CONGEMETAL OOST-&WEST-VLAANDEREN

Contactgegevens CONGEMETAL OOST-&WEST-VLAANDEREN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CONGEMETAL OOST-&WEST-VLAANDEREN: address, phone, fax, email, website, opening hours

CONGEMETAL OOST-&WEST-VLAANDEREN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): TRAMSTRAAT 61; 9052; GENT, België

Telefoon (phone): 92449711 (+32-92449711) 92449711 (+32-92449711)

Fax (fax): +32 (57) 917-72-36 +32 (57) 917-72-36

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CONGEMETAL OOST-&WEST-VLAANDEREN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CONGEMETAL OOST-&WEST-VLAANDEREN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CONGEMETAL OOST-&WEST-VLAANDEREN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CONGEMETAL OOST-&WEST-VLAANDEREN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CONGEMETAL OOST-&WEST-VLAANDEREN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CONGEMETAL OOST-&WEST-VLAANDEREN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CONGEMETAL OOST-&WEST-VLAANDEREN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CONGEMETAL OOST-&WEST-VLAANDEREN
Products information CONGEMETAL OOST-&WEST-VLAANDEREN

BTW identificatienummer (tax): BE03926757812
Ondernemingsnummer: 9060394287
Hoofdstad (capital): 114,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 499,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Producten die in CONGEMETAL OOST-&WEST-VLAANDEREN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Sociale secretariaten

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CONGEMETAL OOST-&WEST-VLAANDEREN
(Get full report from official database of BE for CONGEMETAL OOST-&WEST-VLAANDEREN)

Aanvulling soorten activiteiten voor CONGEMETAL OOST-&WEST-VLAANDEREN
Addition kinds of activities for CONGEMETAL OOST-&WEST-VLAANDEREN

26560201. Bevroren voedsel containers: gemaakt van aangekocht materiaal | Frozen food containers: made from purchased material
27829900. Blankboeken en Looseleafbinders, Nood | Blankbooks and looseleaf binders, nec
51130307. Sanitaire voedsel containers | Sanitary food containers
54319900. Groenten- en fruitmarkten, nec | Fruit and vegetable markets, nec
62219904. Futures makelaars en dealers, commodity | Futures brokers and dealers, commodity

Werken bij CONGEMETAL OOST-&WEST-VLAANDEREN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CONGEMETAL OOST-&WEST-VLAANDEREN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CONGEMETAL OOST-&WEST-VLAANDEREN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CONGEMETAL OOST-&WEST-VLAANDEREN. Looking for open vacancies in other companies

  • Medewerker tuinbouw (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: Go4jobs

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je helpt mee met het onderhouden van tuinen, opkuis, gras maaien, snoeien, beton gieten, steentjes aanvoeren, graven, ... Je start elke dag om 7u.

  • MONTEUR ZONWERING ROLLUIKEN EN GARAGEPOORTEN (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Samen met een collega sta je in voor het plaatsen van rolluiken zonwering en sectionale poorten. Voor deze job ben je vaak ter plaatse bij zowel particulieren als bedrijven en heb je een gevarieerde job.

  • Logistieke medewerker bpost Wondelgem (WONDELGEM)

    Regio: WONDELGEM

    Bedrijf: START PEOPLE Inhouse bpost

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als logistiek medewerker in een sorteercentrum maak je deel uit van een hightech werkplek waar het gonst van de bedrijvigheid. Met oog voor detail sorteer je poststukken, die vervolgens naar lokale mailcenters en andere sorteercentra worden vervoerd. Je sorteert verschillende soorten brieven en pakketten - voornamelijk machinaal: je werkt bijvoorbeeld met sorteermachines en scanners. Je staat in voor het basisonderhoud van de machines. Hiervoor wordt een interne opleiding voorzien.

  • CARROSSIER (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Mechelen zijn we opzoek naar een carrossier met ervaring. 

  • Confectiemedewerker met ervaring M/V (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: ACTIEF IEPER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    We zijn op zoek naar ervaren confectiemedewerkers. 2 PLOEGEN Je staat in voor de controle van de doeken, je snijdt de doeken op maat om tot het ontwerp te komen. Je stikt de doeken samen met behulp van stikmachines.

  • Metselaar (nieuw) (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: Let's Work Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een topklant van Let\\\'s Work regio Torhout zijn we op zoek naar een ervaren en enthousiaste metselaar die dat extra vleugje pit in zich heeft! Je komt terecht in een ambitieuze firma met oog voor kwaliteit. Het bedrijf spitst zich toe op verschillende activiteiten zoals algemene bouwwerken, nieuwbouw, renovatie, siermetselwerken, betonnen trappen, terrassen en opritten, kleine afbraakwerken enzovoort. Samen met een sterk team van ervaren werknemers kan het bedrijf mooie resultaten leveren die voldoen aan de wensen en verlangens van de klanten. Wil jij deel uitmaken van dit topteam en ben je gedreven én heb je handen aan het lijf? Dan ben jij de persoon die wij zoeken!

  • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Berlare (BERLARE)

    Regio: BERLARE

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • HUISHOUDHULP Wachtebeke (WACHTEBEKE)

    Regio: WACHTEBEKE

    Bedrijf: DE MANGELAAR

    Type: Dienstenchequebaan

    Je gaat poetsen bij particulieren in regio Wachtebeke.

  • Jobstudenten - Process Operatoren (LINT)

    Regio: LINT

    Bedrijf: DRIX

    Type: Studentenjob

    Je neemt mee taken op binnen het productieproces van Drix. Drix is marktleider voor hat aanleveren van halffabrikaten voor gobo's. De productie ervan is secuur werk. Er zijn tal van taken die dienen worden opgenomen door proces operatoren. Een deel van het productieproces gebeurt in cleanrooms. Ons productieproces is uniek en productie gebeurt met machines die we zelf hebben ontworpen. We voorzien dan ook zelf opleiding. Volg je een technische richting of heb je een sterke interesse in techniek, dan bieden wij een interessante job die te combineren is met je studies en waar je veel van bijleert. Taken: Aanbrengen van coatings op glas Bediening van machines (alles wordt ter p laatse aangeleerd) Reinigen van kleine glazen onderdelen in baden Laden en lossen van machines Actief deelnemen aan teamvergaderingen Samenwerken met collega's volgens de deadlines die moeten gehaald worden

  • Quality & Repair Technician (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: Talentus Leuven

    Type: Vaste Job

    Je bent mede verantwoordelijk voor het uitvoeren van functionele tests van intern geproduceerde producten. Je moet continu waken over de kwaliteit van het product alvorens dit verstuurd wordt naar klanten Jouw takenpakket houdt in :  1. Quality Control :  Kwaliteitsrisico's en problemen melden en escaleren daar waar nodig is UItvoeren van ingangscontroles  Opzetten van standaard test- en kwaliteitsinstructies en procedures met betrokken medewerkers Interactie met R&D, voorstellen doen mbt productverbetering 2. Testing :  Het uitvoeren van de nodige tests Het rapporteren en beheren van de defects en de testresultaten  Het rapporteren van afwijkingen tov de planning en specificaties  Zorgen voor de optimale werking van de Quality & Test uitrusting 3. Repair :  Het analyseren, repareren en testen van RMA gerelateerde producten Bedrijfsprofiel: Voor onze klant, een hoogtechnologisch bedrijf ben ik op zoek naar Quality & Repair Technician

  • Freelance docent 'event management' (locatie:Mechelen) (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: CENTRUM VOOR AVONDONDERWIJS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Het Centrum Voor Avondonderwijs VZW heeft een team van professionele docenten die actief zijn als zelfstandig ondernemer en freelance docent. Onze docenten zijn werkzaam als ondernemer binnen hun vakgebied en kennen hun specialisatie door en door. We zoeken steeds nieuwe docenten die hun passie voor hun vak willen doorgeven. Op dit moment zijn we op zoek naar een freelance docent event management Om aan CVA te kunnen lesgeven heb je als docent minimaal 2 jaar ervaring als zelfstandige. Bij voorkeur beschik je over de nodige pedagogische kwalificaties of ervaring met het geven van coachings / trainings. Praktijkervaring is uiteraard het belangrijkste criterium om bij ons aan de slag te gaan! Als docent ben je een geboren spreker en kan een groep enthousiast maken voor jouw vak. Je kan een les op een gestructureerde manier opbouwen en verschillende didactische methodes toepassen om de leerdoelen te bereiken. Voor de klas geef je blijk van voldoende zelfvertrouwen en vakkennis.

  • Flexijob: Hulpkok (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: BISTRO-OPERA

    Type: Flexijob

    De missie van Bistro Opera en catering Food for You is het creëren van een goed en voldaan gevoel bij onze klanten. Aan de positieve bloei en groei die “Opera” heeft mogen verwezenlijken, merken we dat deze inzet van ons geapprecieerd wordt door vele van onze klanten. Ons team kookt nog met passie voor ingrediënten en creativiteit. Zo behaalden we onlangs de Hospitality Award 2016 voor klantvriendelijkste Belgische brasserie. Met catering Food for You verzorgen wij diverse feesten zoals: personeelsfeest, BBQ, verjaardag, receptie, communiefeestje, .. Is koken jouw passie? Ben jij gemotiveerd? Herken jij je in onderstaand profiel? Dan zijn wij op zoek naar jou om ons team te vervoegen! TAKEN: Je bent de rechterhand van de chefkok in onze Belgische keuken; Mise en place van koude en warme gerechten; Meer info? Neem een kijkje op www.bistro-opera.be.

Zoek naar antwoorden van CONGEMETAL OOST-&WEST-VLAANDEREN in sociale netwerken
Look for responds of CONGEMETAL OOST-&WEST-VLAANDEREN in social networks

Lees alle opmerkingen voor CONGEMETAL OOST-&WEST-VLAANDEREN. Laat een reactie achter voor CONGEMETAL OOST-&WEST-VLAANDEREN. CONGEMETAL OOST-&WEST-VLAANDEREN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CONGEMETAL OOST-&WEST-VLAANDEREN. Leave a respond for CONGEMETAL OOST-&WEST-VLAANDEREN. CONGEMETAL OOST-&WEST-VLAANDEREN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CONGEMETAL OOST-&WEST-VLAANDEREN op de google maps. Adres en contacten CONGEMETAL OOST-&WEST-VLAANDEREN
Location of CONGEMETAL OOST-&WEST-VLAANDEREN on the google maps. Address and contacts of CONGEMETAL OOST-&WEST-VLAANDEREN

Andere gerelateerde bedrijven als come CONGEMETAL OOST-&WEST-VLAANDEREN CONGEMETAL OOST-&WEST-VLAANDEREN: Famille d'Accueil Odile Henri (La) | Bernard-Copinne F | P. DENEYS | TENNISCLUB DEN BOS | Rita Decru

Other related companies as CONGEMETAL OOST-&WEST-VLAANDEREN: Famille d'Accueil Odile Henri (La) | Bernard-Copinne F | P. DENEYS | TENNISCLUB DEN BOS | Rita Decru

CONGEMETAL OOST-&WEST-VLAANDEREN is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CONGEMETAL OOST-&WEST-VLAANDEREN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03926757812. Het bedrijf CONGEMETAL OOST-&WEST-VLAANDEREN bevindt zich op het adres: TRAMSTRAAT 61; 9052; GENT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 114,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 499,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Sociale secretariaten. Producten gemaakt in CONGEMETAL OOST-&WEST-VLAANDEREN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van CONGEMETAL OOST-&WEST-VLAANDEREN is Landbouwproductie - Vee- en Dierspecialiteiten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CONGEMETAL OOST-&WEST-VLAANDEREN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CONGEMETAL OOST-&WEST-VLAANDEREN, openstaande posities, locatie van CONGEMETAL OOST-&WEST-VLAANDEREN op de kaart.

CONGEMETAL OOST-&WEST-VLAANDEREN is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is CONGEMETAL OOST-&WEST-VLAANDEREN, company assigned to the tax number BE03926757812. The company CONGEMETAL OOST-&WEST-VLAANDEREN is located at the address: TRAMSTRAAT 61; 9052; GENT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 114,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 499,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Sociale secretariaten. Products created in CONGEMETAL OOST-&WEST-VLAANDEREN were not found.
The main activity of CONGEMETAL OOST-&WEST-VLAANDEREN is Agricultural Production - Livestock and Animal Specialties, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of CONGEMETAL OOST-&WEST-VLAANDEREN is not available. You also can look at reviews of CONGEMETAL OOST-&WEST-VLAANDEREN, open positions, location of CONGEMETAL OOST-&WEST-VLAANDEREN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CONGEMETAL OOST-&WEST-VLAANDEREN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CONGEMETAL OOST-&WEST-VLAANDEREN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CONGEMETAL OOST-&WEST-VLAANDEREN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CONGEMETAL OOST-&WEST-VLAANDEREN, employees, financial statistics.