SCLEROSE EN PLAQUES

Particuliere bedrijvenOnroerend goed • SCLEROSE EN PLAQUES
Private companiesReal Estate • SCLEROSE EN PLAQUES

Contactgegevens SCLEROSE EN PLAQUES: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SCLEROSE EN PLAQUES: address, phone, fax, email, website, opening hours

SCLEROSE EN PLAQUES

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Avenue Eugène Plasky 173 Box 11; 1030; Bruxelles (Schaerbeek), België

Telefoon (phone): 02 481 08 74; 02 735 86 21; 02 736 16 38 (+32-02 481 08 74; 02 735 86 21; 02 736 16 38) 02 481 08 74; 02 735 86 21; 02 736 16 38 (+32-02 481 08 74; 02 735 86 21; 02 736 16 38)

Fax (fax): +32 (14) 858-79-89 +32 (14) 858-79-89

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SCLEROSE EN PLAQUES: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SCLEROSE EN PLAQUES"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SCLEROSE EN PLAQUES"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SCLEROSE EN PLAQUES, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SCLEROSE EN PLAQUES. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SCLEROSE EN PLAQUES, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SCLEROSE EN PLAQUES. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SCLEROSE EN PLAQUES
Products information SCLEROSE EN PLAQUES

BTW identificatienummer (tax): BE02342529296
Ondernemingsnummer: 4865814208
Hoofdstad (capital): 800,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 555,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Producten die in SCLEROSE EN PLAQUES zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Social service organizations

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SCLEROSE EN PLAQUES
(Get full report from official database of BE for SCLEROSE EN PLAQUES)

Aanvulling soorten activiteiten voor SCLEROSE EN PLAQUES
Addition kinds of activities for SCLEROSE EN PLAQUES

027902. Vogelreservaten | Bird sanctuaries
14590201. Andalusische mijnbouw | Andalusite mining
28990300. Gelatine | Gelatin
35190203. Gouverneurs, dieselmotor | Governors, diesel engine
35429919. Schokgolfmetaalvormende machines | Shock wave metal forming machines
35890304. Water filters en verzachters, huishoudelijk type | Water filters and softeners, household type
36740303. Foto-elektrische cellen, vaste toestand (elektronisch oog) | Photoelectric cells, solid state (electronic eye)
59630405. Stofzuigerverkoop, huis-naar-huis | Vacuum cleaner sales, house-to-house

Werken bij SCLEROSE EN PLAQUES: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SCLEROSE EN PLAQUES: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SCLEROSE EN PLAQUES. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SCLEROSE EN PLAQUES. Looking for open vacancies in other companies

  • Medewerker dierenspeciaalzaak vogels, parkieten en kippen (flexi-job) (KRUISHOUTEM)

    Regio: KRUISHOUTEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben je op zoek naar iets extra, gek van pluimvee en kan je aan de slag met een flexi-job contract? Dan is dit de perfecte job voor jou. Voor een dierenspeciaalzaak pluimvee in Kruishoutem zijn we op zoek naar iemand die 4uur per dag 3 dagen in de week aan de slag wil. Je zorgt mee voor de orde en netheid in de zaak. Hiernaast voeder je de dieren en op termijn zul je ook klanten helpen.

  • Operator Tap (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: ASAP WILRIJK

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een gevestigde waarde in de metaalindustrie, zijn wij op zoek naar een Operator Tap. Als operator zal je instaan voor de voorbereiding, het instellen en omstellen van de tapmachine en de productie van de getapte onderdelen. Verder ben je ook verantwoordelijk voor het afsluiten van het order en bijkomende werkzaamheden. Zoals verlenen van bijstand bij instelproblemen in de afdeling en uitvoeren van preventief eerstelijnsonderhoud. Samen met je collega ben je verantwoordelijk voor zo een 18 machines.

  • Staalmonteur (AS)

    Regio: AS

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te As zijn wij op zoek naar een staalmonteur. Het bedrijf is gespecialiseerd in staalbouw bij particulieren (woningen). 

  • Commercieel Bediende (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: Start People Kapellen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij commercieel ingesteld? Spreek je meerdere talen en wil je deze graag gebruiken in je job? Let your light shine! Voor onze klant in Deurne zoeken wij een commercieel bediende. Je werkt ter ondersteuning van de accountmanagers. Wat ga je zoal doen? Je maakt offertes op. Je bereid bezoeken voor. Je volgt contracten op. Je werkt collecties (administratief) uit en volgt deze op. Je werkt aan de planning voor promoties. ... Een zeer diverse job!

  • Medewerker Commerciële Binnendienst - regio Lokeren (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: OfficeTeam

    Type: Interim met optie "vast werk"

    OfficeTeam is momenteel heel dringend op zoek naar een Medewerker Commerciële Binnendienst - Medewerker Backoffice (m/v). Deze onderneming is gelegen in omgeving Lokeren. De verantwoordelijkheden voor deze functie van Medewerker Customer Service zijn: Jezal instaan voor het beantwoorden van de telefonische oproepen, mails en faxen van de klanten; Je bent verantwoordelijk voor de input van orders/bestellingen en de opvolging ervan en je hebt dus veel leverancierscontacten; Je geeft informatie rond leveringstermijnen, productspecificaties ... en jebehandelt eventuele klachten; Je maakt pickbonnen en zendbonnen op. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Beringen (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Huishoudhulp in Bornem (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

  • Huishoudhulp regio Damme (M/V) (DAMME)

    Regio: DAMME

    Bedrijf: DAOUST BRUGGE

    Type: Dienstenchequebaan

    Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgisch HR-bedrijf. Welkom bij Daoust, Welcome to the Family! Beschrijving van de functie - U bent verantwoordelijk voor het opruimen van de woning - U bent verantwoordelijk voor het schoonmaken van de woning - U strijkt het wasgoed - U wast de ramen - U doet de afwas en bergt de vaat op - U doet de huishoudelijke inkopen - U bereidt de maaltijden - U voert kleine naaiwerken uit - U bergt het materiaal en de producten op - U voert de informatieoverdracht uit voor de particulieren

  • Technische jobstudent - tekenaar - regio Waregem (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    AGO Technics is voor een klant gelegen in de regio van Waregem op zoek naar een technische jobstudent - tekenaar om het Engineering Team te ondersteunen. Hieronder meer informatie over je takenpakket: - het Engineering Team staat in voor het uittekenen van de opdrachten, hiernaast is het jouw taak op deze tekeningen te controleren en aan te passen waar nodig - je hebt een goede kennis van 3D tekenprogramma\\\'s, zoals Solidworks en Autocad, en je wenst je hierin verder te verdiepen, ongeacht een ultieme job om veel bij te leren

  • Student Shopbediende tankstation (M/V) (Regio Sint-Truiden)

    Regio: Regio Sint-Truiden

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar een enthousiaste student (m/v) voor onze klant in St Truiden: - broodjesbar, groenten snijden en kuisen - klanten bedienden - rekken aanvullen, drank aanvullen - opvolgen tanken en geld innen - kassa - onderhoud van de winkel

  • Jobstudent winkels (m/v) Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Lidl Belgium

    Type: Studentenjob

    Sta elke klant vriendelijk te woord. Zorg mee voor een nette winkel. Bedien klanten vlot en vriendelijk aan de kassa. Vul de winkelrekken aan. Rangschik de producten netjes. Vervang minder verse producten. Je ziet er samen met je collega’s op toe dat jouw Lidl-Winkel er altijd tip-top uitziet. Een klant kan met elke vraag bij jou terecht. Zo stimuleer je elke dag de verkoop in onze winkels.

  • Student frituur (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: Go4Jobs Maldegem

    Type: Studentenjob

    - je bedient de klanten met de glimlach - je maakt de bestellingen klaar - je bedient de kassa - je kuist de tafels op - je bent beschikbaar in het weekend (tot 23u) en vakantieperiodes

Zoek naar antwoorden van SCLEROSE EN PLAQUES in sociale netwerken
Look for responds of SCLEROSE EN PLAQUES in social networks

Lees alle opmerkingen voor SCLEROSE EN PLAQUES. Laat een reactie achter voor SCLEROSE EN PLAQUES. SCLEROSE EN PLAQUES bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SCLEROSE EN PLAQUES. Leave a respond for SCLEROSE EN PLAQUES. SCLEROSE EN PLAQUES on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SCLEROSE EN PLAQUES op de google maps. Adres en contacten SCLEROSE EN PLAQUES
Location of SCLEROSE EN PLAQUES on the google maps. Address and contacts of SCLEROSE EN PLAQUES

Andere gerelateerde bedrijven als come SCLEROSE EN PLAQUES SCLEROSE EN PLAQUES: Vandewalle F | Le Baron | VAN DE VYVER | Radio Mango Tielt | ELECTRO-TEMSE

Other related companies as SCLEROSE EN PLAQUES: Vandewalle F | Le Baron | VAN DE VYVER | Radio Mango Tielt | ELECTRO-TEMSE

SCLEROSE EN PLAQUES is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is SCLEROSE EN PLAQUES, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02342529296. Het bedrijf SCLEROSE EN PLAQUES bevindt zich op het adres: Avenue Eugène Plasky 173 Box 11; 1030; Bruxelles (Schaerbeek). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 800,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 555,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Social service organizations. Producten gemaakt in SCLEROSE EN PLAQUES zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van SCLEROSE EN PLAQUES is Onroerend goed, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SCLEROSE EN PLAQUES is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SCLEROSE EN PLAQUES, openstaande posities, locatie van SCLEROSE EN PLAQUES op de kaart.

SCLEROSE EN PLAQUES is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is SCLEROSE EN PLAQUES, company assigned to the tax number BE02342529296. The company SCLEROSE EN PLAQUES is located at the address: Avenue Eugène Plasky 173 Box 11; 1030; Bruxelles (Schaerbeek). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 800,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 555,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Social service organizations. Products created in SCLEROSE EN PLAQUES were not found.
The main activity of SCLEROSE EN PLAQUES is Real Estate, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of SCLEROSE EN PLAQUES is not available. You also can look at reviews of SCLEROSE EN PLAQUES, open positions, location of SCLEROSE EN PLAQUES on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over SCLEROSE EN PLAQUES, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SCLEROSE EN PLAQUES, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SCLEROSE EN PLAQUES, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SCLEROSE EN PLAQUES, employees, financial statistics.