@WEBSERVICE@ERTS

Contactgegevens @WEBSERVICE@ERTS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data @WEBSERVICE@ERTS: address, phone, fax, email, website, opening hours

@WEBSERVICE@ERTS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): STENENMOLENSTRAAT 73; 2800; MECHELEN, België

Telefoon (phone): 475618108 (+32-475618108) 475618108 (+32-475618108)

Fax (fax): +32 (87) 290-34-97 +32 (87) 290-34-97

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) @WEBSERVICE@ERTS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "@WEBSERVICE@ERTS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "@WEBSERVICE@ERTS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van @WEBSERVICE@ERTS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen @WEBSERVICE@ERTS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of @WEBSERVICE@ERTS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees @WEBSERVICE@ERTS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti @WEBSERVICE@ERTS
Products information @WEBSERVICE@ERTS

BTW identificatienummer (tax): BE03521911621
Ondernemingsnummer: 2624053955
Hoofdstad (capital): 232,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 299,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Producten die in @WEBSERVICE@ERTS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Software ontwikkeling and ontwerp

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor @WEBSERVICE@ERTS
(Get full report from official database of BE for @WEBSERVICE@ERTS)

Aanvulling soorten activiteiten voor @WEBSERVICE@ERTS
Addition kinds of activities for @WEBSERVICE@ERTS

371404. Motorvoertuig elektrische apparatuur | Motor vehicle electrical equipment
20130209. Varkensvlees, Gepekeld: Van gekocht vlees | Pork, pickled: from purchased meat
21419900. Tabakstammen | Tobacco stemming and redrying, nec
36990500. Beveiligingsapparatuur | Security devices
37430203. Streetcars en auto-apparatuur | Streetcars and car equipment
72199901. Bont kleding reiniging, reparatie en opslag | Fur garment cleaning, repairing, and storage
92290101. Strafrechtstatistiek centrum, overheid | Criminal justice statistics center, government

Werken bij @WEBSERVICE@ERTS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in @WEBSERVICE@ERTS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor @WEBSERVICE@ERTS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for @WEBSERVICE@ERTS. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiearbeiders in volcontinu gezocht! (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als productiearbeider bestaat je takenpakket uit o.a. : - Vervoeren van grondstoffen met behulp van een heftruck. - Lossen van deze grondstoffen. - Controleren van de kwaliteit van de producten. - Verpakken van de producten.

  • Commercieel bediende export (AVELGEM)

    Regio: AVELGEM

    Bedrijf: ADECCO EXPERTS Z-VLAANDEREN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zoeken een commercieel bediende voor de exportmarkten voor een bedrijf regio Avelgem. De functie bestaat erin om voor een deel van de klantenportefeuille: De sales manager te ondersteunen door het aanleveren van de nodige informatie voor zijn klantenbezoeken (omzetgegevens, prijzen,…); deze gegevens zijn vlot beschikbaar via het SAP systeem Het aanmaken, coördineren en opvolgen van de offertes aan de klanten in samenspraak met de salesmanager (prijzen, stalenmateriaal, folders, leveringsvoorwaarden,…) Orderintake (inbrengen in het SAP systeem), up-to-date houden van de klantenfiches, controle van de stockposities, orderbevestiging aan de klant Het opvolgen van de leveringstermijnen Het checken van de openstaande vorderingen Het geven van instructies aan de dienst verzendingen voor transport Alle communicatie met de klant over zijn orders, eventuele klachten en vragen Je volgt de klanten op, verwerkt de orders en staat borg voor een vlotte samenwerking met externe verkoop, productieplanning, transportafdeling en credit control

  • Relatiebeheerder - Netwerker (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Synergie Waregem Careers

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een dynamisch bedrijf uit de regio van Waregem zijn we op zoek naar een commerciële relatiebeheerder - netwerker: Als netwerker ben jij hét contact tussen het bedrijf en de diverse andere stakeholders zoals architecten, bouwpromotoren en hoofd- en onderaannemers in België. Enerzijds vertegenwoordig je onze producten en merken binnen deze wereld, anderzijds ga je steeds op zoek naar de nieuwe bouwprojecten in een zo vroeg mogelijk stadium Je brengt hierbij de behoeftes van architecten en hoofdaannemers in kaart en rijmt deze met het aanbod van het bedrijf. Zowel op vlak van producten als diensten. Je breidt je netwerk steeds verder uit via prospectie, aanwezigheid op events, eigen initiatieven, enz. Daarboven leg je contacten en ga je lange termijnrelaties aan. Op een zeer zelfstandige manier bouw je zo gaandeweg een functioneel netwerk op. Binnen de projectcel werk je nauw samen met de projectcoördinator. Binnen het bedrijf heb je contact met de sales om samenwerkingen op te starten aan de hand van jouw verkregen informatie.

  • Verkoop Colruyt Haacht (HAACHT)

    Regio: HAACHT

    Bedrijf: Start People Retail Vlaanderen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als bediende-verkoper heb je een heel afwisselende job. Je zorgt ervoor dat de producten goed zichtbaar en bereikbaar zijn voor onze klanten. Dat doe je door de rayons zo goed mogelijk aan te vullen. Tegelijkertijd zorg je ervoor dat de winkel er net en ordelijk bijligt. Zo kunnen onze klanten op een efficiënte en gemakkelijke manier hun boodschappen doen. Daarnaast kan je later deels aan de slag gaan in een bepaalde afdeling zoals non-food, vers, diepvries of de afhaaldienst Collect&Go. Als je in de winkel ziet dat bijvoorbeeld een bepaalde werkmethode efficiënter kan, neem je zelf het initiatief om die te verbeteren . Verder bedien je onze klanten aan de kassa. Je bent dus voor hen het eerste aanspreekpunt en het 'gezicht' van Colruyt. Je stelt je dan ook dienstbaar op. Je informeert hen correct en helpt hen graag een handje in de winkel en aan de kassa. Als een klant een vraag of probleem heeft, neem je jouw verantwoordelijkheid. In dat kader neem je ook commerciële beslissingen.

  • Bekister (m/v) (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: Let's Work Deinze

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wil je graag werken voor een modern bouwbedrijf dat grote bouwprojecten uitvoert? Op termijn zijn er zeker doorgroeimogelijkheden mogelijk tot ploegbaas of meestergast. -vertrek en eindpunt is in Aalter

  • KRAANMAN - REGIO KRUISHOUTEM - OPTIE VAST (KRUISHOUTEM)

    Regio: KRUISHOUTEM

    Bedrijf: Synergie Oudenaarde Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor het uitvoeren van diverse graafwerkzaamheden binnen de afdeling wegen of de afdeling kabels en leidingen. Je bestuurt en bedient een mobiele kraan (rups of banden).

  • Chauffeur CE (NIEUWPOORT)

    Regio: NIEUWPOORT

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in regio Nieuwpoort zijn wij op zoek naar een chauffeur ce (m/v)

  • Kassier(ster) m/v - Fnac Leuven (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: Fnac Belgium

    Type: Vaste Job

    Functie Je ontvangt de klanten met als doel 100% tevredenheid; Je werkt voor de verschillende diensten: kassa, lidmaatschap, onthaal, ticketverkoop; Je onthaalt de klanten en verstrekt ze vriendelijk informatie; Je verkoopt het geheel van de producten en diensten waarvoor je verantwoordelijk bent (cadeaukaarten, tickets, lidmaatschap, betaalkaarten, financiële en andere diensten); Je zorgt voor een vlotte en betrouwbare kassaverwerking en (indien nodig) facturatie van de aangekochte artikelen.   Profiel Je staat permanent garant voor het imago van onze klantenservice; Je bent stressbestendig, nauwkeurig en punctueel; Je werkt graag in teamverband en hebt ambities om de doelstellingen te verwezenlijken; Je hebt zin voor initiatief; Je hebt interesse in culturele activiteiten; Je hebt een goed gesproken kennis van beide landstalen Interesse? Overtuig ons van je passie en bezorg ons je cv met motivatiebrief.

  • Schilder (m/v) (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: SCHOLENGROEP Fluxus

    Type: Vaste Job

    Wat is het doel van de functie? Je staat in voor het opfrissen van schoolgebouwen en het schilderen van gerenoveerde ruimtes. Wat zijn je taken? Je voert zowel binnen als buiten schilderwerken uit. Je legt linoleum. Je werkt bezettingswerken bij. Je werkt zowel zelfstandig als in team.

  • Health & Beauty coach - bijberoep/hoofdberoep - Prov Limburg - Genk (Regio Genk)

    Regio: Regio Genk

    Bedrijf: VB-CARS & LIFESTYLE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Promotor van onze nieuwe LIFETAKT en ZEITGARD en COLOURS&DELUXE productenlijn. LIFETAKT bundelt eersteklas voedingssuplementen aan individuele, wetenschappelijk gebaseerde oplossingen die afgestemd zijn op de persoonlijke behoeften. Daarnaast ondersteunt LIFETAKT met praktische deskundig advies over dieet, lichaamsbeweging en levenswijze; ZEITGARD is een innovatieve anti-age verzorgingslijn. COLOURS&DELUXE zijn 2 professionele makeuplijnen Je kan persoonlijk advies geven, workshops verzorgen. Indien het je interesseert ben je vrij evenementen of beurzen te organiseren of deel te nemen, ter promotie van je eigen onderneming. We zorgen voor persoonlijke begeleiding en gratis opleiding om je te begeleiden naar het gewenste niveau op onze carrièreladder. Iedereen krijgt de kans te promoveren, mits het volgen van de opleidingen. Ideaal als aanvulling voor schoonheidsspecialistes, nagelstylistes,pedicures, massagetherapeuten, fitnesscentra,... of aanvullende verdienste bij een deeltijdse job. Ook mogelijkheid om van thuis uit te werken. Je kiest zelf de regio waarin je wenst te werken! Interesse maar je woont in een andere regio? contacteer ons.

  • Mystery shoppers gezocht (België)

    Regio: België

    Bedrijf: VABU

    Type: Werfreserve

    We zoeken mystery shoppers voor de regio Vlaams-Brabant, Brussel en Oost-Vlaanderen! Oog voor detail is een pluspunt! Een wagen en een internetverbinding een vereiste! Aangename bij-job!

  • Verkoper/verkoopster (JABBEKE)

    Regio: JABBEKE

    Bedrijf: RYCKEBOER

    Type: Flexijob

    Wij zijn een familiebedrijf met een aantal werknemers, een bakkerij met brood, gebak, boterkoeken, pralines, belegde broodjes, kaas en charcuterie. Ben jij geïnteresseerd in gevarieerd werk zoal klanten bedienen, groenten voorzien voor de belegde broodjes, opkuis van de winkel 's avonds, was ophangen, rekjes aanvullen en afwassen, ... Stuur dan je CV naar ons e-mailadres. Hopelijk tot snel!

Zoek naar antwoorden van @WEBSERVICE@ERTS in sociale netwerken
Look for responds of @WEBSERVICE@ERTS in social networks

Lees alle opmerkingen voor @WEBSERVICE@ERTS. Laat een reactie achter voor @WEBSERVICE@ERTS. @WEBSERVICE@ERTS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for @WEBSERVICE@ERTS. Leave a respond for @WEBSERVICE@ERTS. @WEBSERVICE@ERTS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie @WEBSERVICE@ERTS op de google maps. Adres en contacten @WEBSERVICE@ERTS
Location of @WEBSERVICE@ERTS on the google maps. Address and contacts of @WEBSERVICE@ERTS

Andere gerelateerde bedrijven als come @WEBSERVICE@ERTS @WEBSERVICE@ERTS: FLHODY SA | Lesage D | GEEURICKX G. | PAUWELS | HELIPHOTO BELGI?

Other related companies as @WEBSERVICE@ERTS: FLHODY SA | Lesage D | GEEURICKX G. | PAUWELS | HELIPHOTO BELGI?

@WEBSERVICE@ERTS is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is @WEBSERVICE@ERTS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03521911621. Het bedrijf @WEBSERVICE@ERTS bevindt zich op het adres: STENENMOLENSTRAAT 73; 2800; MECHELEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 232,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 299,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Software ontwikkeling and ontwerp. Producten gemaakt in @WEBSERVICE@ERTS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van @WEBSERVICE@ERTS is Mijnbouw en Steengroeven van Nonmetallic Minerals, met uitzondering van brandstoffen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van @WEBSERVICE@ERTS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van @WEBSERVICE@ERTS, openstaande posities, locatie van @WEBSERVICE@ERTS op de kaart.

@WEBSERVICE@ERTS is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is @WEBSERVICE@ERTS, company assigned to the tax number BE03521911621. The company @WEBSERVICE@ERTS is located at the address: STENENMOLENSTRAAT 73; 2800; MECHELEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 232,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 299,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Software ontwikkeling and ontwerp. Products created in @WEBSERVICE@ERTS were not found.
The main activity of @WEBSERVICE@ERTS is Mining and Quarrying of Nonmetallic Minerals, Except Fuels, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of @WEBSERVICE@ERTS is not available. You also can look at reviews of @WEBSERVICE@ERTS, open positions, location of @WEBSERVICE@ERTS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over @WEBSERVICE@ERTS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf @WEBSERVICE@ERTS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about @WEBSERVICE@ERTS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company @WEBSERVICE@ERTS, employees, financial statistics.