FLGARAGE OLLIVIER JOHAN NV

Particuliere bedrijvenTabaksproducten • FLGARAGE OLLIVIER JOHAN NV
Private companiesTobacco Products • FLGARAGE OLLIVIER JOHAN NV

Contactgegevens FLGARAGE OLLIVIER JOHAN NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLGARAGE OLLIVIER JOHAN NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLGARAGE OLLIVIER JOHAN NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Brusselsesteenweg 122 1652 Beersel - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-23-80-71-24 32-23-80-71-24

Fax (fax): 32-23-80-71-24 32-23-80-71-24

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLGARAGE OLLIVIER JOHAN NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLGARAGE OLLIVIER JOHAN NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLGARAGE OLLIVIER JOHAN NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLGARAGE OLLIVIER JOHAN NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLGARAGE OLLIVIER JOHAN NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLGARAGE OLLIVIER JOHAN NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLGARAGE OLLIVIER JOHAN NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLGARAGE OLLIVIER JOHAN NV
Products information FLGARAGE OLLIVIER JOHAN NV

BTW identificatienummer (tax): BE09185913085
Ondernemingsnummer: 5016326904
Hoofdstad (capital): 470,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 771,000 EUR
Werknemers (employees): 11 to 50
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Producten die in FLGARAGE OLLIVIER JOHAN NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Repair shops - vehicles

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLGARAGE OLLIVIER JOHAN NV
(Get full report from official database of BE for FLGARAGE OLLIVIER JOHAN NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLGARAGE OLLIVIER JOHAN NV
Addition kinds of activities for FLGARAGE OLLIVIER JOHAN NV

3635. Huishoudelijke stofzuigers | Household vacuum cleaners
33120403. Rails, gerold of vernieuwd | Rails, rerolled or renewed
35690300. Smeermiddelen | Lubricating equipment
51310203. Toetsen | Buttons
73759901. Gegevensbasis informatie retrieval | Data base information retrieval
84120101. Kunstgalerij, noncommercial | Art gallery, noncommercial

Werken bij FLGARAGE OLLIVIER JOHAN NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLGARAGE OLLIVIER JOHAN NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLGARAGE OLLIVIER JOHAN NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLGARAGE OLLIVIER JOHAN NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Contact Center Agent (m/v) (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn op zoek naar een voltijdse medewerker (m/v) voor het contact center. Je verzorgt nauwgezet de telefonische contacten tussen de klanten en winkels. Je behandelt elk dossier met de nodige aandacht en zorgt er voor dat elke melding op een correcte manier wordt opgelost en/of opgevolgd. Je werkt hiervoor nauw samen met de andere diensten van het bedrijf en je neemt, indien nodig, contact met de service-afdelingen van onze leveranciers.

  • Management Assistent (regio Steenokkerzeel) (STEENOKKERZEEL)

    Regio: STEENOKKERZEEL

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We zijn op zoek naar Management Assistant voor onze klant die gesitueerd is in Steenkkerzeel. Als Management Assistant verleent u administratieve, organisatorische, logistieke en praktische ondersteuning aan de Manager van het luchtverkeersleidingscentrum (CANAC) en zijn team. U rapporteert hierbij rechtstreeks aan hem. Het daarbij uit te voeren takenpakket is veelvoudig en zeer gevarieerd: U bent verantwoordelijk voor de opmaak van verslagen en rapporten voor vergaderingen. U zorgt ervoor dat u tijdig alle documenten, cijfermateriaal, e.d. ontvangt via diverse kanalen en van de verschillende niveaus zodat de rapporten binnen de vooropgestelde termijn worden afgeleverd. U verzorgt het mailverkeer, de rapporteringen voor de Manager. Bij gelegenheid organiseert u vergaderingen. Bovendien staat u in voor een efficiënt document management en vlotte toegankelijkheid. U werkt presentaties, documenten af, en zorgt voor de vertalingen (Frans, Nederlands en Engels), die door de Manager en Experts gebruikt worden. Tenslotte bent u ook verantwoordelijk voor het agendabeheer, het verwerken van ad-hoc opdrachten, de ontvangst van bezoekers, enz.

  • Inbound klantendienst medewerkers (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je ontvangt oproepen van klanten die vragen hebben in verband met bepaald producten en diensten. Je luistert aandachtig naar de klant en denkt mee met hem. Zo bied je een oplossing op maat. Je geeft informatie omtrent bepaalde producten, promoties, ... Je beantwoordt binnenkomende vragen over facturatie, technische problemen, ... Je belt actief klanten op om te peilen naar hun tevredenheid. Je zet bepaalde promoties in de kijker en zorgt dat de klant gebruik maakt van de meest optimale bundel. Je bedankt klanten voor hun loyaliteit. Je beantwoordt binnenkomende mails.

  • Machineoperator (GISTEL)

    Regio: GISTEL

    Bedrijf: Konvert Interim Oostende

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een firma regio Gistel zijn we op zoek naar een machineoperator. Je werkt in dagregime van maandag tot vrijdag. Je staat in voor het bedienen van een machine die meerdere aansturingen omvat en hebt een passie voor alles wat met dit soort werk te maken heeft. Technisch geschoold zijn is een groot pluspunt. Een heftruckattest is daarnaast een must gezien de machine buizen produceert die je met de heftruck dient te verplaatsen. Je leert snel aan en kunt goed overweg met de PC.

  • BEGELEIDER / ANIMATOR HERFSTVAKANTIE (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: De Speelvogels

    Type: Studentenjob

    Bouw mee aan een te gekke vakantie en geef je op als begeleider! Zit jij vol creatieve ideeën en enthousiasme en hou je van gek doen? Heb je een hart voor kinderen en wil je hen doen stralen, groeien en ontwikkelen? Word je helemaal enthousiast bij het lezen van onze Speelvogelwaarden en visie? (woordenwolk hiernaast). Wil je iets fantastisch doen met je vrije tijd en een centje bijverdienen? Waarom begeleider worden bij De Speelvogels? Je bent een superheld en draagt bij tot de ontwikkeling en het welbevinden van de kinderen. Je enthousiasme, liefde en warmte voor de kinderen, krijg je tiendubbel terug door het geluk van de kinderen en de dankbaarheid van de ouders. Ze zullen jouw in je hart sluiten. Je hebt inspraak in de planning en taakverdeling. Op die manier kan je je talenten optimaal inzetten, verbreden, uitdiepen én kan je in een veilige omgeving op jouw tempo bijleren van anderen. Teamwork = het werk wordt verdeeld! Je staat steeds met een team van minstens 3 begeleiders voor een groep kinderen. De taken worden onderling verdeeld zodat ook hier ieder zijn eigen sterktes kan benutten en kan leren van elkaar. Dreamteam! Je leert op korte tijd heel wat nieuwe mensen kennen. Vriendschappen worden in no-time opgebouwd! Zet jouw superkracht in en wordt . . . Assistent-monitor Jouw superkrachten zijn . . . Zorgzaam Geduldig Inlevingsvermogen Flexibel en werk zien Helpen Teamplayer Een positieve sfeer creëren Sociaal-emotionele zorg en steun bieden Jouw missie: Je verlicht het werk van de monitoren en ondersteunt hen door bij te springen op drukke momenten zoals het toiletbezoek, pauzes, knutselactiviteiten ... Je hebt extra oog voor het welbevinden van de kinderen en zorgt ervoor dat iedereen zich goed voelt. Voorwaarden: Minstens 16 jaar Bovenstaande superkrachten toelichten in een gesprek Relevante ervaring in het jeugdwerk of door je studies Monitor Jouw superkrachten zijn . . . Creatief en een beetje gek Leuke activiteiten bedenken, uitwerken en leiden Sociaal-emotionele zorg en steun bieden Initiatief nemen Verantwoordelijkheidszin Een soepel en efficient dagverloop creëren Flexibiliteit Teamplayer Jouw missie: Je zorgt voor te gekke activiteiten en maakt er een geweldige vakantiedag van voor de kinderen. Voorwaarden: Minstens 16 jaar Bovenstaande superkrachten toelichten in een gesprek Relevante ervaring in het jeugdwerk of door je studies Monitorenopleiding gevolgd hebben bij De Speelvogels

  • Handlanger (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: Start People Mechelen

    Type: Studentenjob

    Als palletreiniger sta je in voor het reinigen en opstapelen van palletten.

  • Backend Developer (BORGERHOUT)

    Regio: BORGERHOUT

    Bedrijf: VERSO

    Type: Vaste Job

    Jouw uitdagingen • Als Developer bij Audience Advantage werk je nauw samen met het technisch team en het productieteam. • Je ontwikkelt en onderhoudt een innovatieve en technisch sterke apps, integreert deze met back-end systemen en CRM’s. Hierbij zorg jij voor de correcte opzet van de app, je kiest de juiste 3rd party componenten en SDK’s, en zorgt uiteraard ook voor het hardcore development! • Je coacht, helpt en ondersteunt jouw collega’s en neemt mee de verantwoordelijkheid op in het technisch opleveren van het project. • Je denkt mee over features, applicaties en innovatieve oplossingen.

  • Maintenance Technician (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: BRU TEXTILES

    Type: Vaste Job

    · Preventief onderhoud van alle machines in ons magazijn; · Detecteren en oplossen van mechanische, electrische, hydraulische of pneumatische problemen; · Beheer van reserve onderdelen in ons magazijn; · Herstellen van mechanische, electrische, hydraulische of pneumatische breakdowns; · Plannen, organiseren en opvolging van alle inspecties van externe machines; · Plannen, organiseren en opvolging van alle herstellingen van externe machines; · Onderhoud en herstellingen aan het gebouw/terrein; · Algemene klusjesmans activiteiten

  • Klinisch Psycholoog / Systeem- of gedragscounselor (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: PSYCHOLOGENPRAKTIJK KRIEKELAAR

    Type: Zelfstandige activiteit

    Systeem- of gedragstherapeutische begeleiding bij kinderen & jongeren

  • Zelfstandige energieadviseur (Provincie Limburg)

    Regio: Provincie Limburg

    Bedrijf: WECLO PARTNERS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zoeken nog 3 zelfstandige (dus met ondernemingsnummer en op zelfstandige basis) energieadviseurs met ervaring, die mee energie en telecom gaat aanbieden op markten en beurzen. Dit zijn zowel week- als avondmarkten. In drukke periodes kan het zijn dat er 7/7 gewerkt moet worden. Regio Antwerpen en Limburg. Er zijn geen investeringen nodig en u krijgt alle nodige materiaal ter beschikking. U werkt samen met mensen die al jaren ervaring hebben in deze sector en er hun missie van maken klanten minder te laten betalen. De kandidaten die wij zoeken zijn punctueel, respectvol, eerlijk en niet bang om goed door te werken.

  • DÉLÉGUÉ COMMERCIAL (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ACTIRIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Afin de renforcer notre équipe de vente nous sommes à la recherche d¿un Délégué Commercial enthousiaste et entreprenant, qui a une experience dans le domaine des Jeux Paris Sportifs.*******Tâches: - Vous préparez et réalisez des actions de prospection afin d¿introduire au maximum nos produits dans de nouveaux points de vente - Après avoir fait des preuves en prospection, vous assurez le développement, le suivi et la fidélisation des clients - Vous proposez tous les produits et services de la société - Vous êtes en veille perpétuelle de toutes nouvelles opportunités qui se présentent a - Vous gérez les dossiers en collaboration avec le service interne et technique - Vous assurez un reporting régulier de vos actions et résultats

  • FLEXI HORECAMEDEWERKER (M/V) WEEKEND (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: DAOUST

    Type: Flexijob

    Voor een hippe horeczaak in centrum Knokke, zijn wij op zoek naar een zaalmedewerker die wekelijks afwisselend zaterdag, zondag (of allebei indien gewenst) kan meehelpen. Je helpt mee opdienen en afruimen in de zaal. De werkuren liggen tussen 12u & 22u

Zoek naar antwoorden van FLGARAGE OLLIVIER JOHAN NV in sociale netwerken
Look for responds of FLGARAGE OLLIVIER JOHAN NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLGARAGE OLLIVIER JOHAN NV. Laat een reactie achter voor FLGARAGE OLLIVIER JOHAN NV. FLGARAGE OLLIVIER JOHAN NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLGARAGE OLLIVIER JOHAN NV. Leave a respond for FLGARAGE OLLIVIER JOHAN NV. FLGARAGE OLLIVIER JOHAN NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLGARAGE OLLIVIER JOHAN NV op de google maps. Adres en contacten FLGARAGE OLLIVIER JOHAN NV
Location of FLGARAGE OLLIVIER JOHAN NV on the google maps. Address and contacts of FLGARAGE OLLIVIER JOHAN NV

Andere gerelateerde bedrijven als come FLGARAGE OLLIVIER JOHAN NV FLGARAGE OLLIVIER JOHAN NV: MICHEL AERTS | WOONPROJECTEN ORANJE | ALE | Renatex NV | Bell Gate

Other related companies as FLGARAGE OLLIVIER JOHAN NV: MICHEL AERTS | WOONPROJECTEN ORANJE | ALE | Renatex NV | Bell Gate

FLGARAGE OLLIVIER JOHAN NV is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FLGARAGE OLLIVIER JOHAN NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09185913085. Het bedrijf FLGARAGE OLLIVIER JOHAN NV bevindt zich op het adres: Brusselsesteenweg 122 1652 Beersel - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 11 to 50 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 470,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 771,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Repair shops - vehicles. Producten gemaakt in FLGARAGE OLLIVIER JOHAN NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLGARAGE OLLIVIER JOHAN NV is Tabaksproducten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLGARAGE OLLIVIER JOHAN NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLGARAGE OLLIVIER JOHAN NV, openstaande posities, locatie van FLGARAGE OLLIVIER JOHAN NV op de kaart.

FLGARAGE OLLIVIER JOHAN NV is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is FLGARAGE OLLIVIER JOHAN NV, company assigned to the tax number BE09185913085. The company FLGARAGE OLLIVIER JOHAN NV is located at the address: Brusselsesteenweg 122 1652 Beersel - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 11 to 50 employees work in this company. Capital - 470,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 771,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Repair shops - vehicles. Products created in FLGARAGE OLLIVIER JOHAN NV were not found.
The main activity of FLGARAGE OLLIVIER JOHAN NV is Tobacco Products, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of FLGARAGE OLLIVIER JOHAN NV is not available. You also can look at reviews of FLGARAGE OLLIVIER JOHAN NV, open positions, location of FLGARAGE OLLIVIER JOHAN NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLGARAGE OLLIVIER JOHAN NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLGARAGE OLLIVIER JOHAN NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLGARAGE OLLIVIER JOHAN NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLGARAGE OLLIVIER JOHAN NV, employees, financial statistics.