LABVANTAGE SOLUTIONS

Contactgegevens LABVANTAGE SOLUTIONS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LABVANTAGE SOLUTIONS: address, phone, fax, email, website, opening hours

LABVANTAGE SOLUTIONS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): GUILLAUME STASSARTLAAN 120; 1070; ANDERLECHT, België

Telefoon (phone): 25279943 (+32-25279943) 25279943 (+32-25279943)

Fax (fax): +32 (16) 496-48-18 +32 (16) 496-48-18

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LABVANTAGE SOLUTIONS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LABVANTAGE SOLUTIONS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LABVANTAGE SOLUTIONS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LABVANTAGE SOLUTIONS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LABVANTAGE SOLUTIONS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LABVANTAGE SOLUTIONS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LABVANTAGE SOLUTIONS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LABVANTAGE SOLUTIONS
Products information LABVANTAGE SOLUTIONS

BTW identificatienummer (tax): BE02815490722
Ondernemingsnummer: 2994293212
Hoofdstad (capital): 648,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 106,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Producten die in LABVANTAGE SOLUTIONS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Software ontwikkeling and ontwerp

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LABVANTAGE SOLUTIONS
(Get full report from official database of BE for LABVANTAGE SOLUTIONS)

Aanvulling soorten activiteiten voor LABVANTAGE SOLUTIONS
Addition kinds of activities for LABVANTAGE SOLUTIONS

7251. Schoenreparatie en shoeshine parlors | Shoe repair and shoeshine parlors
20119908. Verscheidenheid van vleeswaren, vers eetbare organen | Variety meats, fresh edible organs
28650211. xyleen | Xylene
32290201. Lens blanks, optisch | Lens blanks, optical
32950109. Talk, gemalen of anderszins behandeld | Talc, ground or otherwise treated
36430306. Soldeerloze aansluitingen (elektrische bedradingstoestellen) | Solderless connectors (electric wiring devices)
80829902. Bezoekende verpleegkundige dienst | Visiting nurse service

Werken bij LABVANTAGE SOLUTIONS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LABVANTAGE SOLUTIONS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LABVANTAGE SOLUTIONS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LABVANTAGE SOLUTIONS. Looking for open vacancies in other companies

  • Administratief medewerker (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: ADECCO HEIST OP DEN BERG

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Schoolverlater of kennis van boekhouden? Zin in een ondersteunende administratieve functie? Een bedrijf in Hulshout is op zoek naar een voltijds administratief medewerker ter ondersteuning van de boekhoudafdeling. Je staat voornamelijk in voor de basic taken namelijk: input van gegevens boeking van facturen grootboekrekeningen boekhoudklasses onderscheiden bankstukken Je krijgt hier de kans om je te ontwikkelen en een eerste ervaring te verrijken.

  • Dakwerkers schuine en platte daken (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: Itzu Jobs NV

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Beveren, een bedrijf gespecialiseerd in platte en schuine daken, zijn wij op zoek naar gemotiveerde dakwerkers. Een eerste ervaring is een vereiste. Ben je op zoek naar een stabiele en dynamische werkgever? Meld je dan nu aan !

  • Credit Controller (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Start People Hasselt

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    De credit collector maakt de uitblijvende betalingen van klanten inzichtelijk. Hij/zij onderzoekt de reden of oorzaak van het uitblijven van de betaling en treedt daarvoor in contact met de klanten en met de eigen vestigingen. Als de oorzaak van niet-betaling een klacht is over de dienstverlening, dan zorgt hij/zij ervoor dat dit uitgeklaard wordt met de juiste personen in de organisatie. Als de oorzaak van administratieve aard is helpt hij/zij bij het vinden van een oplossing. Voor beide gevallen houdt hij/zij nauw contact met de vestigingen en met het operationele en het financiële management. De Credit Collector rapporteert aan de Financiële manager. Taken en verantwoordelijkheden: • Je maakt overzichten van de niet-betalingen vanuit het financiële pakket. • Je onderzoekt de herstellingsdossiers in het operationele pakket met betrekking tot oorzaken van niet-betaling. • Je neemt contact op met de dossierbeheerders en de vestigingsmanagers van de eigen organisatie om de oorzaak van niet-betaling helder te krijgen. • Je fungeert als eerste aanspreekpunt voor de klanten bij problemen met betalingen. • Je onderhoudt contacten op regelmatige basis met de voor de betalingen verantwoordelijke personen bij de top 10 klanten, en voorziet hen van de overeengekomen periodieke informatie. • Je gaat op zoek naar, en neemt contact met de verantwoordelijke personen bij alle klanten in geval van niet betaling. • Je zorgt ervoor, met goede voorstellen en oplossingen, zowel telefonisch als schriftelijk, dat de klanten vlot overgaan tot betaling. • Je bezorgt je klanten alle benodigde informatie die moet leiden tot betaling. • Je pleegt veelvuldig overleg met de financiële manager, en naargelang met de andere leden van het management team. • Je houdt je aan de werk-, kwaliteits-, veiligheids- en milieuvoorschriften. • Je doet navraag m.b.t. dossiers bij lease en verzekeringsmaatschappijen per mail en telefoon.

  • Technisch Administratief Bediende (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: FORUM JOBS MERELBEKE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor regio Gent zijn wij op zoek naar een technisch administratief bediende. Takenpakket:  Administratieve ondersteuning aan werf- en projectleider Opmaak werkplanning Contact met de design afdeling Stockbeheer Bestellingen opvolgen Vergunningen aanvragen Controle veiligheid op de werk (werfbezoeken) Werken vanuit Regio Gent (af en toe ook Merelbeke, Deinze, Aalst)

  • Commerciële binnendienst (m/v) (KAPELLEN)

    Regio: KAPELLEN

    Bedrijf: Actief Interim Kapellen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Kalmthout zijn wij op zoek naar een bediende (m/v) voor de commerciële binnendienst. Taakomschrijving: Prijsaanvragen behandelen voor de diffuse handel; Kopiëren en verzenden van tarieven en documentatie; Opmaken van orders; Opmaken van order bevestigingen; Verwerken van standaard orders; Klachten behandeling; Telefonische, per fax en per post orderbehandeling van klanten; Up to date houden van kortingen en netto – verkoopprijzen; Nieuwe klanten registreren in het systeem; Ontvangst van gasten en doorverwijzen naar betreffende persoon; Faxen verdelen en versturen; Telefonisch contact met klanten; Receptie van rechtstreekse leveringen van leverancier naar klant; Inplannen van de kraanwagen; Voorbereiden van externe keuringen.

  • Redder (SINT-AMANDSBERG)

    Regio: SINT-AMANDSBERG

    Bedrijf: T-INTERIM GENT-ZEEHAVEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben je op zoek naar een job als redder? Lees dan zeker verder! Voor een subtropisch zwembad in regio Gent zoeken we gemotiveerde redders met een brevet 'Hoger Redder'. Je zal instaan voor de veiligheid van de zwembadbezoeker en de optimale klantentevredenheid. Bedrijfsprofiel: Een toonaangevend sport -en recreatiecentrum in Gent

  • Kinderoppas (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant - een gezin met 2 kinderen (2 en 5 jaar)- sta je in voor volgende taken: ophalen van de kinderen aan school (rond 16u) eten klaarmaken eventueel kleine huishoudelijke taken bezig zijn met de kindjes

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO DEURLE (DEURLE)

    Regio: DEURLE

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Medewerker schoonmaak (PITTEM)

    Regio: PITTEM

    Bedrijf: VANDEPITTE

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij particulieren zal je instaan voor het uitvoeren van huishoudelijke taken (vb: poetsen, stof afnemen, bereikbare ramen reinigen, ...). De klanten zijn bij jou in de regio gesitueerd.

  • Gevelwerker (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant te Maasmechelen zijn wij op zoek naar een ervaren gevelwerker (voegen, zandstralen, slijpen, ...) Je geraakt tot in Maasmechelen of tot op een carpool

  • Onthaal Medewerker (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: STEGMANN BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Voor een vooraanstaande autogarage in de regio Wommelgem - Wijnegem, zijn we op zoek naar een Onthaalmedewerker. Onthaal: Je zorgt voor een oprecht vriendelijke verwelkoming van elke klant die binnen komt Je verwijst klanten actief door naar de juiste personen (sales, afleveraar, werkplek,...) Je verzorgt de wachtende klanten met een drankje, leesmateriaal,... Je houdt de wachtruimte op orde Administratie: Je volgt de info mailings op Je zorgt voor de postverdeling Je bestelt het kantoormateriaal, papier, drukwerk Je bestelt de broodjes voor de interne medewerker Je houdt de status van de brochures en prijslijsten bij Je biedt ondersteuning aan de Sales (opvolging van offertes) Je bent de eerste persoon voor de afhandeling van de inkomende telefoons ... Trefwoorden: Receptioniste, receptionist, onthaal medewerker, bediende onthaal, receptie bediende

  • Zelfstandig Beweegcoach/ Personal Trainer (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: DE VOORZORG

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je geeft laagdrempelige beweeglessen aan volwassenen, afgestemd op het niveau van de deelnemers in een van onze Well2DAY centra met aandacht voor het individu. De lessen gaan door in reeksen van 6 sessies op een weekavond. De lessen gaan door in kleine groep (max. 7 personen.)

Zoek naar antwoorden van LABVANTAGE SOLUTIONS in sociale netwerken
Look for responds of LABVANTAGE SOLUTIONS in social networks

Lees alle opmerkingen voor LABVANTAGE SOLUTIONS. Laat een reactie achter voor LABVANTAGE SOLUTIONS. LABVANTAGE SOLUTIONS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LABVANTAGE SOLUTIONS. Leave a respond for LABVANTAGE SOLUTIONS. LABVANTAGE SOLUTIONS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LABVANTAGE SOLUTIONS op de google maps. Adres en contacten LABVANTAGE SOLUTIONS
Location of LABVANTAGE SOLUTIONS on the google maps. Address and contacts of LABVANTAGE SOLUTIONS

Andere gerelateerde bedrijven als come LABVANTAGE SOLUTIONS LABVANTAGE SOLUTIONS: BANK VAN ROESELARE | DUPLICAT | Verbeke Geert | Requisiet | ETS. FRAN?OIS

Other related companies as LABVANTAGE SOLUTIONS: BANK VAN ROESELARE | DUPLICAT | Verbeke Geert | Requisiet | ETS. FRAN?OIS

LABVANTAGE SOLUTIONS is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LABVANTAGE SOLUTIONS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02815490722. Het bedrijf LABVANTAGE SOLUTIONS bevindt zich op het adres: GUILLAUME STASSARTLAAN 120; 1070; ANDERLECHT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 648,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 106,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Software ontwikkeling and ontwerp. Producten gemaakt in LABVANTAGE SOLUTIONS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van LABVANTAGE SOLUTIONS is Huismeubelen, Inrichting en Apparatuurwinkels, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LABVANTAGE SOLUTIONS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LABVANTAGE SOLUTIONS, openstaande posities, locatie van LABVANTAGE SOLUTIONS op de kaart.

LABVANTAGE SOLUTIONS is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is LABVANTAGE SOLUTIONS, company assigned to the tax number BE02815490722. The company LABVANTAGE SOLUTIONS is located at the address: GUILLAUME STASSARTLAAN 120; 1070; ANDERLECHT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 648,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 106,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Software ontwikkeling and ontwerp. Products created in LABVANTAGE SOLUTIONS were not found.
The main activity of LABVANTAGE SOLUTIONS is Home Furniture, Furnishings and Equipment Stores, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of LABVANTAGE SOLUTIONS is not available. You also can look at reviews of LABVANTAGE SOLUTIONS, open positions, location of LABVANTAGE SOLUTIONS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LABVANTAGE SOLUTIONS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LABVANTAGE SOLUTIONS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LABVANTAGE SOLUTIONS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LABVANTAGE SOLUTIONS, employees, financial statistics.