FLZADELMAKERIJ GEBROEDERS VAN DER WIEL NV

Particuliere bedrijvenEducatieve diensten • FLZADELMAKERIJ GEBROEDERS VAN DER WIEL NV
Private companiesEducational Services • FLZADELMAKERIJ GEBROEDERS VAN DER WIEL NV

Contactgegevens FLZADELMAKERIJ GEBROEDERS VAN DER WIEL NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLZADELMAKERIJ GEBROEDERS VAN DER WIEL NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLZADELMAKERIJ GEBROEDERS VAN DER WIEL NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Achel Statie 97 3930 Hamont-Achel - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-11-64-19-37 32-11-64-19-37

Fax (fax): 32-11-66-39-17 32-11-66-39-17

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLZADELMAKERIJ GEBROEDERS VAN DER WIEL NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLZADELMAKERIJ GEBROEDERS VAN DER WIEL NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLZADELMAKERIJ GEBROEDERS VAN DER WIEL NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLZADELMAKERIJ GEBROEDERS VAN DER WIEL NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLZADELMAKERIJ GEBROEDERS VAN DER WIEL NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLZADELMAKERIJ GEBROEDERS VAN DER WIEL NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLZADELMAKERIJ GEBROEDERS VAN DER WIEL NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLZADELMAKERIJ GEBROEDERS VAN DER WIEL NV
Products information FLZADELMAKERIJ GEBROEDERS VAN DER WIEL NV

BTW identificatienummer (tax): BE08894226074
Ondernemingsnummer: 4665313720
Hoofdstad (capital): 153,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 568,000 EUR
Werknemers (employees): 1 to 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Producten die in FLZADELMAKERIJ GEBROEDERS VAN DER WIEL NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Saddlery

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLZADELMAKERIJ GEBROEDERS VAN DER WIEL NV
(Get full report from official database of BE for FLZADELMAKERIJ GEBROEDERS VAN DER WIEL NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLZADELMAKERIJ GEBROEDERS VAN DER WIEL NV
Addition kinds of activities for FLZADELMAKERIJ GEBROEDERS VAN DER WIEL NV

201501. Kippenslag en verwerking | Chicken slaughtering and processing
23219900. Mannen en jongens meubilair, nec | Men's and boy's furnishings, nec
32990301. Architectonische beeldhouwwerken: gips, klei, papier mache, enz. | Architectural sculptures: gypsum, clay, papier mache, etc.
58120108. Italiaans restaurant | Italian restaurant
63110103. Broederlijke beschermende verenigingen | Fraternal protective associations

Werken bij FLZADELMAKERIJ GEBROEDERS VAN DER WIEL NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLZADELMAKERIJ GEBROEDERS VAN DER WIEL NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLZADELMAKERIJ GEBROEDERS VAN DER WIEL NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLZADELMAKERIJ GEBROEDERS VAN DER WIEL NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Zoete productiemedewerker m/v te Herentals (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Deze suikerspecialist legt zich toe op het produceren en verpakken van rietsuikerklontjes en het verpakken van diverse rietsuikers en kandijsuikers. De verkoop gebeurt zowel onder het eigen merk, Caribbean Gold als onder Private Label. Voor de afdeling verpakking zijn we op zoek naar een gemotiveerde medewerker met passie voor de voedingsindustrie.

  • LAGO zoekt: horecamedewerker in een sportief jasje! (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: Synergie Beveren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Vergeet de hagelwitte stranden op Aruba en de Zeedijk in Blankenberge, LAGO Beveren is dé place to be als je van zwemmen houdt. Met hun spannende wildwaterbaan, verwarmd buitenbad, verzorgd wellnesscomlex en veilige peuterbaden biedt dit zwemparadijs voor ieder wat wils! Met hun hip Rest-eau-Café speelt LAGO perfect in op je buikgevoel: want zeg nu zelf, wat is er heerlijker dan een lekkere maaltijd na een middagje zwemmen? Om hun team enthousiaste obers te versterken, gaat LAGO op zoek naar nieuw talent. Als ober sta je in voor het culinair genot van alle bezoekers. Je verzorgt de mise-en-place, neemt hun bestelligen op, speelt in op hun noden en wensen en zorgt voor een correcte en klantvriendelijke bediening.

  • metaal zager (BEERNEM)

    Regio: BEERNEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als metaal zager ben je verantwoordelijk voor het instellen van de conventionele zaagmachine obv de gevraagde lengte op de tekening. interpreteren van eenvoudige tekeningen is dus noodzakelijk voor het correct uitvoeren van de taken. Alsook het invullen van kwaliteitsdocumenten behoren tot het takenpakket.

  • Carrossier (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een garage te Lier zijn wij op zoek naar een gemotiveerde carrossier. Je staat in voor algemeen carrosserie- en plaatwerk. ​Je doet ook voorbereidend werk.

  • Verkoop(st)er slagerij (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je werkt als slagerijmedewerker in een mooie slagerij regio Roeselare. Daar sta je in voor het bedienen van de klanten. Bent u een gemotiveerde kandidaat? Neem dan zeker contact op met ons!!

  • Helper dakwerker (doorgroeimogelijkheden!) (ARENDONK)

    Regio: ARENDONK

    Bedrijf: ASAP Kempen Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Arendonk zijn wij dringend op zoek naar een diender voor de dakwerken. Je start als diender maar het is zeker  de bedoeling dat je wordt opgeleid naar een volwaardige dakwerker! Bij onze klant kom je terecht in een team dat instaat voor de totaliteit en afwerking van verschillende - dakwerken - timmerwerken - isolatiewerken

  • Project Account Manager Keukens (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: Konvert Interim Maasmechelen

    Type: Studentenjob

    Dovy Keukens is een vooruitstrevende KMO, die reeds 37 jaar gespecialiseerd is in de productie van maatkeukens. Dovy heeft zowel de verkoop als de volledige productie in eigen beheer. Er werd over gans Vlaanderen en Wallonië een eigen netwerk uitgebouwd van 24 toonzalen. De uitbreiding is mogelijk dankzij 300 vakmensen die achter de waarden van Dovy staan: afleveren van kwalitatief hoogwaardige en betaalbare maatkeukens. Door de aanhoudende groei zijn wij op zoek naar een verkoper/project- en accountmanager voor onze toonzaal te Maasmechelen en Hasselt. U beschikt over de gave om de dromen van potentiële klanten om te zetten in een keukenontwerp op maat van hun wensen. U geeft advies en weet als geen ander de kwaliteiten van een DOVY-keuken aan de juiste persoon over te brengen. Na het afronden van de verkoop staat u in voor het opmeten ter plaatse en de opvolging van uw dossiers.

  • Jobstudent gezocht met pit en administratieve skills (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Synergie Inhouse Carglass

    Type: Studentenjob

    Indien je op onderstaande vereisten minstens 4 maal JA zou antwoorden, dan hebben wij jou nodig op ons inhousekantoor bij Carglass! Heb je een gezonde dosis pit en doorzettingsvermogen? Stressbestendigheid en een hands-on mentaliteit zijn voor jouw een evidentie? Ben je sociaal vaardig en ben je bereid om veel bij te leren? Je beschikt zowel over administratieve als communicatieve skills? Werken met targets en deadlines motiveren mij en geven mij voldoening. En? 4 keer 'JA'- Niet langer twijfelen dan, want jij bent absoluut dé jobstudent waar wij naar op zoek zijn! Voor ons inhousekantoor bij Carglass zijn we op zoek naar een jobstudent om ons team te komen ondersteunen 1 à 2 dagen per week doorheen het jaar en in de schoolvakanties. Jouw takenpakket zal vooral bestaan uit het uitbellen naar kandidaten en administratie bijwerken. Je zal bijvoorbeeld ook mee kandidaten mogen ontvangen en inschrijven wanneer dit nodig is.

  • Storingstechnieker vaste nacht (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: Absolute@work

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant zijn we op zoek naar een storingstechnieker Je bent in staat elektrische storingen op te lossen van allerlei productiemachines. Je hebt een kennis om PLC uit te lezen en fouten op te sporen. Daarnaast heb je basis mechanische kennis.

  • Straffe technieker projectwerk regio Kempen (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: YONTEC

    Type: Vaste Job

    Jouw Functie: Als industriële onderhouds- of storingstechnieker heb je geen twee linker handen en weet je wel het een en het ander over mechanica, elektriciteit of beiden, en kan je deze kennis optimaal benutten in de praktijk. Je bent gepassioneerd door techniek en je bent een geboren problemsolver. Onze projecten zijn verschillend van klant tot klant, waardoor je mogelijk in een team terecht komt van techniekers of aangewezen bent op jezelf. In sommige gevallen kan het wel eens wat kouder zijn of net warmer, afhankelijk van het product. Projecten kunnen van enkele weken tot maanden duren & zijn telkens in overleg met jou. We houden uiteraard rekening met je voorkeuren, talenten en bereikbaarheid om zo de juiste match te maken tussen jou en onze klanten.

  • IT programmeur C# (KOEKELARE)

    Regio: KOEKELARE

    Bedrijf: Dekeyzer - Ossaer

    Type: Vaste Job

    Programmeren van bedrijfseigen software in C#.net WPF Problemen analyseren en oplossen a.d.h.v. nieuwe programmaties Webdevelopment (asp.net; AngularJS; PHP)

  • Junior Planning Coordinator (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: Square City

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf actief in petrochemie zijn we op zoek naar een Junior Planning Coordinator. In deze verantwoordelijke functie fungeer je als centrale contactpersoon voor derde partijen. De missie: Je registreert klantenopdrachten en volgt ze nauwgezet op. Hierbij hou je rekening met eventuele klachten. Je verzorgt de facturatie. Je bent alert voor commerciële leads. Je verleent ondersteuning bij controle en audits op de juistheid van de facturatie. Je zorgt bij afwijkingen voor de juiste oplossing voor de klant.

Zoek naar antwoorden van FLZADELMAKERIJ GEBROEDERS VAN DER WIEL NV in sociale netwerken
Look for responds of FLZADELMAKERIJ GEBROEDERS VAN DER WIEL NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLZADELMAKERIJ GEBROEDERS VAN DER WIEL NV. Laat een reactie achter voor FLZADELMAKERIJ GEBROEDERS VAN DER WIEL NV. FLZADELMAKERIJ GEBROEDERS VAN DER WIEL NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLZADELMAKERIJ GEBROEDERS VAN DER WIEL NV. Leave a respond for FLZADELMAKERIJ GEBROEDERS VAN DER WIEL NV. FLZADELMAKERIJ GEBROEDERS VAN DER WIEL NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLZADELMAKERIJ GEBROEDERS VAN DER WIEL NV op de google maps. Adres en contacten FLZADELMAKERIJ GEBROEDERS VAN DER WIEL NV
Location of FLZADELMAKERIJ GEBROEDERS VAN DER WIEL NV on the google maps. Address and contacts of FLZADELMAKERIJ GEBROEDERS VAN DER WIEL NV

Andere gerelateerde bedrijven als come FLZADELMAKERIJ GEBROEDERS VAN DER WIEL NV FLZADELMAKERIJ GEBROEDERS VAN DER WIEL NV: RADIO CENTRE JODOIGNE | STALS | MALOU | MOBISTAR CENTER TELECOM 2000 | ANNE-FRAN?OIS JONAS

Other related companies as FLZADELMAKERIJ GEBROEDERS VAN DER WIEL NV: RADIO CENTRE JODOIGNE | STALS | MALOU | MOBISTAR CENTER TELECOM 2000 | ANNE-FRAN?OIS JONAS

FLZADELMAKERIJ GEBROEDERS VAN DER WIEL NV is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FLZADELMAKERIJ GEBROEDERS VAN DER WIEL NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08894226074. Het bedrijf FLZADELMAKERIJ GEBROEDERS VAN DER WIEL NV bevindt zich op het adres: Achel Statie 97 3930 Hamont-Achel - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 1 to 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 153,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 568,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Saddlery. Producten gemaakt in FLZADELMAKERIJ GEBROEDERS VAN DER WIEL NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLZADELMAKERIJ GEBROEDERS VAN DER WIEL NV is Educatieve diensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLZADELMAKERIJ GEBROEDERS VAN DER WIEL NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLZADELMAKERIJ GEBROEDERS VAN DER WIEL NV, openstaande posities, locatie van FLZADELMAKERIJ GEBROEDERS VAN DER WIEL NV op de kaart.

FLZADELMAKERIJ GEBROEDERS VAN DER WIEL NV is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is FLZADELMAKERIJ GEBROEDERS VAN DER WIEL NV, company assigned to the tax number BE08894226074. The company FLZADELMAKERIJ GEBROEDERS VAN DER WIEL NV is located at the address: Achel Statie 97 3930 Hamont-Achel - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 1 to 10 employees work in this company. Capital - 153,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 568,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Saddlery. Products created in FLZADELMAKERIJ GEBROEDERS VAN DER WIEL NV were not found.
The main activity of FLZADELMAKERIJ GEBROEDERS VAN DER WIEL NV is Educational Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of FLZADELMAKERIJ GEBROEDERS VAN DER WIEL NV is not available. You also can look at reviews of FLZADELMAKERIJ GEBROEDERS VAN DER WIEL NV, open positions, location of FLZADELMAKERIJ GEBROEDERS VAN DER WIEL NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLZADELMAKERIJ GEBROEDERS VAN DER WIEL NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLZADELMAKERIJ GEBROEDERS VAN DER WIEL NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLZADELMAKERIJ GEBROEDERS VAN DER WIEL NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLZADELMAKERIJ GEBROEDERS VAN DER WIEL NV, employees, financial statistics.