Thuiszorg Oost-Vlaanderen

Particuliere bedrijvenBosbouw • Thuiszorg Oost-Vlaanderen
Private companiesForestry • Thuiszorg Oost-Vlaanderen

Contactgegevens Thuiszorg Oost-Vlaanderen: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Thuiszorg Oost-Vlaanderen: address, phone, fax, email, website, opening hours

Thuiszorg Oost-Vlaanderen

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Merendreedorp 26; 9850; Nevele (Merendree), België

Telefoon (phone): 09 371 92 27 (+32-09 371 92 27) 09 371 92 27 (+32-09 371 92 27)

Fax (fax): +32 (71) 199-91-33 +32 (71) 199-91-33

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Thuiszorg Oost-Vlaanderen: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Thuiszorg Oost-Vlaanderen"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Thuiszorg Oost-Vlaanderen"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Thuiszorg Oost-Vlaanderen, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Thuiszorg Oost-Vlaanderen. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Thuiszorg Oost-Vlaanderen, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Thuiszorg Oost-Vlaanderen. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Thuiszorg Oost-Vlaanderen
Products information Thuiszorg Oost-Vlaanderen

BTW identificatienummer (tax): BE09135925292
Ondernemingsnummer: 7701934814
Hoofdstad (capital): 728,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 233,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1998

Producten die in Thuiszorg Oost-Vlaanderen zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Social service organizations

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Thuiszorg Oost-Vlaanderen
(Get full report from official database of BE for Thuiszorg Oost-Vlaanderen)

Aanvulling soorten activiteiten voor Thuiszorg Oost-Vlaanderen
Addition kinds of activities for Thuiszorg Oost-Vlaanderen

3639. Huishoudelijke apparaten, n.v. | Household appliances, nec
281999. Industriële anorganische chemicaliën, nec, nec | Industrial inorganic chemicals, nec, nec
20450106. Cake mixen, bereid: van gekochte bloem | Cake mixes, prepared: from purchased flour
22620203. Brandbestendig afwerking: kunstmatige en zijden breedweefsel | Fire resistance finishing: manmade and silk broadwoven
26310410. Pasta | Pasted board
92220202. Openbaar verdedigerskantoor | Public defenders' office

Werken bij Thuiszorg Oost-Vlaanderen: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Thuiszorg Oost-Vlaanderen: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Thuiszorg Oost-Vlaanderen. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Thuiszorg Oost-Vlaanderen. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnier grondstoffen M/V in Turnhout (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: Start People Geel

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Afhankelijk van de nood van de organisatie zal je worden ingeschakeld als magazijnier grondstoffen of magazijnier productie. Als magazijnier grondstoffen ben je verantwoordelijk voor het afroepen van de vereiste hoeveelheden bulkgrondstoffen. Daarnaast sta je in voor het ontvangen, controleren, stockeren en intern distribueren van grondstoffen. Wanneer je wordt ingeschakeld als magazijnier productie ben je verantwoordelijk voor diverse interne transportwerkzaamheden. Enerzijds sta je in voor het tijdig afvoeren van (half-)afgewerkte producten vanuit de inpakafdeling naar het magazijn. Anderzijds sta je in voor diverse aanvoer werkzaamheden waar onder vb. bevoorraden van de inpakafdeling met diverse hulp- en verpakkingsmaterialen. Buiten de dag uren ben je verantwoordelijke voor het samenstellen en het verzend klaarmaken van paletten met afgewerkte producten teneinde een tijdige uitlevering aan klanten te realiseren.

  • Dynamische Sales Executive (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Internal Sales Talents Antwerpen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Vanuit je hands-on ingesteldheid, goochel je dagelijks met volgende verantwoordelijkheden: Klanten, leveranciers én prospecten horen bijna dagelijks jouw enthousiaste stemgeluid aan de telefoon; Jouw argusogen zorgen voor onberispelijke opmaak en opvolging van offertes; Met jouw blik op de toekomst, doe je prijsaanvragen bij leveranciers; Gezien het kleine team, werk je nauw samen met het Customer Service team en bied je hen ondersteuning; En last but not least volg je de budgetten en targets op. Bedrijfsprofiel: De partner van Sales Talents maakt deel uit van een internationale groep, dat een solide reputatie heeft opgebouwd als leverancier van producten/oplossingen van TOP kwaliteit! Dit voor fabrikanten over de hele wereld. Vandaag zijn ze op zoek naar een dynamische "Sales Executive" die de commerciële afdeling zal ondersteunen.

  • DRINGEND Student gezocht - charcuterie afdeling - supermarkt Zele - 18+ (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: Synergie Lokeren Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een supermarkt gelegen te Zele zijn we op zoek naar een student voor de charcuterie afdeling. Je werkt enkele dagen in de maand augustus. heb je ervaring? Dan is dat mooi meegenomen! Zo niet, krijg je zeker een opleiding hiervoor!

  • Student winkelbediende (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: ADECCO AALTER

    Type: Studentenjob

    Voor een non-food retailer te Maldegem zijn wij op zoek naar studenten die kunnen werken in het weekend tijdens het schooljaar. Je hebt de keuze tussen zaterdag en zondag, maar er wordt wel verwacht dat je elke week kan werken. Je zal de rekken aanvullen Kassawerk Klanten helpen

  • Student(e) verkoop zaterdag (SINT-GILLIS-WAAS)

    Regio: SINT-GILLIS-WAAS

    Bedrijf: Randstad NV

    Type: Studentenjob

    Randstad zoekt student(e) met ervaring die op zaterdag kan werken: Je zal instaan voor het bedienen van de klanten aan de toonbank alsook het verzorgen van de netheid van de winkel.

  • Sorteerder/Schrootbrander (snijbrander) (SCHELLE)

    Regio: SCHELLE

    Bedrijf: WERKVORMM

    Type: Vaste Job

    Wij zijn opzoek naar een sorteerder/schrootbrander met beperkte ervaring hetzij in metaalafbraak hetzij in het snijbranden. Minimale basiscompetenties: - Taal: Nederlands of Engels of Frans - basiskennis snijbranden - gemotiveerd om in alle weersomstandigheden in openlucht en op externe werven aan de slag te gaan Aanbod: - on the job training van 6 maanden - na succesvolle periode vaste indiensttreding - aanleren van verschillende snijbrandtechnieken - aanleren van doorgedreven veiligheidsvoorschriften

  • TRANSPORTPLANNER ENGELAND (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: DE VREESE LOGISTIC

    Type: Vaste Job

    Voor de Engelse markt zijn wij op zoek naar een nieuwe medewerker. Je takenpakket zal bestaan uit: aanmaken van de orders opvolgen van de ritten opvolgen van het wagenpark contacten onderhouden met zowel klanten als chauffeurs ... Bij de uitvoering van je taken heb je nauwe contacten met de collega's van het departement Frankrijk.

  • Wegenwerker Regio Sint-Niklaas (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Willemen Infra nv

    Type: Vaste Job

    Aanvulling van een bestaande ploeg betonarbeiders uit regio Sint-Niklaas. De betonarbeider in de wegenbouw brengt gesloten wegverhardingen en funderingen aan in beton, alsook betonnen stootbanden (type New Jersey) langs autostrades. Hij staat in voor de herstellingen aan deze verhardingslagen en dit volgens de regels van de kunst. Het aanbrengen van betonnen verhardingslagen gebeurt vrijwel altijd machinaal. Een ploeg betonarbeiders bestaat uit een machinist voor het besturen van de betonmachine en een aantal helpers die een aantal manuele en een aantal ondersteunende taken uitvoeren. Zie filmpje via deze link: https://www.youtube.com/watch?v=XQKAsmDB-K4 of van een groter werk: https://www.youtube.com/watch?v=xtbEkc-0O8Q . Zie ook https://www.facebook.com/leiedal/videos/1902258446481775/?hc_ref=ARRO2RcR3cN391fsuVVQ7GlChLbicnRQTYbA7Vq1c-5nGxvGDwsfZ4dO3SmxozwNWVs&pnref=story U wordt 's morgens thuis opgehaald met de camionette en jullie rijden dan verder naar de werf, hoofdzakelijk in uw eigen provincie maar mogelijks ook in aanleunende provincies. U hoeft uiteraard niet naar ons hoofdkantoor te komen voor het woon-werkverkeer. Fysisch soms zwaar werk (rugbelastend werk, heffen en tillen). Wij voorzien een interne opleiding. U woont in Sint-Niklaas (ophaling met de firma camionette en dan verplaatsing naar de - soms verre - werven).

  • Bedelers gezocht voor de huis-aan-huisbedeling in de regio AVELGEM (AVELGEM)

    Regio: AVELGEM

    Bedrijf: BD MYSHOPI

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zoeken gemotiveerde mensen die zich enkele uren per week kunnen vrijmaken om in bijberoep de huis-aan-huisbedeling te verzorgen in jullie streek.

  • Face-to-Face Interviewer (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: Kantar Belgium

    Type: Zelfstandige activiteit

    Werken in je eigen streek– Professionele ondersteuning. Binnen uw eigen regio neemt u enquêtes af. Het merendeel van onze interviews wordt uitgevoerd in opdracht van de overheid en universitaire werkgroepen. U werkt hierbij op basis van een adressenlijst die wij voorzien. U bezoekt deze mensen, U motiveert hen om deel te nemen aan het onderzoek en noteert hun antwoorden zo volledig mogelijk op een tablet.

  • Taaltrainer Nederlands (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: ELOHIM LANGUAGE SERVICES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gepassioneerd in het bijbrengen van zakelijke taal aan bedrijfsmensen ? Dynamische en creatieve aanpak in het coachen/lesgeven ? cursisten zijn volwassenen, kaderleden, bedienden.

  • Installateur sanitair Roeselare - Izegem (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een installateur sanitair die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals badmeubels, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

Zoek naar antwoorden van Thuiszorg Oost-Vlaanderen in sociale netwerken
Look for responds of Thuiszorg Oost-Vlaanderen in social networks

Lees alle opmerkingen voor Thuiszorg Oost-Vlaanderen. Laat een reactie achter voor Thuiszorg Oost-Vlaanderen. Thuiszorg Oost-Vlaanderen bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Thuiszorg Oost-Vlaanderen. Leave a respond for Thuiszorg Oost-Vlaanderen. Thuiszorg Oost-Vlaanderen on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Thuiszorg Oost-Vlaanderen op de google maps. Adres en contacten Thuiszorg Oost-Vlaanderen
Location of Thuiszorg Oost-Vlaanderen on the google maps. Address and contacts of Thuiszorg Oost-Vlaanderen

Andere gerelateerde bedrijven als come Thuiszorg Oost-Vlaanderen Thuiszorg Oost-Vlaanderen: RODI | Webmasters | MULTISPORTS NV | Bruninx J | Smiths Medical Belgium NV

Other related companies as Thuiszorg Oost-Vlaanderen: RODI | Webmasters | MULTISPORTS NV | Bruninx J | Smiths Medical Belgium NV

Thuiszorg Oost-Vlaanderen is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Thuiszorg Oost-Vlaanderen, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09135925292. Het bedrijf Thuiszorg Oost-Vlaanderen bevindt zich op het adres: Merendreedorp 26; 9850; Nevele (Merendree). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 728,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 233,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Social service organizations. Producten gemaakt in Thuiszorg Oost-Vlaanderen zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Thuiszorg Oost-Vlaanderen is Bosbouw, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Thuiszorg Oost-Vlaanderen is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Thuiszorg Oost-Vlaanderen, openstaande posities, locatie van Thuiszorg Oost-Vlaanderen op de kaart.

Thuiszorg Oost-Vlaanderen is a company, that was registered 1998 in N\A region, Belgium. Full name of company is Thuiszorg Oost-Vlaanderen, company assigned to the tax number BE09135925292. The company Thuiszorg Oost-Vlaanderen is located at the address: Merendreedorp 26; 9850; Nevele (Merendree). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 728,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 233,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Social service organizations. Products created in Thuiszorg Oost-Vlaanderen were not found.
The main activity of Thuiszorg Oost-Vlaanderen is Forestry, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Thuiszorg Oost-Vlaanderen is not available. You also can look at reviews of Thuiszorg Oost-Vlaanderen, open positions, location of Thuiszorg Oost-Vlaanderen on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Thuiszorg Oost-Vlaanderen, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Thuiszorg Oost-Vlaanderen, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Thuiszorg Oost-Vlaanderen, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Thuiszorg Oost-Vlaanderen, employees, financial statistics.