Seniorenhuis "Het Fontijntje"

Particuliere bedrijvenGezondheidszorg • Seniorenhuis "Het Fontijntje"
Private companiesHealth Services • Seniorenhuis "Het Fontijntje"

Contactgegevens Seniorenhuis "Het Fontijntje": adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Seniorenhuis "Het Fontijntje": address, phone, fax, email, website, opening hours

Seniorenhuis "Het Fontijntje"

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Stationsstraat 7; 3590; Diepenbeek, België

Telefoon (phone): 011 33 21 87 (+32-011 33 21 87) 011 33 21 87 (+32-011 33 21 87)

Fax (fax): +32 (13) 642-59-94 +32 (13) 642-59-94

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Seniorenhuis "Het Fontijntje": n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Seniorenhuis "Het Fontijntje""? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Seniorenhuis "Het Fontijntje""? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Seniorenhuis "Het Fontijntje", België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Seniorenhuis "Het Fontijntje". Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Seniorenhuis "Het Fontijntje", Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Seniorenhuis "Het Fontijntje". Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Seniorenhuis "Het Fontijntje"
Products information Seniorenhuis "Het Fontijntje"

BTW identificatienummer (tax): BE04003112792
Ondernemingsnummer: 2287872314
Hoofdstad (capital): 917,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 477,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Producten die in Seniorenhuis "Het Fontijntje" zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Social service organizations

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Seniorenhuis "Het Fontijntje"
(Get full report from official database of BE for Seniorenhuis "Het Fontijntje")

Aanvulling soorten activiteiten voor Seniorenhuis "Het Fontijntje"
Addition kinds of activities for Seniorenhuis "Het Fontijntje"

738916. Mailing en messenger services | Mailing and messenger services
26790505. Hoeden, papieren nieuwigheden: gemaakt van gekocht papier | Hats, paper novelties: made from purchased paper
39990506. Reinigingsmiddelen, pijp en sigarettenhouder | Cleaners, pipe and cigarette holder
51370000. Dames- en kinderkleding | Women's and children's clothing
72419901. Kapperskool | Barber college
76991201. Smeden winkel | Blacksmith shop
80110500. Gespecialiseerde artsen, behalve intern | Specialized medical practitioners, except internal

Werken bij Seniorenhuis "Het Fontijntje": vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Seniorenhuis "Het Fontijntje": vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Seniorenhuis "Het Fontijntje". Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Seniorenhuis "Het Fontijntje". Looking for open vacancies in other companies

  • onderhoudstechnieker (LO-RENINGE)

    Regio: LO-RENINGE

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim met optie "vast werk"

    herstellen van machines onderhouden van machines reinigen van toestellen

  • (Junior) Calculator (ARENDONK)

    Regio: ARENDONK

    Bedrijf: t-interim Turnhout

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je zorgt voor een correcte kostprijsberekening van dossiers in aanbesteding en in- uitvoer. Op den kritische manier analyseer je lastenboeken en plannen + controleer je de meetstaten. Je bent creatief in het zoeken naar technische en klantgerichte oplossingen. Je vraagt prijsoffertes op bij leveranciers en onderaannemers. Je zorgt voor een tijdige opmaak van offertes en je volgt deze ook op.

  • Operator chemie - Dagwerk - € 15/ uur (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als operator zal u instaan voor het sturen en beheren van een tankpark. Verschillende vrachtwagens komen hun chemische liquiden hier 'afhalen'. Als chemisch operator heeft u een gevarieerd takenpakket: - U neemt staalnames van de producten. - Het blenden van chemische producten. - U zorgt voor een vlotte, georganiseerde planning van het tankpark. - Gezond redeneren en meedenken in het proces - ... Als operator start u in dagploeg. Dit in het kader van een uitgebreide opleiding. Na ongeveer een jaar gaat u over in 2 ploegen. Een uitdagende job in een stabiele werkomgeving. Buitenwerk schrikt u niet af. Bovendien bent u er zich bewust van dat Oliën soms iets minder proper werk met zich kan meebrengen. Interesse? solliciteren kan door uw CV op te sturen naar [email protected] Bedrijfsprofiel: Onze klant is een internationale speler gespecialiseerd in het bewerken, verwerken, stockeren van allerhande producten voor de chemische industrie.   In België is onze klant gevestigd in de Antwerpse en Gentse haven.  

  • Gepassioneerde operatoren regio Diest (m/v) ONMIDDELLIJKE OPSTART (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: Passion Works Better!

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Samen met onze klant, een gezond en goed draaiend bedrijf gespecialiseerd in de productie van binnendeuren, gaan wij op zoek naar nieuwe, enthousiaste collega's om hun leuk team te komen versterken als operator (m/v). Je bent verantwoordelijk voor het lezen en interpreteren van opdrachten. Je kan een product kwalitatief bewerken op een machine in verhouding tot het gevraagde rendement. Je hebt affiniteit met houtbewerking en schrijnwerkerij. Je bent niet bang om beslissingen te nemen en je staat in voor de visuele controle. Je kan op zeer korte termijn opstarten in 2 ploegen. Vaste aanwerving, goede werksfeer, correct loon. Interne opleiding is voorzien!

  • MAGAZIJNMEDEWERKER MET INTERESSE VOOR TEXTIEL & TECHNIEK! (BURCHT)

    Regio: BURCHT

    Bedrijf: MANPOWER INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant in Zwijndrecht is wereldwijd een marktleider in verkoop en verhuur van textiel en techniek voor de theater- en eventsector. Zij zoeken een dynamische, zelfstandige MAGAZIJNMEDEWERKER! Als MAGAZIJNMEDEWERKER kom je terecht in een klein, gemotiveerd, hecht team dat zich elke dag ten volle inzet om het magazijn vlot te laten draaien. Samen met deze collega's zorg je voor de voorbereiding van de bestellingen! Daarbij zorg je ook voor een correcte administratieve afhandeling (zodat je collega's van sales altijd een correct overzicht van de stock hebben). Je plaatst binnenkomende goederen (technische componenten, textiel,..) in de stock.

  • TEAMLEIDER M/V (Regio Waasland)

    Regio: Regio Waasland

    Bedrijf: APPRO

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een logistiek bedrijf in regio Waasland, zijn wij op zoek naar een teamleider. Als teamleider beschik je over een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Heb je een soortgelijke ervaring binnen de logistieke sector en kan je een team motiveren? Dan ben jij de kandidaat die wij zoeken! Je verantwoordelijkheden voor deze functie zijn: als teamleider ben je verantwoordelijk voor het in ontvangst nemen van goederen en de bevoorrading van je afdeling. motiveren en evalueren van je teamleden. problemen analyseren en contacten onderhouden met andere afdelingen.

  • DRINGEND!! Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp te AALTER (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp - deeltijds - regio Zwijnaarde (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Huishoudhulp voor de thuiszorg - voltijds - regio Jabbeke (JABBEKE)

    Regio: JABBEKE

    Bedrijf: FAMILIEZORG WEST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Help je graag mensen? Hou je van orde, netheid en gezelligheid? Zoek je een zinvolle en sociale opdracht waarvoor je veel waardering krijgt? Wil je graag samenwerken met een fijne groep collega's? Vind je het belangrijk dat mensen thuis kunnen (blijven) wonen, ook als ze ziek zijn of een moeilijke tijd doormaken? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste huishoudhulpen voor de thuiszorg. Wat kan je doen? Bij hulpbehoevende mensen die thuis wonen: het huis net houden: afstoffen, dweilen, sanitair schoonmaken, ramen wassen, koelkast reinigen... wassen strijken boodschappen doen (af en toe) helpen bij de bereiding van maaltijden (af en toe) Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! Zo won Familiezorg West-Vlaanderen vzw een ADMB Award voor haar persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming.

  • jobstudent (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Picco Belli

    Type: Studentenjob

    medewerker broodjeszaak broodjes bereiden afwas klanten bedienen

  • Teamleader (M/V) Expert Cleaning Regio Leuven (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: CARE

    Type: Vaste Job

    Voor de versterking van ons team zijn wij op zoek naar een: Teamleader (M/V) Expert Cleaning Regio Leuven Gewoon schoonmaken? Care Expert Cleaning helpt mee nieuwe geneesmiddelen ontdekken en produceren. Care Expert Cleaning reinigt en desinfecteert cleanrooms en labo’s in de farmaceutische, medische en technologische industrie. Werken in een cleanroom is niet evident, dit vergt structuur, organisatie en discipline. Procedures moeten strikt gevolgd worden en je maakt schoon wat visueel niet vuil is. Daarom werkt Care Expert Cleaning met perfectionisten, met mensen met een grote drive, die daarenboven leergierig zijn. Functie Als teamleader ben je het eerste aanspreekpunt van onze klanten. Bij de klant ben jij verantwoordelijk voor het georganiseerde verloop van de reinigingswerkzaamheden. Dit doe je door de werkzaamheden te plannen, te inspecteren maar bovenal door de juiste leiding te geven aan onze medewerkers op de werkvloer. Je weet je team te coachen zodat onze cleaning operators probleemloos alle procedures volgen en voldoen aan de veiligheids- en kwaliteitsvereisten van de klanten. Een greep uit je takenpakket: Opstellen van de planning van de cleaning operators Opvolging van de werkzaamheden Controle van de kwaliteit van de werkzaamheden Single point of contact voor de aan jou toegewezen klanten Je geeft leiding aan de cleaning operators die tewerkgesteld zijn bij je klanten Aanwerven van cleaning operators in samenwerking met HR Enkele administratieve taken, zoals het opmaken van rapportages, plaatsen van bestellingen, beheren van gepresteerde uren, voorbereiding van facturatie

  • Vertegenwoordiger B2C Energie (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: All Round

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn opzoek naar nieuwe vertegenwoordigers voor onze Energie campagne. Je taken zullen de volgende omvatten Zelfstandig werken Product aanbrengen aan prospecten Expert worden in de energie markt

Zoek naar antwoorden van Seniorenhuis "Het Fontijntje" in sociale netwerken
Look for responds of Seniorenhuis "Het Fontijntje" in social networks

Lees alle opmerkingen voor Seniorenhuis "Het Fontijntje". Laat een reactie achter voor Seniorenhuis "Het Fontijntje". Seniorenhuis "Het Fontijntje" bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Seniorenhuis "Het Fontijntje". Leave a respond for Seniorenhuis "Het Fontijntje". Seniorenhuis "Het Fontijntje" on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Seniorenhuis "Het Fontijntje" op de google maps. Adres en contacten Seniorenhuis "Het Fontijntje"
Location of Seniorenhuis "Het Fontijntje" on the google maps. Address and contacts of Seniorenhuis "Het Fontijntje"

Andere gerelateerde bedrijven als come Seniorenhuis "Het Fontijntje" Seniorenhuis "Het Fontijntje": MARIA URIONABARRENECHEA | V.C. TER LINDE | VANDAELE | MARC DE NIJS | Abanderado

Other related companies as Seniorenhuis "Het Fontijntje": MARIA URIONABARRENECHEA | V.C. TER LINDE | VANDAELE | MARC DE NIJS | Abanderado

Seniorenhuis "Het Fontijntje" is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Seniorenhuis "Het Fontijntje", bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04003112792. Het bedrijf Seniorenhuis "Het Fontijntje" bevindt zich op het adres: Stationsstraat 7; 3590; Diepenbeek. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 917,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 477,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Social service organizations. Producten gemaakt in Seniorenhuis "Het Fontijntje" zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Seniorenhuis "Het Fontijntje" is Gezondheidszorg, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Seniorenhuis "Het Fontijntje" is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Seniorenhuis "Het Fontijntje", openstaande posities, locatie van Seniorenhuis "Het Fontijntje" op de kaart.

Seniorenhuis "Het Fontijntje" is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is Seniorenhuis "Het Fontijntje", company assigned to the tax number BE04003112792. The company Seniorenhuis "Het Fontijntje" is located at the address: Stationsstraat 7; 3590; Diepenbeek. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 917,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 477,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Social service organizations. Products created in Seniorenhuis "Het Fontijntje" were not found.
The main activity of Seniorenhuis "Het Fontijntje" is Health Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Seniorenhuis "Het Fontijntje" is not available. You also can look at reviews of Seniorenhuis "Het Fontijntje", open positions, location of Seniorenhuis "Het Fontijntje" on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Seniorenhuis "Het Fontijntje", N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Seniorenhuis "Het Fontijntje", medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Seniorenhuis "Het Fontijntje", N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Seniorenhuis "Het Fontijntje", employees, financial statistics.