ADMB

Contactgegevens ADMB: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ADMB: address, phone, fax, email, website, opening hours

ADMB

Regio (region): N\A, België

Adres (address): MARKTSTRAAT 41; 8530; HARELBEKE, België

Telefoon (phone): 56701591 (+32-56701591) 56701591 (+32-56701591)

Fax (fax): +32 (83) 175-34-33 +32 (83) 175-34-33

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ADMB: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ADMB"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ADMB"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ADMB, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ADMB. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ADMB, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ADMB. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ADMB
Products information ADMB

BTW identificatienummer (tax): BE05093780517
Ondernemingsnummer: 9015625000
Hoofdstad (capital): 989,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 506,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1991

Producten die in ADMB zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Sociale secretariaten

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ADMB
(Get full report from official database of BE for ADMB)

Aanvulling soorten activiteiten voor ADMB
Addition kinds of activities for ADMB

5994. Nieuwsverkopers en krantenkiosken | News dealers and newsstands
26760300. Baby- en babypapierproducten | Infant and baby paper products
28239901. Acetaatvezels, triacetaatvezels | Acetate fibers, triacetate fibers
36790105. Magnetron componenten | Microwave components
38240100. Integratie en totalisatie van meters voor gas en vloeistoffen | Integrating and totalizing meters for gas and liquids
51490401. Macaroni | Macaroni

Werken bij ADMB: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ADMB: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ADMB. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ADMB. Looking for open vacancies in other companies

  • Gezocht: Orderpickers / magazijniers voor Volvo Logistics Oostakker (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Synergie Lokeren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Elke dag komen meer dan 30 000 bestellingen uit de hele wereld binnen in het magazijn. Als magazijnier word je ingeschakeld in het picken van deze orders voor de klanten via voicepicking. Je werkt snel en nauwkeurig jouw orderlijst af zodat de goederen hun bestemming op tijd bereiken. Je krijgt een grondige opleiding in het gebruik van de verschillende hulpmiddelen die je nodig hebt voor het uitoefenen van de job. Taakomschrijving: Je pickt zorgvuldig onderdelen uit het magazijn met behulp van een headset (=voicepicking) Je staat in voor het juist verwerken van de gepickte goederen Je wordt ingeschakeld in verschillende orderpick processen: herbevoorrading van de eigen Volvo magazijnen herbevoorrading van dealers dringende dagorders van dealers

  • Carrossier (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Talentus Tessenderlo

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Je voert carrosserieherstellingen uit aan de voertuigen Je zorgt voor orde, netheid en kwaliteit op de werkvloer Je werkt samen met een team van bekwame en enthousiaste carrossiers Je stelt alles in staat om een maximale klantentevredenheid te bekomen Je werkt volgens de voorgeschreven procedures Bedrijfsprofiel: Onze klant is een groeiend, innoverend bedrijf waarvoor service en kwaliteit centraal staan.

  • Senior EMEA Sales Operations Coördinator (WEMMEL)

    Regio: WEMMEL

    Bedrijf: Konvert Office Leuven

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor één van onze klanten gelegen te Wemmel zijn wij op zoek naar een tijdelijke Senior EMEA Sales Operations Coordinator voor een periode van minimum 2 maanden. Tot jouw takenpakket behoren - Administratief beheer van een verkooppijplijn, inclusief het openen en beheren van cases, uitzonderingen, escalaties naar andere afdelingen om efficiëntie binnen het verkoopteam te garanderen - Vaststellen en bijhouden van rapporten over de resultaten per verkoop en land - Screenen van deals, herzien geweigerde deals, evalueren, rapporteren en kwalificeren van kansen en prognoses - Beheersen en uitvoeren van de maandelijkse rapportagetijden, waar nodig contact onderhouden met de andere afdelingen - Managers up to date houden door samenvattingen van reguliere acties te consolideren, analyseren en doorsturen - Ondersteuning van de verkoopdirecteur bij zijn dagelijkse verantwoordelijkheden voor het plannen, implementeren en bewaken van verbeteringen binnen het directe verkoopteam - Beheer administratieve functies om een ​​vlotte en efficiënte werking van de organisatie te garanderen - Verantwoordelijk voor het voorbereiden van rapportage, budgettering en prognostische gegevens - Ondersteuning bieden bij de planning en organisatie van evenementen in coördinatie met het marketingteam

  • CALCULATOR/WERKVOORBEREIDER (ARENDONK)

    Regio: ARENDONK

    Bedrijf: ACCENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de vacature als calculator/werkvoorbereider wegenbouw bied je ondersteuning bij de voorbereiding van het project. Volgende taken behoren tot jouw takenpakket: Kostprijsberekeningen maken van aanbestedingsdossiers; Contacten leggen met leveranciers en onderaannemers; Prijzen opvragen en vergelijken; Projectleiders bijstaan bij de organisatie van projecten; Offertes opmaken.

  • chauffeur C - Namiddag (SINT-LIEVENS-HOUTEM)

    Regio: SINT-LIEVENS-HOUTEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is een transportbedrijf met de specialisatie in het vervoer van eigen geproduceerde dierlijke vetten voor menselijke voeding. Deze vetten werden destijds vooral gebruikt als bakkerij- en frituurvetten. Je zal instaan voor het vervoer van goederen van 14.00 tot 02.00. Vertrek met volle vracht naar Noord Frankrijk en in het terugkomen nog ophaling van producten bij 2 a 3 klanten.

  • Huishoudhulp/poetshulp in regio Kasterlee (Lichtaart en Tielen) (TIELEN)

    Regio: TIELEN

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis . Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • JOBSTUDENTEN PLOPSAQUA (ADINKERKE)

    Regio: ADINKERKE

    Bedrijf: PLOPSALAND

    Type: Studentenjob

    Wat kan je doen binnen Plopsaqua? - Kassa, Controle, Onthaal - Toezichthouder / Redder (indien diploma Hoger Redder) - Kassa, afruim, bediening, keuken in de Viking Snack - Milieu/Sanitair - ... en nog zoveel meer tijdens tal van evenementen ... Voor de verschillende afdelingen in ons waterpark zoeken wij gemotiveerde en dynamische studenten die graag een centje willen bijverdienen in de wereld van Wickie de Viking.

  • STORINGSTECHNIEKER (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: LOGI-TECHNIC NV WEVELGEM

    Type: Vaste Job

    Logi-Technic is op zoek naar Storingstechniekers die de uitdaging aangaan om dé referentie te worden bij onze klanten. Hoe een werkdag bij Logi-technic eruitziet? Je vertrekt bij jouw thuis naar één van onze 460 klanten. Daar voer je onderhoudswerkzaamheden of montageopdrachten uit. je installeert of bouwt machines om ... We hebben verschillende soorten projecten die we afstemmen op JOUW kunnen, wensen en woonplaats. Doordat je reeds een paar jaar ervaring hebt als storingstechnieker weet je van aanpakken en hoe je de klant tevreden kan stellen. Jouw passie voor techniek motiveert je om bij te leren, in verschillende ploegen te werken en zich te verplaatsen in een straal van 50 km rond je woonplaats. Neem zeker een kijkje op onze website: http://www.logi-technic.be

  • DOCENT NEDERLANDS (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: B E R L I T Z

    Type: Zelfstandige activiteit

    dynamische docent die bereid is in avondonderwijs en op zaterdagochtend Nederlands te doceren aan gemotiveerde anderstaligen. Interne opleiding overdag. Deeltijds : overdag, 's avonds en zaterdags van 9u tot 12u.

  • Solution Designer - Tijdelijk (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: V-IT

    Type: Zelfstandige activiteit

    De Solution Designer Netwerk en Security valt onder de directie Change Support en rapporteert aan de competence center manager support. Deze solution designer is binnen zijn domein Change Support verantwoordelijk voor het uitwerken van een oplossings-architectuur en designs in een project context. De solution designer staat vanuit zijn domein de enterprise architect bij in het in kaart brengen en beheersbaar houden van het ICT landschap. Hiernaast geeft hij/zij in samenwerking met de Productowner Security advies om de werking van de organisatie d.m.v. het IT landschap verder te optimaliseren en standaardiseren. Als autoriteit en aanspreekpunt binnen zijn/haar domein, verzekert hij/zij dat de architectuur keuzes binnen de projecten kwalitatief en uniform worden gedocumenteerd en architecturale beslissingen in lijn zijn met de ICT strategie. Daarnaast zijn ze ook coherent en bevatten ze de juiste mix tussen korte en lange termijn beslissingen, gebaseerd op best practices. We zoeken iemand die sterk coachend en adviserend optreedt door de juiste vragen te stellen en uit te dagen, steeds vanuit het algemene bedrijfsbelang, en daardoor soms ingaande tegen individuele belangen of silo werking.

  • RESERVE schoonmaak regio Deinze / Nazareth 2018 (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Werfreserve

    Dit is een RESERVE vacature. Wanneer wij op zoek zijn naar schoonmakers uit de regio Deinze / Nazareth zullen wij u contacteren voor deze functie. Takenpakket: Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Onze vacatures zijn meestal deeltijds in de ochtend (6u-10u) en/of 's avonds (16u-21u).

  • Flexijob ondersteuning Bed & Breakfast (BOEZINGE)

    Regio: BOEZINGE

    Bedrijf: BACK2FRONT

    Type: Flexijob

    Administratieve opvolging boekingen - telefonische contacten met gasten Controle kamers volgens checklist netheid en aanwezigheid div producten Ondersteuning bij planning marketingacties en evenementen

Zoek naar antwoorden van ADMB in sociale netwerken
Look for responds of ADMB in social networks

Lees alle opmerkingen voor ADMB. Laat een reactie achter voor ADMB. ADMB bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ADMB. Leave a respond for ADMB. ADMB on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ADMB op de google maps. Adres en contacten ADMB
Location of ADMB on the google maps. Address and contacts of ADMB

Andere gerelateerde bedrijven als come ADMB ADMB: Dhuygelaere J | NOS CITES | GAME MANIA | VERBIST | Cr茅ati Flor

Other related companies as ADMB: Dhuygelaere J | NOS CITES | GAME MANIA | VERBIST | Cr茅ati Flor

ADMB is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ADMB, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05093780517. Het bedrijf ADMB bevindt zich op het adres: MARKTSTRAAT 41; 8530; HARELBEKE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 989,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 506,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Sociale secretariaten. Producten gemaakt in ADMB zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ADMB is Nondepository Credit Institutions, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ADMB is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ADMB, openstaande posities, locatie van ADMB op de kaart.

ADMB is a company, that was registered 1991 in N\A region, Belgium. Full name of company is ADMB, company assigned to the tax number BE05093780517. The company ADMB is located at the address: MARKTSTRAAT 41; 8530; HARELBEKE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 989,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 506,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Sociale secretariaten. Products created in ADMB were not found.
The main activity of ADMB is Nondepository Credit Institutions, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of ADMB is not available. You also can look at reviews of ADMB, open positions, location of ADMB on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ADMB, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ADMB, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ADMB, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ADMB, employees, financial statistics.