Comptoir Industriel du Caoutchouc S.C.

Contactgegevens Comptoir Industriel du Caoutchouc S.C.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Comptoir Industriel du Caoutchouc S.C.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Comptoir Industriel du Caoutchouc S.C.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Chaussee de Bruxelles 138 6040 Jumet (Charleroi), België

Telefoon (phone): 71 (+32-71) 71 (+32-71)

Fax (fax): 71 (+32-71) 71 (+32-71)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Comptoir Industriel du Caoutchouc S.C.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Comptoir Industriel du Caoutchouc S.C."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Comptoir Industriel du Caoutchouc S.C."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Comptoir Industriel du Caoutchouc S.C., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Comptoir Industriel du Caoutchouc S.C.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Comptoir Industriel du Caoutchouc S.C., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Comptoir Industriel du Caoutchouc S.C.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Comptoir Industriel du Caoutchouc S.C.
Products information Comptoir Industriel du Caoutchouc S.C.

BTW identificatienummer (tax): BE04056671142
Ondernemingsnummer: 7767578125
Hoofdstad (capital): 963,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 138,000 EUR
Werknemers (employees): 3 to 5
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1998

Soft rubber products for technical uses

Product categorie (product category): Soft Rubber Products For Technical Uses

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Comptoir Industriel du Caoutchouc S.C.
(Get full report from official database of BE for Comptoir Industriel du Caoutchouc S.C.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Comptoir Industriel du Caoutchouc S.C.
Addition kinds of activities for Comptoir Industriel du Caoutchouc S.C.

3845. Electromedische apparatuur | Electromedical equipment
344601. Trappen, brand ontsnapt, balkons, relingen en ladders | Stairs, fire escapes, balconies, railings, and ladders
28420105. Lye, huishouden | Lye, household
28699910. Gekloreerde oplosmiddelen | Chlorinated solvents
34419908. Toren secties, radio en televisie transmissie | Tower sections, radio and television transmission
36410203. Gezondheidslampen, infrarood of ultraviolet | Health lamps, infrared or ultraviolet
42120400. Verhuizen diensten | Moving services
51220202. Razors, nonelectric | Razors, nonelectric
64110303. Levensverzekeringsagenten | Life insurance agents

Werken bij Comptoir Industriel du Caoutchouc S.C.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Comptoir Industriel du Caoutchouc S.C.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Comptoir Industriel du Caoutchouc S.C.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Comptoir Industriel du Caoutchouc S.C.. Looking for open vacancies in other companies

  • Wiellader (RUMST)

    Regio: RUMST

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als machinist voer je graafwerken uit en verplaats je grote hoeveelheden aarde. Je vervoert materialen, zoals aarde, grint, rotsen of stenen. Je nivelleert en dicht terreinen. Je plaatst geprefabriceerde bouwelementen boven of onder de grond. Soms sta je mee in voor de aanleg, het onderhoud en het herstel van wegen. Je voert graafwerken uit voor de aanleg van rioleringen, waterafvoer en andere leidingen. Je egaliseert terreinen. Je spreidt materiaal open, zoals zand en steenslag. Je hoogt aardewegen op en verhardt ze.

  • HR CONSULTANT AGO JOBS & HR LEUVEN (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    AGO Jobs & HR is een dienstverlenend bedrijf in de sector van HR Services: reeds meer dan 30 jaar kunnen onze klanten bij ons terecht voor tijdelijke arbeid, selectie & rekrutering, payrolling, testing & assessment en outplacement. Gespecialiseerde divisies binnen ons uitgebreide nationale kantorennet garanderen daarbij de allerbeste dienstverlening. En met een toegewijd team van authentieke en optimistische medewerkers staan wij dicht bij onze klanten en focussen wij op het uitbouwen van waardevolle en langdurige relaties. Voor ons kantoor in Leuven zijn wij op zoek naar een HR Consultant. Je staat voornamelijk in voor het rekruteren van arbeidersprofielen. Je maakt gebruik van onze interne tools en databanken om op zoek te gaan naar kandidaten. Via telefonische screening achterhaal je welke kandidaten in aanmerking komen voor de specifieke vacatures van onze klanten. Je interviewt kandidaten grondig en verwerft op deze manier een uitgebreide kennis over hun motivaties en competenties. Je maakt onze klanten tevreden door op korte termijn de perfecte match voor hen te vinden. Je zorgt voor een stipte opvolging van dossiers naar zowel klant als uitzendkracht toe.

  • Elektricien (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Samen met onze koeltechniekers de technieken op de werf in orde brengen; bekabeling verlichting zekeringskast (met schema's) domotica etc... Flexibiliteit naar uren en afstanden (soms verre werven) en jobinhoud (soms koeltechniekers helpen met hun leidingen soms in atelier tussen twee werven in.

  • Chauffeur CE m/v (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: ACTIEF IEPER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een stabiele onderneming gevestigd in Ieper zoeken we een chauffeur CE trekker-oplegger! Uurrooster is bespreekbaar! Vooral rijden regio Duitsland - keuze tussen dagritten of uitslapen in de vrachtwagen.

  • Supervisor (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    ? Je hebt de leiding over een team mensen en bent dagelijks bezig met de begeleiding sturing en coaching. ? Als Supervisor ben je verantwoordelijk voor de resultaten van je team voor wat betreft productiviteit kwaliteit en efficiëntie. Je slaagt erin om je eigen targets te vertalen naar concrete doelen voor je team en stuurt je medewerkers in de juiste richting. ? Je informeert over de dagelijkse werking van het project en rapporteert probleemsituaties. ? Je helpt de agents om hun targets te behalen. Je ziet potentieel en haalt het beste uit je mensen naar boven. ? Door je enthousiasmerende en dynamische aanpak slaag je er als Supervisor je team blijvend te motiveren. ? Je houdt op regelmatige basis evaluatie- en functioneringsgesprekken. ? Als Supervisor werk je mee aan en denk je na over de verdere organisatie van de afdeling en de noodzakelijke procesverbeteringen.

  • Arbeider / Handlanger (HERENTHOUT)

    Regio: HERENTHOUT

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een vleesverwerkend bedrijf, zijn wij op zoek naar een productiearbeider regio Herenthout.  Je staat in voor het verpakken van vlees. Je werkt met een dieptrekmachine. Je begint dagelijks om 4 uur 's morgens te werken tot 13 uur. 

  • Medewerkers poets- en strijkdienst (dienstencheques) (Regio Ninove-Geraardsbergen-Zottegem)

    Regio: Regio Ninove-Geraardsbergen-Zottegem

    Bedrijf: CLEAN STAR

    Type: Dienstenchequebaan

    Je maakt het hele interieur (vloeren, tapijten, meubels, ramen en andere voorwerpen) schoon. Je verlucht de kamers. Je wast en strijkt de kledij van de klanten. Je doet de afwas bij de klanten. Je mag ook koken, kleine naaiwerken verrichten en eventueel enkele boodschappen doen. Je mag van thuis rechtstreeks naar de klant gaan.

  • Jobstudent slagerij zaterdag (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Konvert Interim Tielt

    Type: Studentenjob

    Voor een slagerij met aanzien in regio Tielt zijn wij op zoek naar een gemotiveerde jobstudent voor op zaterdag en in de vakanties. U bedient de klanten in de winkel en helpt mee met simpele bereidingen in de keuken indien nodig.

  • TECHNIEKER - 2 PLOEGEN (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Let's Work Roeselare Industry

    Type: Studentenjob

    Let\\\'s Work is op zoek naar een gemotiveerde technieker voor een bedrijf in regio Roeselare. Je taken zijn: - Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud van het machinepark - Je spoort fouten, storingen en defecten op, en lost technische kwaliteits- en productieproblemen op. - Daarnaast sta je in voor de installatie van nieuwe machines, en de uitvoering van verbeteringen aan bestaande machines en installaties - Je denkt en werkt actief mee aan de optimalisatie van het productieproces. - Je werkt afwisselend in een vroege (5u - 13u10) en late (13u - 21u10) ploeg. - Schoolverlaters komen ook in aanmerking hiervoor.

  • Commercieel bediende (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Vaste Job

    Heb je ervaring als customer service medewerker en wil je werken voor een grote speler? Onze klant biedt jou een onmiddellijk vast contract! Je werkt in een voltijds regime en verzorgt hierbij volgende taken: invoeren en opvolgen van orders (van bestelling tot levering) contacten onderhouden met interne afdelingen - productie, kwaliteit, logistiek optreden als eerste aanspreekpunt voor klanten m.b.t. prijzen, leveringen, klachten onderhouden van klantencontacten, zowel mondeling als schriftelijk (telefoon, mail..) verzorgen van alle nodig administratie

  • Accountant/boekhouder met carrièreperspectieven - nieuw kantoor (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    Voor een modern boekhoudkantoor in Oost-Vlaanderen zijn wij op zoek naar een dossierbeheerder met ervaring. Het kantoor dat in 1999 is opgericht, is intussen toe aan een tweede vestiging in Zwijnaarde. Om deze uitbreiding in goede banen te leiden zoeken zij iemand die op korte termijn de kantoorverantwoordelijkheid op zich kan nemen. Dossierbeheerder- functie Je bent verantwoordelijk voor je eigen klantenbestand en kan deze zelfstandig beheren en afsluiten. Je staat in nauw contact met klanten en kan deze niet alleen boekhoudkundig, maar ook fiscaal advies verlenen. Op korte termijn neem je de leiding over je eigen team van dossierbeheerders.

  • Dringend : Full time verkoopsmedewerker supermarkt te Deinze (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: STEGMANN DEINZE

    Type: Vaste Job

    Voor een supermarkt te Deinze zijn wij op zoek naar een full time verkoopsmedewerker. Je werkt polyvalent mee : je vult de winkel aan, je werkt aan de kassa, je helpt zoekende klanten enz.... Je werkt full time (36.5 uren/week) met vrije dag in de week, je werkt elke zaterdag of in de voormiddag of in de namiddag. Heel leuke werksfeer. Snelle opstart.

Zoek naar antwoorden van Comptoir Industriel du Caoutchouc S.C. in sociale netwerken
Look for responds of Comptoir Industriel du Caoutchouc S.C. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Comptoir Industriel du Caoutchouc S.C.. Laat een reactie achter voor Comptoir Industriel du Caoutchouc S.C.. Comptoir Industriel du Caoutchouc S.C. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Comptoir Industriel du Caoutchouc S.C.. Leave a respond for Comptoir Industriel du Caoutchouc S.C.. Comptoir Industriel du Caoutchouc S.C. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Comptoir Industriel du Caoutchouc S.C. op de google maps. Adres en contacten Comptoir Industriel du Caoutchouc S.C.
Location of Comptoir Industriel du Caoutchouc S.C. on the google maps. Address and contacts of Comptoir Industriel du Caoutchouc S.C.

Andere gerelateerde bedrijven als come Comptoir Industriel du Caoutchouc S.C. Comptoir Industriel du Caoutchouc S.C.: Vanhaverbeke G | ALDI | Vanhelmont R-M | COIFFURE ANNE-LAURE | V. CAUWENBERGHE-V.D.PLUYM

Other related companies as Comptoir Industriel du Caoutchouc S.C.: Vanhaverbeke G | ALDI | Vanhelmont R-M | COIFFURE ANNE-LAURE | V. CAUWENBERGHE-V.D.PLUYM

Comptoir Industriel du Caoutchouc S.C. is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Comptoir Industriel du Caoutchouc S.C., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04056671142. Het bedrijf Comptoir Industriel du Caoutchouc S.C. bevindt zich op het adres: Chaussee de Bruxelles 138 6040 Jumet (Charleroi). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 3 to 5 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 963,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 138,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Soft Rubber Products For Technical Uses. Lijst met producten zijn Soft rubber products for technical uses.
De hoofdactiviteit van Comptoir Industriel du Caoutchouc S.C. is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Comptoir Industriel du Caoutchouc S.C. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Comptoir Industriel du Caoutchouc S.C., openstaande posities, locatie van Comptoir Industriel du Caoutchouc S.C. op de kaart.

Comptoir Industriel du Caoutchouc S.C. is a company, that was registered 1998 in N\A region, Belgium. Full name of company is Comptoir Industriel du Caoutchouc S.C., company assigned to the tax number BE04056671142. The company Comptoir Industriel du Caoutchouc S.C. is located at the address: Chaussee de Bruxelles 138 6040 Jumet (Charleroi). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 3 to 5 employees work in this company. Capital - 963,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 138,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Soft Rubber Products For Technical Uses. List of products are Soft rubber products for technical uses.
The main activity of Comptoir Industriel du Caoutchouc S.C. is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Comptoir Industriel du Caoutchouc S.C. is not available. You also can look at reviews of Comptoir Industriel du Caoutchouc S.C., open positions, location of Comptoir Industriel du Caoutchouc S.C. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Comptoir Industriel du Caoutchouc S.C., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Comptoir Industriel du Caoutchouc S.C., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Comptoir Industriel du Caoutchouc S.C., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Comptoir Industriel du Caoutchouc S.C., employees, financial statistics.