives: Associations de Natation..
De hoofdactiviteit van ZWEMCLUB JASTREMSKI is Engineering, Accounting, Research, Management en Verwante Diensten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ZWEMCLUB JASTREMSKI is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ZWEMCLUB JASTREMSKI, openstaande posities, locatie van ZWEMCLUB JASTREMSKI op de kaart.

ZWEMCLUB JASTREMSKI is a company, that was registered 1993 in N\A region, Belgium. Full name of company is ZWEMCLUB JASTREMSKI, company assigned to the tax number BE04649658203. The company ZWEMCLUB JASTREMSKI is located at the address: NOORDSTRAAT 75; 9220; HAMME. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 474,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 341,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Clubs de sport. List of products are F茅d茅rations Sportives: Associations de Natation..
The main activity of ZWEMCLUB JASTREMSKI is Engineering, Accounting, Research, Management and Related Services , including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of ZWEMCLUB JASTREMSKI is not available. You also can look at reviews of ZWEMCLUB JASTREMSKI, open positions, location of ZWEMCLUB JASTREMSKI on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ZWEMCLUB JASTREMSKI, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ZWEMCLUB JASTREMSKI, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ZWEMCLUB JASTREMSKI, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ZWEMCLUB JASTREMSKI, employees, financial statistics.