Terre et Foyer

Contactgegevens Terre et Foyer: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Terre et Foyer: address, phone, fax, email, website, opening hours

Terre et Foyer

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Square Franklin-Delano Roosevelt 4-5; 7000; Mons, België

Telefoon (phone): 065 84 15 75 (+32-065 84 15 75) 065 84 15 75 (+32-065 84 15 75)

Fax (fax): +32 (69) 645-48-26 +32 (69) 645-48-26

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Terre et Foyer: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Terre et Foyer"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Terre et Foyer"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Terre et Foyer, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Terre et Foyer. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Terre et Foyer, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Terre et Foyer. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Terre et Foyer
Products information Terre et Foyer

BTW identificatienummer (tax): BE03626281738
Ondernemingsnummer: 1071685791
Hoofdstad (capital): 644,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 482,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Producten die in Terre et Foyer zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Social service organizations

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Terre et Foyer
(Get full report from official database of BE for Terre et Foyer)

Aanvulling soorten activiteiten voor Terre et Foyer
Addition kinds of activities for Terre et Foyer

738200. Beveiligingssystemen diensten | Security systems services
22210403. Modacryl breedgeweven stoffen | Modacrylic broadwoven fabrics
27410104. Posters: alleen publiceren, niet op de site gedrukt | Posters: publishing only, not printed on site
38210111. Incubators, laboratorium | Incubators, laboratory
39990400. Furs | Furs
76992001. Antieke reparatie en restauratie, behalve meubels, auto's | Antique repair and restoration, except furniture, autos

Werken bij Terre et Foyer: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Terre et Foyer: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Terre et Foyer. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Terre et Foyer. Looking for open vacancies in other companies

  • Tuinaanlegger M/V (LONDERZEEL)

    Regio: LONDERZEEL

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant gespecialiseerd in de tuinbouw zijn wij op zoek naar een ervaren tuinaanlegger. Je zal instaan voor het onderhouden, snoeien , planten en verticuteren van de tuinen. Daarnaast ben jij de specialist in het aanleggen van vijvers, zwembaden en terrassen.

  • Chauffeur CE + handlanger opzetten en afbreken chalets en tenten (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in Brugge zijn we op zoek naar een handlanger chauffeur CE. Je helpt ook mee met de arbeider om de tenten en chalets op te zetten en af te breken. Je werkt in een variabel uurrooster van maandag tot vrijdag. Je werkt 12u per dag in de drukste periode. Het kan eens gebeuren dat je op zaterdag werkt, maar echt niet vaak.

  • Industrieel elektricien * (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: QUALITY

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Roeselare zijn wij op zoek naar een industrieel elektricien. U staat in voor de bekabeling en aansluiting. U werkt in ploegjes van 2 à 3 personen.

  • Service Technieker Thermisch Mechelen - rand Brussel (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: Motrac Handling & Cleaning NV

    Type: Vaste Job

    Als Service Technieker ben je verantwoordelijk voor het onderhoud en de herstellingen aan hoofdzakelijk thermische heftrucks bij onze klanten en indien nodig sleutel je ook aan elektrische toestellen. Je werkt op verplaatsing in de omgeving van Mechelen - rand Brussel Als Service Technieker ben je zeer klantgericht en denk je steeds uit het oogpunt van Motrac Handling & Cleaning.

  • Taxi chauffeur (PAAL)

    Regio: PAAL

    Bedrijf: Beringse Taxi

    Type: Vaste Job

    vervoeren van personen. In samenwerking met de belbus.

  • Recruiter Houthalen m/v (HOUTHALEN)

    Regio: HOUTHALEN

    Bedrijf: The Adecco Group

    Type: Vaste Job

    Onze medewerkers…wel… ze veranderen de wereld elke dag. Als je gepassioneerd bent om onze organisatie naar een hoger level te brengen, is The Adecco Group de match voor jou. We zijn op zoek naar passie, creativiteit, betrokkenheid én fun. Onze teams zijn één en al diversiteit. We hebben zangeressen, kampioenen, super mama's, super papa's en meer. We houden van unieke persoonlijkheden met opmerkelijke talenten. We ‘work hard, play hard' en werken als één team. Laat je ego maar achter aan de deur; teamspirit is wat we zoeken. Onze mensen, groei, excellentie en resultaten staan voorop. Kortom, we zijn op zoek naar échte mensen, die erin geloven dat het mogelijk is om het onmogelijke te realiseren, samen. Op vandaag zijn we op zoek naar een SUPER Recruiter voor ons kantoor te Houthalen. Als Recruiter bij Adecco: Ga je op zoek naar de ideale kandidaten voor de vacatures waar je verantwoordelijk voor bent. Door je creativiteit en je digitale skills komen kandidaten naar je toe. Daarnaast laat je vaak de Sherlock in je los om talenten te vinden via jobsites en social media. Spot je met veel enthousiasme commerciële opportuniteiten én onderneem je actie! Is de telefoon je beste vriend. Bellen bellen bellen is je ding! Onthaal je je kandidaten in stijl en bouw je een lange termijn relatie op zodat er wederzijds vertrouwen is Zorg je voor de perfect match tussen je kandidaten en je klanten en word je een echte life changer voor velen Houd je je dossiers up to date.

  • Senior dossierbeheerder / Accountant - Regio Wemmel (WEMMEL)

    Regio: WEMMEL

    Bedrijf: Le Grand & Associates

    Type: Vaste Job

    Gespecialiseerd in Accountancy, Tax of Audi? U komt terecht in een accountantskantoor dat zich sinds enkele jaren behartigd over een diverse klantenportefeuille regio Wemmel (kmo's, grotere ondernemingen, vzw's, éénmanszaken, …). Om hun exponentiële groei te ondersteunen, zijn ze momenteel op zoek naar ervaren dossierbeheerder met sterke communicatieve capaciteiten voor hun kantoor. Op termijn krijg je ook de mogelijkheid om aan te sluiten als partner. Als senior dossierbeheerder /accountant ziet jouw takenpakket er zo uit: Je fungeert als eindverantwoordelijke voor de boekhouding & fiscaliteit van jouw klanten Je zorgt voor de accurate afwerking van de verschillende fiscale aangiften zoals de personenbelasting, de vennootschapsbelasting en de BTW. Na elke maand, elk kwartaal of elk boekjaar sta je in voor de balans en bijhorende rapporteringen. U bent de vertrouwenspersoon van de klanten en geeft op een professionele en persoonlijke manier advies. U zorgt in samenwerking met jouw team voor de verdere uitbouw van de klantenportefeuille.

  • Chauffeur CE - Nacht (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: SCHRAUWEN SANITAIR EN VERWARMING

    Type: Vaste Job

    Schrauwen sanitair en verwarming is de DIFFERENT groothandel in sanitair, verwarming en wellness met 12 filialen verspreid over Vlaanderen. Als chauffeur sta je in voor de belevering van de filialen tijdens de nacht Je bent nauwkeurig Je kan zelfstandig werken Goede kennis Nederlands. Goede fysiek Oog voor veiligheid, uiterst defensieve rijstijl.

  • Face-to-Face Interviewer (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: Kantar Belgium

    Type: Zelfstandige activiteit

    Werken in je eigen streek– Professionele ondersteuning. Binnen uw eigen regio neemt u enquêtes af. Het merendeel van onze interviews wordt uitgevoerd in opdracht van de overheid en universitaire werkgroepen. U werkt hierbij op basis van een adressenlijst die wij voorzien. U bezoekt deze mensen, U motiveert hen om deel te nemen aan het onderzoek en noteert hun antwoorden zo volledig mogelijk op een tablet.

  • Freelance docent Barbier Brugge (SINT-MICHIELS)

    Regio: SINT-MICHIELS

    Bedrijf: CENTRUM VOOR AVONDONDERWIJS

    Type: Zelfstandige activiteit

    De Schoonheidsschool VZW heeft een team van professionele docenten die actief zijn als zelfstandig ondernemer en freelance docent. Onze docenten zijn werkzaam als ondernemer binnen hun vakgebied en kennen hun specialisatie door en door. We zoeken steeds nieuwe docenten die hun passie voor hun vak willen doorgeven. MINIMUMVEREISTEN OM DOCENT TE WORDEN Om aan de Schoonheidsschool te kunnen lesgeven heb je als docent minimaal 3 jaar ervaring als zelfstandige in hoofdberoep of 5 jaar in bijberoep. Bij voorkeur beschik je over de nodige pedagogische kwalificaties en ervaring hebben als lesgever. We hechten veel belang aan praktijkervaring als ondernemer. Een docent moet bij ons zeer klantvriendelijk, communicatief en hulpvaardig zijn. Je bent een geboren spreker en kan een groep enthousiast maken voor jouw vak. Je kan een les op een gestructureerde manier opbouwen en verschillende didactische methodes toepassen om de leerdoelen te bereiken. Voor de klas geef je blijk van voldoende zelfvertrouwen en vakkennis. We geven graag de voorkeur aan docenten die ervaring hebben met lesgeven, coachen of het begeleiden van workshops, maar dit is geen vereiste.

  • WERKMAN E1-E3 (KOKSIJDE)

    Regio: KOKSIJDE

    Bedrijf: Gemeentebestuur KOKSIJDE

    Type: Werfreserve

    Als werkman sta je in voor het onderhoud van het openbaar domein in de diverse technische uitvoerende diensten van het gemeentebestuur. Voor de volledige functiebeschrijving en meer info zie infobrochure op site van Gemeente Koksijde.

  • FLEXI KELNER (M/V) ZEEBRUGGE (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: DAOUST

    Type: Flexijob

    Voor onze klant zijn wij op zoek naar een flexi kelner. Uren & dagen zijn bespreekbaar.

Zoek naar antwoorden van Terre et Foyer in sociale netwerken
Look for responds of Terre et Foyer in social networks

Lees alle opmerkingen voor Terre et Foyer. Laat een reactie achter voor Terre et Foyer. Terre et Foyer bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Terre et Foyer. Leave a respond for Terre et Foyer. Terre et Foyer on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Terre et Foyer op de google maps. Adres en contacten Terre et Foyer
Location of Terre et Foyer on the google maps. Address and contacts of Terre et Foyer

Andere gerelateerde bedrijven als come Terre et Foyer Terre et Foyer: VAN RUYSKENSVELDE ERWIN | ZIVERSTER-WELTEVREDEN | CHRISTIANE | V.C. V.VRIENDEN SPORTGROEP/KOKSIJDE | KETELAARS J

Other related companies as Terre et Foyer: VAN RUYSKENSVELDE ERWIN | ZIVERSTER-WELTEVREDEN | CHRISTIANE | V.C. V.VRIENDEN SPORTGROEP/KOKSIJDE | KETELAARS J

Terre et Foyer is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Terre et Foyer, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03626281738. Het bedrijf Terre et Foyer bevindt zich op het adres: Square Franklin-Delano Roosevelt 4-5; 7000; Mons. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 644,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 482,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Social service organizations. Producten gemaakt in Terre et Foyer zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Terre et Foyer is Holding and Other Investment Offices, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Terre et Foyer is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Terre et Foyer, openstaande posities, locatie van Terre et Foyer op de kaart.

Terre et Foyer is a company, that was registered 2012 in N\A region, Belgium. Full name of company is Terre et Foyer, company assigned to the tax number BE03626281738. The company Terre et Foyer is located at the address: Square Franklin-Delano Roosevelt 4-5; 7000; Mons. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 644,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 482,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Social service organizations. Products created in Terre et Foyer were not found.
The main activity of Terre et Foyer is Holding and Other Investment Offices, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Terre et Foyer is not available. You also can look at reviews of Terre et Foyer, open positions, location of Terre et Foyer on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Terre et Foyer, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Terre et Foyer, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Terre et Foyer, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Terre et Foyer, employees, financial statistics.