FLE.M.I.B. CVBA

Contactgegevens FLE.M.I.B. CVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLE.M.I.B. CVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLE.M.I.B. CVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Drabstr. 74 2640 Mortsel - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-34-49-20-74 32-34-49-20-74

Fax (fax): +32 (10) 151-15-98 +32 (10) 151-15-98

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLE.M.I.B. CVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLE.M.I.B. CVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLE.M.I.B. CVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLE.M.I.B. CVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLE.M.I.B. CVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLE.M.I.B. CVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLE.M.I.B. CVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLE.M.I.B. CVBA
Products information FLE.M.I.B. CVBA

BTW identificatienummer (tax): BE09975555419
Ondernemingsnummer: 6653015136
Hoofdstad (capital): 956,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 796,000,000 EUR
Werknemers (employees): 11 to 50
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Producten die in FLE.M.I.B. CVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Radio and television broadcasting - equipment and systems

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLE.M.I.B. CVBA
(Get full report from official database of BE for FLE.M.I.B. CVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLE.M.I.B. CVBA
Addition kinds of activities for FLE.M.I.B. CVBA

34210106. Tafelgerei, behalve met handgrepen van metaal | Table cutlery, except with handles of metal
35310405. Betonnen buggy's, aangedreven | Concrete buggies, powered
61119903. Federale intermediaire kredietbank | Federal intermediate credit bank
78120108. Niet-theatrale film productie, televisie | Non-theatrical motion picture production, television
97219902. Diplomatieke dienst, overheid | Diplomatic service, government

Werken bij FLE.M.I.B. CVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLE.M.I.B. CVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLE.M.I.B. CVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLE.M.I.B. CVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Winkelbediende voor supermarkt in Puurs - deeltijds - vanaf december (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    deeltijds optie vast 6 op 7 kunnen werken - zondag gesloten kassawerk rekken vullen

  • Elektromonteur Middenspanning (DILSEN-STOKKEM)

    Regio: DILSEN-STOKKEM

    Bedrijf: ASAP MAASMECHELEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in Dilsen-Stokkem zijn wij op zoek naar een elektromonteur. Je bent verantwoordelijk voor het tijdig en correct uitvoeren van elektrische installaties conform de wettelijke reglementering en de eisen van de klant. Samen met je collega's werk je op verschillende werven en krijg je de kans om in te staan voor het trekken van kabels, het plaatsen van de kabels in de buizen en kabelgoten, het plaatsen en aansluiten van stopcontacten, schakelaars, ...   • Je staat in voor het onderhoud van bestaande installaties, het plaatsen van nieuwe installaties • Werken volgens de veiligheidsnormen (deelname aan toolboxmeetings, gebruik van persoonlijke beschermingsmiddelen, …) • Communicatie met werfleider en projectleider inzake werkprocedures en uit te voeren taken • Werken volgens de regels van het arbeidsreglement en het veiligheidsreglement alsook de geldende wetgeving • Samenwerken met collega’s en onderaannemers • Je werk is kwaliteits- en rendementsvol

  • Bekisters gezocht! (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: Randstad Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als bekister ga je in ploeg mee naar de werven (utiliteitsbouw) en ga je aan de slag met dokapanelen (=systeembekisting: frame opgebouwd uit verticale en horizontale dragers) in de utiliteitsbouw. Start is elke ochtend aan de depot in Aalter. Je komt terecht in een bedrijf waar de gezondheid van de werknemers op de eerste plaats komt en waar je de kans krijgt om door te groeien en je kwaliteiten te ontwikkelen.

  • Heftruck chauffeur te Wilrijk (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: ASAP XL Essers

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Het bedrijf werd opgericht in 1928 door Henri Essers en is intussen uitgegroeid tot één van de meest toonaangevende bedrijven in Europa op het vlak van transport en logistiek voor sectoren als chemie, farmaceutica/healthcare en kwalitatief hoogstaande goederen. De afgelopen jaren kende het bedrijf een stevige uitbreiding, te danken aan de autonome groei en een aantal strategische overnames. In 2017 boekte H.Essers een omzet van 646 miljoen €. Het bedrijf telt momenteel 975.000 m² magazijnruimte, een vloot van 1.460 trekkers en 3.050 aanhangwagens en heeft meer dan 6.270 medewerkers verdeeld over 70 vestigingen in 17 landen in West- en Oost- Europa. Naast de hoofdzetel in Genk (België), heeft H.Essers een tweede thuisbasis in Roemenië.

  • Job als metaalbewerker regio Bocholt (BOCHOLT)

    Regio: BOCHOLT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor deze job als metaalbewerker regio Bocholt ga je volgende taken uitvoeren Voorbereiding knippen/plooien/bedienen van de lasersnijmachine. Sorteren van de producten. Kleine problemen oplossen om machinestilstand te voorkomen. Kwaliteitscontroles.

  • Operator 2 ploegen (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Genk, zijn we opzoek naar een operator in 2 ploegen. Je takenpakket bestaat uit het volgende: Je bent verantwoordelijk voor de productiviteit en kwaliteit van de V3 machine. Dit houdt het volgende in: -De machine laten draaien binnen de gegeven parameters. -Het uitvoeren van kwaliteitscontroles (zowel in-line als na staalname). - Kwaliteitsproblemen opsporen en verhelpen. - Bij technische problemen in staat om kleine onderhoudstaken zelf uit te voeren. - Steeds werken met veiligheid in het achterhoofd en het dragen van de correcte PBM’s.

  • Bijlesgever wiskunde (KALKEN)

    Regio: KALKEN

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor wiskunde aan leerlingen van het middelbaar. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Vlotte student verkoopmedewerker kledij met ervaring (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Je adviseert op een creatieve manier klanten bij het maken van hun keuze.  Je hebt affiniteit met sales Je werkt tussen 9.45u en 18.15u en je geeft je beschikbaarheden door

  • Account manager (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Talentus Hasselt

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor klantenportefeuille in Oost-Europa (oa Polen, Tsjechië, Roemenië,...) Je verkoop geautomatiseerde machines en bijhorende diensten Hierbij verstrek je info over de producten en stel je nieuwe technologieën voor Houdt nauwe contacten met bestaande klanten en speurt de markt af naar nieuwe mogelijkheden Goede follow-up van je leads, potentiële en bestaande klanten. Denkt mee ter verbetering van het business model van het bedrijf Volgt de projecten en werkzaamheden op bij klanten, overlegt hierover intern met projectleider en koppelt terug naar je klanten Bedrijfsprofiel: Voor onze klant, gelegen te Genk, zijn we op zoek naar een ervaren Account Manager met een sterke technische kennis. Het bedrijf waar je terechtkomt is gespecialiseerd in automatisatieprojecten voor de elektronisch en mechanische industrie. Zij bieden op maat-gemaakte oplossing aan voor hun internationale klanten.

  • Werftoezichter (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: N\a

    Type: Vaste Job

    Je staat dagelijks in voor de opvolging van de werken (riolering en wegenis) en zult de werfvergaderingen bijwonen. Ook sta je in voor het controleren van vorderingstaten met de aannemer en het opmeten van uitgevoerde hoeveelheden op het terrein behoort ook tot jouw job. Tenslotte sta je in voor het uitvoeren van proeven (slagsonde, waterproeven, plaatproeven, enz...).

  • BIV-stagiair of erkend BIV-makelaar inkoop verkoop (M/V) (SINT-DENIJS-WESTREM)

    Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

    Bedrijf: VM RENTMEESTERSCHAP

    Type: Zelfstandige activiteit

    Na een inwerkperiode en een gedegen opleiding ga je zelfstandig op zoek naar potentiële kandidaat kopers en verkopers voor onze portefeuille. Je zal hierin worden bijgestaan door de medewerkers binnen het kantoor. Je hebt o.a. volgende verantwoordelijkheden: Onderhouden van klantencontact inzake verkoop van vastgoed in onze bestaande portefeuille Voorbereiding van de verkoopovereenkomst en daarnaast zorg je ook voor de ondertekeningen en begeleiding ervan Samen met de CEO leg je afspraken vast met ontwikkelaars met het oog op een langdurige samenwerking Je volgt interne leads op en werd deze uit tot concrete dossiers. Actieve prospectie met als doel uitbreiding van de portefeuille zal niet je grootste tijdsbesteding zijn

  • Flexi Keukenmedewerker - Pizza Hut Schoten (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: Pizza Hut België

    Type: Flexijob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden in de keuken: Je bent in staat om de bereiding van de voorgerechten, de pizza’s, pasta’s en de salades uit te voeren. Je bent verantwoordelijk voor de bevoorrading van de werkstations. Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud en de schoonmaak van de keuken. Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de keuken.

Zoek naar antwoorden van FLE.M.I.B. CVBA in sociale netwerken
Look for responds of FLE.M.I.B. CVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLE.M.I.B. CVBA. Laat een reactie achter voor FLE.M.I.B. CVBA. FLE.M.I.B. CVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLE.M.I.B. CVBA. Leave a respond for FLE.M.I.B. CVBA. FLE.M.I.B. CVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLE.M.I.B. CVBA op de google maps. Adres en contacten FLE.M.I.B. CVBA
Location of FLE.M.I.B. CVBA on the google maps. Address and contacts of FLE.M.I.B. CVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come FLE.M.I.B. CVBA FLE.M.I.B. CVBA: Dupré Kaat | Hoogmartens Hilde | MICRO CONCEPT BELGIUM | FA. A.R.F. LONGUEVILLE | REVO SUPERMARKT

Other related companies as FLE.M.I.B. CVBA: Dupré Kaat | Hoogmartens Hilde | MICRO CONCEPT BELGIUM | FA. A.R.F. LONGUEVILLE | REVO SUPERMARKT

FLE.M.I.B. CVBA is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FLE.M.I.B. CVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09975555419. Het bedrijf FLE.M.I.B. CVBA bevindt zich op het adres: Drabstr. 74 2640 Mortsel - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 11 to 50 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 956,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 796,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Radio and television broadcasting - equipment and systems. Producten gemaakt in FLE.M.I.B. CVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLE.M.I.B. CVBA is Beveiliging & Commodity Brokers, Dealers, Uitwisselingen & Diensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLE.M.I.B. CVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLE.M.I.B. CVBA, openstaande posities, locatie van FLE.M.I.B. CVBA op de kaart.

FLE.M.I.B. CVBA is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is FLE.M.I.B. CVBA, company assigned to the tax number BE09975555419. The company FLE.M.I.B. CVBA is located at the address: Drabstr. 74 2640 Mortsel - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 11 to 50 employees work in this company. Capital - 956,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 796,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Radio and television broadcasting - equipment and systems. Products created in FLE.M.I.B. CVBA were not found.
The main activity of FLE.M.I.B. CVBA is Security & Commodity Brokers, Dealers, Exchanges & Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of FLE.M.I.B. CVBA is not available. You also can look at reviews of FLE.M.I.B. CVBA, open positions, location of FLE.M.I.B. CVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLE.M.I.B. CVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLE.M.I.B. CVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLE.M.I.B. CVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLE.M.I.B. CVBA, employees, financial statistics.