LA CIT? MODERNE

Particuliere bedrijvenBedrijfsdiensten • LA CIT? MODERNE
Private companiesBusiness Services • LA CIT? MODERNE

Contactgegevens LA CIT? MODERNE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LA CIT? MODERNE: address, phone, fax, email, website, opening hours

LA CIT? MODERNE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BEHEERSTRAAT 8; 1082; SINT-AGATHA-BERCHEM/BERCHEM-SAINTE-AGATHE, België

Telefoon (phone): 24683101 (+32-24683101) 24683101 (+32-24683101)

Fax (fax): +32 (65) 412-98-31 +32 (65) 412-98-31

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LA CIT? MODERNE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LA CIT? MODERNE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LA CIT? MODERNE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LA CIT? MODERNE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LA CIT? MODERNE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LA CIT? MODERNE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LA CIT? MODERNE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LA CIT? MODERNE
Products information LA CIT? MODERNE

BTW identificatienummer (tax): BE07070770263
Ondernemingsnummer: 2394714355
Hoofdstad (capital): 336,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 105,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1997

Producten die in LA CIT? MODERNE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Sociale huisvestingsmaatschappijen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LA CIT? MODERNE
(Get full report from official database of BE for LA CIT? MODERNE)

Aanvulling soorten activiteiten voor LA CIT? MODERNE
Addition kinds of activities for LA CIT? MODERNE

239900. Vervaardigde textielproducten, nec | Fabricated textile products, nec
20150301. Egg albumen | Egg albumen
31720207. Toilet kits en koffers | Toilet kits and cases
33130207. Ferrowolfra | Ferrotungsten
36399900. Huishoudelijke apparaten, nec, nec | Household appliances, nec, nec
51490602. Gezond voedsel | Health foods
56610102. Schoenen, orthopedisch | Shoes, orthopedic
67199901. Beleggingsholdingsmaatschappijen, behalve banken | Investment holding companies, except banks
73891301. Arbitrage- en bemiddelingsdienst | Arbitration and conciliation service
96310400. Reglement, beheer van nutsbedrijven, overheidsniveau | Regulation, administration of utilities, level of government

Werken bij LA CIT? MODERNE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LA CIT? MODERNE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LA CIT? MODERNE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LA CIT? MODERNE. Looking for open vacancies in other companies

  • Automecanicien M/V (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM Eeklo

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in Eeklo zijn we op zoek naar een ervaren automecanicien. Het takenpakket bestaat uit het zelfstandig monteren, controleren en afstellen. Minimum vereiste is een opleiding als automecanicien, carossier of gelijkgesteld door ervaring. Een interne opleiding in het bedrijf wordt voorzien.

  • Commercieel - administratief bediende (decoratie) (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: INFINITY JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een winkel gespecialiseerd in de verkoop van verf, behang, raamdecoratie,... zoeken wij een back office medewerker. De winkel is open van maandag tem vrijdag van 7u30 tot 18u en op zaterdag van 9u-12u. Jouw werkuren zullen dus hiertussen liggen maar zijn bespreekbaar. Wat wordt er van jou verwacht? Jij bent DE persoon die instaat voor het klantenbeheer, dwz bestellingen noteren en opvolgen, klanten op de hoogte brengen van levertermijn, facturatie, debiteurenopvolging,... Het contact met de klanten zal hoofdzakelijk telefonisch gebeuren.

  • Industrieel elektricien (ALKEN)

    Regio: ALKEN

    Bedrijf: t-interim Sint-Truiden

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zijn op zoek naar een gedreven industrieel elektricien. Onze klant is een sterke, internationale en elektrotechnische partner met lokale aanwezigheid, die duurzame technologische en innovatieve totaaloplossingen op maat aanbiedt in succesvolle lange termijnsamenwerkingen. Ze zijn actief in het volledige spectrum van de elektrotechnische installaties en technologie – ‘van de hoogspanning tot de bit’! Steeds met behoud van de regionale identiteit, maar met het oog op groei aanbieden aan onze klanten in diverse sectoren. Voel jij je geroepen om deze groep te versterken? Laat ons snel iets weten!

  • SCHILDER DECORATEUR (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Synergie Oudenaarde Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor allerhande schilder- en decoratiewerken bij particulieren. De werken omvatten binnen- en buitenschilderwerken, wand- en vloerbekleding en opknappen van meubels. Je werkt hiervoor steeds met een collega.

  • TIG lassers (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: SYNERGIE Eeklo Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Componenten lassen voor industriële installaties, pijpleiding systemen en drukapparaten. TIG lassen aan de hand van specifieke lasprocedures.

  • Huishoudhulp Lebbeke (LEBBEKE)

    Regio: LEBBEKE

    Bedrijf: PUUUR WETTEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk.Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Functie: Je staat in voor de schoonmaak van de woning en kan ook strijken, koken of boodschappen doen

  • Verkopers (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: STUSEND

    Type: Studentenjob

    Je bent vlot in de omgang, wil je handen uit de mouwen steken en op verschillende locaties in Antwerpen een superieur reinigingsproduct voor velgen demonstreren en verkopen. Kies zelf je dagen en locatie uit. We voorzien een standje en banden waarop je je volledig kan uitleven. TV shopping en Tel Sell zijn lang achterhaald. Een persoonlijke aanpak en duidelijke oplossing wordt hoog in het vaandel gedragen. Hierdoor vliegt het product van de schappen. Je wordt ondersteund op elk mogelijk vlak zodat je de beste verkoper in jezelf naar boven kan brengen. Twijfel niet om contact op te nemen voor deze flexibele en sociale vacature! perfect polish en wash - Jij biedt de oplossing

  • Jobstudent ADL-assistentie (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: ADO ICARUS

    Type: Studentenjob

    ADO Icarus vzw ondersteunt personen met een handicap die zelfstandig willen wonen en leven. ADO Icarus biedt hiervoor een ruime waaier van ondersteuningsvormen aan (ADL-assistentie, PAB-assistentie, thuisverpleging, aangepast vervoer, vrijwilligerswerk, …). Centraal staat de autonomie van de persoon om zijn leven zelf vorm te geven. Als ADL-assistent lever je assistentie in een dienst voor zelfstandig wonen aan personen met een lichamelijke beperking. Deze personen wonen in aangepaste woningen en beschikken over de nodige hulpmiddelen. Omwille van hun lichamelijke beperkingen, hebben deze personen hulp nodig bij het uitvoeren van een aantal dagelijkse handelingen. Zij kunnen, middels een oproepsysteem, 24/24u een beroep doen op ADL-assistentie (activiteiten van het dagelijks leven) of krijgen assistentie op afspraak. Alle woningen bevinden zich binnen een straal van een kilometer. Verplaatsingen worden met de fiets/te voet gedaan.

  • Studierelevante student informatica (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Ben je op zoek naar leuke studierelevante bijbaan? Lees dan zeker verder want wij zijn vanaf september op zoek naar iemand met achtergrond informatica om deze internationale start-up te Hasselt gedurende één à twee dagen per week te ondersteunen. Je taken zijn o.a.: development & testing framework opzetten & implementeren ...

  • After Sales Trainer (KONINGSHOOIKT)

    Regio: KONINGSHOOIKT

    Bedrijf: VAN HOOL Afdeling Bedienden

    Type: Vaste Job

    · U staat in voor de organisatie en coördinatie van het opleidingsgebeuren voor onze klanten. · U verzorgt voortdurend de trainingssessies zodat en klanten en eigen medewerkers op de hoogte zijn van de technische nieuwigheden. · U geeft les als technisch instructeur aan de voertuig-techniekers van onze klanten. · U coördineert de opleidingsactiviteiten voor andere disciplines, hiervoor doet u beroep op vakmensen van ons bedrijf.

  • Controller (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: UZ Brussel

    Type: Vaste Job

    Binnen de afdeling Begroting en Budgetcontrole ben je verantwoordelijk voor de verdere uitbouw van de controlling activiteiten van de jou toegewezen domeinen, in het bijzonder de niet-medische diensten en het budget van financiële middelen. Daardoor ben je verantwoordelijk voor de controlling van 215 miljoen euro omzet en 210 miljoen euro kosten. Functie: Je draagt actief bij aan de financieel-economische stuurbaarheid van het ziekenhuis door in te staan voor de opmaak en de opvolging van de begroting en specifieke budgetten, door het uitwerken van economische analyses en door het verder ontwikkelen van de rapportering van financiële beleidsinformatie. Je ondersteunt de verantwoordelijken van de niet-medische diensten bij de opmaak van hun begroting en de analyse van hun rekeningen. Je voert de controle van de cijfers uit betreffende juistheid en volledigheid en analyseert de verschillen tussen budget en realiteit, rekening houdend met operationele indicatoren en omgevingsfactoren. Je volgt de wijzigingen in de ziekenhuisfinanciering, de relevante regelgeving en nieuwe trends en ontwikkelingen binnen je domeinen mee op. Je identificeert financiële opportuniteiten en risico’s, formuleert conclusies en biedt ondersteuning in het uitwerken van toekomstgerichte actieplannen. Je werkt mee aan het tijdig en correct afleveren van financiële rapporten. Je bent het aanspreekpunt voor externe en interne audits voor de jou toegewezen domeinen. Je werkt nauw samen met de verantwoordelijken van de niet-medische diensten en de collega’s van de financiële dienst. Je rapporteert aan de manager Begroting en Budgetcontrole.

  • Computer Futures - Fullstack .NET Developer (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    The project As an experienced .NET developer you will work on an innovative Web application that the customer will roll out.  Within the team you will be responsible for the entire application process.   Profile You already have several years of experience in .NET as an fullstack .NET developer, you are triggered by technologies such as .NET Core, Angular and Docker.  On top of that you have an Agile mindset and thrive OO programming.   Details of the project Start date: ASAP Duration of the project: 6 months (chance of extension) Location: Brussels Region Full time freelance    Are you the interested in this challenge?   Apply via here!    

Zoek naar antwoorden van LA CIT? MODERNE in sociale netwerken
Look for responds of LA CIT? MODERNE in social networks

Lees alle opmerkingen voor LA CIT? MODERNE. Laat een reactie achter voor LA CIT? MODERNE. LA CIT? MODERNE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LA CIT? MODERNE. Leave a respond for LA CIT? MODERNE. LA CIT? MODERNE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LA CIT? MODERNE op de google maps. Adres en contacten LA CIT? MODERNE
Location of LA CIT? MODERNE on the google maps. Address and contacts of LA CIT? MODERNE

Andere gerelateerde bedrijven als come LA CIT? MODERNE LA CIT? MODERNE: DEXIA | Sunbeach | GUIDO DE SAEDELEER | ERNILS | LETECHEUR COMPTOIR

Other related companies as LA CIT? MODERNE: DEXIA | Sunbeach | GUIDO DE SAEDELEER | ERNILS | LETECHEUR COMPTOIR

LA CIT? MODERNE is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LA CIT? MODERNE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07070770263. Het bedrijf LA CIT? MODERNE bevindt zich op het adres: BEHEERSTRAAT 8; 1082; SINT-AGATHA-BERCHEM/BERCHEM-SAINTE-AGATHE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 336,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 105,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Sociale huisvestingsmaatschappijen. Producten gemaakt in LA CIT? MODERNE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van LA CIT? MODERNE is Bedrijfsdiensten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LA CIT? MODERNE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LA CIT? MODERNE, openstaande posities, locatie van LA CIT? MODERNE op de kaart.

LA CIT? MODERNE is a company, that was registered 1997 in N\A region, Belgium. Full name of company is LA CIT? MODERNE, company assigned to the tax number BE07070770263. The company LA CIT? MODERNE is located at the address: BEHEERSTRAAT 8; 1082; SINT-AGATHA-BERCHEM/BERCHEM-SAINTE-AGATHE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 336,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 105,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Sociale huisvestingsmaatschappijen. Products created in LA CIT? MODERNE were not found.
The main activity of LA CIT? MODERNE is Business Services, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of LA CIT? MODERNE is not available. You also can look at reviews of LA CIT? MODERNE, open positions, location of LA CIT? MODERNE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LA CIT? MODERNE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LA CIT? MODERNE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LA CIT? MODERNE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LA CIT? MODERNE, employees, financial statistics.