KINDERBIJSLAGFONDS ACVW

Particuliere bedrijvenDepotinstellingen • KINDERBIJSLAGFONDS ACVW
Private companiesDepository Institutions • KINDERBIJSLAGFONDS ACVW

Contactgegevens KINDERBIJSLAGFONDS ACVW: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data KINDERBIJSLAGFONDS ACVW: address, phone, fax, email, website, opening hours

KINDERBIJSLAGFONDS ACVW

Regio (region): N\A, België

Adres (address): TERVURENLAAN 463; 1160; OUDERGEM/AUDERGHEM, België

Telefoon (phone): 27731620 (+32-27731620) 27731620 (+32-27731620)

Fax (fax): +32 (10) 365-22-41 +32 (10) 365-22-41

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) KINDERBIJSLAGFONDS ACVW: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "KINDERBIJSLAGFONDS ACVW"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "KINDERBIJSLAGFONDS ACVW"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van KINDERBIJSLAGFONDS ACVW, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen KINDERBIJSLAGFONDS ACVW. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of KINDERBIJSLAGFONDS ACVW, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees KINDERBIJSLAGFONDS ACVW. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti KINDERBIJSLAGFONDS ACVW
Products information KINDERBIJSLAGFONDS ACVW

BTW identificatienummer (tax): BE08162811279
Ondernemingsnummer: 1878356933
Hoofdstad (capital): 248,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 106,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Producten die in KINDERBIJSLAGFONDS ACVW zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Sociale secretariaten

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor KINDERBIJSLAGFONDS ACVW
(Get full report from official database of BE for KINDERBIJSLAGFONDS ACVW)

Aanvulling soorten activiteiten voor KINDERBIJSLAGFONDS ACVW
Addition kinds of activities for KINDERBIJSLAGFONDS ACVW

5182. Wijn en gedistilleerde dranken | Wine and distilled beverages
513699. Herenkleding, heren | Men's and boy's clothing, nec
22119908. Chafer stoffen, katoen | Chafer fabrics, cotton
25420203. Tellers of balies, behalve hout | Counters or counter display cases, except wood
34960100. Draad en geweven draadproducten | Wire cloth and woven wire products
35190201. Controles, afstandsbediening, voor boten | Controls, remote, for boats
39310111. Sleutels, piano of orgel | Keys, piano or organ

Werken bij KINDERBIJSLAGFONDS ACVW: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in KINDERBIJSLAGFONDS ACVW: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor KINDERBIJSLAGFONDS ACVW. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for KINDERBIJSLAGFONDS ACVW. Looking for open vacancies in other companies

  • Declarant export m/v (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM SCHOTEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant is al jarenlang een begrip op het vlak van verhuizingen en logistiek Je bent als Declarant Export verantwoordelijk voor het zorgvuldig behandelen van algemene exportformaliteiten en bijhorende administratie binnen het gestelde tijdskader. Je schat de mogelijke problemen en valkuilen juist in Je geeft feedback aan klanten bij foutieve/ontbrekende info op opdrachten Je bent verantwoordelijk voor het correct opmaken en opvolgen van de importopdrachten, volgens de AEO-procedures Je bent je bewust van de financiële verwerking van de documenten

  • Bediende dossieradministratie (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je biedt administratieve ondersteuning aan de dienst Studies Je brengt nieuwe netwerken in de toepassing Geo-synergie in Je voegt overzichtsplannen toe voor het uittekenen door de Teamleider Ontwerp Netten Je staat in voor alle administratieve formaliteiten bij de aanvraag van en na het bekomen van vergunningen en actualiseert nadien de statussen in Wevab Je start het veiligheidsdossier op; het aanvragen van plannen van interne en externe leidingen Je stelt het werfdossier met de werfmappen op Je bereidt de dossiers beheersorganen voor Je stelt het KVU-dossier (Klaar Voor Uitvoering) samen Je volgt fasen van Verkavelingen en Big Connection Works op in de IT-systemen Je archiveert aansluitingscontracten Je kent de KVU-status toe onder verantwoordelijkheid van de teamleider Je zorgt voor de input van allerhande administratieve gegevens (tijdslast, …) in SAP Je verzorgt alle administratie rond meldingen naar de verschillende instanties Je maakt ATB’s (Aanvraag Tot Bestelling) aan op basis van de meetstaten, alsook de éénmalige ATB’s Je verzamelt en controleert terugkomende dossiers en sluit deze technisch af Je voert klachten in Je treedt op als inbelpunt wat betreft klantenbeheer

  • Meet- en regeltechnieker (M/V) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM ANTWERPEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Kernverantwoordelijkheden: Het uitvoeren van dagelijkse E&I onderhouds- en inspectietaken, registratie en rapportering Samenwerken met de E&I specialist en de maintenance technicians aan de planning, uitvoering en opvolging van de automatisatie en elektrische instrumentatiewerkzaamheden Helpen in het analyseren en oplossen van processtoringen Het maken van werkinstructies, procedures en records met betrekking tot E&I Implementeren op correcte wijze Preventief onderhoud Het uitvoeren van elektrische aanpassingswerken aan de meetinstrumenten Meettechnieken - Regeltechnieken - E&I - processtoringen - Meetinstrumenten

  • Huishoudhulp met uitstekend loon regio Walem M/V (WALEM)

    Regio: WALEM

    Bedrijf: Strong at home

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij strong at home ga je poetsen bij de mensen thuis, met dienstencheques. Je levert perfect werk zodat onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een vast uurrooster met vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis kraaknet achter en bezorgt hen een aangename thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw je uurrooster. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij geen enkel probleem. Je wil graag aan de slag in een onderneming die gezin en werk op elkaar afstemd.Je wordt persoonlijk begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kunt. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie.

  • Huishoudhelden regio Ranst. Solliciteer per SMS! (RANST)

    Regio: RANST

    Bedrijf: DIENSTENBEDRIJF EASY LIFE

    Type: Dienstenchequebaan

    Sally, Joanna en Caroline zoeken nieuwe superhelden voor het huishouden! Onze kantoorverantwoordelijke Sally en onze consulenten Joanna en Caroline zijn dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten in de ruime regio Ranst, Emblem, Broechem en Oelegem. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Boorsem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BOORSEM)

    Regio: BOORSEM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • STUDENT - ANIMATIES SCHWEPPES (Regio Borgloon)

    Regio: Regio Borgloon

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept werd 29 jaar geleden geboren en is sindsdien uitgegroeid tot een vaste waarde in de Fieldmarketingsector. Onze expertise ligt in het verhogen van merkbekendheid, visibiliteit en verkoop. Heb je altijd al deel uit willen uitmaken van een jong, dynamisch team ? Dan is Schweppes Orangina zeker iets voor jou! WIJ ZOEKEN: Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van animatrices/animateurs om aan de hand van leuke degustaties de nieuwe producten van Schweppes te introduceren op de winkelvloer. Het is belangrijk om tijdens de hele periode vrij te zijn, telkens op vrijdag en zaterdag.

  • IT Manager (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Vaste Job

    Als IT manager sta je samen met jouw team van 4 personen in voor het dagelijkse onderhoud en optimaliseren van alle informatica-systemen op een efficiënte manier. Je overlegt met de directie over de te volgen strategie en zet de milestones uit om de verdere groei te bestendigen. Je bent de trekker bij de ontwikkeling, invoering, toepassing en evaluatie van nieuwe systemen. Je geeft advies over elke te nemen beslissing rond investeringen en kijkt uit naar nieuwe technologieën.

  • Allround IT medewerker (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Vaste Job

    Als allround IT\\\'er sta je in voor de programmatie en implementatie van een volledige nieuwe ERP-pakket dat eigen is aan het bedrijf. Daarnaast beheer je ook de webportal en sta je in voor de verdere ontwikkeling hiervan. Verder kunnen je collega\\\'s op jou rekenen voor de ondersteuning op vlak van hard- en software. Ook het onderhoud van alle serverinfrastructuur is een deel van jouw takenpakket.

  • Technieker Plaatsen Ramen en Deuren (KORTESSEM)

    Regio: KORTESSEM

    Bedrijf: AMERICA CONSTRUCT WINDOW DIVISION

    Type: Vaste Job

    Voorbereiding voor het plaaten en monteren van ramen, deuren, rolluken en zonneweringen.

  • Thuisverpleegkundige (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: THUISVERPLEGING ANTWERPEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    verzorging van patiënten aan huis ouderenzorg palliatieve zorgen wondverzorging ....

  • ICT Consulting Group (ICTCG) - Développeurs / Consultants Java (LUXEMBOURG)

    Regio: LUXEMBOURG

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Votre profil De 3 à 15 ans d'expérience professionnelle en développement orienté objet avec une connaissance du coeur de la technologie Java Avoir de bonnes notions des technologies et des architectures web (partie graphique : HTML / CSS / JavaScript, XML / JSON, Web Services, Bases de données / Transactions, Multithreading) Connaissance de l'anglais Attrait pour le changement, le contact client et le travail en équipe   Capacité à travailler de manière autonome Nous vous offrons Un emploi stable, indépendamment d'une mission client Une rémunération dynamique, sur mesure et directement liée à vos performances, avec un bonus versé en bitcoin, ou crypto-monnaie La meilleure voie pour maintenir à jour vos connaissances et utiliser les technologies de pointe Un rôle important au sein d'une équipe de projets créative, dans les différents départements de multiples clients de renom pour livrer et soutenir de nouveaux produits et de nouvelles solutions (y compris la documentation et des modes d'emploi techniques) Une collaboration avec d'autres développeurs, analystes techniques, chefs de projets et utilisateurs Une diversité de rôles (de l'architecture au testing notamment), avec une participation au cycle de développement complet et une intervention à chaque étape du processus Un processus de recrutement clair, rapide et transparent organisé comme suit : Vous remplissez un formulaire (5 minutes). Vous recevez notre feedback dans les 8 jours. Si vous correspondez au profil recherché, un entretien téléphonique de 30 à 60 minutes avec notre CEO permettra d'aborder avec vous aussi bien les aspects techniques que généraux du poste   Si l'entretien est positif et si la philosophie d'ICTCG colle à la vôtre, vous serez convié à une interview en face à face Si la correspondance se confirme, nous vous ferons une proposition concrète   Vous n'êtes pas mis en compétition avec d'autres candidats Pour postuler, envoyez directement votre candidature via le bouton ci-dessous.

Zoek naar antwoorden van KINDERBIJSLAGFONDS ACVW in sociale netwerken
Look for responds of KINDERBIJSLAGFONDS ACVW in social networks

Lees alle opmerkingen voor KINDERBIJSLAGFONDS ACVW. Laat een reactie achter voor KINDERBIJSLAGFONDS ACVW. KINDERBIJSLAGFONDS ACVW bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for KINDERBIJSLAGFONDS ACVW. Leave a respond for KINDERBIJSLAGFONDS ACVW. KINDERBIJSLAGFONDS ACVW on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie KINDERBIJSLAGFONDS ACVW op de google maps. Adres en contacten KINDERBIJSLAGFONDS ACVW
Location of KINDERBIJSLAGFONDS ACVW on the google maps. Address and contacts of KINDERBIJSLAGFONDS ACVW

Andere gerelateerde bedrijven als come KINDERBIJSLAGFONDS ACVW KINDERBIJSLAGFONDS ACVW: PHILIPPE BIERLAIRE | MUTUALIT? LIBRE | Diluca | V.C. SIMAVO WILSELE | NIK猫 CONSULT CVBA

Other related companies as KINDERBIJSLAGFONDS ACVW: PHILIPPE BIERLAIRE | MUTUALIT? LIBRE | Diluca | V.C. SIMAVO WILSELE | NIK猫 CONSULT CVBA

KINDERBIJSLAGFONDS ACVW is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is KINDERBIJSLAGFONDS ACVW, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08162811279. Het bedrijf KINDERBIJSLAGFONDS ACVW bevindt zich op het adres: TERVURENLAAN 463; 1160; OUDERGEM/AUDERGHEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 248,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 106,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Sociale secretariaten. Producten gemaakt in KINDERBIJSLAGFONDS ACVW zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van KINDERBIJSLAGFONDS ACVW is Depotinstellingen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van KINDERBIJSLAGFONDS ACVW is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van KINDERBIJSLAGFONDS ACVW, openstaande posities, locatie van KINDERBIJSLAGFONDS ACVW op de kaart.

KINDERBIJSLAGFONDS ACVW is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is KINDERBIJSLAGFONDS ACVW, company assigned to the tax number BE08162811279. The company KINDERBIJSLAGFONDS ACVW is located at the address: TERVURENLAAN 463; 1160; OUDERGEM/AUDERGHEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 248,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 106,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Sociale secretariaten. Products created in KINDERBIJSLAGFONDS ACVW were not found.
The main activity of KINDERBIJSLAGFONDS ACVW is Depository Institutions, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of KINDERBIJSLAGFONDS ACVW is not available. You also can look at reviews of KINDERBIJSLAGFONDS ACVW, open positions, location of KINDERBIJSLAGFONDS ACVW on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over KINDERBIJSLAGFONDS ACVW, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf KINDERBIJSLAGFONDS ACVW, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about KINDERBIJSLAGFONDS ACVW, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company KINDERBIJSLAGFONDS ACVW, employees, financial statistics.