VERBOND VAN KRISTELIJKE WERK.EN KADERLEDEN

Particuliere bedrijvenDiensten, niet elders geclassificeerd • VERBOND VAN KRISTELIJKE WERK.EN KADERLEDEN
Private companiesServices, Not Elsewhere Classified • VERBOND VAN KRISTELIJKE WERK.EN KADERLEDEN

Contactgegevens VERBOND VAN KRISTELIJKE WERK.EN KADERLEDEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VERBOND VAN KRISTELIJKE WERK.EN KADERLEDEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

VERBOND VAN KRISTELIJKE WERK.EN KADERLEDEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KUNSTLAAN 16; 3500; HASSELT, België

Telefoon (phone): 11249411 (+32-11249411) 11249411 (+32-11249411)

Fax (fax): +32 (61) 681-39-27 +32 (61) 681-39-27

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VERBOND VAN KRISTELIJKE WERK.EN KADERLEDEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VERBOND VAN KRISTELIJKE WERK.EN KADERLEDEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VERBOND VAN KRISTELIJKE WERK.EN KADERLEDEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VERBOND VAN KRISTELIJKE WERK.EN KADERLEDEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VERBOND VAN KRISTELIJKE WERK.EN KADERLEDEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VERBOND VAN KRISTELIJKE WERK.EN KADERLEDEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VERBOND VAN KRISTELIJKE WERK.EN KADERLEDEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VERBOND VAN KRISTELIJKE WERK.EN KADERLEDEN
Products information VERBOND VAN KRISTELIJKE WERK.EN KADERLEDEN

BTW identificatienummer (tax): BE04622467041
Ondernemingsnummer: 2194213867
Hoofdstad (capital): 589,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 118,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Producten die in VERBOND VAN KRISTELIJKE WERK.EN KADERLEDEN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Sociale secretariaten

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VERBOND VAN KRISTELIJKE WERK.EN KADERLEDEN
(Get full report from official database of BE for VERBOND VAN KRISTELIJKE WERK.EN KADERLEDEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor VERBOND VAN KRISTELIJKE WERK.EN KADERLEDEN
Addition kinds of activities for VERBOND VAN KRISTELIJKE WERK.EN KADERLEDEN

281699. Anorganische pigmenten, nec | Inorganic pigments, nec
284205. Wasserij schoonmaakpreparaten | Laundry cleaning preparations
284499. Toiletbenodigdheden, niet inbegrepen | Toilet preparations, nec
738918. Ontwerpdiensten | Design services
25910000. Drapery hardware en raamgordijnen en tinten | Drapery hardware and window blinds and shades
27969906. Lithografische platen, positieven of negatieven | Lithographic plates, positives or negatives
36340200. Elektrische huishoudelijke kookgerei | Electric household cooking utensils

Werken bij VERBOND VAN KRISTELIJKE WERK.EN KADERLEDEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VERBOND VAN KRISTELIJKE WERK.EN KADERLEDEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VERBOND VAN KRISTELIJKE WERK.EN KADERLEDEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VERBOND VAN KRISTELIJKE WERK.EN KADERLEDEN. Looking for open vacancies in other companies

  • Verpleegkundige projectstaffing Ronse (RONSE)

    Regio: RONSE

    Bedrijf: Care Talents Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In dit project zal je tewerkgesteld worden op de afdeling acute geriatrie in een ziekenhuis regio Ronse al zeker tot het eind van dit jaar. Je zal de verpleegtechnische taken toepassen die gelinkt zijn aan deze afdeling (wondzorg, bloedafname, inspuitingen, medicatie etc.). Een goede overdracht is zeer belangrijk voor een kwalitatieve opvolging van je patiënten.  Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projectstaffing beslist iets voor jou! Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woonzorgcentra en thuisverplegingsorganisaties.  De projecten worden jou toegewezen op basis van jouw profiel en competenties.  Begint het bij jou ook al te kriebelen om ons team te komen versterken?

  • Chauffeur CE - Afzetcontainer - Kampenhout (KAMPENHOUT)

    Regio: KAMPENHOUT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in regio Kampenhout zijn we momenteel op zoek naar een chauffeur met een rijbewijs CE voor het vervoeren van afzetcontainers. Je werkt ongeveer 10 à 11 uur per dag. Tijdens jouw werkdag beleverd je een 9-tal klanten. Dit wil zeggen dat je afzetcontainers ter plaatse brengt en terug gaat ophalen. Er is een optie tot een vaste indienstname na de interimperiode. Kennis van de Nederlandse taal is wel noodzakelijk. Afzetcontainer met haaksysteem Manoeuvreren Aanhangwagen Opligger

  • Supply Chain Planner (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als supply chain planner sta je voornamelijk in voor het managen van de bestellingen van de verschillende materialen alsook het regelen van de activiteiten binnen het magazijn. Hiervoor horen de volgende taken tot uw functie: het opstellen van een high-level planning het checken van de noden orders ingeven in het ERP-systeem alsook de beschikbaarheid van bepaalde producten garanderen de nood van materialen binnen productie omzetten naar concrete orders en verzekeren van de beschikbaarheid van de ruwe materialen alsook verpakking ervan monitoring van de planning om na te gaan of alles loopt volgens plan de accuraatheid van de documentatie voorzien van de product master data het nagaan van de levertijden zodat klanten tijdig kunnen geholpen worden volgens de afgesproken termijn binnen het onderhoudscontract contacten onderhouden en afspraken maken met verschillend leveranciers team coaching van 4 warehouse operatoren (planning resultaten training...) de activiteiten in het warehouse optimaliseren (kwalitatief en kwantitatief) time management voor de inkomende en uitgaande goederen instaan voor de veiligheidsvoorschriften binnen het magazijn

  • Bekisters gezocht! (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: Randstad Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als bekister ga je in ploeg mee naar de werven (utiliteitsbouw) en ga je aan de slag met dokapanelen (=systeembekisting: frame opgebouwd uit verticale en horizontale dragers) in de utiliteitsbouw. Start is elke ochtend aan de depot in Aalter. Je komt terecht in een bedrijf waar de gezondheid van de werknemers op de eerste plaats komt en waar je de kans krijgt om door te groeien en je kwaliteiten te ontwikkelen.

  • Metselaar (nieuw) (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: Let's Work Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een topklant van Let\\\'s Work regio Torhout zijn we op zoek naar een ervaren en enthousiaste metselaar die dat extra vleugje pit in zich heeft! Je komt terecht in een ambitieuze firma met oog voor kwaliteit. Het bedrijf spitst zich toe op verschillende activiteiten zoals algemene bouwwerken, nieuwbouw, renovatie, siermetselwerken, betonnen trappen, terrassen en opritten, kleine afbraakwerken enzovoort. Samen met een sterk team van ervaren werknemers kan het bedrijf mooie resultaten leveren die voldoen aan de wensen en verlangens van de klanten. Wil jij deel uitmaken van dit topteam en ben je gedreven én heb je handen aan het lijf? Dan ben jij de persoon die wij zoeken!

  • Studenten voor horecazaak Mechelen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Xtra Interim & Select

    Type: Studentenjob

    Voor een gezellige horecazaak in Mechelen zijn wij op zoek naar studenten voor in de zaal. We zoeken voor de maanden september een 3-tal studenten en voor de maand oktober een 10-tal studenten! Ben jij student en heb je een eerste ervaring in de horeca achter de rug, meerbepaald als hulpkelner/ zaalmedewerker ? Stuur ons jouw CV dan snel even door! Heb je vrienden, vriendinnen, kennissen of familie die ook op zoek zijn naar een studentenjob? Stuur hun CV dan zeker even mee!

  • JOBSTUDENT HORECA - Brasserie Marbre (Izegem) (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: COREX

    Type: Studentenjob

    Brasserie Marbre te Izegem gaat op zoek naar 'medewerkers horeca' (week en/of weekendwerk) Taken: Bar aanvullen, mise-en-place voorbereiden voor de volgende dag, opdienen, afruimen, algemeen onderhoud, afwassen, terras opbergen en uitzetten ... dinsdag en woensdag van 17u - 19u vrijdag van 17u - 21u zaterdag van 15u - 21u zondag van 15u - 19u deze uren / dagen zijn bespreekbaar ! (kan ook minder)

  • Medewerker commercieel in vastgoedkantoor (ASSEBROEK)

    Regio: ASSEBROEK

    Bedrijf: Comfortimmo

    Type: Vaste Job

    Om ons team te versterken zijn wij op zoek naar iemand( m/v) die COMMERCIEEL is, DURFT te telefoneren en KAN prospecteren. iemand die op zoek gaat voor onze klanten naar de geschikte woning. leeftijd en diploma’s zijn van geen groot belang .wij hechten belang aan een POSITIEVE DOORZETTER ervaring in de verkoop kan alleen maar een pluspunt zijn ! ibo komt ook in aanmerking. wij bieden: vast loon , gsm abonnement, firmawagen na inlooptijd ben jij die witte raaf die wij zoeken? graag een telefoontje op 0492/889894

  • Machinist voor slibformmachine (KASTERLEE)

    Regio: KASTERLEE

    Bedrijf: AMBARO

    Type: Vaste Job

    Takenpakket: Opstellen van de machine Mee plaatsen van sensorkoord. Machine ombouwen ifv de te trekken verharding of lijnvormige elementen Kuisen van de machine Met ploeg manueel storten van beton Je werkt mee aan onze projecten in de provincies Antwerpen, Limburg, Oost-Vlaanderen en Vlaams-Brabant.

  • After Sales Advisor bedrijfswagens (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: TTA TRUCKLAND

    Type: Vaste Job

    Mondeling en telefonisch aannemen van werk en het stellen van de eerstelijns diagnose Draagt zorg voor het inplannen van werk in overleg met de Werkplaats Chef / Voorman Het aanmaken en completeren van werkorders en bewaking van werkorder routing Houdt toezicht op urenverantwoording en voeren van urenadministratie Het uitgeven van werkorders en het geven van de benodigde toelichting hierop Het verkrijgen van de benodigde reparatietoestemming, zowel intern als extern Het aanmaken van offertes, facturen en/of garantie aanvragen en het opvolgen hiervan Contact onderhouden met de klant over de voortgang van het werk Voeren van (geautomatiseerde) werkorder administratie en overige afdelingsadministratie

  • Néerlandophone ayant des bases en français (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ACTIRIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    ABC LANGUES est une école de langues située idéalement tout proche du rond point Montgomery. Il s'agit d'une école de langues qui favorise l'apprentissage de la langue par l'auto-hypnose. *******Tâches: L'école ABC Langues recherche des néerlandophones pour un travail en tant qu¿indépendant complémentaire, un (pré)-pensionné ou toute personne qui travaillerait avec SMART ou un autre organisme de paiement. Il s'agit d'une école de langues qui favorise l'apprentissage par l'auto-hypnose. Cette technique est apprise à l'élève avant de débuter les cours de langues avec son professeur. Vous n'avez aucun travail à fournir en dehors de l'école (ni préparations ni corrections), les syllabus à partir desquels vous enseignerez sont apportés par l'école. L'école est ouverte en semaine de 9h à 21h et le samedi de 9h30 à 15h30. Il s¿agit d¿un travail flexible. Vous travaillez selon vos disponibilités, les cours se donnent par module de trois heures. Veuillez prendre contact au 02.736.74.36 ou 0474.32.44.59 afin de fixer un rendez-vous.

  • Flexijob - America Today Knokke (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: AMERICA TODAY BELGIUM

    Type: Flexijob

    Ben jij een échte verkoper met inlevingsvermogen in onze klant en ga je vol enthousiasme het verkoopgesprek aan? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor onze store in Knokke zijn wij op zoek naar DE FLEXIJOB PARTTIME CREWMEMBER die ons team komt versterken! Samen kijken we of je 1 of meerdere dagen per week of per maand kan helpen in onze shop. A day @ America Today Je kan natuurlijk niet wachten om weer te beginnen aan een nieuwe werkdag. Na een warm welkom van je crew begin je de dag weer vol energie! Tijdens de ‘dag-opstart’ worden de targets besproken. De hele dag door ben je bezig met verschillende werkzaamheden. Uiteraard staat de klant hierbij centraal. Je begroet iedere klant die binnen komt en je bent daar waar nodig, of dat nu bij de kassa is of bij de paskamers. Je helpt met de binnengekomen vracht en je maakt de store zo aantrekkelijk mogelijk aan de hand van visual merchandise guidelines. Wanneer nodig krijg je soms aan het einde van de dag de verantwoordelijkheid om de store af te sluiten.

Zoek naar antwoorden van VERBOND VAN KRISTELIJKE WERK.EN KADERLEDEN in sociale netwerken
Look for responds of VERBOND VAN KRISTELIJKE WERK.EN KADERLEDEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor VERBOND VAN KRISTELIJKE WERK.EN KADERLEDEN. Laat een reactie achter voor VERBOND VAN KRISTELIJKE WERK.EN KADERLEDEN. VERBOND VAN KRISTELIJKE WERK.EN KADERLEDEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VERBOND VAN KRISTELIJKE WERK.EN KADERLEDEN. Leave a respond for VERBOND VAN KRISTELIJKE WERK.EN KADERLEDEN. VERBOND VAN KRISTELIJKE WERK.EN KADERLEDEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VERBOND VAN KRISTELIJKE WERK.EN KADERLEDEN op de google maps. Adres en contacten VERBOND VAN KRISTELIJKE WERK.EN KADERLEDEN
Location of VERBOND VAN KRISTELIJKE WERK.EN KADERLEDEN on the google maps. Address and contacts of VERBOND VAN KRISTELIJKE WERK.EN KADERLEDEN

Andere gerelateerde bedrijven als come VERBOND VAN KRISTELIJKE WERK.EN KADERLEDEN VERBOND VAN KRISTELIJKE WERK.EN KADERLEDEN: FLSAC 02 NV | Astraco | Isabel (Coiffure) | Hutsebaut K | Fotoshop (De)

Other related companies as VERBOND VAN KRISTELIJKE WERK.EN KADERLEDEN: FLSAC 02 NV | Astraco | Isabel (Coiffure) | Hutsebaut K | Fotoshop (De)

VERBOND VAN KRISTELIJKE WERK.EN KADERLEDEN is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VERBOND VAN KRISTELIJKE WERK.EN KADERLEDEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04622467041. Het bedrijf VERBOND VAN KRISTELIJKE WERK.EN KADERLEDEN bevindt zich op het adres: KUNSTLAAN 16; 3500; HASSELT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 589,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 118,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Sociale secretariaten. Producten gemaakt in VERBOND VAN KRISTELIJKE WERK.EN KADERLEDEN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van VERBOND VAN KRISTELIJKE WERK.EN KADERLEDEN is Diensten, niet elders geclassificeerd, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VERBOND VAN KRISTELIJKE WERK.EN KADERLEDEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VERBOND VAN KRISTELIJKE WERK.EN KADERLEDEN, openstaande posities, locatie van VERBOND VAN KRISTELIJKE WERK.EN KADERLEDEN op de kaart.

VERBOND VAN KRISTELIJKE WERK.EN KADERLEDEN is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is VERBOND VAN KRISTELIJKE WERK.EN KADERLEDEN, company assigned to the tax number BE04622467041. The company VERBOND VAN KRISTELIJKE WERK.EN KADERLEDEN is located at the address: KUNSTLAAN 16; 3500; HASSELT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 589,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 118,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Sociale secretariaten. Products created in VERBOND VAN KRISTELIJKE WERK.EN KADERLEDEN were not found.
The main activity of VERBOND VAN KRISTELIJKE WERK.EN KADERLEDEN is Services, Not Elsewhere Classified, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of VERBOND VAN KRISTELIJKE WERK.EN KADERLEDEN is not available. You also can look at reviews of VERBOND VAN KRISTELIJKE WERK.EN KADERLEDEN, open positions, location of VERBOND VAN KRISTELIJKE WERK.EN KADERLEDEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VERBOND VAN KRISTELIJKE WERK.EN KADERLEDEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VERBOND VAN KRISTELIJKE WERK.EN KADERLEDEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VERBOND VAN KRISTELIJKE WERK.EN KADERLEDEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VERBOND VAN KRISTELIJKE WERK.EN KADERLEDEN, employees, financial statistics.