Wereldcentrum Internationale Opvoeding

Particuliere bedrijvenNondepository Credit Institutions • Wereldcentrum Internationale Opvoeding
Private companiesNondepository Credit Institutions • Wereldcentrum Internationale Opvoeding

Contactgegevens Wereldcentrum Internationale Opvoeding: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Wereldcentrum Internationale Opvoeding: address, phone, fax, email, website, opening hours

Wereldcentrum Internationale Opvoeding

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Visserij 152; 9000; Gent, België

Telefoon (phone): 09 233 75 46 (+32-09 233 75 46) 09 233 75 46 (+32-09 233 75 46)

Fax (fax): 09 233 75 46 (+32-09 233 75 46) 09 233 75 46 (+32-09 233 75 46)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Wereldcentrum Internationale Opvoeding: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Wereldcentrum Internationale Opvoeding"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Wereldcentrum Internationale Opvoeding"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Wereldcentrum Internationale Opvoeding, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Wereldcentrum Internationale Opvoeding. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Wereldcentrum Internationale Opvoeding, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Wereldcentrum Internationale Opvoeding. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Wereldcentrum Internationale Opvoeding
Products information Wereldcentrum Internationale Opvoeding

BTW identificatienummer (tax): BE03781188964
Ondernemingsnummer: 2936065673
Hoofdstad (capital): 914,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 391,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2000

Producten die in Wereldcentrum Internationale Opvoeding zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Social service organizations

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Wereldcentrum Internationale Opvoeding
(Get full report from official database of BE for Wereldcentrum Internationale Opvoeding)

Aanvulling soorten activiteiten voor Wereldcentrum Internationale Opvoeding
Addition kinds of activities for Wereldcentrum Internationale Opvoeding

516912. Alcoholen en anti-vriesverbindingen | Alcohols and anti-freeze compounds
28210207. Polyethyleenharsen | Polyethylene resins
32720314. Platen, kruising: beton | Slabs, crossing: concrete
34690101. Flesopeners, gestempeld metaal | Bottle openers, stamped metal
36999908. Maser apparatuur | Maser equipment
51220300. Drugs en drugsgebruikers | Drugs and drug proprietaries
79419901. Manager van individuele professionele atleten | Manager of individual professional athletes
79990301. Handbalvelden, niet-lidmaatschap | Handball courts, non-membership

Werken bij Wereldcentrum Internationale Opvoeding: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Wereldcentrum Internationale Opvoeding: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Wereldcentrum Internationale Opvoeding. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Wereldcentrum Internationale Opvoeding. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur CE - parttime distributie regio Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Randstad Zeebrugge Transport

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Op zoek naar een bijverdienste? Een firma te Roeselare is op zoek naar een afroepchauffeur om haar planning te versterken. Je voorziet transport in België, Duitsland en Frankrijk: volle vrachten en deelvrachten. Het transport omvat voornamelijk palletwerk (geen voeding) en je bent op baan met trekker-oplegger-baché, waarbij je zal lossen met een elektische transpallet of kooiaap. Gemiddeld maak je drie tot vier stops per dag. Je werkt meerdere dagen per week, waarbij je ook kan uitslapen. Dit is uiteraard af te spreken. De firma is tevens makkelijk bereikbaar (langs de autosnelweg, afrit Tielt/Roeselare-Beveren). Indien afgesproken kan je ook de trekker thuis stellen.

  • monteur bouwliften M/V (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: ADECCO ANTWERPEN BERCHEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Deurne zijn we op zoek naar ervaren monteurs van bouwliften: Instaan voor het monteren van tijdelijke bouwliften (goederenliften en personenliften) op diverse werven in de bouw en industrie. Het gaat hier om een voltijdse betrekking waarbij je jouw ervaring kan toepassen op verschillende locaties.

  • Store manager (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als store manager begint je avontuur met: de eindverantwoordelijke voor je store je staat in voor de realisatie van onze ondernemingsmissie. Je neemt hierin het voortouw en je hebt een voorbeeldfunctie Als teamleider ben je verantwoordelijk voor een efficiënte werkplanning en werkorganisatie ( uurrooster interne communicatie...). Je coacht en motiveert voortdurend je medewerkers om bij het adviseren van klanten hun gespecialiseerde kennis en ervaring op een inspirerende manier over te brengen. Je ondersteunt je medewerkers zodat ze hun competenties ( kennis vaardigheden...) optimaal ontwikkelen en versterken. Samen met je team bied je de klanten een aantrekkelijke winkelomgeving waar een persoonlijke en unieke klantenservice centraal staat. Aandacht voor rendement en efficiëntie vind je vanzelfsprekend. Je volgt dan ook nauwgezet de resultaten op en stuurt dagelijks bij waar nodig. Je rapporteert rechtstreeks aan je District manager.

  • Goedbetaalde huishoudhulp regio Munte (MUNTE)

    Regio: MUNTE

    Bedrijf: PARTENA

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

  • Huishoudhulp met uitstekend loon regio Roborst (ROBORST)

    Regio: ROBORST

    Bedrijf: CLEAN INSIDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Clean Inside ga je poetsen bij de mensen thuis, met dienstencheques. Je levert perfect werk zodat onze klanten stralen van geluk Je krijgt als huishoudhulp een vast uurrooster met vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis kraaknet achter en bezorgt hen een aangename thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw je uurrooster. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Clean Inside kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp, waar je gaat poetsen bij de mensen thuis. Je wil graag aan de slag in een onderneming die gezin en werk op elkaar afstemd.Je wordt persoonlijk begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kunt. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen schoonmaakster,dienstencheque,dienstencheques,schoonmaken,poetswerk,poetshulp,poetsvrouw,poetsman,poetsdame )

  • STUDENTEN - BIJRIJDER - DOORHEEN DE WEEK - HERENTALS (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf in Herentals zijn wij op zoek naar jobstudenten die op weekdagen kunnen meerijden met de vrachtwagen als bijrijder. Je rijdt mee met de chauffeur en helpt met het leveren, laden/lossen en installeren van goederen.

  • Jobstudent koerier (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: VERMEERSCH CATERING

    Type: Studentenjob

    Voor onze groot- en kleinhandel in voedingsproducten zijn we op zoek naar jobstudenten-koeriers. Je hebt volgende taken: Je levert met een bestelwagen voedingsproducten af bij onze klanten (bakkers, beenhouwers, restaurants en hotels) in de regio Knokke-Heist. Je laat de leveringsbonnen aftekenen en soms ontvang je de betalingen. Je staat in voor het laden en lossen van de bestelwagen. Je helpt binnengekomen goederen bij ons in het magazijn weg zetten.

  • Master Accountancy-Fiscaliteit (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: Jobmatch Gent

    Type: Vaste Job

    Als junior dossierbeheerder sta je in voor je eigen klantenportefeuille en ondersteun je klanten met high-end advies omtrent accountancy, fiscaliteit en financieel en strategisch beleid. Dit zijn je voornaamste verantwoodelijkheden: Je staat van A tot Z in voor de volledige boekhoudkundige afwerking van de aan u toegewezen dossiers. Je zorgt voor een correcte BTW-aangifte en een aangifte vennootschaps- en personenbelasting. Je doet de tussentijdse balansen en jaarbalansen. Je maakt maandelijks of per kwartaal een rapportering. Je stelt de jaarrekeningen op of controleert deze. Je werkt projectmatig op specifieke dossiers, in het kader van specifieke vragen van de klant. Je rapporteert rechtstreeks aan een vennoot en komt terecht in een klein maar tof team van dossierbeheerders, onderdeel van een grotere groep.

  • VERTEGENWOORDIGER PARFUMERIE - WELLNESS OP ZELFSTANDIGE BASIS - NIET IN LOONDIENST- hoge commissie (HERK-DE-STAD)

    Regio: HERK-DE-STAD

    Bedrijf: GRONICO TRADING CO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bent u reeds actief in de parfum/wellness branche ?? Wij zijn een groothandel/fabrieksagent van geuren, etherische olien,parfumolien, kaarsen.... Wij kijken momenteel uit naar een accountmanager op zelfstandige basis voor België voor het bezoeken van deze doelgroep en aanverwanten om onze collecties te verkopen. U DIENT DUS IN HET BEZIT TE ZIJN VAN EEN BTW NUMMER. Wij verdelen exclusief het programma van de firma pajoma - duitsland voor Belgie ( www.pajoma.de) en zoeken iemand uit de sector om deze artikelen aanvullend of als hoofdzaak mee te nemen.

  • Face-to-Face Interviewer (Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel)

    Regio: Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel

    Bedrijf: Kantar Belgium

    Type: Zelfstandige activiteit

    Werken in je eigen streek– Professionele ondersteuning. Binnen uw eigen regio neemt u enquêtes af. Het merendeel van onze interviews wordt uitgevoerd in opdracht van de overheid en universitaire werkgroepen. U werkt hierbij op basis van een adressenlijst die wij voorzien. U bezoekt deze mensen, U motiveert hen om deel te nemen aan het onderzoek en noteert hun antwoorden zo volledig mogelijk op een tablet.

  • Elekticien (MELDERT)

    Regio: MELDERT

    Bedrijf: HOEKJE

    Type: Werfreserve

    * Elektrische installaties zowel renovatie als nieuwbouw * Herstellingen * Onderhoud * warmtepompen plaatsen

  • Tekenaar Elektriciteit & Inplantingen (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: A.T.I.

    Type: Werfreserve

    Momenteel zoeken we een tekenaar / ontwerper met ervaring in het uittekenen van lay-out plannen van elektrische hoogspanningsinstallaties. Dit is een functie op een studiebureau. De werklocatie ligt in de Noordrand van Brussel. Ervaring in tekenwerk is noodzakelijk. Ervaring in de hoogspanning is niet noodzakelijk. Ervaring in algemene elektricteit, ook bouwkunde of landmeter - ervaring speelt mee.

Zoek naar antwoorden van Wereldcentrum Internationale Opvoeding in sociale netwerken
Look for responds of Wereldcentrum Internationale Opvoeding in social networks

Lees alle opmerkingen voor Wereldcentrum Internationale Opvoeding. Laat een reactie achter voor Wereldcentrum Internationale Opvoeding. Wereldcentrum Internationale Opvoeding bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Wereldcentrum Internationale Opvoeding. Leave a respond for Wereldcentrum Internationale Opvoeding. Wereldcentrum Internationale Opvoeding on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Wereldcentrum Internationale Opvoeding op de google maps. Adres en contacten Wereldcentrum Internationale Opvoeding
Location of Wereldcentrum Internationale Opvoeding on the google maps. Address and contacts of Wereldcentrum Internationale Opvoeding

Andere gerelateerde bedrijven als come Wereldcentrum Internationale Opvoeding Wereldcentrum Internationale Opvoeding: BASE GENK | LINEA R. | L & H CREATION | OPVANGGEZIN. LAND. BEWEG. | JOZEFA

Other related companies as Wereldcentrum Internationale Opvoeding: BASE GENK | LINEA R. | L & H CREATION | OPVANGGEZIN. LAND. BEWEG. | JOZEFA

Wereldcentrum Internationale Opvoeding is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Wereldcentrum Internationale Opvoeding, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03781188964. Het bedrijf Wereldcentrum Internationale Opvoeding bevindt zich op het adres: Visserij 152; 9000; Gent. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 914,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 391,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Social service organizations. Producten gemaakt in Wereldcentrum Internationale Opvoeding zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Wereldcentrum Internationale Opvoeding is Nondepository Credit Institutions, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Wereldcentrum Internationale Opvoeding is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Wereldcentrum Internationale Opvoeding, openstaande posities, locatie van Wereldcentrum Internationale Opvoeding op de kaart.

Wereldcentrum Internationale Opvoeding is a company, that was registered 2000 in N\A region, Belgium. Full name of company is Wereldcentrum Internationale Opvoeding, company assigned to the tax number BE03781188964. The company Wereldcentrum Internationale Opvoeding is located at the address: Visserij 152; 9000; Gent. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 914,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 391,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Social service organizations. Products created in Wereldcentrum Internationale Opvoeding were not found.
The main activity of Wereldcentrum Internationale Opvoeding is Nondepository Credit Institutions, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Wereldcentrum Internationale Opvoeding is not available. You also can look at reviews of Wereldcentrum Internationale Opvoeding, open positions, location of Wereldcentrum Internationale Opvoeding on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Wereldcentrum Internationale Opvoeding, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Wereldcentrum Internationale Opvoeding, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Wereldcentrum Internationale Opvoeding, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Wereldcentrum Internationale Opvoeding, employees, financial statistics.