Vlaanderen Bouwt (Vlabo) VZW

Particuliere bedrijvenNondepository Credit Institutions • Vlaanderen Bouwt (Vlabo) VZW
Private companiesNondepository Credit Institutions • Vlaanderen Bouwt (Vlabo) VZW

Contactgegevens Vlaanderen Bouwt (Vlabo) VZW: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Vlaanderen Bouwt (Vlabo) VZW: address, phone, fax, email, website, opening hours

Vlaanderen Bouwt (Vlabo) VZW

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Pater Damiaanstraat 5; 3130; Begijnendijk (Betekom), België

Telefoon (phone): 016 44 19 40 (+32-016 44 19 40) 016 44 19 40 (+32-016 44 19 40)

Fax (fax): 016 44 19 41 (+32-016 44 19 41) 016 44 19 41 (+32-016 44 19 41)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Vlaanderen Bouwt (Vlabo) VZW: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Vlaanderen Bouwt (Vlabo) VZW"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Vlaanderen Bouwt (Vlabo) VZW"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Vlaanderen Bouwt (Vlabo) VZW, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Vlaanderen Bouwt (Vlabo) VZW. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Vlaanderen Bouwt (Vlabo) VZW, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Vlaanderen Bouwt (Vlabo) VZW. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Vlaanderen Bouwt (Vlabo) VZW
Products information Vlaanderen Bouwt (Vlabo) VZW

BTW identificatienummer (tax): BE09763244628
Ondernemingsnummer: 1592437744
Hoofdstad (capital): 729,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 506,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2006

Producten die in Vlaanderen Bouwt (Vlabo) VZW zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Social service organizations

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Vlaanderen Bouwt (Vlabo) VZW
(Get full report from official database of BE for Vlaanderen Bouwt (Vlabo) VZW)

Aanvulling soorten activiteiten voor Vlaanderen Bouwt (Vlabo) VZW
Addition kinds of activities for Vlaanderen Bouwt (Vlabo) VZW

3469. Metalen stempels, niet | Metal stampings, nec
22110813. Scrim, katoen | Scrim, cotton
30520100. Tuinslang | Rubber hose
35479900. Molenmachines | Rolling mill machinery, nec
73389901. Bewerkingsdienst | Editing service

Werken bij Vlaanderen Bouwt (Vlabo) VZW: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Vlaanderen Bouwt (Vlabo) VZW: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Vlaanderen Bouwt (Vlabo) VZW. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Vlaanderen Bouwt (Vlabo) VZW. Looking for open vacancies in other companies

  • Orderpickers Tijdelijke Opdracht ( November tem December) (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Grobbendonk  zijn we op zoek naar Orderpickers (m/v) Om de eindejaardrukte op te vangen zoeken wij gemotiveerde orderpickers in de vaste Late shift Het gaat om een korte termijnopdracht van november tem december Je takenpakket zal zeer ruim zijn en onder andere bestaan uit: - Inscannen van bestellingen - Klaarmaken van bestellingen voor verzending naar bedrijven en particulieren - Vouwen, sorteren en labelen van orders - Klaarmaken van pakketten en paletten voor verzending - Verwerken van retouren

  • Electricien onderhoudsafdeling (m/v) (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: Let's Work Deinze

    Type: Interim met optie "vast werk"

    -Opsporen en oplossen van storingen aan productie-installaties randapparatuur en gebouwen. -Onderhoudsproblemen detecteren en signaleren en voorstellen formuleren. -Preventief onderhoud aan de productie-installaties, randapparatuur en gebouwen. -Uitvoeren van allerhande mechanische werken. -Ontwerpen, tekenen en uitvoeren van kleinere elektrische installaties. -Toepassen van de veiligheids- en kwaliteitsregels. -De reguliere prestaties gebeuren in een wisselend ploegensysteem (voormiddag – namiddag – dag), wachtdiensten zijn extra.

  • Autoverkoper M/V (357/17292) (KAPELLEN)

    Regio: KAPELLEN

    Bedrijf: ADECCO NOORD ANTWERPEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij de autoverkoper M/V waar we naar op zoek zijn? Voor een gekende autogarage in het noorden van Antwerpen, zijn wij op zoek naar een Autoverkoper M/V. Als autoverkoper ben je verantwoordelijk voor de opvolging van het bestaande klantenportefeuille, het aantrekken van nieuwe klanten en voor de verdere ontwikkeling van de activiteiten. Jouw takenpakket: adviseren, informeren en begeleiden van klanten in de showroom naar de aankoop van hun ideale wagen. opbouwen van een lange termijn vertrouwensrelatie met de klant dankzij een kwalitatieve opvolging van elk dossier en dit met het oog op een optimale klantentevredenheid. optreden als aanspreekpunt en gezicht van de garage, alsook tijdens evenementen waar je advies verleent over de producten en over het merk. opsporen van aantrekkelijke commerciële opportuniteiten door het actief bewerken van potentiële klanten. bezoeken en overtuigen van nieuwe fleet prospecten. meehelpen aan de uitstraling van de showroom door er voor te zorgen dat hij er steeds onberispelijk uitziet en in overeenstemming is met de normen van de invoerder. uitvoeren van de nodige administratieve taken die gelinkt zijn aan het verkoopproces.

  • Machineoperator Sint-Truiden (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: ADECCO SINT-TRUIDEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zoeken machineoperatoren voor een productiebedrijf in Sint-Truiden. Als machineoperator sta je in voor onderstaande taken: Je staat in voor het bedienen van één of meerdere installaties: je start de lijn op, legt deze stil indien nodig, stelt parameters bij, ... Je zorgt voor het eerstelijnsonderhoud Je controleert de productiekwaliteit Je zorgt voor een propere en hygiënische werkomgeving Je begeleidt de productiearbeiders

  • Huishoudhulp te regio Erpe-Mere (ERPE-MERE)

    Regio: ERPE-MERE

    Bedrijf: HET TOVERSTOKJE

    Type: Dienstenchequebaan

    Kijk jij er telkens naar uit om jouw huisje op te frissen, eten te bereiden voor jou en/of jouw gezin, te slapen in net gewassen lakens en de volgende ochtend perfect gestreken kledij aan te trekken? Ben jij daarnaast ook nog eens iemand die graag andere gezinnen helpt om dit te realiseren in hun woning? Dan ben jij de poetsfee/poetsman die perfect past bij HET TOVERSTOKJE ! Wij zoeken namelijk gemotiveerde, gedreven en verantwoordelijke huishoudhulpen in het kader van de dienstencheques die absoluut gerespecteerd worden voor het kwaliteitsvolle werk dat zij uitvoeren bij de klanten. HET TOVERSTOKJE moedigt 55+, schoolverlaters, mensen van vreemde origine en arbeidsgehandicapten aan! Jong gepensioneerden die gemotiveerd zijn om deeltijds te werken via dienstencheques om nog wat bij te verdienen via het helpen van andere mensen in het dagelijkse leven zijn zeker welkom!

  • DRINGENDE POETSHULP TE ZOTTEGEM (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: AVANTI

    Type: Dienstenchequebaan

    Verrichten van huishoudelijke taken bij gezinnen te Zottegem. Schoonmaken, strijken, koken bij de klanten thuis. Werken op dagen en uren die je zelf wil.

  • DRINGEND Gemotiveerde Huishoudhulp (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: CVDO THUISHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Je zal huishoudelijke taken verrichten bij onze klanten thuis: schoonmaken, opruimen, strijken, boodschappen doen, koken, ramen wassen, toezien op productvoorraad, enz.

  • Student Administratie (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: FORUM JOBS TIELT

    Type: Studentenjob

    Voor ons kantoor te Tielt gaan we op zoek naar een student om onze administratie te versterken! Je kan je vrijmaken vanaf 8 oktober tot eind december, begin januari? Je kan je 3 dagen per week vrijmaken? Of bent veel halve dagen vrij? (Wij zijn zeker flexibel!) Dan ben jij de student die wij zoeken!! Taken: Prestaties Verlengen contracten Opmaak contracten Opvolgen studenten C4 - loonfiches meegeven Belangrijk - je hebt geen eindverantwoordelijkheid.

  • WEEKENDWERK JOBSTUDENT (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: INTRATUIN MALDEGEM

    Type: Studentenjob

    Wie zijn wij? Intratuin Maldegem is een solvabel bedrijf waar directe communicatie tussen medewerkers en de eigenaar zeer belangrijk is. Dit familiebedrijf met jarenlange ervaring in de tuinbouw, welke nu geleid wordt door de 2de generatie, zit in een groeiflow en blikt vooruit op expansie. Hiervoor zijn we op zoek naar bekwame medewerkers die meehelpen dit proces tot een goed einde te brengen. We zijn toonaangevend in de tuincentrasector. Om de drukte tijdens de vakanties (vakantiejob) en weekends (studentenjob) op te vangen, zijn wij op zoek naar gemotiveerde jobstudenten om bij te springen. Je taken kunnen bestaan uit: - het klantgericht bedienen van de kassa (computer) - helpen bij de snijbloemen, dieren verzorgen, allround meehelpen, ... - rekken opvullen, levelen, producten uitpakken, de winkel onderhouden, ... Gezochte profiel Ben je op zoek naar een leuke bijverdienste in de sociale sector? Kan je de handen uit de mouwen steken en ben je flexibel? Ben je op zoek naar een uitdagende job om jouw ervaring op het werkveld uit te breiden? Aarzel dan niet langer! Wij hebben jou nodig om ons hecht team te versterken tijdens het weekend of tijdens de vakantie. Kom tot bloei in dit familiebedrijf en bouw je CV verder uit door ervaring op te doen in de verkoopsector. Vul zo snel mogelijk een sollicitatieformulier in of kom eens langs in de vestiging. Wil je graag de sfeer opsnuiven en kennis maken met onze enthousiaste medewerkers? Neem een kijkje op onze Facebookpagina en leer jouw toekomstige werkgever kennen! https://nl-nl.facebook.com/intratuin.maldegem/

  • Atos Graduate Program: BI Consultant (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: ATOS BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Pas afgestudeerd en gepassioneerd door innovatie en nieuwe technologie? Ben je (nog steeds) leergierig? En niet bang om in het diepe te springen? Maak dan eens kennis met Atos. Een grote internationale IT service provider, die oa de security verzorgt voor de Olympische Spelen. Voor onze afdeling in Brussel zijn we op zoek naar Junior BI Consultants. Afhankelijk van de doelstellingen en informatie behoefte van het bedrijf ben jij verantwoordelijk voor het ontwerpen, bouwen en structureren van de BI omgeving. Door goed overleg met de managers en business analisten zul je de informatiebehoefte bepalen en hen ondersteunen bij de invoering van de solutions

  • HR Manager (DE HAAN)

    Regio: DE HAAN

    Bedrijf: INDEPENDENT HOSPITALITY

    Type: Vaste Job

    HR Manager gezocht voor een Belgisch vakantiepark! In deze functie ben je verantwoordelijk voor het wel en wee van alle 150 medewerkers van het park! Daarnaast ben je zijdelings betrokken bij een tweede park en treed jij als overkoepelende manager. Als HR Manager heb je zowel een leidinggevende, uitvoerende als adviserende rol. Zo voorzie jij de verschillende managers van advies over het te voeren personeelsbeleid voor hun eigen teams, creëer je draagvlak op elk niveau binnen de organisatie en lever je een actieve bijdrage aan operationele werkzaamheden zoals recruitment. Heb jij minimaal zes jaar ervaring als HR manager? Beheers je naast Engels en Nederlands in perfecte mate ook redelijk de Franse taal? Ben je ondernemend en ga je resultaatgericht te werk? Dan ontvang ik graag je CV

  • Afwasser FLEXIJOB (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: BRASSERIE PASSERELLE

    Type: Flexijob

    Afwassen, afdrogen met behulp van een volautomaat in doorschuifsysteem. Algemene schoonmaak zaal en keuken. Prestaties op woensdag, donderdag en vrijdagmiddag.

Zoek naar antwoorden van Vlaanderen Bouwt (Vlabo) VZW in sociale netwerken
Look for responds of Vlaanderen Bouwt (Vlabo) VZW in social networks

Lees alle opmerkingen voor Vlaanderen Bouwt (Vlabo) VZW. Laat een reactie achter voor Vlaanderen Bouwt (Vlabo) VZW. Vlaanderen Bouwt (Vlabo) VZW bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Vlaanderen Bouwt (Vlabo) VZW. Leave a respond for Vlaanderen Bouwt (Vlabo) VZW. Vlaanderen Bouwt (Vlabo) VZW on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Vlaanderen Bouwt (Vlabo) VZW op de google maps. Adres en contacten Vlaanderen Bouwt (Vlabo) VZW
Location of Vlaanderen Bouwt (Vlabo) VZW on the google maps. Address and contacts of Vlaanderen Bouwt (Vlabo) VZW

Andere gerelateerde bedrijven als come Vlaanderen Bouwt (Vlabo) VZW Vlaanderen Bouwt (Vlabo) VZW: Libotton NV | FACCENDA | FRANCIS LECOMTE | G. DE GEYTERE | MCDONALD'S

Other related companies as Vlaanderen Bouwt (Vlabo) VZW: Libotton NV | FACCENDA | FRANCIS LECOMTE | G. DE GEYTERE | MCDONALD'S

Vlaanderen Bouwt (Vlabo) VZW is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Vlaanderen Bouwt (Vlabo) VZW, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09763244628. Het bedrijf Vlaanderen Bouwt (Vlabo) VZW bevindt zich op het adres: Pater Damiaanstraat 5; 3130; Begijnendijk (Betekom). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 729,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 506,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Social service organizations. Producten gemaakt in Vlaanderen Bouwt (Vlabo) VZW zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Vlaanderen Bouwt (Vlabo) VZW is Nondepository Credit Institutions, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Vlaanderen Bouwt (Vlabo) VZW is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Vlaanderen Bouwt (Vlabo) VZW, openstaande posities, locatie van Vlaanderen Bouwt (Vlabo) VZW op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Vlaanderen Bouwt (Vlabo) VZW is a company, that was registered 2006 in N\A region, Belgium. Full name of company is Vlaanderen Bouwt (Vlabo) VZW, company assigned to the tax number BE09763244628. The company Vlaanderen Bouwt (Vlabo) VZW is located at the address: Pater Damiaanstraat 5; 3130; Begijnendijk (Betekom). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 729,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 506,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Social service organizations. Products created in Vlaanderen Bouwt (Vlabo) VZW were not found.
The main activity of Vlaanderen Bouwt (Vlabo) VZW is Nondepository Credit Institutions, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Vlaanderen Bouwt (Vlabo) VZW is not available. You also can look at reviews of Vlaanderen Bouwt (Vlabo) VZW, open positions, location of Vlaanderen Bouwt (Vlabo) VZW on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Vlaanderen Bouwt (Vlabo) VZW, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Vlaanderen Bouwt (Vlabo) VZW, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Vlaanderen Bouwt (Vlabo) VZW, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Vlaanderen Bouwt (Vlabo) VZW, employees, financial statistics.