Regina Pacis

Contactgegevens Regina Pacis: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Regina Pacis: address, phone, fax, email, website, opening hours

Regina Pacis

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Ernest Solvay 3; 4000; Liège 1 (Sclessin), België

Telefoon (phone): 04 252 19 41 (+32-04 252 19 41) 04 252 19 41 (+32-04 252 19 41)

Fax (fax): +32 (68) 308-48-76 +32 (68) 308-48-76

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Regina Pacis: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Regina Pacis"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Regina Pacis"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Regina Pacis, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Regina Pacis. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Regina Pacis, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Regina Pacis. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Regina Pacis
Products information Regina Pacis

BTW identificatienummer (tax): BE04234375000
Ondernemingsnummer: 6379730224
Hoofdstad (capital): 191,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 363,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Youth clubs & youth centres

Product categorie (product category): Social service organizations

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Regina Pacis
(Get full report from official database of BE for Regina Pacis)

Aanvulling soorten activiteiten voor Regina Pacis
Addition kinds of activities for Regina Pacis

263101. bekledingsbord | Linerboard
801103. Medische verzekeringsverenigingen | Medical insurance associations
36399901. Vloerwaxers en polijstmachines, elektrisch: huishoudelijk | Floor waxers and polishers, electric: household
38230411. Elektrolytische geleidbaarheidsinstrumenten, industrieel proces | Electrolytic conductivity instruments, industrial process
51499901. Ontbijtgranen | Breakfast cereals
86610131. moskeeën | Mosques

Werken bij Regina Pacis: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Regina Pacis: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Regina Pacis. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Regina Pacis. Looking for open vacancies in other companies

  • Financieel medewerker Sociale Zaken - OCMW Liedekerke - B Niveau (LIEDEKERKE)

    Regio: LIEDEKERKE

    Bedrijf: Start People Poolstok

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Het team van maatschappelijk assistenten van de dienst sociale zaken biedt steun aan hulpbehoevende inwoners van Liedekerke op het vlak van leefloon, budgetbegeleiding en schuldhulpverlening, individuele toekenningen, financiële steun, energiearmoede, trajectbegeleiding e.a. Als back office medewerker ben je verantwoordelijk voor de administratieve ondersteuning van de maatschappelijke assistenten bij OCMW Liedekerke. Tot het takkenpakket behoren o.a. budgetbeheer, opvolging van subsidies en andere financiële stromen, opstellen van procedures, en notulen.

  • Lasser/monteur gezocht regio Gent (M/V) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: SYNERGIE JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een firma die alles doet rond elektrische installaties op werven, elektrisch en mechanisch onderhoud, constuctiewerken,... zijn wij op zoek naar 2 TIG lassers. Je vertrekt dagelijks van je thuis met een firma bestelwagen met werkmateriaal naar de werven toe. Je taken bestaan zowel uit laswerk (HA/TIG) als uit montagewerk Je kan vlot plan lezen, dit betreft stukwerk Er is ook een mogelijkheid dat je kan ingeschakeld worden voor onderhoudswerken

  • Keukenplaatser M/V (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Bij onze klant zal je aan de slag gaan als keukenplaatser. In deze job zal je deze taken uitvoeren: Plaatsen van keukenmeubilair zoals keukenkastjes en keukeneilanden; Plaatsen van het keukentablet in verschillende materialen; Plaatsen van de toestellen zoals microgolfoven oven en afwasmachine; Afwerken van de keuken door bijvoorbeeld stopcontacten te plaatsen; Na afloop van alle werkzaamheden de keuken volledig operationeel en opgeruimd opleveren.

  • PROJECTLEIDER ELEKTRICITEIT (HALEN)

    Regio: HALEN

    Bedrijf: ACCENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de vacature als projectleider elektriciteit zijn we op zoek naar iemand die projecten van A tot Z kan opvolgen. Volgende taken behoren tot jouw verantwoordelijkheid: Je staat in voor de voorbereiding uitvoering en opvolging van projecten; Plannen van personeel en materiaal; Toezien op kwaliteit en veiligheid; Budget nauwlettend in de gaten houden; Administratieve opvolging van het project; Aansturen en motiveren van medewerkers op de werf en op kantoor; Contacten onderhouden met opdrachtgever leveranciers en onderaannemers.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO ZEVENEKEN (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Exclusieve huishoudhulp M/V te Sint-Martens-Latem 8u/week (SINT-MARTENS-LATEM)

    Regio: SINT-MARTENS-LATEM

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8u/week voor een gastgezin wonende te Sint-Martens-Latem. U komt terecht in een familie waar u veel variatie zal hebben in uw takenpakket. Dit gaat om een jong gezin die wegens tijdsgebrek hulp zoekt in hun huishouden. Het takenpakket zal voornamelijk poetsen en strijken zijn. Deze vacature kan gecombineerd worden met andere vacatures in de buurt. U bent een echte Home manager en heeft respect voor de materialen! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • HUISHOUDHULP (M/V) RUDDERVOORDE (RUDDERVOORDE)

    Regio: RUDDERVOORDE

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Calculator / Projectingenieur Industriebouw (GULLEGEM)

    Regio: GULLEGEM

    Bedrijf: ELEKTI

    Type: Vaste Job

    Als projectingenieur/calculator ben je de spilfiguur tussen de verkoop, onderaannemers, en de projectleider. Je taken en verantwoordelijkheden hierbij zijn: In samenwerking met de verkoop, en op basis van een voorontwerp en/of lastenboek, bereid je prijsoffertes voor. Om een competitieve offerte te bekomen heb je commerciële contacten met de verschillende onderaannemers en leveranciers. In overleg met de projectleider zorg je voor de aankopen van de lopende projecten. Na realisatie en oplevering sta je in voor de nacalculatie. Daarnaast werk je mee aan het uittekenen van voorontwerpen en 3D-ontwerpen, traceren staalstructuur, .. Je geeft ook administratieve ondersteuning aan facturatie, projectopvolging en dienst na verkoop.

  • Beheerder Onderschrijver BOAR (SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE)

    Regio: SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE

    Bedrijf: WinBee HRC

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, een groot verzekeringsbedrijf, zijn we op zoek naar verschillende kandidaten voor Beheerder Onderschrijver BOAR functie te Brussel. Hoofdactiviteiten: Onderschrijving • Analyseert en aanvaardt de risico’s binnen het kader van de gedelegeerde onderschrijvingsbevoegdheden • Bepaalt de verzekeringsvoorwaarden (dekking, premie, vrijstelling...) en brengt offertes uit • Staat in voor de opvolging, de controle en het toezicht op verzekeringscontracten (preventie, verzekeringsvoorwaarden, schadestatistiek) • Valideert de nieuwe zaken via ProLink.NG • Moedigt de makelaar proactief aan om Prolink NG/ Prolink.NET, de mandaten (productiebevoegdheden) te gebruiken Beheer • Staat in voor de administratieve en technische voorbereiding en de opmaak van het verzekeringscontract en zijn bijvoegsels • Verricht beheersdaden met betrekking tot verzekeringscontracten • Neemt actief deel aan tests ter voorbereiding van de introductie van nieuwe programma’s, processen etc… • Genereert ideeën om doelstellingen te kunnen bereiken • Beheer van de mailboxen van de betrokken diensten (NL/FR)

  • Dosssierbeheerder m/v (OUDERGEM)

    Regio: OUDERGEM

    Bedrijf: METISELECT

    Type: Vaste Job

    U beheert schadegevallen binnen 1 verzekeringstak (auto) en volgt deze dossiers integraal op vanaf de melding tot de afsluiting Bij opening van het schadedossier verzamelt u informatie over de dekking, aansprakelijkheid en oorzakelijke omstandigheden van het schadegeval. Na analyse past u de geldende regels toe. U neemt het nodige initiatief om de schade van zowel de klant als de tegenpartij te becijferen U onderhandelt actief over het schadegeval en gaat uiteindelijk over tot de vergoeding van de klant en de tegenpartijen U houdt de verzekerde met regelmaat op de hoogte betreffende de evolutie van zijn of haar dossier Communicatie en overleg met externe partijen zoals experten en advocaten behoort eveneens tot uw takenpakket

  • Installateur sanitair provincie Luik (Regio Verviers)

    Regio: Regio Verviers

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een installateur sanitair die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Dit kan partime of fulltime. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals badmeubels, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

  • KOKS voor hoogstaande horeca events (Gent) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: KITCHENSTAFF

    Type: Werfreserve

    Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? Wil je zelf bepalen welke dagen/uren je werkt en in welke regio? Ben jij een kok of keukenmedewerker, heb je veel of weinig ervaring maar kook je over van passie voor het vak? Dan is KITCHENSTAFF zeker iets voor jou! Kitchenstaff is een vliegende brigade van gemotiveerd keukenpersoneel. Ondersteuning van klanten op momenten van grote drukte, afwezigheid, ziekte of vakantie van het vaste personeel. Van cateringbedrijf tot eventskantoor, bedrijfsrestaurant tot sterrenzaken

Zoek naar antwoorden van Regina Pacis in sociale netwerken
Look for responds of Regina Pacis in social networks

Lees alle opmerkingen voor Regina Pacis. Laat een reactie achter voor Regina Pacis. Regina Pacis bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Regina Pacis. Leave a respond for Regina Pacis. Regina Pacis on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Regina Pacis op de google maps. Adres en contacten Regina Pacis
Location of Regina Pacis on the google maps. Address and contacts of Regina Pacis

Andere gerelateerde bedrijven als come Regina Pacis Regina Pacis: Van Riet P | PIERRE ELIARD | MACRO | ESPACE TON-K | Mares Inge

Other related companies as Regina Pacis: Van Riet P | PIERRE ELIARD | MACRO | ESPACE TON-K | Mares Inge

Regina Pacis is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Regina Pacis, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04234375000. Het bedrijf Regina Pacis bevindt zich op het adres: Rue Ernest Solvay 3; 4000; Liège 1 (Sclessin). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 191,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 363,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Social service organizations. Lijst met producten zijn Youth clubs & youth centres.
De hoofdactiviteit van Regina Pacis is Landbouwdiensten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Regina Pacis is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Regina Pacis, openstaande posities, locatie van Regina Pacis op de kaart.

Regina Pacis is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is Regina Pacis, company assigned to the tax number BE04234375000. The company Regina Pacis is located at the address: Rue Ernest Solvay 3; 4000; Liège 1 (Sclessin). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 191,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 363,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Social service organizations. List of products are Youth clubs & youth centres.
The main activity of Regina Pacis is Agricultural Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Regina Pacis is not available. You also can look at reviews of Regina Pacis, open positions, location of Regina Pacis on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Regina Pacis, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Regina Pacis, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Regina Pacis, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Regina Pacis, employees, financial statistics.