FLSMURFIT KAPPA VAN MIERLO NV

Particuliere bedrijvenOlie- en gaswinning • FLSMURFIT KAPPA VAN MIERLO NV
Private companiesOil and Gas Extraction • FLSMURFIT KAPPA VAN MIERLO NV

Contactgegevens FLSMURFIT KAPPA VAN MIERLO NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLSMURFIT KAPPA VAN MIERLO NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLSMURFIT KAPPA VAN MIERLO NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Steenweg Op Mol 60 2300 Turnhout - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-14-40-28-11 32-14-40-28-11

Fax (fax): 32-14-40-28-15 32-14-40-28-15

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLSMURFIT KAPPA VAN MIERLO NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLSMURFIT KAPPA VAN MIERLO NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLSMURFIT KAPPA VAN MIERLO NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLSMURFIT KAPPA VAN MIERLO NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLSMURFIT KAPPA VAN MIERLO NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLSMURFIT KAPPA VAN MIERLO NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLSMURFIT KAPPA VAN MIERLO NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLSMURFIT KAPPA VAN MIERLO NV
Products information FLSMURFIT KAPPA VAN MIERLO NV

BTW identificatienummer (tax): BE04456298828
Ondernemingsnummer: 5731536865
Hoofdstad (capital): 194,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 449,000 EUR
Werknemers (employees): 101 to 200
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Producten die in FLSMURFIT KAPPA VAN MIERLO NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Cardboard manufacture

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLSMURFIT KAPPA VAN MIERLO NV
(Get full report from official database of BE for FLSMURFIT KAPPA VAN MIERLO NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLSMURFIT KAPPA VAN MIERLO NV
Addition kinds of activities for FLSMURFIT KAPPA VAN MIERLO NV

805200. Intermediate care faciliteiten | Intermediate care facilities
20840203. Neutrale brandewijn | Neutral brandy
31610102. Schoenkits | Shoe kits
72190402. Franse handwas | French hand laundry
73360101. Grafiek en grafisch ontwerp | Chart and graph design

Werken bij FLSMURFIT KAPPA VAN MIERLO NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLSMURFIT KAPPA VAN MIERLO NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLSMURFIT KAPPA VAN MIERLO NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLSMURFIT KAPPA VAN MIERLO NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Inside Sales Medewerker (RUMST)

    Regio: RUMST

    Bedrijf: ADECCO EXPERTS ANTWERPEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor één van onze klanten, wereldleider op vlak van ontwikkeling van diesel en gasmotoren, is Adecco Experts op zoek naar een Inside Sales Medewerker. Als Inside Sales Medewerker ben je de ruggengraat voor de BENELUX account managers. Jouw dagelijkse taken zijn: Je stelt prijsoffertes op en geeft ze door aan de klant. Je biedt ondersteuning bij het opmaken van Claims en je behandelt leveringsproblemen. Je maakt Credit Notes op en volgt deze administratief op. Je communiceert met alle interne departementen (finance, Customer Care,...) en je onderhoudt deze contacten.

  • Customer Service Agent (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: ASAP BEVEREN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je komt terecht in een leuk, dynamisch en jong team. Voor één of meerder klanten stuur je de de logistieke dienstverlening vlekkeloos aan: • Je bent verantwoordelijk voor de administratieve verwerking van binnenkomende en buitengaande orders, in nauw overleg met de transport- en douaneafdeling en met de loodsmedewerkers. • Track and Tracing van de zendingen voor je klant. • Je bereidt de facturatie voor, signaleert onduidelijkheden en bedenkt oplossingen. • Je legt prioriteiten in samenspraak met je klant en collega’s.

  • Medewerker bloementeelt (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Werkers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Jou taken zijn vrij gevarieerd. Het betreft alle werkzaamheden in de bloementeelt: * inpotten, verpotten * opkuiswerkzaamheden * bestellingen klaarzetten * stekjes steken *...

  • Projectleider (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Willebroek zijn wij op zoek naar een PROJECTLEIDER m/v. Het bedrijf is gespecialiseerd in industriële automatisering. Je zal instaan voor volgende zaken: Opvolgen van projecten. Contact met klanten.  Bestellen van materialen.  Voorbereiden wat tekenaar moet uitwerken. Opmaken van offertes.

  • Gemotiveerde Huishoudhulpen/poetshulpen - Regio Bocholt/Kaulille (BOCHOLT)

    Regio: BOCHOLT

    Bedrijf: Sthep

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp m/v sta je in voor de algemene huishoudelijke taken met dienstencheques bij gezinnen aan huis. Je staat hoofdzakelijk in voor het onderhouden van de woning. Heb je een passie voor het huishouden en ben je fier als je jouw werk goed gedaan hebt? Kan je daarboven zelfstandig werken en ben je gemotiveerd en positief ingesteld? Dan ben jij de persoon die in ons Sthep team past! Sthep staat voor duurzaamheid, zowel op vlak van huishoudhulpen als van klanten. Sthep heeft als enige kantoor in Vlaanderen een doorlopende tewerkstelling waardoor jouw klanten niet mogen afzeggen doorheen het jaar. Onze permanente tewerkstelling in combinatie met een vaste uurrooster en vaste gezinnen zorgt dat je bij Sthep maandelijks een inkomenszekerheid hebt! Wie wil dat nu niet??? Wij dragen respect en het ‘goed voelen’ hoog in het vaandel! Wij organiseren regelmatig activiteiten en feestjes zodat je je als nieuwkomer snel thuis voelt in ons Sthep team! Geen ervaring in het poetsen? Geen probleem! Sthep voorziet een begeleiding en ondersteuning op de werkvloer door een jobcoach. Je staat er bij ons niet alleen voor! We begeleiden jou, indien nodig, bij de gezinnen zodat je meteen een goede indruk nalaat na jouw eerste werkdag! Een goede start is de sleutel tot een blijvend succesverhaal! Daarnaast krijg je bij ons meerdere opleidingen zodat je na 3 maanden een volwaardige onmisbare huishoudhulp bent! Sthep is gelegen in Peer. Onze hoofdregio zijn de gemeentes Hechtel-Eksel en Peer. Dankzij ons groot succes zijn we ook volop actief in onze buurtgemeentes (Meeuwen-Gruitrode, Bree, Bocholt, Overpelt en Neerpelt). Spreekt deze vacature jou aan, maar ben je al aan het werk in een ander dienstenchequekantoor? Bel vrijblijvend voor informatie. Geniet van de voordelen bij de overschakeling van kantoor. Wie weet voel je jou bij ons wel (meer) thuis? Sthep is meer dan een job alleen! (trefwoorden: poetsen, schoonmaken, huishoudelijke taken, huishouden, dienstencheques, huishoudhulp, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, poetsdame, kuisvrouw)

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) deeltijds/voltijds regio Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Meestergast / ploegleider inpak (2-pl.) M/V (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: MULDER NATURAL FOODS

    Type: Vaste Job

    Na een grondige interne opleidingsperiode sta je als meestergast / ploegleider in voor het efficiënt reilen en zeilen van de volledige ploeg in de verpakkingsafdeling, met als doel een kwalitatieve output en een optimaal rendement te bekomen door een sterke machinebezetting met een goed opgeleid en gemotiveerd team. - De ploegleider stuurt, coacht en assisteert daarbij een ploeg van een 20-tal medewerkers in de hoogtechnologische productieafdeling. - Je zorgt, als (assistent) meestergast, voor verdere opleiding van je teamleden door kennisoverdracht- en captatie. - Je ziet toe op de werkzaamheden van de logistieke afdeling (aanvoer van garnituren en verpakkingsmaterialen, afvoer van afgewerkte producten) en spreekt de technische ploeg aan in geval van storingen. - Als ploegleider overleg je steeds met collega’s en leidinggevenden om duurzame oplossingen te vinden. - Je hebt geregeld contact met de productie- en personeelsplanner en rapporteert aan de manager productie. - De ploegleider / meestergast heeft een voorbeeldfunctie, draagt de Mulder waarden hoog in het vaandel en leeft de veiligheid-, kwaliteits- en milieuvoorschriften steeds strikt na.

  • Verkoper bouwmaterialen (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Het gaat om een afwisselende functie waarbij je klanten advies verleent over bouwmaterialen maar ook administratieve taken uitoefent m.b.t. de bestellingen en leveringen. Je werkt nauw samen met je collega baliemedewerkers, onze magazijniers en onze chauffeurs. Verantwoordelijkheden: Advies verlenen aan klanten zowel telefonisch als aan de balie Opmaken van offertes Ingeven en opvolgen van bestellingen Opmaken van afhaalbonnen Aanpassen van prijslijsten Aanvullen van de producten in onze shop

  • Voorman montage regio Heuvelland (Regio Ieper-Poperinge-Wervik)

    Regio: Regio Ieper-Poperinge-Wervik

    Bedrijf: ACTUM SERVICES

    Type: Vaste Job

    Actum is een ambitieus en technisch georiënteerd bedrijf met vestigingen in Wetteren, Poperinge en Brugge. Onze expertise is enerzijds gericht op het uitvoeren van onderhoudswerkzaamheden bij productiebedrijven, en anderzijds op het vervaardigen van staalconstructies

  • Klinisch Psycholoog (deeltijds) - Senses Praktijkhuis Mortsel (MORTSEL)

    Regio: MORTSEL

    Bedrijf: SENSES PRAKTIJKHUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor haar vestiging in Mortsel is Senses Praktijkhuis op zoek naar een klinisch psycholoog. Senses Praktijkhuis bestaat uit een divers team van psychologen en psychotherapeuten, seksuologen, loopbaancoaches, studiecoaches, logopedisten, diëtisten, osteopaten, kinesisten, chiropractor, acupuncturisten, tabakoloog, relaxatietherapeuten, enz. Wij gaan opnieuw voor een zo breed en gevarieerd mogelijk aanbod, dat erop gericht is om het welzijn van zowel lichaam als geest te bevorderen. Senses bestaat uit een uitgebreid team waarbinnen iedereen zijn eigen specialisatie heeft. Er is een mogelijkheid om naast locatie Mortsel ook op locatie Lier te werken. Meer informatie over onze groepspraktijk kan je vinden op www.sensespraktijkhuis.be

  • Gedreven telesales (Regio Lier-Heist o/d Berg)

    Regio: Regio Lier-Heist o/d Berg

    Bedrijf: InstaHome

    Type: Zelfstandige activiteit

    Zeer goede verloning Je laat geen kans onbenut om afspraken te maken met eigenaars die hun eigendom willen verkopen. Je zorgt dan ook voor actieve en doelgerichte prospectie. Je analyseert de noden van de klant om op die manier de juiste oplossing te kunnen aanbieden. Je bent grotendeels extern actief, hierbij word je ondermeer gesteund door een CRM systeem. Je komt in een sterk commercieel team terecht waar er nauw overleg heerst en waar ideeën en ervaringen met elkaar worden uitgewisseld. Je rapporteert over je werk en je mag rekenen op een grondige begeleiding. Ondertussen hebben we al meer dan 100 eigenaars geholpen en gebruiken enkele grote projectontwikkelaars ook al onze diensten!

  • Werkvoorbereider Elektriciteit regio Antwerpen Linkeroever (Vast of Freelance) (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: PEOPLE FOR PROJECTS

    Type: Zelfstandige activiteit

    P4P zoekt verschillende Werkvoorbereiders Elektricitiet in de regio Antwerpen Linkeroever. Functiebeschrijving: Als Werkvoorbereider Elektriciteit ben je verantwoordelijk voor de technische en administratieve voorbereiding van de werken. Taken en verantwoordelijkheden: Het instaan voor de voorbereiding, opvolging en afhandeling van dagdagelijks en revisie gebonden onderhoud preventief onderhoud (inspecties en kalibraties, periodieke vervanging van onderdelen, …) correctief onderhoud (nl. diagnose, nazicht en herstelling of vervanging van defecte apparatuur) Het bieden van ondersteuning bij de voorbereiding en realisatie van projecten en installatiewijzigingen De effectieve uitvoering van de desbetreffende werken behoren niet tot het takenpakket.

Zoek naar antwoorden van FLSMURFIT KAPPA VAN MIERLO NV in sociale netwerken
Look for responds of FLSMURFIT KAPPA VAN MIERLO NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLSMURFIT KAPPA VAN MIERLO NV. Laat een reactie achter voor FLSMURFIT KAPPA VAN MIERLO NV. FLSMURFIT KAPPA VAN MIERLO NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLSMURFIT KAPPA VAN MIERLO NV. Leave a respond for FLSMURFIT KAPPA VAN MIERLO NV. FLSMURFIT KAPPA VAN MIERLO NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLSMURFIT KAPPA VAN MIERLO NV op de google maps. Adres en contacten FLSMURFIT KAPPA VAN MIERLO NV
Location of FLSMURFIT KAPPA VAN MIERLO NV on the google maps. Address and contacts of FLSMURFIT KAPPA VAN MIERLO NV

Andere gerelateerde bedrijven als come FLSMURFIT KAPPA VAN MIERLO NV FLSMURFIT KAPPA VAN MIERLO NV: INSTITUT INTEMPOR'ELLE | SANELEC | Crea Design BVBA | ANDRE BOURGOIS | ANN VAN BOCKSTAL

Other related companies as FLSMURFIT KAPPA VAN MIERLO NV: INSTITUT INTEMPOR'ELLE | SANELEC | Crea Design BVBA | ANDRE BOURGOIS | ANN VAN BOCKSTAL

FLSMURFIT KAPPA VAN MIERLO NV is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FLSMURFIT KAPPA VAN MIERLO NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04456298828. Het bedrijf FLSMURFIT KAPPA VAN MIERLO NV bevindt zich op het adres: Steenweg Op Mol 60 2300 Turnhout - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 101 to 200 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 194,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 449,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Cardboard manufacture. Producten gemaakt in FLSMURFIT KAPPA VAN MIERLO NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLSMURFIT KAPPA VAN MIERLO NV is Olie- en gaswinning, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLSMURFIT KAPPA VAN MIERLO NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLSMURFIT KAPPA VAN MIERLO NV, openstaande posities, locatie van FLSMURFIT KAPPA VAN MIERLO NV op de kaart.

FLSMURFIT KAPPA VAN MIERLO NV is a company, that was registered 1999 in N\A region, Belgium. Full name of company is FLSMURFIT KAPPA VAN MIERLO NV, company assigned to the tax number BE04456298828. The company FLSMURFIT KAPPA VAN MIERLO NV is located at the address: Steenweg Op Mol 60 2300 Turnhout - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 101 to 200 employees work in this company. Capital - 194,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 449,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Cardboard manufacture. Products created in FLSMURFIT KAPPA VAN MIERLO NV were not found.
The main activity of FLSMURFIT KAPPA VAN MIERLO NV is Oil and Gas Extraction, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of FLSMURFIT KAPPA VAN MIERLO NV is not available. You also can look at reviews of FLSMURFIT KAPPA VAN MIERLO NV, open positions, location of FLSMURFIT KAPPA VAN MIERLO NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLSMURFIT KAPPA VAN MIERLO NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLSMURFIT KAPPA VAN MIERLO NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLSMURFIT KAPPA VAN MIERLO NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLSMURFIT KAPPA VAN MIERLO NV, employees, financial statistics.