ALGEMEEN SOCIAAL SECRETARIAAT

Particuliere bedrijvenGroothandel - Duurzame Goederen • ALGEMEEN SOCIAAL SECRETARIAAT
Private companiesWholesale Trade - Durable Goods • ALGEMEEN SOCIAAL SECRETARIAAT

Contactgegevens ALGEMEEN SOCIAAL SECRETARIAAT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ALGEMEEN SOCIAAL SECRETARIAAT: address, phone, fax, email, website, opening hours

ALGEMEEN SOCIAAL SECRETARIAAT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): TIENSEVEST 170; 3000; LEUVEN, België

Telefoon (phone): 16319219 (+32-16319219) 16319219 (+32-16319219)

Fax (fax): +32 (10) 563-27-21 +32 (10) 563-27-21

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ALGEMEEN SOCIAAL SECRETARIAAT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ALGEMEEN SOCIAAL SECRETARIAAT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ALGEMEEN SOCIAAL SECRETARIAAT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ALGEMEEN SOCIAAL SECRETARIAAT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ALGEMEEN SOCIAAL SECRETARIAAT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ALGEMEEN SOCIAAL SECRETARIAAT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ALGEMEEN SOCIAAL SECRETARIAAT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ALGEMEEN SOCIAAL SECRETARIAAT
Products information ALGEMEEN SOCIAAL SECRETARIAAT

BTW identificatienummer (tax): BE05537353515
Ondernemingsnummer: 9168060302
Hoofdstad (capital): 489,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 683,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Producten die in ALGEMEEN SOCIAAL SECRETARIAAT zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Sociale secretariaten

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ALGEMEEN SOCIAAL SECRETARIAAT
(Get full report from official database of BE for ALGEMEEN SOCIAAL SECRETARIAAT)

Aanvulling soorten activiteiten voor ALGEMEEN SOCIAAL SECRETARIAAT
Addition kinds of activities for ALGEMEEN SOCIAAL SECRETARIAAT

237199. Varkenswaren, Nood | Fur goods, nec
271199. Kranten, nec | Newspapers, nec
20529903. Communie wafels | Communion wafers
28340603. Lip balms | Lip balms
28650102. aminoazobenzeen | Aminoazobenzene
38449903. Fluoroscopische röntgenapparatuur en buizen | Fluoroscopic x-ray apparatus and tubes
41110302. Luchthavenvervoer, regelmatige route | Airport transportation services, regular route
50999918. Stacaravan onderdelen en accessoires | Mobile home parts and accessories
51910100. Meststoffen en agrarische chemicaliën | Fertilizers and agricultural chemicals
75190100. Verhuur van recreatieve voertuigen | Recreational vehicle rental

Werken bij ALGEMEEN SOCIAAL SECRETARIAAT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ALGEMEEN SOCIAAL SECRETARIAAT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ALGEMEEN SOCIAAL SECRETARIAAT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ALGEMEEN SOCIAAL SECRETARIAAT. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiemedewerker bij Dupont Cheese te Brugge (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: Start People Oostende

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zoekt een gevarieerde job in de productie, waarbij je... het product uitpakt en afweegt zorgt voor een correcte versnijding (gebeurt voornamelijk machinaal) inpakt & correcte hoeveelheden verpakt in dozen de stock telkens aanbrengt kartonneert plateautjes vult

  • vertegenwoordiger (MOESKROEN)

    Regio: MOESKROEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je wordt onze ambassadeur in de regio van je woonplaats. Dit betekent: Je ontwikkelt een eigen klantenportefeuille door te prospecteren bij hoofdzakelijk particulieren en in mindere mate bij professionele klanten met het doel een afspraak te maken voor een demo. Tijdens de demo identificeer je de behoeften van de klant en overtuig je hem op een enthousiaste en vriendelijke manier van de voordelen van onze veiligheidsoplossingen. Bij verkoop spreek je een datum van installatie af die je zelf verzorgt. Je realiseert je verkopen op basis van eigen prospectie en afspraken komende uit marketingacties. Je verzorgt de dienst na verkoop.

  • kwaliteitsmedewerker (NIEUWKERKE)

    Regio: NIEUWKERKE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Vanuit de kwaliteitsdienst zal U klantenrelaties opvolgen en beheren: o.a. de follow-up van lastenboeken en productspecificaties het beantwoorden van kwaliteitsvragen de begeleiding van klantenaudits het onderzoek van klachten de uitwerking van actieplannen enz. Daarnaast zal U instaan voor interne audits inspecties op de werkvloer en interne opleidingen. Als kwaliteitsmedewerker zal U instaan voor het opvolgen van het voorkomen van vreemde voorwerpen glascontroles Transportbandcontroles enz. Je rapporteert rechtstreeks aan de Quality Assurance Manager.

  • Logistiek bediende (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als logistiek bediende zorg je voor een correcte en tijdige verwerking van de los- en laadgegevens. Je staat in voor de administratieve afhandeling van lossingen en ladingen en crossdock activiteiten  door middel van software programma’s Apollo/Artemis en ECSTRA. Je maakt CMR en andere transportdocumenten op na grondige controle van alle los/laaddata. Het databestand vul je aan met transportgegevens. Vervolgende behandel je Kwaliteitsincidenten volgens de correcte procedure en rapporteer je aan de teamleader, manager en klanten. Je werkt in een wisselend ploegsysteem van 4 weken 06u-14u, 1 week 08u-16u en 1 week 12u-20u.

  • Exclusieve huishoudhulp(M/V) te Zottegem 8 u per week (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en ben je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8 uren per week voor een gastgezin wonende te Zottegem.Voor dit gastgezin zijn we op zoek naar iemand die graag in een mooie omgeving instaat voor het onderhoud van het huis. U werkt zelfstandig en u kan grondig de gevraagde taken uitvoeren, u zorgt voor een routine in het werk zodat er geen zaken vergeten worden.Naast het onderhoud staat u ook in voor de was, de strijk.Dit gastgezin wacht vol ongeduld op een discrete en betrouwbare, enthousiaste huishoudhulp, die hun huishouden runt alsof het haar eigen huishouden betreft. De hulp bij dit gastgezin kan gecombineerd worden met hulp bij andere gastgezinnen in de buurt. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Student communicatiewetenschappen (HAREN (BRUSSEL-STAD))

    Regio: HAREN (BRUSSEL-STAD)

    Bedrijf: ASAP ZAVENTEM

    Type: Studentenjob

    Onze klant is op zoek naar een student die een project mee gaat ondersteunen. Hiervoor sta je in contact met verschillende departementen en sta je in voor het updaten van de mails, post en andere communicatiekanalen. Je bent idealiter beschikbaar om een 8-tal uren per week te werken.

  • DJ- Monitor om kinderen te begeleiden bij start-to-DJ kamp (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: SKILLZ

    Type: Studentenjob

    Zin in een leuke vakantiejob om kinderen de eerste stappen te leren van het DJ-en? Je begeleidt kinderen bij het leren DJ-en. Er is een lespakket voorzien en we zorgen voor voldoende materiaal voor de kinderen om te oefenen. Ideaal gezien heb je ervaring met het werken met kinderen, bv in jeugdvereniging of als monitor of je volgt een opleiding met een pedagogische achtergrond. De DJ activiteiten worden afgewisseld met spel. De spelactiviteiten worden door een andere monitor voorzien.

  • gemotiveerde jobstudenten te Kasterlee (KASTERLEE)

    Regio: KASTERLEE

    Bedrijf: SK TRAITEUR

    Type: Studentenjob

    Voor onze IKANA 2.0 gelegen in de Delhaize te Kasterlee zijn wij op zoek naar jobstudenten : Samen met de vaste collega's sta je in voor de verkoop van charcuterie- en traiteurproducten Je helpt mee met het voorbereiden / afsluiten van de verstoog Door de kennis die je hebt aangeleerd kan je de klanten adviseren in hun aankopen Je bent leergierig en klantvriendelijk Je bent flexibel in werkdagen

  • STUDENTENJOB (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: INTRATUIN MALDEGEM

    Type: Studentenjob

    Wie zijn wij? Intratuin Maldegem is een solvabel bedrijf waar directe communicatie tussen medewerkers en de eigenaar zeer belangrijk is. Dit familiebedrijf met jarenlange ervaring in de tuinbouw, welke nu geleid wordt door de 2de generatie, zit in een groeiflow en blikt vooruit op expansie. Hiervoor zijn we op zoek naar bekwame medewerkers die meehelpen dit proces tot een goed einde te brengen. We zijn toonaangevend in de tuincentrasector. Om de drukte tijdens de vakanties (vakantiejob) en weekends (studentenjob) op te vangen, zijn wij op zoek naar gemotiveerde jobstudenten om bij te springen. Je taken kunnen bestaan uit: - het klantgericht bedienen van de kassa (computer) - helpen bij de snijbloemen, dieren verzorgen, allround meehelpen, ... - rekken opvullen, levelen, producten uitpakken, de winkel onderhouden, ... Gezochte profiel Ben je op zoek naar een leuke bijverdienste in de sociale sector? Kan je de handen uit de mouwen steken en ben je flexibel? Ben je op zoek naar een uitdagende job om jouw ervaring op het werkveld uit te breiden? Aarzel dan niet langer! Wij hebben jou nodig om ons hecht team te versterken tijdens het weekend of tijdens de vakantie. Kom tot bloei in dit familiebedrijf en bouw je CV verder uit door ervaring op te doen in de verkoopsector. Vul zo snel mogelijk een sollicitatieformulier in of kom eens langs in de vestiging. Wil je graag de sfeer opsnuiven en kennis maken met onze enthousiaste medewerkers? Neem een kijkje op onze Facebookpagina en leer jouw toekomstige werkgever kennen! https://nl-nl.facebook.com/intratuin.maldegem/

  • TECHNIEKER MACHINEPARK (BEVEREN-LEIE)

    Regio: BEVEREN-LEIE

    Bedrijf: Isomasters

    Type: Vaste Job

    We zijn op zoek een kandidaat die sterk technisch onderlegd is. Je staat in voor het mechanisch en elektrisch onderhoud van het machinepark. Preventief onderhoud en depannages.

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel)

    Regio: Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

  • Junior Dossierbeheerder (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: CONESSENCE

    Type: Werfreserve

    Voor een boekhoudkantoor regio oostende zoeken we een JUNIOR DOSSIERBEHEERDER Taken: Beheer van diverse vennootschappen - inboeken aan - en verkoopfacturen - inboeken bankuittreksels - voorbereiden btw-aangites - voorbereiden afsluitingen - voorbereiden fiscale aangiftes en jaarrekeningen

Zoek naar antwoorden van ALGEMEEN SOCIAAL SECRETARIAAT in sociale netwerken
Look for responds of ALGEMEEN SOCIAAL SECRETARIAAT in social networks

Lees alle opmerkingen voor ALGEMEEN SOCIAAL SECRETARIAAT. Laat een reactie achter voor ALGEMEEN SOCIAAL SECRETARIAAT. ALGEMEEN SOCIAAL SECRETARIAAT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ALGEMEEN SOCIAAL SECRETARIAAT. Leave a respond for ALGEMEEN SOCIAAL SECRETARIAAT. ALGEMEEN SOCIAAL SECRETARIAAT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ALGEMEEN SOCIAAL SECRETARIAAT op de google maps. Adres en contacten ALGEMEEN SOCIAAL SECRETARIAAT
Location of ALGEMEEN SOCIAAL SECRETARIAAT on the google maps. Address and contacts of ALGEMEEN SOCIAAL SECRETARIAAT

Andere gerelateerde bedrijven als come ALGEMEEN SOCIAAL SECRETARIAAT ALGEMEEN SOCIAAL SECRETARIAAT: HBM VALLEES DE L'OURTHE | ANIKETTE | HOME FAX | BANCKEN J | WILLEMS-CNOCKAERT BVBA

Other related companies as ALGEMEEN SOCIAAL SECRETARIAAT: HBM VALLEES DE L'OURTHE | ANIKETTE | HOME FAX | BANCKEN J | WILLEMS-CNOCKAERT BVBA

ALGEMEEN SOCIAAL SECRETARIAAT is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ALGEMEEN SOCIAAL SECRETARIAAT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05537353515. Het bedrijf ALGEMEEN SOCIAAL SECRETARIAAT bevindt zich op het adres: TIENSEVEST 170; 3000; LEUVEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 489,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 683,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Sociale secretariaten. Producten gemaakt in ALGEMEEN SOCIAAL SECRETARIAAT zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ALGEMEEN SOCIAAL SECRETARIAAT is Groothandel - Duurzame Goederen, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ALGEMEEN SOCIAAL SECRETARIAAT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ALGEMEEN SOCIAAL SECRETARIAAT, openstaande posities, locatie van ALGEMEEN SOCIAAL SECRETARIAAT op de kaart.

ALGEMEEN SOCIAAL SECRETARIAAT is a company, that was registered 1989 in N\A region, Belgium. Full name of company is ALGEMEEN SOCIAAL SECRETARIAAT, company assigned to the tax number BE05537353515. The company ALGEMEEN SOCIAAL SECRETARIAAT is located at the address: TIENSEVEST 170; 3000; LEUVEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 489,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 683,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Sociale secretariaten. Products created in ALGEMEEN SOCIAAL SECRETARIAAT were not found.
The main activity of ALGEMEEN SOCIAAL SECRETARIAAT is Wholesale Trade - Durable Goods, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of ALGEMEEN SOCIAAL SECRETARIAAT is not available. You also can look at reviews of ALGEMEEN SOCIAAL SECRETARIAAT, open positions, location of ALGEMEEN SOCIAAL SECRETARIAAT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ALGEMEEN SOCIAAL SECRETARIAAT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ALGEMEEN SOCIAAL SECRETARIAAT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ALGEMEEN SOCIAAL SECRETARIAAT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ALGEMEEN SOCIAAL SECRETARIAAT, employees, financial statistics.