SECR.SOC.CLASSES MOYENNES

Contactgegevens SECR.SOC.CLASSES MOYENNES: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SECR.SOC.CLASSES MOYENNES: address, phone, fax, email, website, opening hours

SECR.SOC.CLASSES MOYENNES

Regio (region): N\A, België

Adres (address): AVENUE DE BOUILLON 76; 6800; LIBRAMONT-CHEVIGNY, België

Telefoon (phone): 61230720 (+32-61230720) 61230720 (+32-61230720)

Fax (fax): +32 (13) 378-48-17 +32 (13) 378-48-17

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SECR.SOC.CLASSES MOYENNES: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SECR.SOC.CLASSES MOYENNES"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SECR.SOC.CLASSES MOYENNES"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SECR.SOC.CLASSES MOYENNES, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SECR.SOC.CLASSES MOYENNES. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SECR.SOC.CLASSES MOYENNES, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SECR.SOC.CLASSES MOYENNES. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SECR.SOC.CLASSES MOYENNES
Products information SECR.SOC.CLASSES MOYENNES

BTW identificatienummer (tax): BE08747283935
Ondernemingsnummer: 5785095214
Hoofdstad (capital): 213,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 489,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Producten die in SECR.SOC.CLASSES MOYENNES zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Sociale secretariaten

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SECR.SOC.CLASSES MOYENNES
(Get full report from official database of BE for SECR.SOC.CLASSES MOYENNES)

Aanvulling soorten activiteiten voor SECR.SOC.CLASSES MOYENNES
Addition kinds of activities for SECR.SOC.CLASSES MOYENNES

275499. Commercieel drukwerk, gravure, nec | Commercial printing, gravure, nec
352305. Terrein- en terreinapparatuur | Turf and grounds equipment
17719902. Beton reparatie | Concrete repair
22820301. Vezelgaren van dieren: draaien, wikkelen of spoelen | Animal fiber yarn: twisting, winding, or spooling
22840307. Tatting draad | Tatting thread
24410104. Sigaretten, hout en hout | Cigar boxes, wood and part wood
38120113. Gyro gimbals | Gyro gimbals
51999927. Schors | Bark
59320502. Winkelinrichting en uitrusting, tweedehands | Store fixtures and equipment, secondhand

Werken bij SECR.SOC.CLASSES MOYENNES: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SECR.SOC.CLASSES MOYENNES: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SECR.SOC.CLASSES MOYENNES. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SECR.SOC.CLASSES MOYENNES. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator vaste nacht / tijdelijke opdracht (ROTSELAAR)

    Regio: ROTSELAAR

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Rotselaar zijn we op zoek naar 3 machine-operatoren voor in de nachtploeg. Je takenpakket als operator ziet er als volgt uit: bedienen van de machines die yoghurt en andere melkproducten afvullen waken over de kwaliteit van de producten, de verpakkingen en de afvullijn reinigen van de machines en de werkplaats

  • Assistent eindafwerker - verzender (PAAL)

    Regio: PAAL

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Samen met de eindafwerker zorg je ervoor dat de kraan met toebehoren (volgens bestelling), klaar staat voor transport naar de klant. Taken: Laden van vrachtwagens samen met heftruckchauffeur Transportstellen onder snelmontagekranen steken Kranen klaarzetten/klaarmaken voor transport Zorgen dat alle nodige onderdelen meegaan met de kraan (naar de klant) adhv checklisten en deze aanvullen Melden van defecten/ beschadigingen aan kraandelen *Orde op het terrein bewaken.

  • Slachter (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Het bedrijf betreft een stabiel familiebedrijf, dat op zoek is naar ervaren mensen om hun team te vervoegen. Je werkt in een vaste vroege ploeg en start op tussen 4u en 6u 's morgens. Bedrijfsprofiel: Voor een vleesverwerkend bedrijf, gelegen in de regio Zottegem, zijn we op zoek naar een ervaren slachter.  

  • Kassa/Aanvullen Supermarkt regio Borgloon (BORGLOON)

    Regio: BORGLOON

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Jouw taken: Je verwelkomt elke klant met een glimlach Je luistert naar wat de klant nodig heeft Je voert zowel kassa uit als het aanvullen van rekken. Bij interesse word je ook bij onze afdeling vlees/charcuterie ingeschakeld (geen must) Je springt bij waar nodig je zorgt ervoor dat jouw afdeling steeds netjes en proper is

  • Huishoudhelden Oostkamp/Ruddervoorde/Hertsberge! (HERTSBERGE)

    Regio: HERTSBERGE

    Bedrijf: EASY LIFE OOSTKAMP

    Type: Dienstenchequebaan

    Easy Life zoekt nieuwe superhelden voor het huishouden! Huishoudhelden regio Oostkamp gezocht! Easy Life is op zoek naar huishoudhulpen voor de regio Oostkamp (en deelgemeenten). Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easy Life zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken van de woning.

  • Enthousiaste thuishulp/huishoudhulp (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Plus Home services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • POETSVROUW DIENSTENCHEQUES GAVERE EKE SEMMERZAKE (GAVERE)

    Regio: GAVERE

    Bedrijf: ABC CLEANING

    Type: Dienstenchequebaan

    Gemotiveerde poetsvrouw met enige ervaring, voor het uitvoeren van huishoudelijke taken UREN EN DAGEN OVEREEN TE KOMEN. U hebt een verzorgd voorkomen en bent betrouwbaar en discreet; u kunt zelfstandig werken en hebt zin voor orde, netheid en hygiëne U kunt zich vlot verplaatsen, bij voorkeur met bromfiets of auto.

  • Verpleegkundige spoedgevallen (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: REGIONAAL ZIEKENHUIS HEILIG HART

    Type: Vaste Job

    Je vertrekt voor jouw zorgverlening, vanuit de principes van het systematisch verpleegkundig handelen. Je bent in staat de vitale functies bij de patiënten te vrijwaren, te stabiliseren en te herstellen en deze te observeren en te bewaken zo nodig door middel van aangepaste apparatuur. Je bent in staat aan de patiënten in acuut levensbedreigende toestand continu een algemene en gespecialiseerde verpleegkundige zorg te verstrekken. Je zal alle informatie die nodig is voor het genezingsproces van de patiënt kenbaar maken aan andere betrokken gezondheidsmedewerkers. Je levert een bijdrage in het realiseren van een multidisciplinaire behandeling en begeleiding van de patiënt.

  • Web en Business Analist Collishop (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: COLRUYT

    Type: Vaste Job

    Als web en business analist analyseer je data en lever je inzichten waarmee we de Collishop-klanten beter leren kennen en onze verkoop boosten. Collishop.be is met meer dan 20.000 artikelen een van de grootste webshops van België. Als web en business analist duik je in data, maak je analyses en lever je inzichten die onze verkoop boosten. Daarnaast zorg je er mee voor dat het sales- en marketingteam gedreven is door data en performance. Ons buikgevoel bewees ons al veel diensten, maar correct cijfermateriaal blijft de basis van goede business. Om onze klanten beter te leren kennen en hen nog beter te bedienen, zoeken we een analytisch en commercieel talent dat ons helpt met deze taken: Data samenbrengen: Je gaat via verschillende kanalen op zoek naar relevante data. Je werkt bijvoorbeeld samen met het Digital Analytics-team van ons intern communicatiebureau CCX, de afdeling Business Analytics & Insights en de category coaches. Je hoeft zelf niets technisch te implementeren, maar bent verantwoordelijk voor de coördinatie ervan. Cijfers interpreteren: Je analyseert de verzamelde data, legt verbanden en trekt conclusies. Zo leg je klanteninzichten bloot die ons helpen om onze communicatie nog krachtiger en effectiever te maken, de verkoop te boosten en onze business beter aan te sturen. Inzichten delen: je deelt je bevindingen met de marketeers, mediaspecialisten, webmasters en webshopbeheerders. Dankzij jouw learnings kunnen zij aan de slag om ons bedrijf te doen groeien. Resultaten meten: je helpt de verschillende Collishop-teams bij het bepalen van meetbare doelstellingen en stimuleert hen om ze te behalen. Je meet ook de resultaten van elke campagne, interpreteert ze en doet aanbevelingen voor de toekomst. Datagedreven mentaliteit creëren: op termijn treed je binnen Collishop ook op als datacoach. Je zorgt ervoor dat de verschillende teams een kritische mindset ontwikkelen, zich de juiste vragen stellen en zo zelf learnings kunnen verzamelen die nuttig zijn voor hun job. Je werkt in Halle.

  • Servicetechnieker (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Heb je een technische opleiding gevolgd en heb je kennis van hydraulica en elektronica? Dan kom jij zeker in aanmerking om als servicetechnieker bij onze klant, een bedrijf uit Lummen dat service- en reparatiewerkzaamheden uitvoert aan onder andere wielladers, rupsladers en minigravers. Je werkt voornamelijke vanuit het atelier in Lummen. Daarnaast voer je soms ook servicopdrachten uit in het bedrijf of op de werf van de klant.

  • Logopedist/Logopediste (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: ViZiT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je werkt op zelfstandige basis in de groepspraktijk, waar je deel uitmaakt van ons paramedisch team. Je houdt je bezig met de begeleiding van kinderen, jongeren, volwassenen en ouderen met neurologische aandoeningen. Er is reeds een bestaand patiëntenbestand, maar er is ruimte om zelf nieuwe patiënten aan te brengen.

  • vertegenwoordiger buitendienst west vlaanderen (STENE)

    Regio: STENE

    Bedrijf: Vochtbestrijding TIBAS

    Type: Zelfstandige activiteit

    U bent woonachtig in West-Vlaanderen en werkt in onder het statuut van zelfstandige. U heeft ervaring in vochtbestrijding en bent in staat om zelfstandig een diagnose te stellen en onze klant een passende oplossing aan te bieden. Tibas verzorgt de adressen, U hoeft dus niet zelf op zoek te gaan. U bent sterk in het overtuigen en het enthousiasmeren van anderen. WIj bieden U een aantrekkelijke commissievergoeding.

Zoek naar antwoorden van SECR.SOC.CLASSES MOYENNES in sociale netwerken
Look for responds of SECR.SOC.CLASSES MOYENNES in social networks

Lees alle opmerkingen voor SECR.SOC.CLASSES MOYENNES. Laat een reactie achter voor SECR.SOC.CLASSES MOYENNES. SECR.SOC.CLASSES MOYENNES bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SECR.SOC.CLASSES MOYENNES. Leave a respond for SECR.SOC.CLASSES MOYENNES. SECR.SOC.CLASSES MOYENNES on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SECR.SOC.CLASSES MOYENNES op de google maps. Adres en contacten SECR.SOC.CLASSES MOYENNES
Location of SECR.SOC.CLASSES MOYENNES on the google maps. Address and contacts of SECR.SOC.CLASSES MOYENNES

Andere gerelateerde bedrijven als come SECR.SOC.CLASSES MOYENNES SECR.SOC.CLASSES MOYENNES: Advoli NV | D?CORATION DILTOER | DEGEYE | HENRI DEPLUS | FLANDERS PHARMA

Other related companies as SECR.SOC.CLASSES MOYENNES: Advoli NV | D?CORATION DILTOER | DEGEYE | HENRI DEPLUS | FLANDERS PHARMA

SECR.SOC.CLASSES MOYENNES is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is SECR.SOC.CLASSES MOYENNES, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08747283935. Het bedrijf SECR.SOC.CLASSES MOYENNES bevindt zich op het adres: AVENUE DE BOUILLON 76; 6800; LIBRAMONT-CHEVIGNY. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 213,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 489,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Sociale secretariaten. Producten gemaakt in SECR.SOC.CLASSES MOYENNES zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van SECR.SOC.CLASSES MOYENNES is Stenen, Klei, Glas en Betonproducten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SECR.SOC.CLASSES MOYENNES is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SECR.SOC.CLASSES MOYENNES, openstaande posities, locatie van SECR.SOC.CLASSES MOYENNES op de kaart.

SECR.SOC.CLASSES MOYENNES is a company, that was registered 2013 in N\A region, Belgium. Full name of company is SECR.SOC.CLASSES MOYENNES, company assigned to the tax number BE08747283935. The company SECR.SOC.CLASSES MOYENNES is located at the address: AVENUE DE BOUILLON 76; 6800; LIBRAMONT-CHEVIGNY. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 213,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 489,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Sociale secretariaten. Products created in SECR.SOC.CLASSES MOYENNES were not found.
The main activity of SECR.SOC.CLASSES MOYENNES is Stone, Clay, Glass, and Concrete Products, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of SECR.SOC.CLASSES MOYENNES is not available. You also can look at reviews of SECR.SOC.CLASSES MOYENNES, open positions, location of SECR.SOC.CLASSES MOYENNES on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over SECR.SOC.CLASSES MOYENNES, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SECR.SOC.CLASSES MOYENNES, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SECR.SOC.CLASSES MOYENNES, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SECR.SOC.CLASSES MOYENNES, employees, financial statistics.