FLESSEC TELECOM CENTER N.V.

Particuliere bedrijvenBosbouw • FLESSEC TELECOM CENTER N.V.
Private companiesForestry • FLESSEC TELECOM CENTER N.V.

Contactgegevens FLESSEC TELECOM CENTER N.V.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLESSEC TELECOM CENTER N.V.: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLESSEC TELECOM CENTER N.V.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Europalaan 130 3600 Genk - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-89-32-34-90 32-89-32-34-90

Fax (fax): 32-89-32-34-91 32-89-32-34-91

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLESSEC TELECOM CENTER N.V.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLESSEC TELECOM CENTER N.V."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLESSEC TELECOM CENTER N.V."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLESSEC TELECOM CENTER N.V., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLESSEC TELECOM CENTER N.V.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLESSEC TELECOM CENTER N.V., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLESSEC TELECOM CENTER N.V.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLESSEC TELECOM CENTER N.V.
Products information FLESSEC TELECOM CENTER N.V.

BTW identificatienummer (tax): BE04321166992
Ondernemingsnummer: 7551971435
Hoofdstad (capital): 495,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 119,000,000 EUR
Werknemers (employees): 101 to 200
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Producten die in FLESSEC TELECOM CENTER N.V. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Intercom systems

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLESSEC TELECOM CENTER N.V.
(Get full report from official database of BE for FLESSEC TELECOM CENTER N.V.)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLESSEC TELECOM CENTER N.V.
Addition kinds of activities for FLESSEC TELECOM CENTER N.V.

224101. Kant en decoratief trim, smal weefsel | Lace and decorative trim, narrow fabric
421203. Timmerhout en hout vrachtwagens | Lumber and timber trucking
07829902. Snelweg gazon en tuin onderhoud diensten | Highway lawn and garden maintenance services
56119906. Kostuums, mannen | Suits, men's
73530000. Zware verhuur van bouwmachines | Heavy construction equipment rental

Werken bij FLESSEC TELECOM CENTER N.V.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLESSEC TELECOM CENTER N.V.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLESSEC TELECOM CENTER N.V.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLESSEC TELECOM CENTER N.V.. Looking for open vacancies in other companies

  • Verpleegkundige Projectstaffing aan de kust (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Care Talents Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Bedrijfsprofiel: Woon je nu nog in het binnenland en verhuis je binnenkort naar de kust? Zoek je nog een boeiende job? Dan biedt Care Talents jou dé ideale oplossing! Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projectstaffing beslist iets voor jou!  Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woonzorgcentra en thuisverplegingsorganisaties.  Sea jij het al helemaal zitten? ;-) Wij ook! Laat deze once-in-a-lifetime kans niet schieten!

  • Chauffeur CE (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: ASAP BOOM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Het gaat om baché werk, en zelf mee helpen laden/lossen indien nodig.

  • Projectleider Elektriciteit (PERVIJZE)

    Regio: PERVIJZE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als projectleider elektriciteit staat u (na een grondige inwerkperiode) in voor de coördinatie en opvolging van uitdagende projecten van aanbesteding tot oplevering. Dit behelst o.a.: de volledige voorbereiding van het project de uitwerking van elektrische schema's de organisatie en het halen van de deadlines per afwerkingsfase de aankoop van materialen de opvolging van de werken in samenwerking met de werfleider en techniekers de deelname aan werfvergaderingen en de dagelijkse communicatie met alle betrokken partijen (studiebureaus aannemers klanten leveranciers...) tot aan de indienststelling en oplevering U rapporteert rechtstreeks aan de projectmanager en zaakvoerder. Tevens staat u in voor de projectorganisatie van de jouw toegewezen werven zowel commercieel technisch als administratief.

  • ERP Project Manager (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de IT-afdeling van onze klant is Let's Work op zoek naar een ERP Project Manager. Hierbij ben je verantwoordelijk voor het opleveren van succesvolle ERP-projecten en ondersteun je een internationale ERP omgeving met ongeveer 800 gebruikers wereldwijd. Als ERP Project Manager omvat uw takenpakket het volgende: - Je denkt mee over hoe ERP applicaties het best ingezet worden om optimaal onze bedrijfsdoelstellingen te halen. - Als project manager lever je samen met de applicatie analisten en ontwikkelaars succesvolle projecten in het domein van ERP. - Je neemt beslissingen over de ERP architectuur en je weegt standaardconfiguratie af ten opzichte van maatwerkoplossingen, alsook de integratie met aanverwante applicaties en het product en application lifecycle management. - Je bespreekt met de bedrijfsgebruikers hun noden en wensen en vertaalt die naar projecten, solution requirements, initial design concepts, functionele requirements en software specificaties. Daarbij is er ook ondersteuning door een business analyst mogelijk. - Je volgt de projecten en wijzigingen nauwgezet op, zodat deze binnen de gestelde budgettaire en tijdslimieten gerealiseerd worden. Een nauwe samenwerking met IT collega’s en key-users zijn hierbij belangrijk. - Je brengt op die manier een uitgebreide portfolio aan boeiende ERP-implementatieprojecten tot realisatie, die het bedrijf steeds voorop houdt in de marktcompetitie. - Je geeft leiding aan een Agile ontwikkelingsteam en werkt samen met de externe partijen binnen het domein van ERP. Je zorgt daarbij dat het projectteam zich verder kan ontplooien zowel in kennis van ERP als in de optimale ontwikkelingsmethoden. - Je blijft continu op de hoogte van evoluties en ontwikkelingen op het gebied van ERP toepassingen en je deelt die kennis met je collega’s.

  • Huishoudhulp (M/V) Torhout (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: Tempo-Team Dienstencheques Torhout

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou je van poetsen? Ben je op zoek naar een afwisselende job met werkzekerheid bij jou in de buurt? Dan is een job als poetshulp met dienstencheques iets voor jou! Jouw taken: Poetsen Wassen en/of strijken Boodschappen doen Jouw voordelen: Vast inkomen, correct en op tijd betaald Zekere job met veel afwisseling Erkend statuut, beschermd door de sociale zekerheid Hospitalisatieverzekering Opvang zieke kinderen (ChildCare) Wij zijn momenteel op zoek naar iemand die deeltijds of voltijds bij ons zou kunnen starten in de regio: Torhout

  • Huishoudhulp Dienstencheques regio Borsbeek (BORSBEEK)

    Regio: BORSBEEK

    Bedrijf: De VoorZorg directie Zorg en Comfort

    Type: Dienstenchequebaan

    Je functie : Je biedt huishoudelijke hulp : stofzuigen, dweilen, sanitair onderhouden, stof afnemen, bedden opmaken en ramen lappen. Eventueel aangevuld met wassen en strijken, eten klaarmaken en kleine boodschappen doen .

  • Modebewuste student voor zaterdagwerk (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor een kledingswinkel gelegen te Sint-Katelijne-Waver zijn wij op zoek naar een modebewuste student die kan werken op zaterdag van 10-17 uur.

  • Logistiek administratief bediende regio Lokeren (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: VIO-HR

    Type: Vaste Job

    Voor een mooi bedrijf in Lokeren ben ik op zoek naar een gemotiveerd logistiek administratief bediende die graag nauw in contact staat met anderen! Jouw taken als logistiek administratief bediende: Dagelijkse communicatie met klanten  Opmaak van offertes voor projecten en transport Ondersteuning bieden bij de dispatching units ... Bedrijfsprofiel: VIO HR biedt een totaalconcept inzake selectie en rekrutering van bedienden. Wij hebben contacten met diverse bedrijven en organisaties in jouw regio waardoor we heel wat vacatures op jouw niveau kunnen aanbieden. Het is onze missie om je een job aan te bieden die 100% past bij jouw wensen en ambities. Een job waar je écht gelukkig van wordt! Wij profileren ons als gelukkige werkgever en realiseren dit met een team van gelukkige, gedreven HR Consultants.

  • System administrator (LONDERZEEL)

    Regio: LONDERZEEL

    Bedrijf: BELCHIM CROP PROTECTION

    Type: Vaste Job

    Als system administrator fungeer je als eerste- en tweedelijnsaanspreekpunt voor de medewerkers wereldwijd. Je begeleidt de collega’s bij het oplossen van IT-problemen en bepaalt de noden op IT-vlak. Daarnaast verzorg je de installatie en configuratie van hard- en software (HP-desktops, laptops, tablets, mobile devices, Microsoft Office pakketten, …). Je staat ook in voor onderhoud en interventies op de gebruikersinfrastructuur, zowel lokaal als remote. Je houdt de online exchange en active directory platformen up-to-date door profielen aan te maken en te verwijderen. Verder bied je algemene ondersteuning bij IT-projecten, zoals configuratie, beheer en security via Microsoft Intune. Tot slot hou je IT-documentatie up-to-date.

  • Freelance boekhouding 0.5 à 1 dag/week (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: GLOBIUS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ik ben op zoek naar administratieve en financiële ondersteuning onder de vorm van een freelance boekhouder (m/v/x) voor een halve dag tot 1 dag in de week, tijdelijk of permanent (overeen te komen). Facturatie, boeken van aankoopfacturen, BTW-aangifte, diverse boekingen, afschrijvingen, debiteurenbeheer, controle en rapportage,... Eventueel ook ingave van data voor de loonverwerking (via Acerta)

  • Payroll Officer FR/ENG freelance (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Start People Woluwe

    Type: Zelfstandige activiteit

    • Day-to-day payroll administration and social legislation administration, including payroll queries • Meeting all day-to-day statutory and business compliance requirements, including GAN and URSSAF • Supporting the Payroll Managers with all aspects of Project and Change Management preparing all required documentation in liaison with the Third Party Vendors. • Statutory compliance projects preparing for upcoming legislation changes • Consolidation of the different entity payrolls to one location and platform • Managing the relationship with the Payroll Provider • Managing current time data setup and supporting HRIS with configuring the Kronos time system • Coordinating testing of the new systems and software updates as required • Creating schedules for the management of monthly/Year-End statutory payments and reporting. • Work with internal and external audit teams to ensure system and processes meet best practice.

  • Junior Projectleider Bouw (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1674211-inline.html?cid=Partner_VDAB Als Junior Projectleider Bouw ondersteun je zowel in studie- als uitvoeringsfase de projectmanager bij verschillende bouwprojecten. Je bent ook verantwoordelijk voor eigen deelprojecten die je zelfstandig uitwerkt. • Opstarten en beheren van de projectdossiers • Ondersteunen van de projectmanager bij de planning van de bouwprojecten • Verzamelen van gegevens en actualiseren van de projectmanagementinstrumenten • Uitvoeren van opmetingen en inventariseringen • Actualiseren van bouwplannen • Controleren en bijsturen van technische studies en werken • Bewaken van budget en financiële ontwikkeling • Rapporteren van de voortgang van de projecten aan de projectmanager • Opstellen van offertes en calculaties • Signaleren van eventuele risico’s

Zoek naar antwoorden van FLESSEC TELECOM CENTER N.V. in sociale netwerken
Look for responds of FLESSEC TELECOM CENTER N.V. in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLESSEC TELECOM CENTER N.V.. Laat een reactie achter voor FLESSEC TELECOM CENTER N.V.. FLESSEC TELECOM CENTER N.V. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLESSEC TELECOM CENTER N.V.. Leave a respond for FLESSEC TELECOM CENTER N.V.. FLESSEC TELECOM CENTER N.V. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLESSEC TELECOM CENTER N.V. op de google maps. Adres en contacten FLESSEC TELECOM CENTER N.V.
Location of FLESSEC TELECOM CENTER N.V. on the google maps. Address and contacts of FLESSEC TELECOM CENTER N.V.

Andere gerelateerde bedrijven als come FLESSEC TELECOM CENTER N.V. FLESSEC TELECOM CENTER N.V.: DROOGKRUIS CLEAN EXPRESS | De Luyker R | Brico NV | Schorpioentje ('t) | CH. HANON

Other related companies as FLESSEC TELECOM CENTER N.V.: DROOGKRUIS CLEAN EXPRESS | De Luyker R | Brico NV | Schorpioentje ('t) | CH. HANON

FLESSEC TELECOM CENTER N.V. is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FLESSEC TELECOM CENTER N.V., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04321166992. Het bedrijf FLESSEC TELECOM CENTER N.V. bevindt zich op het adres: Europalaan 130 3600 Genk - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 101 to 200 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 495,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 119,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Intercom systems. Producten gemaakt in FLESSEC TELECOM CENTER N.V. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLESSEC TELECOM CENTER N.V. is Bosbouw, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLESSEC TELECOM CENTER N.V. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLESSEC TELECOM CENTER N.V., openstaande posities, locatie van FLESSEC TELECOM CENTER N.V. op de kaart.

FLESSEC TELECOM CENTER N.V. is a company, that was registered 2013 in N\A region, Belgium. Full name of company is FLESSEC TELECOM CENTER N.V., company assigned to the tax number BE04321166992. The company FLESSEC TELECOM CENTER N.V. is located at the address: Europalaan 130 3600 Genk - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 101 to 200 employees work in this company. Capital - 495,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 119,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Intercom systems. Products created in FLESSEC TELECOM CENTER N.V. were not found.
The main activity of FLESSEC TELECOM CENTER N.V. is Forestry, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of FLESSEC TELECOM CENTER N.V. is not available. You also can look at reviews of FLESSEC TELECOM CENTER N.V., open positions, location of FLESSEC TELECOM CENTER N.V. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLESSEC TELECOM CENTER N.V., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLESSEC TELECOM CENTER N.V., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLESSEC TELECOM CENTER N.V., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLESSEC TELECOM CENTER N.V., employees, financial statistics.