NIK猫 CONSULT CVBA

Particuliere bedrijvenDepotinstellingen • NIK猫 CONSULT CVBA
Private companiesDepository Institutions • NIK猫 CONSULT CVBA

Contactgegevens NIK猫 CONSULT CVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data NIK猫 CONSULT CVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

NIK猫 CONSULT CVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Korte Lozanastraat 32; 2018; Antwerpen, België

Telefoon (phone): 03 259 09 20 (+32-03 259 09 20) 03 259 09 20 (+32-03 259 09 20)

Fax (fax): 03 259 09 30 (+32-03 259 09 30) 03 259 09 30 (+32-03 259 09 30)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) NIK猫 CONSULT CVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "NIK猫 CONSULT CVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "NIK猫 CONSULT CVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van NIK猫 CONSULT CVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen NIK猫 CONSULT CVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of NIK猫 CONSULT CVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees NIK猫 CONSULT CVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti NIK猫 CONSULT CVBA
Products information NIK猫 CONSULT CVBA

BTW identificatienummer (tax): BE02317535400
Ondernemingsnummer: 1708618164
Hoofdstad (capital): 479,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 285,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Personnel training

Product categorie (product category): Management consultants

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor NIK猫 CONSULT CVBA
(Get full report from official database of BE for NIK猫 CONSULT CVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor NIK猫 CONSULT CVBA
Addition kinds of activities for NIK猫 CONSULT CVBA

228202. Kunstmatige en synthetische vezelgarens, draaien, kronkelen, enz. | Manmade and synthetic fiber yarns, twisting, winding, etc.
284403. Parfums en colognes | Perfumes and colognes
799906. Skating rink operatie diensten | Skating rink operation services
13899908. Hydraulische fractureringsputten | Hydraulic fracturing wells
34930105. Torsie balkveren | Torsion bar springs
35499902. Merkmachines, metaalbewerking | Marking machines, metalworking
38429901. Plakband en pleisters, medicijn of niet-medicijn | Adhesive tape and plasters, medicated or non-medicated
73890303. Demonstratie service | Demonstration service
73890703. Laminatiedienst | Laminating service
86610104. Broeders kerk | Brethren church

Werken bij NIK猫 CONSULT CVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in NIK猫 CONSULT CVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor NIK猫 CONSULT CVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for NIK猫 CONSULT CVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Verpleegkundige projectstaffing Ronse (RONSE)

    Regio: RONSE

    Bedrijf: Care Talents Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In dit project zal je tewerkgesteld worden op de afdeling acute geriatrie in een ziekenhuis regio Ronse al zeker tot het eind van dit jaar. Je zal de verpleegtechnische taken toepassen die gelinkt zijn aan deze afdeling (wondzorg, bloedafname, inspuitingen, medicatie etc.). Een goede overdracht is zeer belangrijk voor een kwalitatieve opvolging van je patiënten.  Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projectstaffing beslist iets voor jou! Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woonzorgcentra en thuisverplegingsorganisaties.  De projecten worden jou toegewezen op basis van jouw profiel en competenties.  Begint het bij jou ook al te kriebelen om ons team te komen versterken?

  • Monteur-lasser regio Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Functieomschrijving Voor onze klant in de regio van Hasselt zijn we op zoek naar een gemotiveerde monteur-lasser. Motivatie primeert over ervaring! Je zal de bedradingen en montage van gaskabels doen bij openbare nutsvoorzieningen. Vroege starturen, maar ook in de vroege namiddag gedaan. Jobgerelateerde competenties De assemblagebewerkingen en de benodigde materialen bepalen op basis van instructies, technische dossiers, ... Structuurelementen, las- en assemblagepunten, ... plaatsen en markeren De structuurelementen assembleren en bevestigen volgens de montageplannen en -richtlijnen Gegevens voor productie- en kwaliteitsopvolging registreren (storingen, interventies, ...) Afmetingen, vormen, lasnaden, ... controleren en de nodige bijwerkingen, afstellingen of aanpassingen uitvoeren bij vervormingen of fouten in de uitlijning

  • Calculator M/V (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    · Analyseren van lastenboeken. · Uitwerken van technische oplossingen op basis van onder andere de bouwplannen, normen en wetgeving en dit in samenspraak met de dossierverantwoordelijke. · Bepalen van de kostprijs en het voorbereiden van de prijsofferte. · In samenspraak met dossierverantwoordelijke opstellen prijsofferte · Opstellen van meetstaten voor mogelijke onderaannemers. · Opvragen van prijzen naargelang de situatie (intern en/of extern) · Samenstellen van technische dossiers (technische fiches – blokschema’s) · Nauw samenwerken en overleg met collega’s zoals (niet limitatief) calculator, sales engineers, met product management en met tekenbureau. - Het bouwdossier analyseren (architectendossier, plannen, bestek, aanbesteding, ...) - De hoeveelheid materialen en het aantal werkuren voor het project inschatten - De gedetailleerde lijst, per post, van de uitvoering van het project opstellen - De kostprijs van een werf berekenen, de uitgaven controleren en de prijzen actualiseren - Persoonsgebonden competenties - Plannen (= ordenen) - Samenwerken als hecht team - Klantgerichtheid

  • Technieker kranen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: T-INTERIM ANTWERPEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je checkt dagelijks de installaties en kranen op de site. Indien nodig voer je herstellingen uit.Zelfstandig werken is je ding, al overleg je ook met je team. Je gaat nauwkeurig te werk en werkt in een 3-ploegensysteem. Af en toe word je ingezet in het weekend. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een grote speler in de logistieke wereld. Elk jaar groeien ze en breiden ze uit. Naast transport focussen ze ook op opslagruimte en containers.

  • Customer service (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Dit is je takenpakket: Nauwgezette registratie van alle orders in het ERP-pakket (Navision). Aanspreekpunt voor de interne operationele dienst inzake de orders (telefonisch en via mail). Administratieve opvolging en verwerking van alle inkomende en uitgaande goederen. Opstellen en bijhouden van maandelijkse statistieken. Voorbereiding en controle van de facturatie. Invoeren van opdrachten van de verschillende manipulaties op de sites in ons ERP-systeem. Verwerken van de laad- en losrapporten voor de verschillende sites. Opvolgen van de stock. Rapporteren naar klanten en optreden als contactpersoon voor klanten bij problemen op de terminal (vnl. de weegbrug planners).

  • Procesoperator (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Agilitas Gent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in de Gentse Haven zijn wij op zoek naar operatoren die instaan voor het laden en lossen van bulkwagens die gevuld zijn of geledigd moeten worden met verschillende oliën of additieven Bedrijfsprofiel: Het bedrijf is een Europese leider in het aanbieden van innovatieve, geïntegreerde logistieke en value adding voor de chemische industrie en gerelateerde sectoren. Het bedrijf heeft in België vestigingen in Gent en Antwerpen.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Sint-Katelijne-Waver (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig. Uurrooster is bespreekbaar, tussen 16u en 38u per week.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO LEDEBERG (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) Staden 20 u bij 1 gezin. (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houdt.Netheid en orde is voor jou een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt.Herken je uzelf hierin?Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Jobstudent verkoop op zaterdag of zondag (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Konvert Interim Roeselare Food

    Type: Studentenjob

    Voor een bakkerij in Roeselare zijn wij op zoek naar een extra hulp tijdens het weekend. Je komt op zaterdag of zondag helpen in de winkel.

  • gemotiveerde jobstudenten te Kasterlee (KASTERLEE)

    Regio: KASTERLEE

    Bedrijf: SK TRAITEUR

    Type: Studentenjob

    Voor onze IKANA 2.0 gelegen in de Delhaize te Kasterlee zijn wij op zoek naar jobstudenten : Samen met de vaste collega's sta je in voor de verkoop van charcuterie- en traiteurproducten Je helpt mee met het voorbereiden / afsluiten van de verstoog Door de kennis die je hebt aangeleerd kan je de klanten adviseren in hun aankopen Je bent leergierig en klantvriendelijk Je bent flexibel in werkdagen

  • Onderhoudstechnieker (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Synergie Roeselare Interim

    Type: Vaste Job

    Binnen onze onderhoudsdienst vorm je samen met je collega een tandem betreffende curatief en preventief onderhoud. Je werkt op basis van een planning en anticipeert op vragen vanuit verschillende afdelingen, daarnaast is er ook plaats voor eigen initiatief.

Zoek naar antwoorden van NIK猫 CONSULT CVBA in sociale netwerken
Look for responds of NIK猫 CONSULT CVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor NIK猫 CONSULT CVBA. Laat een reactie achter voor NIK猫 CONSULT CVBA. NIK猫 CONSULT CVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for NIK猫 CONSULT CVBA. Leave a respond for NIK猫 CONSULT CVBA. NIK猫 CONSULT CVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie NIK猫 CONSULT CVBA op de google maps. Adres en contacten NIK猫 CONSULT CVBA
Location of NIK猫 CONSULT CVBA on the google maps. Address and contacts of NIK猫 CONSULT CVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come NIK猫 CONSULT CVBA NIK猫 CONSULT CVBA: INDUSTRIAL INTERNATIONAL TIRE CY NV | PEDA | BUREAU MULENBRUCK | WACAR SPRL | PHILIPS & ENABLING TECHNOLOGY GROUP

Other related companies as NIK猫 CONSULT CVBA: INDUSTRIAL INTERNATIONAL TIRE CY NV | PEDA | BUREAU MULENBRUCK | WACAR SPRL | PHILIPS & ENABLING TECHNOLOGY GROUP

NIK猫 CONSULT CVBA is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is NIK猫 CONSULT CVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02317535400. Het bedrijf NIK猫 CONSULT CVBA bevindt zich op het adres: Korte Lozanastraat 32; 2018; Antwerpen. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 479,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 285,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Management consultants. Lijst met producten zijn Personnel training.
De hoofdactiviteit van NIK猫 CONSULT CVBA is Depotinstellingen, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van NIK猫 CONSULT CVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van NIK猫 CONSULT CVBA, openstaande posities, locatie van NIK猫 CONSULT CVBA op de kaart.

NIK猫 CONSULT CVBA is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is NIK猫 CONSULT CVBA, company assigned to the tax number BE02317535400. The company NIK猫 CONSULT CVBA is located at the address: Korte Lozanastraat 32; 2018; Antwerpen. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 479,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 285,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Management consultants. List of products are Personnel training.
The main activity of NIK猫 CONSULT CVBA is Depository Institutions, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of NIK猫 CONSULT CVBA is not available. You also can look at reviews of NIK猫 CONSULT CVBA, open positions, location of NIK猫 CONSULT CVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over NIK猫 CONSULT CVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf NIK猫 CONSULT CVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about NIK猫 CONSULT CVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company NIK猫 CONSULT CVBA, employees, financial statistics.