COSYCO SOFTWARE

Contactgegevens COSYCO SOFTWARE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data COSYCO SOFTWARE: address, phone, fax, email, website, opening hours

COSYCO SOFTWARE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): MECHELSESTEENWEG 311; 1800; VILVOORDE, België

Telefoon (phone): 22532999 (+32-22532999) 22532999 (+32-22532999)

Fax (fax): +32 (51) 454-50-31 +32 (51) 454-50-31

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) COSYCO SOFTWARE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "COSYCO SOFTWARE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "COSYCO SOFTWARE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van COSYCO SOFTWARE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen COSYCO SOFTWARE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of COSYCO SOFTWARE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees COSYCO SOFTWARE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti COSYCO SOFTWARE
Products information COSYCO SOFTWARE

BTW identificatienummer (tax): BE04035522460
Ondernemingsnummer: 2326873779
Hoofdstad (capital): 553,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 588,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1998

Producten die in COSYCO SOFTWARE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Software ontwikkeling and ontwerp

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor COSYCO SOFTWARE
(Get full report from official database of BE for COSYCO SOFTWARE)

Aanvulling soorten activiteiten voor COSYCO SOFTWARE
Addition kinds of activities for COSYCO SOFTWARE

317100. Vrouwen handtassen en portemonnees | Women's handbags and purses
913100. Uitvoerend en wetgevend gecombineerd | Executive and legislative combined
25990104. Werkbanken, fabriek | Work benches, factory
36510103. Klokradio en telefooncombinaties | Clock radio and telephone combinations
37310202. Landing van schepen, bouw en reparatie | Landing ships, building and repairing
39420101. Kleding, pop | Clothing, doll
42219903. Tabakopslag en opslag | Tobacco warehousing and storage
95320102. Provincie planning en ontwikkeling agentschap, overheid | County planning and development agency, government

Werken bij COSYCO SOFTWARE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in COSYCO SOFTWARE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor COSYCO SOFTWARE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for COSYCO SOFTWARE. Looking for open vacancies in other companies

  • Kwaliteitscontroleur (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in de regio van Waregem zijn we op zoek naar een kwaliteitscontroleur. Je takenpakket: - kwaliteitscontrole van de binnenkomende goederen - kwaliteitscontrole van de afgewerkte stukken - verpakking en verzending van de afgewerkte stukken

  • Procesoperator (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: Go4Jobs Roeselare

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als procesoperator ben je verantwoordelijk voor de productiekwaliteit. - Je controleert de goede werking van de machines. - Je bied hulp bij kleine technische storingen aan jouw machine. - Je stelt de machine-instellingen af bij programmawissels. Hierbij beheers je het volledige productieproces vanuit de stuurkamer. - Je werkt volgens werkinstructies en vastgelegde procedures. - Je zorgt voor de netheid van de procesinstallatie en de werkvloer. - Je werkt nauw samen met collega - operatoren om relevante informatie correct door te geven.

  • Productiearbeider (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Werk je graag de hele dag buiten? Zoek je een job waar veel afwisseling in zit? Dan hebben we een leuke job gevonden voor jou! Voor een betonbedrijf in Lier zoeken we een lader/losser. Op hun buitenplein hebben ze nood aan iemand die een constant overzicht heeft over waar alles zich bevindt, van waar het komt en waar het heen moet. Verder horen er tot de taken: o Bedienen van de torenkraan van op de grond. o Laden en lossen met een heftruck o Levering controleren o Producten voor levering laatste controle check + bijwerken/afwerken waar nodig. Heb je hier ervaring met een heftruck of torenkraan, geweldig. Zo niet, is er een opleiding 'on the job'. Je werkt in ochtend uren van 6.00-14.45

  • Jobstudent hulp slagersatelier (KORTEMARK)

    Regio: KORTEMARK

    Bedrijf: ADECCO TORHOUT

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een nieuwe studentenjob? Kun je werken op zaterdagen in regio Kortemark? Werk je graag met vlees? Dan ben jij de jobstudent slagershulp die wij zoeken! Als jobstudent slagershulp sta je in voor volgende zaken: Verpakken van vlees Maken van hamburgers, brochetten, blinde vinken... Je hebt hierbij oog voor hygiëne.

  • Restaurantmedewerker STUDENT (SINT-AMANDSBERG)

    Regio: SINT-AMANDSBERG

    Bedrijf: QUICK OOSTAKKER

    Type: Studentenjob

    Als medewerker (kassa/keuken) ben je verantwoordelijk voor het aangename onthaal en de smakelijke ervaring van ons gamma Burgers.

  • Student Administratie - WEEKEND (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: XTRA INTERIM GEEL

    Type: Studentenjob

    Wij, Xtra Interim & Select, zijn momenteel op zoek naar een student die ons kan ondersteunen tijdens het weekend. (zaterdag en/of zondag Wij bieden jou een zeer breed takenpakket én de mogelijkheid om van thuis uit te werken. Heb jij een eigen laptop en kan je gebruik maken van internet? Ben je iemand enthousiast, die ook zeer graag telefoneert? Ben je een administratieve duizendpoot? Dan kan deze job misschien wel jouw droom van een studentenjob worden ! Lees zeker verder ! TAKENPAKKET Je zorgt voor de juiste opmaak van contracten. Je doet algemeen administratief werk. Jij zorgt mee voor de planning in het weekend van één van onze grootste klanten. Jij bent het aanspreekpunt voor onze klanten tijdens het weekend. Je werkt op zaterdag en/of op zondag.

  • Elektricien (WICHELEN)

    Regio: WICHELEN

    Bedrijf: VAN WESEPOEL KENNY

    Type: Vaste Job

    algemenen elektriciteitswerken ventilatie zonnepanelen

  • PC Engineer (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ESAS Engineering

    Type: Vaste Job

    Esas is een bedrijf gespecialiseerd in industriële automatisering. Sinds 2003 zijn we op 2 vlakken actief in de wereld van industriële automatisatie: enerzijds doen bedrijven beroep op onze consultants (voor korte en lange opdrachten), en anderzijds werken wij zelf automatisatie-projecten autonoom uit. Functie Als PC engineer sta je in voor het maken van functionele en technische analyses, het schrijven, testen en debuggen van software, de ingebruikname en de documentatie van software alsook het opleiden van gebruikers.

  • Aankoper (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Konvert Office Roeselare

    Type: Vaste Job

    Konvert Office kijkt uit naar een technisch Aankoper (M/V) voor een bedrijf gelegen in de regio. Als aankoper ben je verantwoordelijk voor het volledige A-Z aankoopproces met betrekking tot de aankoop van materialen en diensten, met focus op transport en logistiek. Concrete taken hierbij zijn: • het – tijdig en tegen optimale condities – aankopen volgens het opgestelde aankoopbeleid en volgens de wensen van de interne klanten • zoeken van leveranciers en plaatsen van bestellingen, inclusief het onderhandelen van prijs- en leveringsvoorwaarden en het verzekeren van het correcte wettelijke kader • kennis hebben van de marktprijzen • afsluiten van contracten met geselecteerde leveranciers in het kader van een project • advies geven aan de interne opdrachtgevers met betrekking tot de commerciële en wettelijke aspecten van de aankoop van goederen en diensten • correcte relaties met leveranciers en onderaannemers onderhouden • potentiële leveranciers selecteren en beoordelen op betrouwbaarheid en kwaliteit • rapportering verzorgen met betrekking tot behaalde resultaten, de verwerking en opvolging van de geregistreerde bestellingen en de toepassing van de werkwijzen binnen de afdeling

  • Plant Manager Food (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: Poco Loco

    Type: Vaste Job

    Snack Food Poco Loco, gelegen te Roeselare, is lid van de Finse Paulig Group, dat 2000 werknemers telt en een omzet realiseert van 900 miljoen €. Als “private label” fabrikant is Poco Loco zelf verdeler van Tex Mex-voeding en snacks. Onze ruime variëteit aan tortillachips, wraps, dinnerkits, kruiden & dipsauzen, is wereldwijd in ruim 80 landen verkrijgbaar. De productiesite in Roeselare telt na 23 jaar ruim 600 werknemers en heeft een omzet van 260 miljoen €. Ons bedrijf kenmerkt zich door een duurzame groei, dankzij een hoge mate aan flexibiliteit, dynamiek en innovatie. In het kader van die groei en door een interne promotie zijn wij op zoek naar een Plant Manager. Als Plant Manager sta je in voor het beheer, organisatie en planning van alle productieactiviteiten van 2 grote productievestigingen van Poco Loco. In functie daarvan bepaal, implementeer en garandeer je de realisatie van de operationele doelstellingen. Je rapporteert aan de Operations Director. Jouw verantwoordelijkheden: Je bent in de eerste plaats een uitstekend People manager: Coaching, motivatie en sturing van het team (170 FTE) is jouw ding. Je bent, samen met de coördinatoren en lijnverantwoordelijken, verantwoordelijk voor het inzetten van het juiste talent op de juiste plaats. Je zorgt voor regelmatig en gestructureerd overleg, vermijden en oplossen van eventuele conflicten, en het realiseren van de gezamenlijke objectieven. Je bent verantwoordelijk voor een goed werkend systeem van kostenbeheersing op gebied van productie en productiviteit. Je stuurt dit geheel door concrete KPI’s en rapporteert daarover aan het management. In samenwerking met de interne onderhoudsafdeling organiseer je een efficiënt onderhoud van de installaties, je vermijdt uitval en garandeert de continuïteit van de processen. Je sensibiliseert de medewerkers naar een grotere betrokkenheid rond veiligheid, netheid en kwaliteit van het arbeidsproces en de werkomgeving. Je meet, volgt en meldt de milieurelevante en preventie-informatie, en draagt bij tot een werkomgeving die conform is met de wettelijke milieu en veiligheidsbepalingen. Je overlegt met en bevordert het contact met de sociale partners. Je volgt nieuwe evoluties en ontwikkelingen op vlak van Productie op de voet en brengt deze kennis ook over op het team.

  • Freelance Senior Projectleider Industriële / Residentiële Renovatie (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: GROUP SUERICKX

    Type: Zelfstandige activiteit

    Group Suerickx levert hoog kwalitatieve diensten op vlak van renovatie en bescherming van gebouwen en installaties. Om die immense projecten tot een goed einde te brengen, zijn we op zoek naar collega’s die zichzelf overstijgen. Binnen Group Suerickx hebben we verschillende business units met elk hun eigen specialisatie (betonrenovatie, dakwerken, vloersystemen, gevelrenovatie, terrasrenovatie, straalwerken, schilderwerken, …) Als Senior Projecleider ben je, in samenwerking met de Project Manager, verantwoordelijk voor de kwalitatieve en veilige uitvoering van de projecten: Bijwonen van werfvergaderingen Opmaken van uitvoeringsdossiers Briefen, coachen en opvolgen van teamleaders, arbeiders en operationele ploegen Verzorgen van de werf- en projectadministratie en plaatsen van logistieke orders Nauwgezet opvolgen van de projecten en rapporteren aan de Project Manager Dagelijkse de nacalculatie van de werven opvolgen Overleg en input geven voor vordering staten Opleveren van projecten in het bijzijn van de klant

  • Satellit - Functional Analyst / Product Owner (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    For our Customer, we are looking for a Functional Analyst & Product Owner.     Your role You'll be the single point of contact for marketing and country managers You will be responsible of: understanding business needs improving, challenging and prioritizing their requests translating them into functional specifications transform them together with Architect in technical specifications having a great & Agile collaboration with developers to secure an optimal delivery (optimal business value & efficient IT work) following-up the developments and giving regular feedback on the evolution and results within IT and to the business teams You will help the IT team to maintain an overall project pipeline with business value & impact at heart.   Your profle You are pragmatic and analytical You have experience working in challenging projects, and - not only doesn't it scare you - but you actually gain energy from it ! You have experience working in an Agile organization You are able to translate business needs into clear functional specifications You embrace new technologies and have great online experience You have at least 3 years relevant working experience as product owner Relevant e-Commerce or mobile experience is a clear plus You speak fluent English, as well as Dutch and/or French   Your skills Solution oriented Team player Service oriented Flexible and autonomous Open minded Good business sense Lots of drive

Zoek naar antwoorden van COSYCO SOFTWARE in sociale netwerken
Look for responds of COSYCO SOFTWARE in social networks

Lees alle opmerkingen voor COSYCO SOFTWARE. Laat een reactie achter voor COSYCO SOFTWARE. COSYCO SOFTWARE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for COSYCO SOFTWARE. Leave a respond for COSYCO SOFTWARE. COSYCO SOFTWARE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie COSYCO SOFTWARE op de google maps. Adres en contacten COSYCO SOFTWARE
Location of COSYCO SOFTWARE on the google maps. Address and contacts of COSYCO SOFTWARE

Andere gerelateerde bedrijven als come COSYCO SOFTWARE COSYCO SOFTWARE: Helson A | Top-Vending | JAN TINCK | Symfonie | CAR DESIGN DEBY - C.D.D.

Other related companies as COSYCO SOFTWARE: Helson A | Top-Vending | JAN TINCK | Symfonie | CAR DESIGN DEBY - C.D.D.

COSYCO SOFTWARE is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is COSYCO SOFTWARE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04035522460. Het bedrijf COSYCO SOFTWARE bevindt zich op het adres: MECHELSESTEENWEG 311; 1800; VILVOORDE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 553,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 588,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Software ontwikkeling and ontwerp. Producten gemaakt in COSYCO SOFTWARE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van COSYCO SOFTWARE is Administratie van Human Resource Programs, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van COSYCO SOFTWARE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van COSYCO SOFTWARE, openstaande posities, locatie van COSYCO SOFTWARE op de kaart.

COSYCO SOFTWARE is a company, that was registered 1998 in N\A region, Belgium. Full name of company is COSYCO SOFTWARE, company assigned to the tax number BE04035522460. The company COSYCO SOFTWARE is located at the address: MECHELSESTEENWEG 311; 1800; VILVOORDE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 553,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 588,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Software ontwikkeling and ontwerp. Products created in COSYCO SOFTWARE were not found.
The main activity of COSYCO SOFTWARE is Administration of Human Resource Programs, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of COSYCO SOFTWARE is not available. You also can look at reviews of COSYCO SOFTWARE, open positions, location of COSYCO SOFTWARE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over COSYCO SOFTWARE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf COSYCO SOFTWARE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about COSYCO SOFTWARE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company COSYCO SOFTWARE, employees, financial statistics.