FLHOLMEN BELGIUM SA

Contactgegevens FLHOLMEN BELGIUM SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLHOLMEN BELGIUM SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLHOLMEN BELGIUM SA

Regio (region): Bruxelles, België

Adres (address): Ch. De Bruxelles 200 1780 Wemmel - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-22-16-60-87 32-22-16-60-87

Fax (fax): 32-22-16-68-02 32-22-16-68-02

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLHOLMEN BELGIUM SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLHOLMEN BELGIUM SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLHOLMEN BELGIUM SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLHOLMEN BELGIUM SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLHOLMEN BELGIUM SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLHOLMEN BELGIUM SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLHOLMEN BELGIUM SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLHOLMEN BELGIUM SA
Products information FLHOLMEN BELGIUM SA

BTW identificatienummer (tax): BE09925842285
Ondernemingsnummer: 7889801025
Hoofdstad (capital): 821,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 251,000,000 EUR
Werknemers (employees): 1 to 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Producten die in FLHOLMEN BELGIUM SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Stationery

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLHOLMEN BELGIUM SA
(Get full report from official database of BE for FLHOLMEN BELGIUM SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLHOLMEN BELGIUM SA
Addition kinds of activities for FLHOLMEN BELGIUM SA

233999. Dames- en mantelkleding, nec, nec | Women's and misses' outerwear, nec, nec
26550201. Flessen, papiervezel: gemaakt van gekochte materialen | Bottles, paper fiber: made from purchased material
28191004. cyanides | Cyanides
28990112. Orris olie | Orris oil
32219905. Packers 'ware (containers), glas | Packers' ware (containers), glass

Werken bij FLHOLMEN BELGIUM SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLHOLMEN BELGIUM SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLHOLMEN BELGIUM SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLHOLMEN BELGIUM SA. Looking for open vacancies in other companies

  • ORDERPICKERS GEZOCHT - VOLVO LOGISTICS - OOSTAKKER (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: SYNERGIE VOLVO TRUCKS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Op zoek naar een boeiende job, waarbij je nauwkeurig kan werken en snel resultaat kan zien? Voor VOLVO LOGISTICS zoeken wij orderpickers! Je verzamelt bestellingen volgens instructies die je doorkrijgt. Hierbij heb je oog voor kwaliteit en snelheid.

  • Dedicated account medewerker - M/V (MACHELEN)

    Regio: MACHELEN

    Bedrijf: ADECCO BRUXELLES ETTERBEEK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een grote logistieke klant te Brucargo zijn wij op zoek naar een dedicated account medewerker: Aanbod: Een internationaal en dynamisch bedrijf met doorgroeimogelijkheden (horizontaal en verticaal). Een voltijdse functie voor een tijdelijke tewerkstelling Een werkweek van maandag tot vrijdag met wisselende shiften tussen 8u en 18u. Een aantrekkelijk loon, maaltijdcheques, vergoeding woon-werkverkeer, etc. Takenpakket: Je bent verantwoordelijk voor de opvolging en coördinatie van “special zendingen” (zware, breekbare, waardevolle of tijdkritische zendingen) voor grote klanten (+ €250K per jaar). Je staat in voor de facturatie. Je hebt nauwgezet contact met de verschillende klanten (voornamelijk via mail). Je tracht bij vragen en/ of problemen een gepast antwoord te bieden of een oplossing te zoeken.

  • Werkvoorbereider (ESSEN)

    Regio: ESSEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant gespecialiseerd in de kunstoftechniek, zijn we op zoek naar een werkvoorbereider - projectengineer.  De Project Engineer - Werkvoorbereider werkt samen in een team, en is verantwoordelijk voor de technische en organisatorische voorbereiding en begeleiding van projecten van a tot z. De Project Engineer – Werkvoorbereider beheert meerdere projecten tegelijkertijd. De project engineer – werkvoorbereider maakt deel uit van de projectafdeling en rapporteert aan de productiemanager. Taken:  Technische en organisatorische voorbereiding/begeleiding van project van A tot Z. Na ontvangst van de bestelling van onze klant en na overleg met je collega Calculator, maak je de vertaalslag van kostprijscalculatie naar uitvoering ; opstellen van materiaallijsten, interne werkopdrachten, externe bestellingen, planning van de leveringen, meer- of minderwerk signaleren en facturatie voorbereiden. Je maakt isometrische of aanzichttekeningen in Autocad over het te realiseren project. Je onderhoudt contact tijdens de uitvoeringsfase met de klant en onze projectleider om tot een optimaal resultaat te komen voor beide partijen.

  • HUISHOUDHULP VOLTIJDS DE PINTE (DE PINTE)

    Regio: DE PINTE

    Bedrijf: GREENHOUSE ZWIJNAARDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit De Pinte zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

  • student (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: t-interim Aarschot

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf in Aarschot met vestigingen in Aarschot en Kessel-Lo zoeken wij heel dringend studenten met lesvrije dagen. Wij zoeken studenten die kunnen werken van maandag tot vrijdag of losse dagen tijdens de week van 8u00-17u00.

  • Tekenaar - min 1 dag per week - Regio Gent (SINT-MARTENS-LATEM)

    Regio: SINT-MARTENS-LATEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Tijdens deze studentenjob ga je aan de slag met AUTOCAD, STABICAD en eventueel REVIT. Je verricht tekenwerk (grondplannen, principeschema's, ...) en helpt jouw collega's waar nodig.

  • storingstechnicus elektromechanica & PLC (KOMEN)

    Regio: KOMEN

    Bedrijf: DEPRO PROFILES

    Type: Vaste Job

    - zelfstandig storingen opsporen en verhelpen aan industriële machines en installaties. - preventieve onderhoudswerken (mechanisch en elektrisch) uitvoeren en timing opvolgen. - zelfstandig kleine projecten afwerken (onder supervisie maintenance manager).

  • Landmeter (Leuven) (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: STUDIEBUREAU JONCKHEERE BVBA

    Type: Vaste Job

    Voor ons satellietkantoor te Leuven zijn wij op zoek naar een landmeter. Aanvankelijk kom je 1 of 2 dagen per week in Brugge werken om de bedrijfscultuur te leren kennen, daarna word je voltijds tewerkgesteld in Leuven.

  • Commerciële kracht met kennis levensverzekeringen (M/V) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: DRIESASSUR

    Type: Vaste Job

    Wegens veel potentieel en groei in ons bedrijf zijn wij opzoek naar een commerciële kracht met kennis van de levensverzekeringen. Wat wordt uw uitdaging? Als Commerciële kracht met kennis levensverzekeringen beheert u zelfstandig de levensverzekeringen van ons kantoor. Verder doet u ook prospectie in alle takken. Uw dagdagelijkse taken kun je als volgt samenvatten: U bent het aanspreekpunt van ons kantoor voor alles m.b.t. de levensverzekeringen · U vormt de spil tussen onze Account Managers en de verschillende verzekeringsmaatschappijen · U stelt gepaste oplossingen voor volgens de noden van de klant · U neemt in een redelijke tijd initiatieven en beslissingen voor de klant om een exacte, snelle en efficiënte behandeling van de dossiers te verzekeren · U neemt deel aan commerciële acties en u onderhoudt en optimaliseert ons beheerpakket. · U vindt het boeiend veelvuldig telefonisch contact te onderhouden. Op die manier leert u onze partnermaatschappijen en klanten goed kennen. · U staat sterk in uw schoenen en u heeft geen schrik nieuwe klanten te benaderen · U stemt de prospectie verder af met de accounthandlers

  • FISCAAL JURIST (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1676313-inline.html?cid=Partner_VDAB Als fiscaal jurist ben je verantwoordelijk voor de fiscale en juridische begeleiding van overnames. Daarbij begeleid je reorganisaties en stel je de contracten op betreffende partnerships, aandeelhouders- en managementovereenkomsten, enz. Je verleent ook advies en ondersteunt dossierbeheerders. Verder behandel je aanvragen van rulings en doe je nazicht van belastingsaangiftes Voor onze klant, een snelgroeiende en stabiele speler in de dienstverlenende sector, zijn wij vanuit Hays Antwerpen op zoek naar een ambitieuze en gedreven fiscaal jurist. * Ervaring in fiscaal recht * Freelance opdracht van onbepaalde duur * Mogelijkheid tot toetreding als vennoot Voor onze klant, een snelgroeiende en stabiele speler in de dienstverlenende sector, zijn wij vanuit Hays Antwerpen op zoek naar een ambitieuze en gedreven fiscaal jurist. Als fiscaal jurist ben je verantwoordelijk voor de fiscale en juridische begeleiding van overnames. Daarbij begeleid je reorganisaties en stel je de contracten op betreffende partnerships, aandeelhouders- en managementovereenkomsten, enz. Je verleent ook advies en ondersteunt dossierbeheerders. Verder behandel je aanvragen van rulings en doe je nazicht van belastingsaangiftes. De ideale kandidaat heeft ongeveer 7 à 10 jaar ervaring als fiscaal jurist. Je bent gedreven en staat open voor een boeiende en afwisselende uitdaging. Daarbij kan je je flexibel opstellen en ben je enthousiast. De ideale kandidaat kan ook op zelfstandige basis werken. Je komt terecht in een dynamische en gedigitaliseerde werkomgeving, waar je de mogelijkheid hebt om op termijn vennoot te worden van de vennootschap. Onze klant biedt een vast contract gecombineerd met een mooie verloning en extralegale voordelen. Ben jij de fiscaal jurist die we zoeken? Contacteer dan snel Thomas Vos van Hays Antwerpen. Indien dit niet de vacature is waar jij naar op zoek bent, voeg Thomas Vos dan toe op Linkedin en blijf zo op de hoogte van andere vacatures.

  • Eurostaff - Integration Analyst (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    My client is looking for a functional integration analyst whose mission will be to define and to maintain the integration services of these applications with the other applications. The IT systems are evolving towards a service-oriented architecture. Furthermore the analyst will have to be comfortable with these concepts in order to work easily and effectively with the technical and functional teams. Tasks The mission consists of... In the context of projects and evolutionary maintenance: Conduct workshops to collect needs (in terms of integration) and define an approach with the parties concerned (application teams, Architect and development team); Perform functional analysis of services and interfaces between different applications; Follow the development of services and interfaces; Perform testing of services and interfaces, using tools such as SOAP UI; Perform integration testing with different applications, in collaboration with others analysts; Perform sanity checks when going into production; Ensure the post-go live. As part of the corrective maintenance: Take charge of integration-related incidents; Identify the integration problems, analyze them, in order to be able to set up a fix; Follow the development of patches; Perform the testing; Ensure the deployment of patches, respecting our governance in release management. Profile The required technical skills are: Mastery of SOA concepts. Mastering concepts around Web services (WSDL, XML, XSLT, ...), through tools such as SOAP UI, XML Spy. Mastery of UML (Class Diagram, Use Case, State Diagram & Sequence Diagram), and tools of modeling like Enterprise Architect. Knowledge of BPMN, development methodologies (Agile) and methodologies of testing. Personal Skills: Academic with a scientific orientation (civil engineer or Master in computer science..) Minimum of 5 years experience as a Functional Analyst, including at least 1 year as an analyst functional integration. Proficiency in one of the two national languages and good knowledge of the other, as well as mastery of professional technical English. Key skills: good analytical and summary skills; good customer spirit (internal); critical mind ; outcome orientation; listening skills; assertiveness and autonomy Please note you must be eligible to work onsite full-time in Brussels.

  • Winkelmedewerker met snelle opstart (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: XTRA INTERIM

    Type: Werfreserve

    Wij zoeken voor ons filiaal te Deurne een enthousiaste winkelmedewerker. Je draagt mee zorg voor de winkel, ook vul je mee de rekken aan en uiteraard zal je worden ingezet aan de kassa. Verder help je de klanten verder, wanneer nodig.

Zoek naar antwoorden van FLHOLMEN BELGIUM SA in sociale netwerken
Look for responds of FLHOLMEN BELGIUM SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLHOLMEN BELGIUM SA. Laat een reactie achter voor FLHOLMEN BELGIUM SA. FLHOLMEN BELGIUM SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLHOLMEN BELGIUM SA. Leave a respond for FLHOLMEN BELGIUM SA. FLHOLMEN BELGIUM SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLHOLMEN BELGIUM SA op de google maps. Adres en contacten FLHOLMEN BELGIUM SA
Location of FLHOLMEN BELGIUM SA on the google maps. Address and contacts of FLHOLMEN BELGIUM SA

Andere gerelateerde bedrijven als come FLHOLMEN BELGIUM SA FLHOLMEN BELGIUM SA: Anker vzw (Het) | Quartz Electronique | BUREAU ADSALCO | BLANVALET | HANSSEN N

Other related companies as FLHOLMEN BELGIUM SA: Anker vzw (Het) | Quartz Electronique | BUREAU ADSALCO | BLANVALET | HANSSEN N

FLHOLMEN BELGIUM SA is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio Bruxelles, België. De volledige naam van het bedrijf is FLHOLMEN BELGIUM SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09925842285. Het bedrijf FLHOLMEN BELGIUM SA bevindt zich op het adres: Ch. De Bruxelles 200 1780 Wemmel - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 1 to 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 821,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 251,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Stationery. Producten gemaakt in FLHOLMEN BELGIUM SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLHOLMEN BELGIUM SA is Diensten, niet elders geclassificeerd, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLHOLMEN BELGIUM SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLHOLMEN BELGIUM SA, openstaande posities, locatie van FLHOLMEN BELGIUM SA op de kaart.

FLHOLMEN BELGIUM SA is a company, that was registered 2016 in Bruxelles region, Belgium. Full name of company is FLHOLMEN BELGIUM SA, company assigned to the tax number BE09925842285. The company FLHOLMEN BELGIUM SA is located at the address: Ch. De Bruxelles 200 1780 Wemmel - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 1 to 10 employees work in this company. Capital - 821,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 251,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Stationery. Products created in FLHOLMEN BELGIUM SA were not found.
The main activity of FLHOLMEN BELGIUM SA is Services, Not Elsewhere Classified, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of FLHOLMEN BELGIUM SA is not available. You also can look at reviews of FLHOLMEN BELGIUM SA, open positions, location of FLHOLMEN BELGIUM SA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLHOLMEN BELGIUM SA, Bruxelles: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLHOLMEN BELGIUM SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLHOLMEN BELGIUM SA, Bruxelles: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLHOLMEN BELGIUM SA, employees, financial statistics.