SOC. FISC. DIENST WERKG.

Particuliere bedrijvenBosbouw • SOC. FISC. DIENST WERKG.
Private companiesForestry • SOC. FISC. DIENST WERKG.

Contactgegevens SOC. FISC. DIENST WERKG.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SOC. FISC. DIENST WERKG.: address, phone, fax, email, website, opening hours

SOC. FISC. DIENST WERKG.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): PLEZANTSTRAAT 56; 9100; SINT-NIKLAAS, België

Telefoon (phone): 37807476 (+32-37807476) 37807476 (+32-37807476)

Fax (fax): +32 (13) 620-47-63 +32 (13) 620-47-63

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SOC. FISC. DIENST WERKG.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SOC. FISC. DIENST WERKG."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SOC. FISC. DIENST WERKG."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SOC. FISC. DIENST WERKG., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SOC. FISC. DIENST WERKG.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SOC. FISC. DIENST WERKG., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SOC. FISC. DIENST WERKG.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SOC. FISC. DIENST WERKG.
Products information SOC. FISC. DIENST WERKG.

BTW identificatienummer (tax): BE02281005859
Ondernemingsnummer: 5401947021
Hoofdstad (capital): 425,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 262,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2006

Producten die in SOC. FISC. DIENST WERKG. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Sociale secretariaten

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SOC. FISC. DIENST WERKG.
(Get full report from official database of BE for SOC. FISC. DIENST WERKG.)

Aanvulling soorten activiteiten voor SOC. FISC. DIENST WERKG.
Addition kinds of activities for SOC. FISC. DIENST WERKG.

331502. Nagels, spikes, brads en dergelijke artikelen | Nails, spikes, brads, and similar items
449900. Water transport diensten, | Water transportation services,
17999922. Hydraulische apparatuur, installatie en service | Hydraulic equipment, installation and service
60210000. Nationale handelsbanken | National commercial banks
73490107. School bewaarder, contract basis | School custodian, contract basis
91210402. Wetgevende instanties, staatsregering | Legislative bodies, state government

Werken bij SOC. FISC. DIENST WERKG.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SOC. FISC. DIENST WERKG.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SOC. FISC. DIENST WERKG.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SOC. FISC. DIENST WERKG.. Looking for open vacancies in other companies

  • Deskside Technician/ IT Support Engineer (m/v) (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We zijn op zoek naar een kandidaat die probleemloos schriftelijke procedures kan opvolgen en kan goed communiceren met klanten, collega's en managers. Kandidaten moeten zelfstandig, probleemoplossend en gedetailleerd te werk kunnen gaan en staan in voor een vlekkeloze klantenservice. In deze positie zul je customer support issues oplossen op locatie zelf, je zal je met andere woorden dus verplaatsen naar de klant. Je werkplek zal zich hoofdzakelijk te Brussel bevinden waarbij je op kantoor zal instaan voor standaard pc hardwaren en software troubleshooting. Afhankelijk van de locatietoewijzing kan de ondersteuning die je biedt op verschillende plaatsen plaatsvinden.

  • Chauffeur C/CE wasophaling binnen pc 11000 (BEERNEM)

    Regio: BEERNEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Een firma in de regio van Brugge is op zoek naar een C of Ce dag of nachtchauffeur om was op te halen met rolcontainers. Er is een vacature zowel voor de dag als voor de nacht. Je mag je voorkeur meegeven. Je krijgt redelijke vaste routes. Baanervaring is vereist, bij opstart is een specifiek opleidingsperiode voorzien. Een groot voordeel is het loon wat toch een stuk hoger ligt dan in de transportsector.

  • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Wachtebeke (WACHTEBEKE)

    Regio: WACHTEBEKE

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Huishoudhulp Wiekevorst (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: T-INTERIM HEIST-OP-DEN-BERG

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp doe jij huishoudelijke taken bij onze klant thuis. Deze taken zijn voornamelijk poetsen van de woning, boodschappen doen, strijken en bereiden van maaltijden.

  • student lader - losser deeltijds zottegem (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: ADECCO SANORICE

    Type: Studentenjob

    Voor Sanorice een rijstwafelfabriek in Zottegem zijn we op zoek naar studenten die op afroepbasis regelmatig kunnen inspringen als LADER-LOSSER zowel buiten als tijdens de schoolvakanties dus eens een dagje geen les, kan je jou standby laten zetten om voor deze opdrachten opgeroepen te worden TAKEN: stapelen van afgewerkte producten in de containers op de laadkade WERKREGIMES: deeltijds, afhankelijk van de planning van de logistieke dienst wordt je opgeroepen om te komen laden de ene week is dat van maandag tot vrijdag, de andere week enkele dagen. (héél variabel werkrooster) maar met werkuren van 6-10 of van 6-12u en soms van 6-14u.

  • Student Onthaalbediende/receptionist(e) kerstvakantie 2018 (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Studentenjob

    Als jobstudent onthaalbediende/receptionist(e) te Lochristi: sta je in voor het onthaal van klanten/bezoekers ben je verantwoordelijk voor de eerstelijnstelefonie voer je administratieve taken uit.

  • Studentenjob - magazijnmedewerker (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: IM PRESS

    Type: Studentenjob

    Im Press bvba is een kleine KMO, gevestigd in KORTRIJK CENTRUM. Wij zijn Belgisch marktleider in stempels en naamplaten. Onze klanten zijn kantoorvakhandels, winkelketens en rechtstreekse afnemers. Als moderne organisatie zijn wij ook toonaangevend in e-commerce. Wegens sterke groeiperspectieven wensen wij ons team uit te breiden met een (m/v) PART-TIME MAGAZIJNMEDEWERKER ORDERPICKER – BEHANDELING ORDERS – VERZENDING Functie: Als orderpicker ben je voornamelijk bezig met het verzamelen en verwerken van goederen. Je pickt de artikelen aan de hand van een orderlijst uit het magazijn, waarna je deze verwerkt (montage van stempels) - je staat in voor het verpakken en verzenden van de goederen – receptie van goederen en aanvullen van het magzijn. Profiel: Je bent gemotiveerd en kan nauwkeurig werken – je beheerst de Nederlandse taal zowel mondeling als schriftelijk, dit omdat je de orders moet kunnen lezen en begrijpen – enige PC ervaring.

  • Validation Engineer (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: AKKA BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Je stelt validatiedocumenten en testprotocollen op in een farmaceutische productieomgeving, je staat in voor de goedkeuring van deze documenten. Je behandelt niet-conformiteiten, je staat in voor de analyse van deze afwijkingen. Je werkt mee aan de implementatie van CAPA’s. Je communiceert vlot met andere afdelingen, en biedt waar nodig de nodige ondersteuning binnen jouw expertise.

  • Eilandverantwoordelijke m/v (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Konvert HQ

    Type: Vaste Job

    Als eilandverantwoordelijke jij die dynamische, coachende en administratieve kracht die op ons hoofdkantoor te Kortrijk verantwoordelijk is voor een team van dossierbeheerders. Tot jouw takenpakket behoort oa het opleiden en coachen van je medewerkers, hen bijstaan en helpen bij problemen rond loonsverwerking. Je staat uiteraard ook mee in voor het correct invoeren van prestatiestaten met het oog op correcte verloning van de uitzendkrachten en facturatie van de klanten, de interpretatie vn ziekte, betaalde feestdagen, recupdagen, klein verlet, onkosten, enz., het beheer van de maaltijdcheques, personeelsadministratie: C4’s, C3.2’s, individuele rekeningen, opvolgen loonbeslag, enz. …

  • TECHNICAL DRAFTSMAN - MECHANICAL ENGINEER (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: TecQuality Deinze

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant met kantoor regio Brugge zijn wij momenteel op zoek naar een Mechanisch Ontwerper. Je werkt verschillende concepten uit. Van het gekozen concept maak je een correct ontwerp op Je staat in voor het ontwerpen, uitwerken en uittekenen van technische oplossingen voor machines en machineonderdelen Je voert sterkteberekeningen uit en bepaald nodige materialen Je volgt de testfase op je maakt het technisch dossier en voert haalbaarheidsstudies uit Je werkt projecten ter plaatse bij de klant uit

  • Freelance Assignments Corporate | TriFinance (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1670135-inline.html?cid=Partner_VDAB Are you a professional in Finance? Are you analytical and solution-oriented? Then we would like to meet you!  To guarantee our current growth we are looking for freelance finance professionals, eager to do hands-on and operational projects.   Are you a professional in Finance? Are you analytical and solution-oriented? Then we would like to meet you!  To guarantee our current growth we are looking for freelance finance professionals, eager to do hands-on and operational projects.   You obtained an economical diploma You have 5 to 10 years of Finance experience (in controlling, bookkeeping, treasury, ...) You have a critical mindset and take initiatives You are a team player who can also work independently You are communicative and have a commercial mindset You are fluent in Dutch, French and/or English You have a good knowledge of the most common ERP systems and MS Excel You are an ambassador of our philosophy and are willing to act according while working at our clients. This entails an open communication, transparency and pragmatic work style. You find it important to give and receive feedback and you are willing to be involved in our mentoring process

  • FLEXI JOB McDonald's (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: McDonald's

    Type: Flexijob

    Heb je reeds een Fulltime job of werk je mininum 30.4u en wil je graag bijverdienen s'avonds of in het weekend ? Dan bieden wij jou de kans om te werken in een aangename omgeving. Aan de kassa ben je verantwoordelijk voor het onthaal en de bediening van de klanten. Het bieden van een goede, snelle en klantvriendelijke service staat voor ons centraal. Verder sta je in voor het goede verloop in het restaurant: tafels proper maken, vuilbakken ledigen, poetsen,... In de keuken sta je in voor het bereiden van de verschillende soorten hamburgers, en andere kleine gerechten. Ook hier staat service centraal, samen met ordelijkheid en stiptheid. Verder sta je ook in voor het aanvullen van de stock en de voorraden opvolgen alsook het bedienen van de klanten via de Drive-in.

Zoek naar antwoorden van SOC. FISC. DIENST WERKG. in sociale netwerken
Look for responds of SOC. FISC. DIENST WERKG. in social networks

Lees alle opmerkingen voor SOC. FISC. DIENST WERKG.. Laat een reactie achter voor SOC. FISC. DIENST WERKG.. SOC. FISC. DIENST WERKG. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SOC. FISC. DIENST WERKG.. Leave a respond for SOC. FISC. DIENST WERKG.. SOC. FISC. DIENST WERKG. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SOC. FISC. DIENST WERKG. op de google maps. Adres en contacten SOC. FISC. DIENST WERKG.
Location of SOC. FISC. DIENST WERKG. on the google maps. Address and contacts of SOC. FISC. DIENST WERKG.

Andere gerelateerde bedrijven als come SOC. FISC. DIENST WERKG. SOC. FISC. DIENST WERKG.: ARS VALENDI | THEYS O. | JADABRU | JAMAELS | Benny Tailors BVBA

Other related companies as SOC. FISC. DIENST WERKG.: ARS VALENDI | THEYS O. | JADABRU | JAMAELS | Benny Tailors BVBA

SOC. FISC. DIENST WERKG. is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is SOC. FISC. DIENST WERKG., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02281005859. Het bedrijf SOC. FISC. DIENST WERKG. bevindt zich op het adres: PLEZANTSTRAAT 56; 9100; SINT-NIKLAAS. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 425,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 262,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Sociale secretariaten. Producten gemaakt in SOC. FISC. DIENST WERKG. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van SOC. FISC. DIENST WERKG. is Bosbouw, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SOC. FISC. DIENST WERKG. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SOC. FISC. DIENST WERKG., openstaande posities, locatie van SOC. FISC. DIENST WERKG. op de kaart.

SOC. FISC. DIENST WERKG. is a company, that was registered 2006 in N\A region, Belgium. Full name of company is SOC. FISC. DIENST WERKG., company assigned to the tax number BE02281005859. The company SOC. FISC. DIENST WERKG. is located at the address: PLEZANTSTRAAT 56; 9100; SINT-NIKLAAS. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 425,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 262,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Sociale secretariaten. Products created in SOC. FISC. DIENST WERKG. were not found.
The main activity of SOC. FISC. DIENST WERKG. is Forestry, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of SOC. FISC. DIENST WERKG. is not available. You also can look at reviews of SOC. FISC. DIENST WERKG., open positions, location of SOC. FISC. DIENST WERKG. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over SOC. FISC. DIENST WERKG., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SOC. FISC. DIENST WERKG., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SOC. FISC. DIENST WERKG., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SOC. FISC. DIENST WERKG., employees, financial statistics.