GROUPE S-SOCIALE SAMENWERKING

Contactgegevens GROUPE S-SOCIALE SAMENWERKING: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GROUPE S-SOCIALE SAMENWERKING: address, phone, fax, email, website, opening hours

GROUPE S-SOCIALE SAMENWERKING

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KAUDENAARDESTRAAT 9; 1700; DILBEEK, België

Telefoon (phone): 25671001 (+32-25671001) 25671001 (+32-25671001)

Fax (fax): +32 (82) 375-42-23 +32 (82) 375-42-23

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GROUPE S-SOCIALE SAMENWERKING: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GROUPE S-SOCIALE SAMENWERKING"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GROUPE S-SOCIALE SAMENWERKING"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GROUPE S-SOCIALE SAMENWERKING, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GROUPE S-SOCIALE SAMENWERKING. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GROUPE S-SOCIALE SAMENWERKING, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GROUPE S-SOCIALE SAMENWERKING. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GROUPE S-SOCIALE SAMENWERKING
Products information GROUPE S-SOCIALE SAMENWERKING

BTW identificatienummer (tax): BE06351165771
Ondernemingsnummer: 9308410644
Hoofdstad (capital): 672,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 193,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Producten die in GROUPE S-SOCIALE SAMENWERKING zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Sociale secretariaten

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GROUPE S-SOCIALE SAMENWERKING
(Get full report from official database of BE for GROUPE S-SOCIALE SAMENWERKING)

Aanvulling soorten activiteiten voor GROUPE S-SOCIALE SAMENWERKING
Addition kinds of activities for GROUPE S-SOCIALE SAMENWERKING

24990809. Spars, hout | Spars, wood
35560302. Ovens, bakkerij | Ovens, bakery
37289905. Dynetrische balancerende stands, vliegtuigen | Dynetric balancing stands, aircraft
41319900. Intercity en landelijke busvervoer, nec | Intercity and rural bus transportation, nec
50320101. Asfaltmengsel | Asphalt mixture
72990301. Dating service | Dating service
80829901. Oxygen tent service | Oxygen tent service
92119902. Lokale rechtbanken | Local courts

Werken bij GROUPE S-SOCIALE SAMENWERKING: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GROUPE S-SOCIALE SAMENWERKING: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GROUPE S-SOCIALE SAMENWERKING. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GROUPE S-SOCIALE SAMENWERKING. Looking for open vacancies in other companies

  • arbeider, technieker (LILLE)

    Regio: LILLE

    Bedrijf: JANSENS

    Type: Vervanging brugpensioen

    1 ervaren technieker voor het reinigen en afstellen van CV-ketels met attest + het opstarten en uitvoeren van herstellingen aan huishoudelijke cv-installaties en sanitaire installaties. De te onderhouden installaties zijn enkel installaties die door ons eigen bedrijf werden geïnstalleerd bij een vast clïenteel. Onze huidige technieker kan de kanidaat nog een tijdje begeleiden want hij gaat binnen enkele maanden met brugpensioen.

  • Geschoolde werkman dienst wegen (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een gemeente in midden Limburg zijn we op zoek naar een geschoolde werkman (ploeg wegen) die in het bezit is van een rijbewijs C. Takenpakket. Je bent een polyvalent inzetbare werkman die vlot eenvoudige kleine herstellingen en onderhoudstaken aan wegen en andere openbare plaatsen kan uitvoeren. Je werkt zorgvuldig met de ter beschikking gestelde materialen, machines en het rollend materieel. Je streeft een hoge graad van afwerking na. Startdatum: zo snel mogelijk.

  • Chauffeur C - distributie voeding - goede loonsvoorwaarden! (VLAMERTINGE)

    Regio: VLAMERTINGE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je hebt een werkweek van maandag tot vrijdag, maximaal tussen 7u30en 18u30. De nadruk ligt op dinsdag tot donderdag. Je bedient regio zuid West-Vlaanderen. Veurne, Diksmuide, Ieper, Poperinge, Heuvelland, Wervik, Roeselare. Soms is er een tweede man mee op baan, soms alleen. Dat is afhankelijk van de rit/klanten. Er zijn enkel Nederlandstalig klanten. De chauffeur helpt aan het einde van de werkdag zelf bij het laden en lossen van de vrachtwagen, wel met de hulp van de magazijniers. Geld ontvangen is zeer beperkt.

  • Magazijnier met Heftruckervaring (m/v) (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een familiebedrijf gevestigd in de Waaslandhaven zijn we op zoek naar ervaren magazijniers met heftruckattest (m/v) - Ben je op zoek naar een job als magazijnier? - Heb je ervaring met de heftruck? - En laat jij je niet afschrikken door gekoelde ruimtes? DAN IS DEZE JOB ECHT IETS VOOR JOU!! Een groot gedeelde van je taken bestaat uit manueel werk: - laden en lossen van vrachtwagens - kwaliteitscontroles - labeling Daarnaast ben jij ook bedreven in het rijden met de heftruck.

  • Calculator Bouw M/V (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Opglabbeek zijn we nog op zoek naar een calculator. - Je berekent wat betonvloeren in een bouwproject, een industrieel gebouw, een schoolgebouw, winkelcentrum etc ... of een gedeelte daarvan precies gaan kosten, rekening houdend met onder andere de kosten van bouwmaterialen, machines en de mensen die aan de betonvloeren gaan werken. - Het voorbereiden van projecten: de diverse materialen bestellen, de mensen en machines reserveren en  in detail het werk beschrijven voor degenen die het moeten uitvoeren. - In overleg met de assistent Sales Manager bepaal je vervolgens de juiste werkstrategie.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 36 u Regio Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Student Poetshulp (WIELSBEKE)

    Regio: WIELSBEKE

    Bedrijf: ADECCO DEINZE

    Type: Studentenjob

    Als student nog op zoek naar een leuke bijverdienste als poetshulp voor de zomer? Wij zijn nog op zoek naar een student om als poetshulp te werken in een bedrijf te Wielsbeke. Jouw voornaamste taken zijn: Het poetsen van burelen

  • JobStudent bar (M/V) (BLANKENBERGE)

    Regio: BLANKENBERGE

    Bedrijf: SMASH CAFE

    Type: Studentenjob

    We zoeken een gemotiveerde student. Je staat in voor de bereiding van dranken , de afwas in bar en het aanvullen van de bar. Je bent beschikbaar tijdens de weekends, feestdagen en vakantieperiode. We houden rekening dat je niet elk weekend hoeft te werken en het werkschema is bespreekbaar. Goede verloning. Jong Team!!!

  • Marketing Assistant - Student job (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Cross International

    Type: Studentenjob

    Ben je gepassioneerd door Marketing en ben je twee halve dagen per week beschikbaar? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wil je graag jouw kennis van Marketing omzetten in de praktijk en heb je zin om mee te bouwen aan onze marketing- en communicatiestrategie? Jouw takenpakket: Je staat in voor het operationeel uitvoeren van de contentplanning en voorziet de nodige content hiervoor. Je maakt social media posts aan en plaatst deze op het juiste kanaal Je ondersteunt ons in het zoeken zoeken naar artikels, maken van foto's, videos, etc. Je adviseert ons over mogelijke content en houdt ons op de hoogte van de nieuwste trends. Je staat in voor de redactie van onze interne en externe nieuwsbrief.

  • Ontwikkelaar hardware en software voor de automotive sector (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: HORSE POWER IGNITION

    Type: Vaste Job

    Je werkt in een bedrijf dat gespecialiseerd is in motor- en autotuning. Je staat in voor de ontwikkeling van de hard- en software, het opstarten en opvolgen van het productieproces, de aankoop van de elektronische componenten en benodigde materialen,... Je bent verantwoordelijk voor een website onderhouden en vormgeven met behulp van php, CSS, SQL en html.

  • Centric - Business Analist (B2B) (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Omgeving   Onze klant recruteert momenteel een Business Analyst, verantwoordelijk voor het uitwerken en onderhouden van coherente business processen en business requirements documentatie. Als Business Analyst werk je voornamelijk binnen een project context en heb je een brugfunctie tussen de verschillende business teams en de IT collega's.     Jouw taken  Business proces analyse: Je identificeert de vraag van de business. Je analyseert hun behoeften en je bepaalt de impact op bestaande processen, systemen en tools.  Business requirements gathering: Op basis van workshops en interviews met de business verzamel je de business requirements en definieer je zelfstandig de gedetailleerde business requirements in een business requirements document.  Business proces modelering en optimalisatie:  Je brengt de as-is in kaart en bepaalt in samenspraak met de business, de to-be. Je werkt de nodige proces aanpassingen uit en documenteert deze in flowcharts. Je ondersteunt IT en business bij het converteren van de business requirements naar een implementatie.  Je bent SPOC voor business en IT.  Business acceptance testing: Je coördineert de business acceptance testing en begeleidt de business ook bij het testen van nieuwe systeem implementaties.   Jouw profiel Je beschikt over een master diploma en hebt ten minste 5 jaar relevante werkervaring. Je werkt graag in projecten. Je hebt ervaring met proces modeling en business analyse. Je hebt sterke analytische vaardigheden, conceptueel denkvermogen en realiteitszin. Je bent pragmatisch. Je stelt ideeën in vraag en weegt verschillende opties kritisch af. Je werkt op een gestructureerde manier. Je hebt oog voor detail zonder het overzicht te verliezen. Je kan autonoom werken. Je bent proactief en vraagt spontaan hulp. Je bent een teamspeler maar durft ook de eindverantwoordelijkheid te dragen. Je neemt ownership over je takenpakket en bent in staat om te werken in een dynamische en snel veranderende omgeving. Je bent communicatief sterk en kan je taal aanpassen naargelang de gesprekspartner. Ervaring of affiniteit met IT is een troef. Kennis van Telecom producten of ervaring binnen een telco omgeving is een pluspunt. Je hebt kennis van Nederlands en Engels.

  • Spontane Sollicitatie Schoonmaak Turnhout 2018 (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Werfreserve

    Welkom in onze wereld van diensten! Als wereldleider op het vlak van facilitaire dienstverlening, is het onze belangrijkste taak om bedrijven een waaier van ondersteunende diensten aan te bieden en te beheren. ISS Facility Services stelt in België 12.000 mensen tewerk in de Catering, Cleaning, Office support en Property Services. Deze vacature betreft een RESERVE. Wanneer wij op zoek zijn naar mensen uit de regio Turnhout zullen wij jou contacteren voor de functie. Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen... ; Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,...; Dit zijn meestal deeltijdse jobs 's morgens (vanaf 6u) of 's avonds (vanaf 16u).

Zoek naar antwoorden van GROUPE S-SOCIALE SAMENWERKING in sociale netwerken
Look for responds of GROUPE S-SOCIALE SAMENWERKING in social networks

Lees alle opmerkingen voor GROUPE S-SOCIALE SAMENWERKING. Laat een reactie achter voor GROUPE S-SOCIALE SAMENWERKING. GROUPE S-SOCIALE SAMENWERKING bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GROUPE S-SOCIALE SAMENWERKING. Leave a respond for GROUPE S-SOCIALE SAMENWERKING. GROUPE S-SOCIALE SAMENWERKING on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GROUPE S-SOCIALE SAMENWERKING op de google maps. Adres en contacten GROUPE S-SOCIALE SAMENWERKING
Location of GROUPE S-SOCIALE SAMENWERKING on the google maps. Address and contacts of GROUPE S-SOCIALE SAMENWERKING

Andere gerelateerde bedrijven als come GROUPE S-SOCIALE SAMENWERKING GROUPE S-SOCIALE SAMENWERKING: LBA EUPEN | FERDA ELECTRONICS | D'HULST ONTSTOPPINGSDIENST | MARCEL D'HAEZE | REDANT CHRIS

Other related companies as GROUPE S-SOCIALE SAMENWERKING: LBA EUPEN | FERDA ELECTRONICS | D'HULST ONTSTOPPINGSDIENST | MARCEL D'HAEZE | REDANT CHRIS

GROUPE S-SOCIALE SAMENWERKING is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is GROUPE S-SOCIALE SAMENWERKING, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06351165771. Het bedrijf GROUPE S-SOCIALE SAMENWERKING bevindt zich op het adres: KAUDENAARDESTRAAT 9; 1700; DILBEEK. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 672,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 193,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Sociale secretariaten. Producten gemaakt in GROUPE S-SOCIALE SAMENWERKING zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van GROUPE S-SOCIALE SAMENWERKING is Bouwmaterialen, Hardware, Tuinbenodigdheden, en Mobiele Home Dealers, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GROUPE S-SOCIALE SAMENWERKING is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GROUPE S-SOCIALE SAMENWERKING, openstaande posities, locatie van GROUPE S-SOCIALE SAMENWERKING op de kaart.

GROUPE S-SOCIALE SAMENWERKING is a company, that was registered 2002 in N\A region, Belgium. Full name of company is GROUPE S-SOCIALE SAMENWERKING, company assigned to the tax number BE06351165771. The company GROUPE S-SOCIALE SAMENWERKING is located at the address: KAUDENAARDESTRAAT 9; 1700; DILBEEK. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 672,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 193,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Sociale secretariaten. Products created in GROUPE S-SOCIALE SAMENWERKING were not found.
The main activity of GROUPE S-SOCIALE SAMENWERKING is Building Materials, Hardware, Garden Supply, and Mobile Home Dealers, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of GROUPE S-SOCIALE SAMENWERKING is not available. You also can look at reviews of GROUPE S-SOCIALE SAMENWERKING, open positions, location of GROUPE S-SOCIALE SAMENWERKING on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over GROUPE S-SOCIALE SAMENWERKING, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GROUPE S-SOCIALE SAMENWERKING, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GROUPE S-SOCIALE SAMENWERKING, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GROUPE S-SOCIALE SAMENWERKING, employees, financial statistics.