Vormings- en Begeleidingscentrum Krekenland

Contactgegevens Vormings- en Begeleidingscentrum Krekenland: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Vormings- en Begeleidingscentrum Krekenland: address, phone, fax, email, website, opening hours

Vormings- en Begeleidingscentrum Krekenland

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Schoolstraat 3; 9960; Assenede, België

Telefoon (phone): 09 344 98 92 (+32-09 344 98 92) 09 344 98 92 (+32-09 344 98 92)

Fax (fax): +32 (69) 717-41-35 +32 (69) 717-41-35

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Vormings- en Begeleidingscentrum Krekenland: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Vormings- en Begeleidingscentrum Krekenland"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Vormings- en Begeleidingscentrum Krekenland"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Vormings- en Begeleidingscentrum Krekenland, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Vormings- en Begeleidingscentrum Krekenland. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Vormings- en Begeleidingscentrum Krekenland, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Vormings- en Begeleidingscentrum Krekenland. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Vormings- en Begeleidingscentrum Krekenland
Products information Vormings- en Begeleidingscentrum Krekenland

BTW identificatienummer (tax): BE01635559082
Ondernemingsnummer: 8133697509
Hoofdstad (capital): 200,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 374,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1993

Producten die in Vormings- en Begeleidingscentrum Krekenland zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Social service organizations

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Vormings- en Begeleidingscentrum Krekenland
(Get full report from official database of BE for Vormings- en Begeleidingscentrum Krekenland)

Aanvulling soorten activiteiten voor Vormings- en Begeleidingscentrum Krekenland
Addition kinds of activities for Vormings- en Begeleidingscentrum Krekenland

354902. Coiling machines | Coiling machinery
482200. Telegraaf en andere communicaties | Telegraph and other communications
17529906. Veerkrachtige vloer leggen | Resilient floor laying
38240115. Turbine meters | Turbine meters
59329905. Records, tweedehands | Records, secondhand

Werken bij Vormings- en Begeleidingscentrum Krekenland: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Vormings- en Begeleidingscentrum Krekenland: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Vormings- en Begeleidingscentrum Krekenland. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Vormings- en Begeleidingscentrum Krekenland. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator vaste nacht (m/v) (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent verantwoordelijk voor een brede waaier van activiteiten: - Opvullen van containers - Ophogen van palletten - Picken van volle palletten uit de rekken met een reachtruck - Bijbrengen van palletten met een elektrische transpallet - Laden van vrachtwagens met een elektrische transpallet

  • Kelner (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als kelner sta je in voor: - Het ontvangen van gasten - Bestellingen opnemen - Drankjes en eten serveren - Netjes houden van je werkomgeving en afruimen van tafels - Klantentevredenheid

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Waasmunster – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (WAASMUNSTER)

    Regio: WAASMUNSTER

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • HUISHOUDHELDEN REGIO Melle solliciteer via sms (MELLE)

    Regio: MELLE

    Bedrijf: EASY LIFE MELLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Huishoudhulp met dienstencheques Regio Mol (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: ARIEL Thuisdiensten

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor onze klanten zijn we op zoek naar nieuwe medewerkers die de klanten bijstaan in het huishouden wat betreft schoonmaken, wassen, strijken, enz. Dit is een zeer afwisselende job met veel verantwoordelijkheid en een flexibel in te plannen werkrooster.

  • Jobstudent (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: KRUIDVAT Health & Beauty

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken?

  • Installateur en onderhoud sanitair (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant te Westerlo zijn we op zoek naar een medewerker Installatie en Onderhoud sanitair / verwarming -Vervangen en controleren van ketels -Ventilatie plaatsen -Vloerverwarming plaatsen -Aansluiten leidingwerk -...

  • Kelner/Dienster (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: HET ANKER

    Type: Vaste Job

    Voor de versterking van ons team zijn we op zoek naar een kelner (m/v) met zin voor verantwoordelijkheid. Als kelner bent u verantwoordelijk voor het serveren en opnemen van bestellingen/kennis van bieren is een pluspunt instaan voor een gastvrije en correcte service naar de gasten toe mise en place van de zaal Je hebt al enkele jaren ervaring in de horeca Je hebt een verzorgd voorkomen Je bent klantgericht, vriendelijk betrouwbaar Je bent stressbestendig Je bent Nederlandstalig Een grondige kennis van bieren is zeker een groot pluspunt !

  • HR Consultant Ascento Brussel (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: Ascento

    Type: Vaste Job

    Als vooraanstaand dienstverlener in HR heeft Agilitas Group drie grote merken in België: Amplo, Ascento en Agilitas. Door nabijheid en vakmanschap faciliteert Agilitas Group een duurzame groei van zowel klant, medewerker als kandidaat. Deze “perfect match” realiseren wij dankzij onze gepassioneerde experten die dicht bij de mensen en bedrijven staan die ze adviseren. Als HR Expert in Talent Mobility werkt Ascento aan een positieve en duurzame inzetbaarheid van talent. Onze consultants vertrekken vanuit een totaalbenadering, waarin aantrekken, behoud, ontwikkeling en (her)oriëntering van talent in elkaar overlopen. Voor onze business unit in Brussel zijn we momenteel op zoek naar een enthousiaste collega (m/v): Je functie Vanuit een grondige behoeftenanalyse adviseer je je klanten en begeleid je hen op weg naar maatoplossingen binnen de verschillende domeinen van HRM. Je wordt projectverantwoordelijke voor diverse talent mobility opdrachten, waarbij alles draait rond het aantrekken, behouden, ontwikkelen en oriënteren van talent. Je speelt een belangrijke rol bij het verder uitbouwen van onze klantenportefeuille in regio Brussel. Je werkt nauw samen met je collega’s en rapporteert rechtstreeks aan de Business Unit Manager.

  • Diëtist (deeltijds) - Senses Praktijkhuis Mortsel (MORTSEL)

    Regio: MORTSEL

    Bedrijf: SENSES PRAKTIJKHUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor onze vestiging in Mortsel zijn wij op zoek naar een zelfstandig diëtist. Senses Praktijkhuis bestaat uit een divers team van psychologen en psychotherapeuten, seksuologen, loopbaancoaches, studiecoaches, logopedisten, diëtisten, osteopaten, kinesisten, acupuncturisten, chiropractor, relaxatietherapeuten, enz. Wij gaan voor een zo breed en gevarieerd mogelijk aanbod, dat erop gericht is om het welzijn van zowel lichaam als geest te bevorderen. Senses bestaat twee uitgebreide teams in Lier en Mortsel waarbinnen iedereen zijn eigen specialisatie heeft. Meer informatie over onze groepspraktijken kan je vinden op www.sensespraktijkhuis.be

  • Zelfstandige Parketplaatser (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: PARKET DE RYCK

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als parketplaatser sta je in voor het leveren en plaatsen van massieve en legklare parketvloer, het renoveren van parket, het plaatsen van randafwerkingen en traptreden, alsook onderhoud en herstellingen van parketvloer. Je zorgt voor een prachtige parketvloer voor onze klanten. Wij werken voornamelijk voor klanten in de regio Brussel, Vlaams-Brabant en omgeving.

  • Leerkracht Multimedia (HEULE)

    Regio: HEULE

    Bedrijf: Athena campus Heule

    Type: Werfreserve

    Je bent vaardig met alle Adobe programma's (Photoshop, Illustrator, Première...). Daarnaast beheers je HTML en CSS om websites te bouwen.

Zoek naar antwoorden van Vormings- en Begeleidingscentrum Krekenland in sociale netwerken
Look for responds of Vormings- en Begeleidingscentrum Krekenland in social networks

Lees alle opmerkingen voor Vormings- en Begeleidingscentrum Krekenland. Laat een reactie achter voor Vormings- en Begeleidingscentrum Krekenland. Vormings- en Begeleidingscentrum Krekenland bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Vormings- en Begeleidingscentrum Krekenland. Leave a respond for Vormings- en Begeleidingscentrum Krekenland. Vormings- en Begeleidingscentrum Krekenland on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Vormings- en Begeleidingscentrum Krekenland op de google maps. Adres en contacten Vormings- en Begeleidingscentrum Krekenland
Location of Vormings- en Begeleidingscentrum Krekenland on the google maps. Address and contacts of Vormings- en Begeleidingscentrum Krekenland

Andere gerelateerde bedrijven als come Vormings- en Begeleidingscentrum Krekenland Vormings- en Begeleidingscentrum Krekenland: FIDUCIAIRE DU SUD-FIDUSUD | Raja and Co | Ferline NV | Vijverman NV | G. DELFOSSE

Other related companies as Vormings- en Begeleidingscentrum Krekenland: FIDUCIAIRE DU SUD-FIDUSUD | Raja and Co | Ferline NV | Vijverman NV | G. DELFOSSE

Vormings- en Begeleidingscentrum Krekenland is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Vormings- en Begeleidingscentrum Krekenland, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01635559082. Het bedrijf Vormings- en Begeleidingscentrum Krekenland bevindt zich op het adres: Schoolstraat 3; 9960; Assenede. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 200,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 374,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Social service organizations. Producten gemaakt in Vormings- en Begeleidingscentrum Krekenland zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Vormings- en Begeleidingscentrum Krekenland is Elektronische, elektrische apparatuur en onderdelen, met uitzondering van computerapparatuur, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Vormings- en Begeleidingscentrum Krekenland is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Vormings- en Begeleidingscentrum Krekenland, openstaande posities, locatie van Vormings- en Begeleidingscentrum Krekenland op de kaart.

Vormings- en Begeleidingscentrum Krekenland is a company, that was registered 1993 in N\A region, Belgium. Full name of company is Vormings- en Begeleidingscentrum Krekenland, company assigned to the tax number BE01635559082. The company Vormings- en Begeleidingscentrum Krekenland is located at the address: Schoolstraat 3; 9960; Assenede. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 200,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 374,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Social service organizations. Products created in Vormings- en Begeleidingscentrum Krekenland were not found.
The main activity of Vormings- en Begeleidingscentrum Krekenland is Electronic, Electrical Equipment & Components, Except Computer Equipment, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Vormings- en Begeleidingscentrum Krekenland is not available. You also can look at reviews of Vormings- en Begeleidingscentrum Krekenland, open positions, location of Vormings- en Begeleidingscentrum Krekenland on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Vormings- en Begeleidingscentrum Krekenland, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Vormings- en Begeleidingscentrum Krekenland, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Vormings- en Begeleidingscentrum Krekenland, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Vormings- en Begeleidingscentrum Krekenland, employees, financial statistics.