GROEP S-SOC. SAMENWERKING

Contactgegevens GROEP S-SOC. SAMENWERKING: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GROEP S-SOC. SAMENWERKING: address, phone, fax, email, website, opening hours

GROEP S-SOC. SAMENWERKING

Regio (region): N\A, België

Adres (address): TRAMSTRAAT 59; 9052; GENT, België

Telefoon (phone): 92444560 (+32-92444560) 92444560 (+32-92444560)

Fax (fax): +32 (9) 302-95-55 +32 (9) 302-95-55

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GROEP S-SOC. SAMENWERKING: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GROEP S-SOC. SAMENWERKING"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GROEP S-SOC. SAMENWERKING"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GROEP S-SOC. SAMENWERKING, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GROEP S-SOC. SAMENWERKING. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GROEP S-SOC. SAMENWERKING, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GROEP S-SOC. SAMENWERKING. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GROEP S-SOC. SAMENWERKING
Products information GROEP S-SOC. SAMENWERKING

BTW identificatienummer (tax): BE09904693603
Ondernemingsnummer: 2449096679
Hoofdstad (capital): 411,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 701,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Producten die in GROEP S-SOC. SAMENWERKING zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Sociale secretariaten

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GROEP S-SOC. SAMENWERKING
(Get full report from official database of BE for GROEP S-SOC. SAMENWERKING)

Aanvulling soorten activiteiten voor GROEP S-SOC. SAMENWERKING
Addition kinds of activities for GROEP S-SOC. SAMENWERKING

951101. Milieuagentschappen | Environmental agencies
20660104. Gehakt cacaobonen | Shelled cacao beans
27410208. Kaarten: alleen publiceren, niet op de site gedrukt | Maps: publishing only, not printed on site
31310106. Pinnen, schoen | Pegs, shoe
33650201. Lucht- en ruimtevaart gietstukken, aluminium | Aerospace castings, aluminum
47850200. Transport inspectie diensten | Transportation inspection services
50469906. Prijs markeringsapparatuur en benodigdheden | Price marking equipment and supplies
87110201. Machine tool design | Machine tool design
87480402. System engineering consultant, ex. | Systems engineering consultant, ex. computer or professional
96610402. Ruimteonderzoek en -technologie, staatsregering | Space research and technology, state government

Werken bij GROEP S-SOC. SAMENWERKING: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GROEP S-SOC. SAMENWERKING: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GROEP S-SOC. SAMENWERKING. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GROEP S-SOC. SAMENWERKING. Looking for open vacancies in other companies

  • Verpleegkundige projectstaffing thuiszorg (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: Care Talents Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In dit project zal je tewerkgesteld worden in de thuiszorg regio Gent West (Drongen, Mariakerke, Zwijnaarde etc.). Je zal de verpleegtechnische taken toepassen die gelinkt zijn aan de thuiszorg (o.m. wondzorg, inspuitingen, medicatie, hygiënische zorg etc.). Een goede overdracht is zeer belangrijk voor een kwalitatieve opvolging van je patiënten op jouw tour.  Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projectstaffing beslist iets voor jou! Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woonzorgcentra en thuisverplegingsorganisaties.  De projecten worden jou toegewezen op basis van jouw profiel en competenties.  Begint het bij jou ook al te kriebelen om ons team te komen versterken?

  • Assistant Accountant - Woluwe (SINT-STEVENS-WOLUWE)

    Regio: SINT-STEVENS-WOLUWE

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Heb jij al wat ervaring als ervaren medewerker boekhouder en ben je gedreven en enthousiast om een team te ondersteunen? Dan heeft Accountemps de geschikte job voor jou! Onze klant is actief in de communicatiesector gelegen in de regio Brussel. Jouw verantwoordelijkheid: Administratieve taken; Het inboeken van lonen en het voorbereiden van de btw; Opvolgen van achterstallige betalingen. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • klusjesman elektriciteit scholengemeenschap (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ASAP ANTWERPEN TECHNICS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je zal na verloop van tijd een team van 6 klusjesmannen aansturen. Je zal eveneens mee de nodige herstellingen uitvoeren. Je zal de werkzaamheden opvolgen en terugkoppelen naar de leidinggevende van de technische dienst wat de stand van zaken is en welke verdere acties dienen ondernomen te worden.

  • Transport Products Coördinator (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: ADECCO GENT EXPERTS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Interesse in automotive? Passie voor logistiek? Analytisch en creatief sterk? Dan ben jij onze nieuwe Transport Products Coördinator! Voor een internationaal bedrijf in Gent (zeehaven) zijn we op zoek naar een Transport Products Coördinator. Jouw taken: Je staat in voor het leveren van afgewerkte producten op afgesproken eindbestemming en leveringsdatum. Je moniteert de leveringen en stuurt tijdig bij om de impact op eindklant te minimaliseren of vermijden. Je staat in voor herplanning van leveringen wanneer klanten dit wensen. Je maakt tijdig gebruik van short en mid-term forecast. Jij bent de contactpersoon omtrent operationele vragen van klant en leverancier. Voor jouw area van markten ben je verantwoordelijk voor de leveringsopvolging. Jij bent de belangrijke schakel in het escalatie proces van terugkerende afwijkingen.

  • schrijnwerker monteur (KORTEMARK)

    Regio: KORTEMARK

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als schrijnwerker sta je in voor: het renoveren monteren en installeren van ramen en deuren op de werf vooral aluminium en pvc binnenafwerking schrijnwerkelementen verzagen volgens het plan of de afmetingen van de werf schrijnwerkelementen plaatsen en vastzetten met haken geleiders hoekijzers...

  • HUISHOUDHULP REGIO SCHOTEN (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp poetst en/ of strijkt u bij verscheidene particulieren. U kan zich makkelijk verplaatsen met openbaar vervoer of auto en bent flexibel bij voorgestelde opdrachten en/of vervangingen die Tempo-Team u aanbiedt. U kan parttime of fulltime werken (tussen 15u/week en 38u/week). U bent stipt, eerlijk en klantvriendelijk. Ervaring in de sector is een pluspunt, maar niet noodzakelijk. U hebt kennis van huishoudelijke schoonmaakproducten. U kan vlot communiceren in het Nederlands.

  • Gemotiveerde jobstudenten - Onthaal, ontbijt, ... (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: TURNHOUT CITY HOTEL

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde Jobstudent die ons jeugdig & enthousiaste team kan komen versterken. Je taken bestaan voornamelijk uit: • Check-in & check-out • Aanmaken van reservaties • Beantwoorden van telefoontjes + e-mails • Verstrekken van toeristische informatie • Verzorgen van het ontbijt • ... Zeer leerzaam!

  • Studenten vanHaren Schoenen LEUVEN (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: VAN HAREN SCHOENEN

    Type: Studentenjob

    Kies je voor vanHaren, dan kies je voor een groeiend en succesvol bedrijf met een uitstekende werksfeer en korte communicatielijnen. We geven daadwerkelijk betekenis aan de juiste waardering, werkplezier en talentontwikkeling van onze werknemers. Deze laatsten delen hun liefde voor schoenen en hebben een groot hart voor de zaak. De groei en continuïteit van onze organisatie stellen ons in staat om onze doelen te realiseren. Voor de uitbreiding van onze activiteiten naar België zoeken we Studenten M/V (8u per week) voor ons filiaal in LEUVEN. Je bent een adviseur voor de klanten. Je geeft advies over onze schoenen, het onderhoud of onze leuke accessoires. Je bijdrage is belangrijk om ervoor te zorgen dat de klanten tevreden de winkel verlaten. Daarnaast sta je in voor het op de juiste wijze presenteren van onze artikelen volgens het vanHaren winkelconcept, een correct gebruik van de kassa en het voeren van verkoopgesprekken. We bieden jou een uitdagende functie in een leuke werkomgeving. Ben jij dé kandidaat die past in het profiel en wil jij werken voor de nieuwe uitdager in de schoenenretail in België, dan zijn wij op zoek naar jou! Stuur jouw motivatiebrief en curriculum vitae naar [email protected]

  • Student with excellent knowledge of Hindi (LEDEBERG)

    Regio: LEDEBERG

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    For an international company in Ghent we are looking for someone who has very good knowledge of the Hindi language. The job requires to do data quality checks in Hindi. You have to be well aware of the specific pronunciation differences of that language because you will have to correct and control phonetic writings.

  • PT Polyvalente student op dinsdag (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Studentenjob

    Fysiek zwaar werk !!!! Er moet gewerkt worden in de hoogte, wat vrij belastend kan zijn. Orderpicker en aanvullend logistiek werk.

  • INTERVIEWERS op zelfstandige basis (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: GfK BELGIUM

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als freelance face-to-face interviewer neem je interviews af in je eigen regio bij de mensen thuis of bij bedrijven/winkels. Onze klanten behoren tot uiteenlopende sectoren zoals media, telecom, wagens, banken, overheid,… Je werkt met een vastgelegde deadline waarbinnen je zelf je uurrooster kan bepalen.

  • ZORGKUNDIGE IN THUISVERPLEGING (ZELFSTANDIG) (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: IEZE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Zin om als zelfstandig zorgkundige te werken in thuisverpleging? Ben je een zelfstandig persoon? Regel je graag zelf je werk en wil je goed je boterham verdienen? Droom je er van om in de regio Kortrijk/Menen/Waregem in thuisverpleging te werken? Wil jij ook jouw steentje bijdragen om mensen zo lang mogelijk thuis te helpen wonen? Verzorg je graag mensen met hart en ziel? Solliciteer dan snel op deze vacature.

Zoek naar antwoorden van GROEP S-SOC. SAMENWERKING in sociale netwerken
Look for responds of GROEP S-SOC. SAMENWERKING in social networks

Lees alle opmerkingen voor GROEP S-SOC. SAMENWERKING. Laat een reactie achter voor GROEP S-SOC. SAMENWERKING. GROEP S-SOC. SAMENWERKING bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GROEP S-SOC. SAMENWERKING. Leave a respond for GROEP S-SOC. SAMENWERKING. GROEP S-SOC. SAMENWERKING on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GROEP S-SOC. SAMENWERKING op de google maps. Adres en contacten GROEP S-SOC. SAMENWERKING
Location of GROEP S-SOC. SAMENWERKING on the google maps. Address and contacts of GROEP S-SOC. SAMENWERKING

Andere gerelateerde bedrijven als come GROEP S-SOC. SAMENWERKING GROEP S-SOC. SAMENWERKING: PROFINPAR | GARAGE MASSENHOVE M. | PHOTO-HALL BELLE-?LE | CENTRE ENS. PROM. SOCIALE | FLASH-PRINT

Other related companies as GROEP S-SOC. SAMENWERKING: PROFINPAR | GARAGE MASSENHOVE M. | PHOTO-HALL BELLE-?LE | CENTRE ENS. PROM. SOCIALE | FLASH-PRINT

GROEP S-SOC. SAMENWERKING is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is GROEP S-SOC. SAMENWERKING, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09904693603. Het bedrijf GROEP S-SOC. SAMENWERKING bevindt zich op het adres: TRAMSTRAAT 59; 9052; GENT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 411,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 701,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Sociale secretariaten. Producten gemaakt in GROEP S-SOC. SAMENWERKING zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van GROEP S-SOC. SAMENWERKING is Uitvoerende, wetgevende en algemene overheid, behalve financiën, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GROEP S-SOC. SAMENWERKING is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GROEP S-SOC. SAMENWERKING, openstaande posities, locatie van GROEP S-SOC. SAMENWERKING op de kaart.

GROEP S-SOC. SAMENWERKING is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is GROEP S-SOC. SAMENWERKING, company assigned to the tax number BE09904693603. The company GROEP S-SOC. SAMENWERKING is located at the address: TRAMSTRAAT 59; 9052; GENT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 411,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 701,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Sociale secretariaten. Products created in GROEP S-SOC. SAMENWERKING were not found.
The main activity of GROEP S-SOC. SAMENWERKING is Executive, Legislative & General Government, Except Finance, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of GROEP S-SOC. SAMENWERKING is not available. You also can look at reviews of GROEP S-SOC. SAMENWERKING, open positions, location of GROEP S-SOC. SAMENWERKING on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over GROEP S-SOC. SAMENWERKING, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GROEP S-SOC. SAMENWERKING, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GROEP S-SOC. SAMENWERKING, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GROEP S-SOC. SAMENWERKING, employees, financial statistics.