OFFICE NATIONAL DES PENSIONS

Particuliere bedrijvenTabaksproducten • OFFICE NATIONAL DES PENSIONS
Private companiesTobacco Products • OFFICE NATIONAL DES PENSIONS

Contactgegevens OFFICE NATIONAL DES PENSIONS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data OFFICE NATIONAL DES PENSIONS: address, phone, fax, email, website, opening hours

OFFICE NATIONAL DES PENSIONS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): PAS DE LA POSTE 1; 7700; MOUSCRON, België

Telefoon (phone): 56852440 (+32-56852440) 56852440 (+32-56852440)

Fax (fax): +32 (84) 379-13-71 +32 (84) 379-13-71

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) OFFICE NATIONAL DES PENSIONS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "OFFICE NATIONAL DES PENSIONS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "OFFICE NATIONAL DES PENSIONS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van OFFICE NATIONAL DES PENSIONS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen OFFICE NATIONAL DES PENSIONS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of OFFICE NATIONAL DES PENSIONS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees OFFICE NATIONAL DES PENSIONS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti OFFICE NATIONAL DES PENSIONS
Products information OFFICE NATIONAL DES PENSIONS

BTW identificatienummer (tax): BE03201385498
Ondernemingsnummer: 1399353027
Hoofdstad (capital): 583,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 709,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Producten die in OFFICE NATIONAL DES PENSIONS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Sociale secretariaten

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor OFFICE NATIONAL DES PENSIONS
(Get full report from official database of BE for OFFICE NATIONAL DES PENSIONS)

Aanvulling soorten activiteiten voor OFFICE NATIONAL DES PENSIONS
Addition kinds of activities for OFFICE NATIONAL DES PENSIONS

20750000. Sojabonen oliefabrieken | Soybean oil mills
33570102. Glasvezelkabel (geïsoleerde) | Fiber optic cable (insulated)
50750102. Luchtfilters | Air filters
56329901. Kleding accessoires | Apparel accessories
58120315. Snackwinkel | Snack shop
61599901. Algemene en industriële lening instellingen | General and industrial loan institutions

Werken bij OFFICE NATIONAL DES PENSIONS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in OFFICE NATIONAL DES PENSIONS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor OFFICE NATIONAL DES PENSIONS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for OFFICE NATIONAL DES PENSIONS. Looking for open vacancies in other companies

  • verkoper/verkoopster (m/v) slagerij (TERNAT)

    Regio: TERNAT

    Bedrijf: ASAP TERNAT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, regio Ternat, zijn wij op zoek naar een gedreven verkoper/verkoopster (m/v) Je staat de klanten te woord en helpt hen verder met hun bestellingen. Je zorgt voor het op orde zetten van de producten. Je vult de producten aan. Je bent verantwoordelijk voor het op orde zetten van de winkel.

  • Voedingsoperator 2 ploegen of vaste nacht regio Beringen (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een voedingsbedrijf zijn wij op zoek naar een procesoperator in 2 ploegen en of vaste nacht: Je bent verantwoordelijk voor het opstarten, instellen, ombouwen en het bedienen van de installaties. Je voert de nodige controles uit en registreert relevante gegevens. Je lokaliseert storingen aan de installatie en lost eenvoudige storingen op. Je reinigt de installatie en je werkplaats. Je hebt oog voor kwaliteit tijdens de uitoefening van je functie. Je behoudt de kwaliteit van uw produkten door controle te doen.

  • Huishoudhulp Zoersel/Schilde24u/week (SCHILDE)

    Regio: SCHILDE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor een jonge gastgezinnen wonende te Zoersel en Schilde zoeken we een exclusieve huishoudhulp voor 24u/week. Doordat je bijna dagelijks bij je gastgezin over de vloer komt, ben je als het ware hun 'reddende engel' wat betreft hun huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job waarin je de ruimte krijgt je taken zelfstandig in te delen. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en wederzijds respect. Deze job kan gecombineerd worden met andere gastgezinnen in de buurt waardoor meerdere uren mogelijk worden. Dit gastgezin wacht vol ongeduld op een discrete en betrouwbare, enthousiaste huishoudhulp, die het huishouden runt alsof het hun eigen huishouden betreft. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet.

  • Huishoudhulp met dienstencheques in Schelle -Aartselaar met eigen vervoer ( 16 uren per week) (Regio Boom-Aartselaar)

    Regio: Regio Boom-Aartselaar

    Bedrijf: OZhulp@home

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s. (trefwoorden: huishoudhulp, dienstencheque, dienstencheques, koken, kuisen, poetswerk, poetshulp, kuisvrouw, kuisman, poetsdame, poetsvrouw, poetsman, schoonmaken, strijken)

  • STUDENTEN SEPTEMBER (EKE)

    Regio: EKE

    Bedrijf: Synergie Deinze Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een firma te Nazereth die aperitiefhapjes maakt zijn we nog op zoek naar studenten die kunnen werken in september.

  • afwas en keukenhulp (JABBEKE)

    Regio: JABBEKE

    Bedrijf: DE NOTELAAR

    Type: Studentenjob

    afwas doen , kleine karweien in de keuken ,helpen keuken kuisen

  • Student Klantendienst (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Je taken zullen bestaan uit: uitgaande telefoongesprekken waarbij je contact opneemt met bestaande KBC-klanten je informeert de klant oa over de impact van de nieuwe GDPR-wetgeving je registreert op een correcte manier de gesprekresultaten in onze systemen je doet niet aan televerkoop

  • Onderhoudstechnieker (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: Talentus Aalst

    Type: Vaste Job

    Als onderhoudstechnieker bent u verantwoordelijk voor het onderhoud van het machinepark ( elektrisch & mechanisch) Tot uw takenpakket behoort onder meer preventief en curatief onderhoud van het machinepark analyseren van mechanische storingen  oplossingen voorstellen om problemen in de toekomst te vermijden U komt terecht in een team van 2 techniekers. Samen met uw collega staat u in voor de begeleiding van externe techniekers ( bij complexere problemen) Bedrijfsprofiel: Onze klant is een gekend familiebedrijf in Zottegem.  Ter verdere ondersteuning van het technische departement, rekruteren wij een onderhoudstechnieker

  • Technisch Consultant – Office 365 (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: Infront

    Type: Vaste Job

    Als Technisch Consultant ontwerp en realiseer je de applicatiearchitectuur van Office 365 en SharePoint oplossingen voor onze klanten. Gebaseerd op business cases en functionele ontwerpen kan je een technische analyse maken en een gestructureerd plan voor implementatie uitwerken. De kwaliteit en duurzaamheid van de oplossing is jouw verantwoordelijkheid. In de presalesfase van een project maak je deel uit van het bid-team, waarbij je een solution design oplevert binnen de vereisten van scope en budget, tegen een uitdagend tijdschema. Je kan dit daarna overtuigend presenteren aan de klant, terwijl je zonder verpinken kan antwoorden op ad-hoc vragen. Daarnaast kan je de klant begeleiden naar een langetermijnvisie over SharePoint en Office 365. Bij dit alles plaats je de noden en tevredenheid van de klant steeds centraal. Je weet dat communicatie hier van cruciaal belang is, en houdt hier rekening mee zowel binnen het eigen projectteam als naar de klant toe.

  • Schrijnwerker/Interieurbouwer (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: WILLEKENS TIJL

    Type: Vaste Job

    Wegens snelle groei zoeken wij een schrijnwerker/interieurbouwer (M/V) die het team komt versterken voor het plaatsen van binnen- en buitenschrijnwerk. Je vervaardigt en plaatst keukens en inbouwkasten met behulp van de modernste machines. Je maakt en plaatst houten interieurelementen in een gebouw. Je doet o.a. het afkasten van ramen en deuren. Je plaatst binnendeuren en omlijstingen. Je werkt met hout en plaatmaterialen op basis van hout. Je werkt in een atelier met moderne machines en op werven voor nieuwbouw en renovatie. Je werkt meestal in een ploeg. Soms maak je verre verplaatsingen naar de werf. Je past de milieu- en veiligheidsregels strikt toe. Je werkuren zijn regelmatig, maar kunnen variëren naargelang de opdracht.

  • Accountmanager (BEVEREN-ROESELARE)

    Regio: BEVEREN-ROESELARE

    Bedrijf: CAROS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Job Binnen een enthousiast en dynamisch team, bestaat uw taak erin klanten te werven en hen aangepaste oplossingen te bieden met betrekking tot financiële producten en overlijdensbijstand. Verantwoordelijkheden U maakt dagelijks nieuwe klanten. U brengt met enthousiasme en dynamiek alle waarden en de strategie van onze maatschappij over aan prospecten en klanten. U draagt bij tot de aanwinst en de retentie van nieuwe klanten. U ziet het potentieel en u richt de klant naar het aanbod dat aan zijn profiel is aangepast. U verzorgt klantencorrespondentie en verzorgt dagelijkse administratie.

  • zelfstandige logopedist (m/v) (MEEUWEN-GRUITRODE)

    Regio: MEEUWEN-GRUITRODE

    Bedrijf: STEMINA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je werkt op zelfstandige basis als logopedist binnen een multidisciplinaire praktijk in nauwe samenwerking met de betrokken verwijzers en collega's. Je organiseert individuele logopedische begeleiding van aanmelding tot afronding en kan testgegevens verwerken tot een logopedisch bilan. Je kan de aard van de moeilijkheden vaststellen (leer-, taal en spraakstoornissen, neurologische aandoeningen, ruimere ontwikkelingsmoeilijkheden, ...) en hierbij de gepaste begeleiding bespreekbaar maken.

Zoek naar antwoorden van OFFICE NATIONAL DES PENSIONS in sociale netwerken
Look for responds of OFFICE NATIONAL DES PENSIONS in social networks

Lees alle opmerkingen voor OFFICE NATIONAL DES PENSIONS. Laat een reactie achter voor OFFICE NATIONAL DES PENSIONS. OFFICE NATIONAL DES PENSIONS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for OFFICE NATIONAL DES PENSIONS. Leave a respond for OFFICE NATIONAL DES PENSIONS. OFFICE NATIONAL DES PENSIONS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie OFFICE NATIONAL DES PENSIONS op de google maps. Adres en contacten OFFICE NATIONAL DES PENSIONS
Location of OFFICE NATIONAL DES PENSIONS on the google maps. Address and contacts of OFFICE NATIONAL DES PENSIONS

Andere gerelateerde bedrijven als come OFFICE NATIONAL DES PENSIONS OFFICE NATIONAL DES PENSIONS: PARKET WAASLANDIA BVBA | VERZEK. LOOSVELT | B.B.L TICKETS | B.C. LATINO | HUIS 'T SCHRIJVERKE

Other related companies as OFFICE NATIONAL DES PENSIONS: PARKET WAASLANDIA BVBA | VERZEK. LOOSVELT | B.B.L TICKETS | B.C. LATINO | HUIS 'T SCHRIJVERKE

OFFICE NATIONAL DES PENSIONS is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is OFFICE NATIONAL DES PENSIONS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03201385498. Het bedrijf OFFICE NATIONAL DES PENSIONS bevindt zich op het adres: PAS DE LA POSTE 1; 7700; MOUSCRON. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 583,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 709,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Sociale secretariaten. Producten gemaakt in OFFICE NATIONAL DES PENSIONS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van OFFICE NATIONAL DES PENSIONS is Tabaksproducten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van OFFICE NATIONAL DES PENSIONS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van OFFICE NATIONAL DES PENSIONS, openstaande posities, locatie van OFFICE NATIONAL DES PENSIONS op de kaart.

OFFICE NATIONAL DES PENSIONS is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is OFFICE NATIONAL DES PENSIONS, company assigned to the tax number BE03201385498. The company OFFICE NATIONAL DES PENSIONS is located at the address: PAS DE LA POSTE 1; 7700; MOUSCRON. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 583,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 709,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Sociale secretariaten. Products created in OFFICE NATIONAL DES PENSIONS were not found.
The main activity of OFFICE NATIONAL DES PENSIONS is Tobacco Products, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of OFFICE NATIONAL DES PENSIONS is not available. You also can look at reviews of OFFICE NATIONAL DES PENSIONS, open positions, location of OFFICE NATIONAL DES PENSIONS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over OFFICE NATIONAL DES PENSIONS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf OFFICE NATIONAL DES PENSIONS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about OFFICE NATIONAL DES PENSIONS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company OFFICE NATIONAL DES PENSIONS, employees, financial statistics.