S.R.J. Reumonjoie

Particuliere bedrijvenTransportuitrusting • S.R.J. Reumonjoie

Contactgegevens S.R.J. Reumonjoie: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data S.R.J. Reumonjoie: address, phone, fax, email, website, opening hours

S.R.J. Reumonjoie

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Chemin de Reumont 139; 5020; Namur (Malonne), België

Telefoon (phone): 081 44 43 63; 081 44 57 81; 081 44 57 82 (+32-081 44 43 63; 081 44 57 81; 081 44 57 82) 081 44 43 63; 081 44 57 81; 081 44 57 82 (+32-081 44 43 63; 081 44 57 81; 081 44 57 82)

Fax (fax): +32 (63) 232-52-65 +32 (63) 232-52-65

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) S.R.J. Reumonjoie: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "S.R.J. Reumonjoie"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "S.R.J. Reumonjoie"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van S.R.J. Reumonjoie, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen S.R.J. Reumonjoie. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of S.R.J. Reumonjoie, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees S.R.J. Reumonjoie. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti S.R.J. Reumonjoie
Products information S.R.J. Reumonjoie

BTW identificatienummer (tax): BE06954589843
Ondernemingsnummer: 3246429443
Hoofdstad (capital): 584,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 174,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Producten die in S.R.J. Reumonjoie zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Social service organizations

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor S.R.J. Reumonjoie
(Get full report from official database of BE for S.R.J. Reumonjoie)

Aanvulling soorten activiteiten voor S.R.J. Reumonjoie
Addition kinds of activities for S.R.J. Reumonjoie

5182. Wijn en gedistilleerde dranken | Wine and distilled beverages
362599. Relais en industriële bedieningselementen, niet inbegrepen | Relays and industrial controls, nec
23690403. Jassen: Meisjes, Kinderen en Zuigelingen ' | Coats: girls', children's, and infants'
28990103. Citronella olie | Citronella oil
31619903. Camera draagtassen | Camera carrying bags
37210205. Glijders (vliegtuigen) | Gliders (aircraft)
50459907. Woordverwerkende apparatuur | Word processing equipment
86210103. Verpleegvereniging | Nursing association

Werken bij S.R.J. Reumonjoie: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in S.R.J. Reumonjoie: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor S.R.J. Reumonjoie. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for S.R.J. Reumonjoie. Looking for open vacancies in other companies

  • Enthousiaste Management Assistant - Tijdelijke functie (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: VIO-HR

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Als Management Assistant ben jij verantwoordelijk voor volgende taken:  Het administratief ondersteunen van 1-3 directieleden binnen een HR-bedrijf  Het beheren van de agenda's van meerdere managementleden  Het opstellen van documenten, Powerpoints, etc. Het ontvangen van telefonisch- en mailverkeer Bedrijfsprofiel: Voor het bekende SD Worx - ons moederbedrijf - zijn we op zoek naar een enthousiaste Management Assistant die bereid is om voornamelijk vanuit het hoofdkantoor in Antwerpen te werken. Het betreft een tijdelijke opdracht die tot minstens het einde van het jaar zal lopen. Daarna wordt bekeken of de opdracht nog verlengd kan worden.

  • Draaier - Frezer (DOTTENIJS)

    Regio: DOTTENIJS

    Bedrijf: Konvert Interim Mouscron

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een onderneming in de regio Moeskroen, we zoeken op en daaier-frezer : Functie : - Je staat in voor draai-, frees-, boor-, en zaagwerk op zowel conventionele als NC-gestuurde machines - Je werkt op een vlotte manier met al deze metaalbewerkingsmachines - Je produceert zelfstandig werkstukken aan de hand van en werkstuktekening - Je werkt aan stukken voor productieorders en aan onderdelen voor kalibers en matrijzen - Je controleert jouw afgewerkte producten met de gepaste meetinstrumenten - Je helpt mee om jouw afdeling ordelijk en net te houden - Je krijgt je opdrachten van de werkplaatsverantwoordelijke

  • Handlanger bij Bd Myshopi in Merelbeke (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: Start People Gent LA

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als handlanger bij BD myShopi in Merelbeke sta je in voor het constant en correct aanvullen van werkstations (feeders) aan de carteermachine op een veilige en efficiënte manier met als doel de productie van een kwalitatief volledig sealpakket. Wat zijn je taken als handlanger in de productie: Checken van correctheid van klaargezette folders volgens de per feeder geafficheerde planning (replicages, taal, …) Correct en veilig plaatsen van folders in de toegewezen feeder volgens de voorgeschreven procedures (doorsnijden lint, folder met geplooide zijde achteraan in feeder leggen, …) Zorgen voor het niet leeglopen van de feeder Zorgdragen voor de toegewezen folders zodat verspilling en schade vermeden worden en er geen tekorten in de productie ontstaan. Waarschuwen van de Hoofdoperator wanneer productie van bepaalde folder afgelopen is Melden van problemen en storingen aan de Hoofdoperator Toekijken op de kwaliteit van de geproduceerde sealpakketten Opruimen van werkstation tijdens en na productie (gescheiden weggooien van karton en plastic lint, opkuisen van machine en sealomgeving na productie, …) en van de gemeenschappelijke ruimtes na gebruik Zorgdragen voor zijn/haar eigen veiligheid en gezondheid en die van andere betrokken personen in overeenstemming met de gegeven instructies en opleidingen

  • Orderpicker (DRONGEN)

    Regio: DRONGEN

    Bedrijf: t-interim Deinze

    Type: Interim met optie "vast werk"

    adhv bestelbon zet je bestellingen klaar,  je werkt met handscan

  • Arbeider / Handlanger (HERENTHOUT)

    Regio: HERENTHOUT

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een vleesverwerkend bedrijf, zijn wij op zoek naar een productiearbeider regio Herenthout.  Je staat in voor het verpakken van vlees. Je werkt met een dieptrekmachine. Je begint dagelijks om 4 uur 's morgens te werken tot 13 uur. 

  • Huishoudhulp met dienstencheques (M/V) (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

    Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

    Bedrijf: DCO Op en Top Fris

    Type: Dienstenchequebaan

    In het kader van dienstencheques zijn wij op zoek naar nieuwe werkkrachten. U voert huishoudelijke taken uit zoals onder andere poetsen, strijken en boodschappen doen. We stellen een werkrooster op maat op waarbij de werkplaatsen zich dicht bij de woonplaats bevinden en de werkuren binnen de schooluren vallen.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Hasselt, 22 uur per week (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 22 uren per week voor 2 gastgezinnen wonende te Hasselt. De gastgezinnen zoeken hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, maandelijkse schoonmaak, wassen, strijken en koken. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in EPPEGEM – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (EPPEGEM)

    Regio: EPPEGEM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Student Zwemmer (M/V) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ACTIEF GENT

    Type: Studentenjob

    Ben je student? Help je graag hulpbehoevende mensen? Zwem je graag? Dan is dit iets voor jou! Wij zoeken een student die 1 namiddag per week met Patrick, een persoon die zich in een rolstoel verplaatst, wil gaan zwemmen. Jouw namiddag zal er als volgt uitzien: - Je wordt om 13u verwacht bij Patrick thuis in Wondelgem - Je wacht samen met hem op de taxi om naar het zwembad te gaan - Je rijdt mee met de taxi naar het zwembad - Je helpt Patrick met het aantrekken van zijn zwemkledij - Je zwemt samen met hem - Je helpt Patrick met het aankleden na het zwemmen - Je wacht samen met hem in het zwembad tot de taxi er is - Je bent rond 17u terug in Wondelgem Voor en na het zwemmen wordt er nog een drankje voorzien.

  • Student Verkoopsmedewerker (BOORTMEERBEEK)

    Regio: BOORTMEERBEEK

    Bedrijf: t-interim Haacht

    Type: Studentenjob

    Voor een modezaak in Boortmeerbeek zoeken wij een student verkoopmedewerker. Je staat in voor volgende taken: uitpakken van goederen. sorteren van kledij. Stockbeheer. Labellen van de kleding en de accessoires. Kassaverrichtingen.

  • Animator om spelactiviteiten te begeleiden tijdens schoolvakantie - Mechelen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: SKILLZ

    Type: Studentenjob

    Zin in een leuke vakantiejob als spel animator? De kinderen hebben een bepaald thema gekozen en doen minimaal 3 uur per dag het door hen gekozen thema. De verschillende activiteiten zijn leren programmeren, minecraft of fotografie. Als spelanimator zorg je voor de ontspanning tussen de thema lessen in, je doet een leuk spel of maakt iets creatief, bij voorkeur in het thema dat ze gekozen hebben. De groepen wisselen af tussen de thema activiteit en spel. We verwachten van jou dat je de kinderen begeleidt en boeiende activiteiten aanbiedt. Je doet dit zelfstandig in kleine groep (+/- 12 kinderen) of samen met een andere moni voor een grotere groep.

  • JR Dossierbeheerder: doe hier je eerste ervaring op! Diksmuide (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    Wat wil je weten over dit kantoor? Dit kantoor bestaat uit een team van 10 medewerkers. Zij verzorgen de volledige boekhouding van zo'n 500-tal vennootschappen 130 eenmanszaken, actief in verschillende sectoren. Wil je veel en snel bijleren? Dan ben je hier aan het goede adres. Ongeacht je ervaring, sta je hier vanaf dag één in contact met de klant. Je zal met andere woorden meteen hands-on beide aspecten van de job leren kennen. Junior Dossierbeheerder: takenpakket Stap voor stap word je hier opgeleid tot A-Z boekhouder; maar om daar te raken moet je uiteraard beginnen bij het begin. Je takenpakket bestaat in het begin vooral uit voorbereidend werk (A-Y). Je staat je meer ervaren collega's bij waar nodig en zo zal je je steeds verder ontwikkelen.

Zoek naar antwoorden van S.R.J. Reumonjoie in sociale netwerken
Look for responds of S.R.J. Reumonjoie in social networks

Lees alle opmerkingen voor S.R.J. Reumonjoie. Laat een reactie achter voor S.R.J. Reumonjoie. S.R.J. Reumonjoie bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for S.R.J. Reumonjoie. Leave a respond for S.R.J. Reumonjoie. S.R.J. Reumonjoie on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie S.R.J. Reumonjoie op de google maps. Adres en contacten S.R.J. Reumonjoie
Location of S.R.J. Reumonjoie on the google maps. Address and contacts of S.R.J. Reumonjoie

Andere gerelateerde bedrijven als come S.R.J. Reumonjoie S.R.J. Reumonjoie: FORTIS | Bogi Beauty-Salon | JEAN-MARIE DELINCE | FA. HIMPENS J. & ZN | JOSEPH BAGLIO

Other related companies as S.R.J. Reumonjoie: FORTIS | Bogi Beauty-Salon | JEAN-MARIE DELINCE | FA. HIMPENS J. & ZN | JOSEPH BAGLIO

S.R.J. Reumonjoie is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is S.R.J. Reumonjoie, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06954589843. Het bedrijf S.R.J. Reumonjoie bevindt zich op het adres: Chemin de Reumont 139; 5020; Namur (Malonne). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 584,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 174,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Social service organizations. Producten gemaakt in S.R.J. Reumonjoie zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van S.R.J. Reumonjoie is Transportuitrusting, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van S.R.J. Reumonjoie is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van S.R.J. Reumonjoie, openstaande posities, locatie van S.R.J. Reumonjoie op de kaart.

S.R.J. Reumonjoie is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is S.R.J. Reumonjoie, company assigned to the tax number BE06954589843. The company S.R.J. Reumonjoie is located at the address: Chemin de Reumont 139; 5020; Namur (Malonne). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 584,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 174,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Social service organizations. Products created in S.R.J. Reumonjoie were not found.
The main activity of S.R.J. Reumonjoie is Transportation Equipment, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of S.R.J. Reumonjoie is not available. You also can look at reviews of S.R.J. Reumonjoie, open positions, location of S.R.J. Reumonjoie on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over S.R.J. Reumonjoie, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf S.R.J. Reumonjoie, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about S.R.J. Reumonjoie, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company S.R.J. Reumonjoie, employees, financial statistics.