FLHOYA LENS BELGIUM NV

Particuliere bedrijvencommunicatie • FLHOYA LENS BELGIUM NV
Private companiesCommunications • FLHOYA LENS BELGIUM NV

Contactgegevens FLHOYA LENS BELGIUM NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLHOYA LENS BELGIUM NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLHOYA LENS BELGIUM NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Lieven Gevaertstraat 15 2950 Kapellen - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-36-60-01-00 32-36-60-01-00

Fax (fax): 32-36-64-71-49 32-36-64-71-49

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLHOYA LENS BELGIUM NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLHOYA LENS BELGIUM NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLHOYA LENS BELGIUM NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLHOYA LENS BELGIUM NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLHOYA LENS BELGIUM NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLHOYA LENS BELGIUM NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLHOYA LENS BELGIUM NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLHOYA LENS BELGIUM NV
Products information FLHOYA LENS BELGIUM NV

BTW identificatienummer (tax): BE04802917480
Ondernemingsnummer: 4318145751
Hoofdstad (capital): 396,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 285,000,000 EUR
Werknemers (employees): 101 to 200
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2018

Producten die in FLHOYA LENS BELGIUM NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Optical instruments

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLHOYA LENS BELGIUM NV
(Get full report from official database of BE for FLHOYA LENS BELGIUM NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLHOYA LENS BELGIUM NV
Addition kinds of activities for FLHOYA LENS BELGIUM NV

09199908. Terrapins, vangen van | Terrapins, catching of
10990102. Bauxietwinning | Bauxite mining
22990601. Carbonized lompen | Carbonized rags
34520103. Lentepennen, metaal | Spring pins, metal
35310417. Vibrators voor betonconstructie | Vibrators for concrete construction
38250315. Multimeters | Multimeters
39499902. Ballen: honkbal, voetbal, basketbal, enz. | Balls: baseball, football, basketball, etc.

Werken bij FLHOYA LENS BELGIUM NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLHOYA LENS BELGIUM NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLHOYA LENS BELGIUM NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLHOYA LENS BELGIUM NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Administratief beheerder Inningen (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als administratief beheerder inningen ben je verantwoordelijk voor volgend takenpakket: - Je beheert de onbetaalde dossiers en zorgt voor de inning van de onbetaalde bedragen Je beoordeelt de risico’s en activeert de nodige waarborgen Je verzorgt de dagelijkse verwerking van briefwisseling, e-mails en telefonische oproepen Je brengt het management op de hoogte van afwijkende of frauduleuze gevallen

  • Bediende administratief-commercieel (VRASENE)

    Regio: VRASENE

    Bedrijf: ADECCO BEVEREN-WAAS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Adecco zoekt een customer service medewerker voor een sterk groeiend familibedrijf in het waasland. Samen met enkele collega's ben je mede verantwoordelijk voro de ondersteuning van de salesafdeling export Je staat in voor een vlotte dienstverlening dat start met offerte fase tot aan de levering bij de klant je zorgt voor een efficiënte en service gerichte registratie en administratie van de klantendossiers je bent de spil tussen klant, leverancier, transporteur en interne afdelingen je rapporteert aan de verantwoordelijke customer service

  • Technisch medewerker productie (NIEUWKERKE)

    Regio: NIEUWKERKE

    Bedrijf: T-INTERIM IEPER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent verantwoordelijk voor het evalueren en opvolgen van de optimale werking van de optische controle- en snijsystemen in de frietlijn/vlokkenlijn. Continu verbeteren van de optische controle systemen is jouw grootste uitdaging. Je zorgt voor een vlotte communicatie naar productie en technische dienst. Deze functie is een job “on the floor” met enige administratieve taken. Je bent tewerkgesteld in een dag regime maar occasioneel kan op zaterdagvoormiddag een interventie uitgevoerd worden.

  • Onderhoudselektricien (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

    Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

    Bedrijf: ASAP HOUTHALEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf, gespecialiseerd in outsourcing van techniekers, zijn we op zoek naar een elektromecanicien. Je zal allround storingen opsporen, analyseren en oplossen. Ook sta je in voor het uitvoeren van preventief onderhoud. het is 50% elektrisch en 50% mechanicsch.

  • Student FItness-onthaal (BOOM)

    Regio: BOOM

    Bedrijf: BOOM - FIT

    Type: Studentenjob

    Als medewerker in onze club zal je verantwoordelijk zijn voor het ontvangen van de klanten. Daarnaast volg je de afspraken mee op en zorg je ervoor dat de klanten een leuke en aangename fitnesservaring krijgen.

  • Sales Promotor @ Media Markt (België)

    Regio: België

    Bedrijf: Think and Go

    Type: Studentenjob

    Tu es passionné par la photographie? Tu es photographe amateur et tu aimes la vente? Tu es étudiant en photographie ou en Multimedia? Alors, ce qui suit pourrait certainement t’intéresser… ➔ Nous recherchons des Sales Promotors pour notre client Panasonic. En tant que Sales Promotor, tu seras responsable de la démonstration des produits de la marque Panasonic dans un des magasins Media Markt de ta région. Tu approcheras de manière proactive les clients et tu les renseigneras avec enthousiasme sur les produits comme l’appareil photo GX80 ou les téléviseurs de technologie 4K. Profil recherché Tu es étudiant en photographie ou tu possèdes une affinité avec les produits Multimedia. Tu as un sens commercial. Tu es orienté client.  Tu es disponible le vendredi et samedi. Une première expérience dans la vente de produits Multimedia ou en Retail est un plus.  Nous offrons Un salaire compétitif accompagné d’une indemnité de déplacement Un travail dans votre propre région avec un planning fixe  Une formation sur les produits Panasonic Une première expérience commerciale qui sera un atout sur ton C.V. Intéressé? Alors n’attends plus ! Envoie ton CV à Think and Go et convaincs nous de ta passion !

  • Team Assistant (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Vaste Job

    Om ons team van 8 te versterken, zijn we op zoek naar een enthousiaste team assistant; een nieuwe collega met een uitgesproken hands-on mentaliteit die op zoek is naar een leuke uitdaging binnen een creatieve omgeving. Wat ga je zoal doen ull; Jij wordt onze office manager, en zorgt er zo voor dat ons kantoor een fijne en gezellige plek is om te werken. ull; Je ondersteunt het dagdagelijkse reilen en zeilen van ons design team. ull; Je helpt de strategisch – en business directeur over verschillende klanten en projecten heen; van onderzoek tot team planning en facturatie. ull; Ook neem je enkele HR-administratieve taken voor je rekening.

  • MEDEWERKER BOUW MET VERBALE TALENTEN voor de regio DE KEMPEN (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: CELEKO

    Type: Vaste Job

    Voor een klant van ons zijn we opzoek naar een vlotte commerciële persoonlijkheid die op technisch vlak zijn mannetje kan staan! Je komt terecht in een tof team, dit kan ik je persoonlijk garanderen! Onze klant gaat SAMEN met jou investeren in je carrière. Een grondige opleiding & begeleiding, indien nodig, is dan ook vanzelfsprekend! Je bezoekt bestaande & gaat actief opzoek naar nieuwe klanten in de BOUW. Je verkoopt "speciale" kwalitatieve gereedschappen & bevestigingsmaterialen aan firma's in de bouw. Ben je bijvoorbeeld: - een metser/werfleider/... in de bouw die verbaal zijn mannetje kan staan - of een commercieel talent die handig is & bijvooorbeeld zijn eigen huis heeft rechtgezet - of ben je iemand die ervaring heeft in de binnendienst van de bouw & heel graag de baan wil op gaan aarzel dan niet om te solliciteren want dan ben je voor ons de perfecte kandidaat!

  • Piping Ontwerper (Regio Eeklo-Zelzate)

    Regio: Regio Eeklo-Zelzate

    Bedrijf: MERCOR

    Type: Vaste Job

    Begeleiding van 1 tot 5 tekenaars en tekenaar/constructeurs. Controleert zelfstandig ontwerpdocumenten. Controleert en evalueert informatie van andere afdelingen, opdrachtgevers en toeleveranciers. Maakt berekeningen. Maakt ontwerpvoorstellen en schetsen. Voert controlewerkzaamheden uit op de plant. Voert technische besprekingen met opdrachtgevers in voorkomende gevallen. Zorgt ervoor, dat de door hem vervaardigde ontwerpdocumenten in overeenstemming zijn met de contractuele projecteisen, kwaliteitseisen, veiligheidseisen, specificaties, normen, codes en standaards. Geven van toelichting op de tekeningen aan de engineer en eventueel aan de uitvoerder(s), alsook vanuit de eigen discipline aangeven van mogelijke aanpassingen in het ontwerp, ter verbetering van de kwaliteit en maakbaarheid en desgewenst zorgdragen voor gecompleteerde/gewijzigde tekeningen, teneinde een kwalitatief goed eindresultaat te leveren binnen gestelde planning en budget. Archiveren, beheren en distribueren van tekeningen en documenten, conform de instructies van de leadengineer, het projectplan c.q. de opdracht.

  • Psychotherapeut kinderen en jongeren op zelfstandige basis (URSEL)

    Regio: URSEL

    Bedrijf: DE LEIDRAAD

    Type: Zelfstandige activiteit

    Psychotherapeut kinderen en jongeren op zelfstandige basis De Leidraad is een multidisciplinair centrum voor psychotherapie en counseling met een praktijkruimte in Ursel en één in Beernem. We werken vanuit een integratieve visie waarin het welbevinden van de cliënt voorop staat. Onbevooroordeeld kunnen werken en een positieve ingesteldheid zijn bij ons onontbeerlijk! We werken met zeer uiteenlopende aanmeldingsvragen. Omdat ons cliëntenbestand blijft groeien, zijn we op zoek naar een psychotherapeut met specialisatie kinderen en jongeren die op zelfstandige basis wil instappen in onze praktijk. We zoeken iemand die bereid is een dagdeel (bij voorkeur op woensdag, vrijdag of zaterdag) per week te werken vanuit onze praktijk en mee het cliëntenbestand uit te bouwen. Je kiest zelf hoeveel cliënten je ziet per week. Gezocht profiel - Zelfstandig in hoofd- of bijberoep. - Professionele bachelor in een menswetenschappelijke richting. - Bijkomende therapie opleiding gevolgd hebben is een must! - Gepassioneerd zijn om kinderen te helpen. - Bereid zijn je minimum 1 dagdeel ( bij voorkeur op woensdag, vrijdag of zaterdag) per week beschikbaar te houden voor begeleidingen. - Je kan extra tijd vrijmaken voor de communicatie (mails, telefoons) die nodig is voor een goede samenwerking en je bent bereid aanwezig te zijn op het maandelijks overleg - Minstens 2 jaar ervaring als therapeut. Kennis van speltherapeutische en creatieve technieken zijn een groot pluspunt! - Uitvoeren van het therapeutisch beleid van de groepspraktijk. - Bereidheid om deel te nemen aan de teamwerking en de uitbouw van de praktijk.

  • DEELTIJDS BEGELEID(ST)ERS KINDEROPVANG PETER PAN (AS)

    Regio: AS

    Bedrijf: BUITENSCHOOLSE KINDEROPVANG

    Type: Werfreserve

    Als begeleid(st)er sta je in voor de opvang van kinderen tussen 2,5 jaar en 12 jaar voor en na de schooluren, schoolvrije dagen en vakanties. Je zorgt samen met je collega’s voor een gevarieerd spelprogramma en spelmogelijkheden en zorgt voor de praktische organisatie van dagelijkse opvang (zoals afnemen aanwezigheden, boodschappen, …)

  • kassamedewerker flexijob weekend (DE PANNE)

    Regio: DE PANNE

    Bedrijf: TROPIFLORA

    Type: Flexijob

    - Gemotiveerde kassamedewerker voor weekend - Samenwerken met medewerkers van het klantenserviceteam om uitstekende service te kunnen bieden gedurende het winkelen. - De wachtrij voor de kassa, de kassas, de uitgang, .. schoon houden. - Stellingen rond de kassa’s bijvullen tussen het afhandelen van klanten door.

Zoek naar antwoorden van FLHOYA LENS BELGIUM NV in sociale netwerken
Look for responds of FLHOYA LENS BELGIUM NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLHOYA LENS BELGIUM NV. Laat een reactie achter voor FLHOYA LENS BELGIUM NV. FLHOYA LENS BELGIUM NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLHOYA LENS BELGIUM NV. Leave a respond for FLHOYA LENS BELGIUM NV. FLHOYA LENS BELGIUM NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLHOYA LENS BELGIUM NV op de google maps. Adres en contacten FLHOYA LENS BELGIUM NV
Location of FLHOYA LENS BELGIUM NV on the google maps. Address and contacts of FLHOYA LENS BELGIUM NV

Andere gerelateerde bedrijven als come FLHOYA LENS BELGIUM NV FLHOYA LENS BELGIUM NV: VANDERSTRAETEN | GARAGE ALIM | N.V.L.H. KEERBERGEN | PHARMACIES DE GARDE | HENRI GIELEN

Other related companies as FLHOYA LENS BELGIUM NV: VANDERSTRAETEN | GARAGE ALIM | N.V.L.H. KEERBERGEN | PHARMACIES DE GARDE | HENRI GIELEN

FLHOYA LENS BELGIUM NV is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FLHOYA LENS BELGIUM NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04802917480. Het bedrijf FLHOYA LENS BELGIUM NV bevindt zich op het adres: Lieven Gevaertstraat 15 2950 Kapellen - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 101 to 200 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 396,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 285,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Optical instruments. Producten gemaakt in FLHOYA LENS BELGIUM NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLHOYA LENS BELGIUM NV is communicatie, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLHOYA LENS BELGIUM NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLHOYA LENS BELGIUM NV, openstaande posities, locatie van FLHOYA LENS BELGIUM NV op de kaart.

FLHOYA LENS BELGIUM NV is a company, that was registered 2018 in N\A region, Belgium. Full name of company is FLHOYA LENS BELGIUM NV, company assigned to the tax number BE04802917480. The company FLHOYA LENS BELGIUM NV is located at the address: Lieven Gevaertstraat 15 2950 Kapellen - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 101 to 200 employees work in this company. Capital - 396,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 285,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Optical instruments. Products created in FLHOYA LENS BELGIUM NV were not found.
The main activity of FLHOYA LENS BELGIUM NV is Communications, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of FLHOYA LENS BELGIUM NV is not available. You also can look at reviews of FLHOYA LENS BELGIUM NV, open positions, location of FLHOYA LENS BELGIUM NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLHOYA LENS BELGIUM NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLHOYA LENS BELGIUM NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLHOYA LENS BELGIUM NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLHOYA LENS BELGIUM NV, employees, financial statistics.