FLVERSATEL BELGIUM NV

Contactgegevens FLVERSATEL BELGIUM NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLVERSATEL BELGIUM NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLVERSATEL BELGIUM NV

Regio (region): Wemmel, België

Adres (address): Koningin Astridln. 166 1780 Wemmel - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-26-10-30-00 32-26-10-30-00

Fax (fax): 32-26-10-30-10 32-26-10-30-10

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLVERSATEL BELGIUM NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLVERSATEL BELGIUM NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLVERSATEL BELGIUM NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLVERSATEL BELGIUM NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLVERSATEL BELGIUM NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLVERSATEL BELGIUM NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLVERSATEL BELGIUM NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLVERSATEL BELGIUM NV
Products information FLVERSATEL BELGIUM NV

BTW identificatienummer (tax): BE04704040527
Ondernemingsnummer: 3894073486
Hoofdstad (capital): 243,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 786,000,000 EUR
Werknemers (employees): 101 to 200
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Producten die in FLVERSATEL BELGIUM NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Telecommunications - services

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLVERSATEL BELGIUM NV
(Get full report from official database of BE for FLVERSATEL BELGIUM NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLVERSATEL BELGIUM NV
Addition kinds of activities for FLVERSATEL BELGIUM NV

421201. Dier- en boerenproduktransportdiensten | Animal and farm product transportation services
01619900. Groenten en meloenen, nec | Vegetables and melons, nec
17710301. Blacktop (asfalt) werk | Blacktop (asphalt) work
34690402. Kassa en postzegels, gestempeld metaal | Cash and stamp boxes, stamped metal
62890302. Wisselkantoren, beveiliging | Exchange clearinghouses, security

Werken bij FLVERSATEL BELGIUM NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLVERSATEL BELGIUM NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLVERSATEL BELGIUM NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLVERSATEL BELGIUM NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Pistoolschilder (m/v) (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klanten regio Beveren zijn wij op zoek naar een pistoolschilder. Heb je ervaring als pistoolschilder? Heb je een goede fysieke conditie? (ladder gebruiken om te spuiten) Heb je ervaring in het voorbereiden van de te behandelende onderdelen? Dan is deze job misschien iets voor jou! In een team van 2 spuiters ga je 1 vrachtwagen spuiten. Je voornaamste taak bestaat uit het spuiten van de vrachtwagens af en toe moet je helpen in de voorbereiding: ontvetten van onderdelen, schuren... Je maakt zelf je verf, deze komt wel op kleur binnen maar er dient nog verdunner/verharder toegevoegd te worden. Aangezien een vrachtwagen groot en hoog is moet je telkens een ladder gebruiken en is een zeer goede fysieke conditie nodig.

  • Gedreven voedingsoperator voor internationaal groeiend bedrijf gezocht! (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: Synergie Schoten Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als productieoperator aan een afvullijn heb je meerdere verantwoordelijkheden. Je beheert het jouw toegewezen (deel van het) productieproces. Je verhelpt diverse storingen in samenwerking en overleg met de technische dienst. Je werkt de productieplanning af op basis van dagorders en speelt flexibel in op productiewijzigingen. Verder zorg je voor het uitvoeren van diverse kwaliteitscontroles, je neemt stalen en je registreert de vereiste productie- en kwaliteitsinformatie op de betrokken documenten. Je staat ook in voor het grondig reinigen van je werkomgeving en de toegewezen productie-installaties. Bij al je werkzaamheden heb je steeds oog voor de voedselveiligheid. Je steekt graag de handen uit de mouwen, bent collegiaal ingesteld, hebt oog voor arbeidsveiligheid. Je bent bereid om in 3 ploegen te werken (vroege - late - nacht). Je zorgt ervoor dat je de volgende ploeg correct en duidelijk informeert over je resultaten en ervaringen.

  • huishoudhelden Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: EASY LIFE ROESELARE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Angie is dringend op zoek naar gemotiveerde huishoudhelden. Ben je op zoek naar een job die afwisseling en werkzekerheid biedt? Kan je stof de baas? Kan je overweg met een stofzuiger en plumeau? Ga dan aan de slag als huishoudhulp bij Easy Life en ontdek een wereld van verschil voor jezelf en voor je klant. Je gaat een zeer afwisselende job tegemoet!

  • DRINGEND Gemotiveerde Huishoudhulp (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: CVDO THUISHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Je zal huishoudelijke taken verrichten bij onze klanten thuis: schoonmaken, opruimen, strijken, boodschappen doen, koken, ramen wassen, toezien op productvoorraad, enz.

  • INPAKKER (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor een kaas verwerkend bedrijf regio Brugge zijn we op zoek naar een student of vaste medewerker. Je staat in voor het controleren en inpakken van de kazen. Het gaat om een tijdelijke tewerkstelling van 2 weken. Dit kan mogelijks verlengd worden.

  • Student M/V Fr/Nl (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: ADECCO MOUSCRON

    Type: Studentenjob

    Ben je student en nog steeds op zoek naar week-/weekendwerk? Is mode iets voor jou en ben je van regio Menen afkomstig? Dan hebben wij de ideale studentenjob voor jou! Adecco Moeskroen is op zoek naar studenten die bereid zijn om te werken in de ZEB-winkel in Menen. Jouw functie: klanten verwelkomen klanten helpen indien gewenst beheer van de kassa instaan voor de orde en netheid van de winkel

  • Beenhouwer Verkoper Liedekerke (LIEDEKERKE)

    Regio: LIEDEKERKE

    Bedrijf: COLRUYT

    Type: Vaste Job

    Je klanten laten genieten van een heerlijk stuk vlees, dat is jouw passie. Je krijgt uitgebeend vers vlees binnen dat je verwerkt tot aanlokkelijke porties die je klanten graag in hun winkelkar leggen. Op die manier vertegenwoordig je onze beenhouwerij op de best mogelijke manier. In een professioneel uitgerust atelier versnijd, verpak en verkoop je het meest uiteenlopende vlees: van rund, varken en kalf tot lam en gevogelte. Je onderhoudt dagelijks de beenhouwerij volgens de HACCP-normen. Achter de schermen controleer je regelmatig de stock en bestel je tijdig het nodige vlees en kruiden. De toonbank is jouw pronkstuk: je presenteert het bereide vlees elke dag weer op een zo aantrekkelijk mogelijke manier. Als je klanten een speciale bestelling of wens hebben, help je hen met plezier verder. En om hen de kwaliteit van je bereidingen te laten zien, organiseer je regelmatig degustaties. De ideale gelegenheid om je vakmanschap te tonen.

  • Junior verkoper bestelwagens (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: TALENTFARM

    Type: Vaste Job

    Onze klant in Antwerpen is één van de grootste Ivecodealers in de Benelux. Om hun groei in de vestiging van Antwerpen te ondersteuenen, zijn wij dringend op zoek naar ervaren en dynamisch technisch en commerciele: Junior verkoper bestelwagens!

  • (Stagiair) Vastgoedmakelaar (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: SPHERE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als positief alternatief voor de traditionele vastgoedmakelaar willen we met IMMOLIGHT timmeren aan ons vernieuwend verhaal. Hiertoe zijn we op zoek naar een dynamische persoonlijkheid die zich voluit wilt laten gaan in de boeiende vastgoedmarkt. Ervaring in vastgoed is geen vereiste. Flexibiliteit, doorzettingsvermogen, empathie en een goede dosis positivisme des te meer! Je bent in het bezit van een bachelor-diploma. Ben jij de communicatieve, betrouwbare persoonlijkheid waar anderen zich onmiddellijk goed bij voelen? Stuur ons dan snel een mailtje met je CV en motivatie. Wij kijken er alvast naar uit jou te ontmoeten! Immolight Tiensesteenweg 350, 3000 Leuven [email protected] 0473/644450

  • Trainer Engels (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: ELOHIM LANGUAGE SERVICES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gepassioneerd in het bijbrengen van zakelijke taal aan bedrijfsmensen ? Dynamische en creatieve aanpak in het coachen/lesgeven ? cursisten zijn volwassenen, kaderleden, bedienden.

  • Verkoper op beurzen en/of in winkelcentra (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: HOOFTMAN CONSULTING

    Type: Zelfstandige activiteit

    Is gezondheid en sport voor jou belangrijk? Wil je graag werken met een vlot verkopend, kwalitatief product? Zijn een goede, positieve en eerlijke werksfeer met toffe, jonge (of jongdenkende) collega's voor jou belangrijk? Ben je niet bang om mensen aan te spreken, werk je graag op resultaat en word je daar graag correct en goed voor verloond? Dan is dit misschien wel dé opportuniteit die je zoekt. Wij doen heel veel beurzen (+/- 10 per maand) in Vlaanderen (en Nederland) en zoeken gemotiveerde, zelfstandige verkopers om onze producten te verkopen (in concreto de Vibromix van Münich Spring, krachtig sport- en gezondheidsgerelateerd toestel). Alle verkopers worden betaald op commissiebasis (mooie verdienste!) en alle kosten worden door ons gedragen. Dit kan voltijds of deeltijds gedaan worden, volgens onderlinge afspraken. Ben jij de gemotiveerde verkoper die wij zoeken? Neem dan snel contact met ons op.

  • Meetings and Events Consultant (Regio Luik)

    Regio: Regio Luik

    Bedrijf: HELMSBRISCOE

    Type: Zelfstandige activiteit

    HelmsBriscoe – wereldleider op het gebied van inkopen van kamerblokken en vergadercapaciteiten - zoekt commerciële en ambitieuze meeting professionals voor het verlenen van diensten in 'global meeting site selection'. HelmsBriscoe wordt reeds 26 jaar erkend als intermediair met het grootste inkoopvolume in de vergader- en evenementen-industrie. U werkt als zelfstandig ondernemer van thuis uit. Als contactpersoon voor bedrijven, verenigingen, overheden en VZW's ondersteunt u bij het vinden van de beste locatie en het onderhandelen van de meest voordelige voorwaarden voor hun vergadering, conferentie of incentive, waar dan ook ter wereld. Uw dienstverlening bestaat uit: - Selecteren en presenteren van de meest geschikte hotels en locaties - Ondersteuning van de klant in het beslissingsproces - Onderhandelen van de beste voorwaarden in de markt op basis van de grootste inkoopkracht in de vergadermarkt - Herzien van het contract namens de klant met het hotel of locatie. De klant tekent altijd direct met de geselecteerde locatie. - Aanbeveling van Destination Management Companies, Event Management Companies, Professional Conference Organizers Alle HelmsBriscoe Associates (Independent Contractors) worden gecompenseerd op basis van productie. Geïnteresseerde kandidaten worden verzocht hun Curriculum Vitae te sturen aan Joris Eyck Managing Director Benelux Co-managing Germany [email protected]

Zoek naar antwoorden van FLVERSATEL BELGIUM NV in sociale netwerken
Look for responds of FLVERSATEL BELGIUM NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLVERSATEL BELGIUM NV. Laat een reactie achter voor FLVERSATEL BELGIUM NV. FLVERSATEL BELGIUM NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLVERSATEL BELGIUM NV. Leave a respond for FLVERSATEL BELGIUM NV. FLVERSATEL BELGIUM NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLVERSATEL BELGIUM NV op de google maps. Adres en contacten FLVERSATEL BELGIUM NV
Location of FLVERSATEL BELGIUM NV on the google maps. Address and contacts of FLVERSATEL BELGIUM NV

Andere gerelateerde bedrijven als come FLVERSATEL BELGIUM NV FLVERSATEL BELGIUM NV: Agnes | Antiquit茅s La D茅couverte | RAYMOND FRANCE | GHYSENS-VAN LANGENHOVE | Voorspoed Caf茅

Other related companies as FLVERSATEL BELGIUM NV: Agnes | Antiquit茅s La D茅couverte | RAYMOND FRANCE | GHYSENS-VAN LANGENHOVE | Voorspoed Caf茅

FLVERSATEL BELGIUM NV is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio Wemmel, België. De volledige naam van het bedrijf is FLVERSATEL BELGIUM NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04704040527. Het bedrijf FLVERSATEL BELGIUM NV bevindt zich op het adres: Koningin Astridln. 166 1780 Wemmel - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 101 to 200 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 243,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 786,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Telecommunications - services. Producten gemaakt in FLVERSATEL BELGIUM NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLVERSATEL BELGIUM NV is Elektronische, elektrische apparatuur en onderdelen, met uitzondering van computerapparatuur, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLVERSATEL BELGIUM NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLVERSATEL BELGIUM NV, openstaande posities, locatie van FLVERSATEL BELGIUM NV op de kaart.

FLVERSATEL BELGIUM NV is a company, that was registered 2007 in Wemmel region, Belgium. Full name of company is FLVERSATEL BELGIUM NV, company assigned to the tax number BE04704040527. The company FLVERSATEL BELGIUM NV is located at the address: Koningin Astridln. 166 1780 Wemmel - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 101 to 200 employees work in this company. Capital - 243,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 786,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Telecommunications - services. Products created in FLVERSATEL BELGIUM NV were not found.
The main activity of FLVERSATEL BELGIUM NV is Electronic, Electrical Equipment & Components, Except Computer Equipment, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of FLVERSATEL BELGIUM NV is not available. You also can look at reviews of FLVERSATEL BELGIUM NV, open positions, location of FLVERSATEL BELGIUM NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLVERSATEL BELGIUM NV, Wemmel: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLVERSATEL BELGIUM NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLVERSATEL BELGIUM NV, Wemmel: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLVERSATEL BELGIUM NV, employees, financial statistics.