FLTOHNICHI EUROPE NV

Contactgegevens FLTOHNICHI EUROPE NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLTOHNICHI EUROPE NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLTOHNICHI EUROPE NV

Regio (region): Boortmeerbeek, België

Adres (address): Industrieweg 27 3190 Boortmeerbeek - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-16-60-66-61 32-16-60-66-61

Fax (fax): 32-16-60-66-75 32-16-60-66-75

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLTOHNICHI EUROPE NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLTOHNICHI EUROPE NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLTOHNICHI EUROPE NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLTOHNICHI EUROPE NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLTOHNICHI EUROPE NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLTOHNICHI EUROPE NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLTOHNICHI EUROPE NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLTOHNICHI EUROPE NV
Products information FLTOHNICHI EUROPE NV

BTW identificatienummer (tax): BE04018493652
Ondernemingsnummer: 2153839111
Hoofdstad (capital): 561,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 149,000 EUR
Werknemers (employees): 1 to 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1991

Producten die in FLTOHNICHI EUROPE NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Standard gauges

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLTOHNICHI EUROPE NV
(Get full report from official database of BE for FLTOHNICHI EUROPE NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLTOHNICHI EUROPE NV
Addition kinds of activities for FLTOHNICHI EUROPE NV

1459. Klei en aanverwante mineralen, nec | Clay and related minerals, nec
507899. Koeltechniek en -benodigdheden, niet inbegrepen | Refrigeration equipment and supplies, nec
27890305. Boeken, tijdschriften of pamfleten opnieuw opnemen | Rebinding books, magazines, or pamphlets
72190204. Reweaving textiles (mending service) | Reweaving textiles (mending service)
80729904. Orthodontische apparaten productie | Orthodontic appliance production

Werken bij FLTOHNICHI EUROPE NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLTOHNICHI EUROPE NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLTOHNICHI EUROPE NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLTOHNICHI EUROPE NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Elektrotechnieker in dagdienst in Opglabbeek (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Opglabbeek zijn we op zoek naar een tijdelijke 'elektrotechnieker' in dagdienst. Na een inwerkperiode sta je zelfstandig in voor elektrische en mechanische aansluitingen Je werkt mee aan de montage en assemblage van machines, wat vooral elektrisch en mechanisch zal zijn Handige harry's die kennis hebben van solderen zijn een plus!

  • Winkelmedewerker (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als winkelmedewerker sta je voornamelijk in voor: - het uitpakken van goederen - het helpen bij het inladen van de auto's van klanten - bestellingen klaarzetten - klanten helpen waar nodig

  • OPERATOR SNIJMACHINE WEEKEND (RUISELEDE)

    Regio: RUISELEDE

    Bedrijf: FORUM JOBS AALTER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf gekend in de textielsector, zijn wij bij Forum Jobs opzoek naar een operator voor de snijmachine. Volgende taken behoren tot je takenpakket: Afgewerkte rollen afnemen, op weegbalans plaatsen Verpakken en afvoeren naar magazijn Ploegoverdracht Tijdcontrole

  • Polyvalent arbeider lakkerij (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Konvert Interim Lokeren

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een metaalverwerkend bedrijf zijn wij op zoek naar een poederlakker regio Waasland. Je zal helpen met de voorbereiding van de stukken: trappen, auto's, hekken,... Je zal de stukken opschuren, ontvetten, afplakken, enz... Vervolgens zal je de stukken ophangen. De poederlakinstallatie instellen en de gespoten stukken controleren op de kwaliteit van het lakwerk. Je zal tot slot de stukken afpakken en met de heftruck klaar zetten per bestelling.

  • Huishoudhelden Boechout en Vremde. Solliciteer per sms!! (BOECHOUT)

    Regio: BOECHOUT

    Bedrijf: DIENSTENBEDRIJF EASY LIFE

    Type: Dienstenchequebaan

    Sally, Joanna en Caroline zoeken nieuwe superhelden voor het huishouden! Onze kantoorverantwoordelijke Sally en onze consulenten Joanna en Caroline zijn dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten in de ruime regio Lier, Boechout en Vremde. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Huishoudhulp Dienstencheques regio Balen (BALEN)

    Regio: BALEN

    Bedrijf: De VoorZorg directie Zorg en Comfort

    Type: Dienstenchequebaan

    Je functie : Je biedt huishoudelijke hulp : stofzuigen, dweilen, sanitair onderhouden, stof afnemen, bedden opmaken en ramen lappen. Eventueel aangevuld met wassen en strijken, eten klaarmaken en kleine boodschappen doen .

  • student mecanicien (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: ADECCO IEPER

    Type: Studentenjob

    Op zoek naar een studente job op zaterdag ? Je werkt als mecancien voor de vrachtwagens . Je stelt de juste diagnose en kan zelfstandig herstellingen uitvoeren van vrachtwagens of camionetten . Je voert het klein - en groot onderhoud en je onderhoudt ook jouw werkplaats

  • GLASZETTERS (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: MARIVER

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het plaatsen van glas: enkel/dubbel glas, glazen deuren, glazen panelen, spiegels, ed. Het gaat om zowel herstellingswerken, renovaties en nieuwbouwprojecten.

  • Logistiek Coördinator (GROOT-BIJGAARDEN)

    Regio: GROOT-BIJGAARDEN

    Bedrijf: PROMOPLAN

    Type: Vaste Job

    Je coördineert en staat in voor het logistieke beheer van de verschillende projecten van onze klanten, dit zowel voor inkomend als uitgaand promomateriaal Dagelijks coördineer en plan je het werk binnen jouw team. Aan de hand van een transportbon, pick je het promomateriaal en zet je dit klaar op verzendlocatie. Ook het inkomend promomateriaal controleer je, maak je proper en plaats je in de voorraadrekken. Je coacht jouw mensen, begeleidt hen, volgt hen op en stuurt hen bij waar nodig. Tevens zorg je voor de goede werking in je team. Je draagt zorg voor een efficiënte werking van de bestaande logistieke processen, maar je durft deze ook kritisch te benaderen en te veranderen wanneer nodig. Creatie en accurate opvolging van alle goederen in de database, behoren ook tot jouw takenpakket. Je staat voortdurend met iedereen in verbinding en communiceert duidelijk.

  • Productie Ingenieur (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: NOVA Engineering

    Type: Vaste Job

    Dagdagelijks samenwerken met de collega’s meestergasten, de kwaliteitsingenieur, de operatoren, je teamcoach en het management. Het ontwerpen en verbeteren van productieprocessen om een efficiënt, veilig, ergonomisch en stabiel proces te realiseren. Het op korte termijn oplossen van problemen en storingen in het productieproces. Het op lange termijn borgen van procesverbeteringen voor een stabieler en efficiënter proces. Lean, operational excellence, QRM zijn begrippen / werkwijzen die je je eigen wilt maken. Het uitvoeren, begeleiden en coördineren van verbeterprojecten. Het begeleiden van de introductie van nieuwe producten, hierbij bewaak je vooral de “fit for manufacturing”, processborging (SPC) en stabiliteit van de opgezette systemen. Je herkent opportuniteiten voor onze processen en lukt er in deze economisch verantwoord te integreren. Het toepassen van de logistieke systemen. Het mee uitrollen van de digitale platformen. Je hebt oog voor een goede leverbetrouwbaarheid, een hoge productiviteit en een zo laag mogelijke stock. Je bent gepassioneerd door techniek en volgt de technologische evoluties op de voet. Je werkt samen met je collega’s binnen het Flow Team, meestergasten, kwaliteitsingenieur, operatoren alsook, manufacturing ingenieurs van de Proces en product ontwikkelingsafdeling. Bedrijfsprofiel: Voor een stabiele en internationaal bedrijf gespecialiseerd in persluchttechniek zijn we op zoek naar een gedreven productie ingenieur.

  • Labomedewerker Lichtmetingen (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: HR Experts

    Type: Vaste Job

    Je takenpakket bestaat uit: het beheren van de lijst met alle te meten toestellen & aanvragen toestellen voorbereiden voor het uitvoeren van de lichtmeting de toestellen opmeten volgens de huidige normen & procedures de resultaten van deze metingen loggen in een database de nodige info klaarzetten voor publicatie op onze website het up-to-date houden van de lichtberekeningssoftware Relux/Dialux het labo-apparatuur kalibreren en onderhouden de resultaten interpreteren en alle afwijkingen signaleren aan de R&D Manager de optical engineers ondersteunen bij hun metingen

  • KAPSTER KAPPER (ADEGEM)

    Regio: ADEGEM

    Bedrijf: HAARSTYLISTE HEIDE

    Type: Leercontract

    LEERJONGERE OF IBO De klant verwelkomen en installeren De wensen over het kapsel bepalen (snit, kleuring, behandeling, ...)inplanting van de haren, ... De haardiagnose stellen, het wassen voorbereiden en het haar wassen Het haar vorm of volume geven (krullen, brushen, ..watergof.) Het kapsel vanuit verschillende hoeken aan de klant tonen en de mening van de klant vragen Het salon schoonmaken, producten en materieel opruimen en de schappen en de werktafel opnieuw aanvullen Kleurings- en ontkleuringsproducten klaarmaken en aanbrengen Klantenfiches bijhouden l Behandelingen uitvoeren: Manicure Behandelingen uitvoeren: Snorren, baarden en bakkebaarden verzorgen, scheren en knippen Een permanent aanbrengen Deelnemen aan de dagelijkse organisatie en taken van het bedrijf

Zoek naar antwoorden van FLTOHNICHI EUROPE NV in sociale netwerken
Look for responds of FLTOHNICHI EUROPE NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLTOHNICHI EUROPE NV. Laat een reactie achter voor FLTOHNICHI EUROPE NV. FLTOHNICHI EUROPE NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLTOHNICHI EUROPE NV. Leave a respond for FLTOHNICHI EUROPE NV. FLTOHNICHI EUROPE NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLTOHNICHI EUROPE NV op de google maps. Adres en contacten FLTOHNICHI EUROPE NV
Location of FLTOHNICHI EUROPE NV on the google maps. Address and contacts of FLTOHNICHI EUROPE NV

Andere gerelateerde bedrijven als come FLTOHNICHI EUROPE NV FLTOHNICHI EUROPE NV: FLCARNIPOR SA | LINGERIE LAETITIA | GEETS | HEURSEL 1745 | Magolux SA

Other related companies as FLTOHNICHI EUROPE NV: FLCARNIPOR SA | LINGERIE LAETITIA | GEETS | HEURSEL 1745 | Magolux SA

FLTOHNICHI EUROPE NV is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio Boortmeerbeek, België. De volledige naam van het bedrijf is FLTOHNICHI EUROPE NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04018493652. Het bedrijf FLTOHNICHI EUROPE NV bevindt zich op het adres: Industrieweg 27 3190 Boortmeerbeek - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 1 to 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 561,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 149,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Standard gauges. Producten gemaakt in FLTOHNICHI EUROPE NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLTOHNICHI EUROPE NV is Beveiliging & Commodity Brokers, Dealers, Uitwisselingen & Diensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLTOHNICHI EUROPE NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLTOHNICHI EUROPE NV, openstaande posities, locatie van FLTOHNICHI EUROPE NV op de kaart.

FLTOHNICHI EUROPE NV is a company, that was registered 1991 in Boortmeerbeek region, Belgium. Full name of company is FLTOHNICHI EUROPE NV, company assigned to the tax number BE04018493652. The company FLTOHNICHI EUROPE NV is located at the address: Industrieweg 27 3190 Boortmeerbeek - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 1 to 10 employees work in this company. Capital - 561,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 149,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Standard gauges. Products created in FLTOHNICHI EUROPE NV were not found.
The main activity of FLTOHNICHI EUROPE NV is Security & Commodity Brokers, Dealers, Exchanges & Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of FLTOHNICHI EUROPE NV is not available. You also can look at reviews of FLTOHNICHI EUROPE NV, open positions, location of FLTOHNICHI EUROPE NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLTOHNICHI EUROPE NV, Boortmeerbeek: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLTOHNICHI EUROPE NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLTOHNICHI EUROPE NV, Boortmeerbeek: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLTOHNICHI EUROPE NV, employees, financial statistics.