FLACAR & DOMA BVBA

Contactgegevens FLACAR & DOMA BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLACAR & DOMA BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLACAR & DOMA BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Graafjanstr. 51/A 9961 Assenede - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-93-73-89-79 32-93-73-89-79

Fax (fax): 32-93-73-93-02 32-93-73-93-02

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLACAR & DOMA BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLACAR & DOMA BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLACAR & DOMA BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLACAR & DOMA BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLACAR & DOMA BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLACAR & DOMA BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLACAR & DOMA BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLACAR & DOMA BVBA
Products information FLACAR & DOMA BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE02754791259
Ondernemingsnummer: 8183959960
Hoofdstad (capital): 896,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 597,000,000 EUR
Werknemers (employees): 11 to 50
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1990

Producten die in FLACAR & DOMA BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Leather, skins and furs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLACAR & DOMA BVBA
(Get full report from official database of BE for FLACAR & DOMA BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLACAR & DOMA BVBA
Addition kinds of activities for FLACAR & DOMA BVBA

327401. Bouwkalk | Building lime
367599. Elektronische condensatoren, nec | Electronic capacitors, nec
573699. Muziekinstrumenten winkels, nec | Musical instrument stores, nec
30530101. Pakking materialen | Gasket materials
34710207. Polijsten, metalen of gevormde producten | Polishing, metals or formed products
35310806. Cabines, voor bouwmachines | Cabs, for construction machinery
59949902. krantenkiosk | Newsstand
64119903. Inspectie- en onderzoeksdiensten, verzekering | Inspection and investigation services, insurance
79990903. Paardenshowen | Horse shows

Werken bij FLACAR & DOMA BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLACAR & DOMA BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLACAR & DOMA BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLACAR & DOMA BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Zorgkundige woonzorgcentrum Mariëndal (OVERIJSE)

    Regio: OVERIJSE

    Bedrijf: Woonzorgcentrum Mariëndal

    Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

    Als zorgkundige sta je samen met je team in voor de uitvoering van de verzorgende taken in het woonzorgcentrum. Daarbij behartig je het dagelijks welzijn van de bewoners en verzeker je hen een aangenaam en comfortabel verblijf.

  • Winkelverantwoordelijke Bakkerij regio Zottegem (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Jouw takenpakket ziet er uit als volgt: Je zal instaan voor de algemene leiding van de bakkerij  Opleiden van nieuwe mensen en studenten Planning van het personeel  Verkopen van brood, pistolets, taart en gebak  In orde houden van de winkel Bedrijfsprofiel: Voor een bakkerij te Zottegem zijn wij op zoek naar een voltijdse winkelverantwoordelijke. Bij deze bakkerij steven ze elke dag naar kwaliteit en tevreden klanten. Dit behalen ze omdat ze vanaf het atelier tot in de winkels de focus leggen op vakmanschap. Als winkelmedewerker kom je dagelijks in contact met de klanten, hierdoor ben jij dan ook het visitekaartje van deze bakkerij. 

  • CHAUFFEUR CE - DAGRITTEN (M/V) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: EXPERZA

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als chauffeur CE sta je in voor dagritten voor hoofdzakelijk nationaal transport. Je bent zelf verantwoordelijk voor het laden en lossen van de vrachtwagen met een elektrische transpallet.

  • Liftmonteur regio Antwerpen-Zuid (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wie solliciteert voor de vacature als Installatiemonteur tekent voor een gevarieerd takenpakket. Hieronder vind je een overzicht: installeren van liften van A-Z plaatsen en onderhouden van liftinstallaties roltrappen en automatische deuren zowel elektrisch mechanisch als hydraulisch revisie en ombouwen van alle merken liften assistentie bij keuringen storingen oplossen reparaties uitvoeren contacten met klantenrelaties onderhouden

  • Siteverantwoordelijke Heuvelland - catering (HEUVELLAND)

    Regio: HEUVELLAND

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    je bent verantwoordelijk voor de bestelling van maaltijden je bent verantwoordelijk voor de portionering maken van afgeleiden en afwerking van de maaltijden je bent verantwoordelijk voor het goede verloop van de maaltijdregeling en helpt hierbij actief mee je bent verantwoordelijk voor de administratieve verwerking van de gegevens Je staat in voor de opvolging en opleiding inzake de algemene hygiëne en veiligheidsprocedures Je staat in voor de implementatie en opvolging van maaltijdbeheersysteem Je staat in voor een goede communicatie met je klant de medewerkers en onze interne diensten Je bent het aanspreekpunt van directie en diensthoofden van je klant

  • Boekhoudkundig Bediende (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: Walters People Belgium

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Een KMO in de regio van Aalter is op zoek naar een Boekhoudkundig Bediende. Heb je voeling met de boekhouding, ben je snel beschikbaar en kijk je uit naar een nieuwe uitdaging in een tof team? Dan is deze job iets voor jou want je komt terecht in een functie met doorgroeimogelijkheden en flexibele werkuren. Jouw takenpakket als Boekhoudkundig Bediende: Je staat in voor de verwerking van de klanten -en leveranciersboekhouding Je verwerkt de financiële verrichtingen en verwerkt de bankuittreksels Je verwerkt de facturatie en behandelt openstaande betalingen Je staat in voor de algemene administratie Je ondersteunt het management team met verscheidene administratieve taken als correspondentie, klassement en administratie rond projecten

  • Lasser (TIG en Halfautomaat) - Regio Waaslandhaven (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: SYNERGIE ANTWERPEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant met vestiging in de Waaslandhaven zijn we op zoek naar meerdere TIG-Lassers. U kan zelfstandig een herstelling aan een tankcontainer uitvoeren volgens de specificaties op het bestek, opgesteld in het Engels. Daarnaast kan u zich vlot uitdrukken in het Nederlands. Deze herstellingen kunnen o.a. de volgende zijn : Uitvoeren van druktesten. Herstellen van ventielen, vervangen van dichtingen. Reinigen, ontvetten, schilderen. Snijden, slijpen, boren, beitelen, richten, kloppen, beitelen. Vervangen van isolatie en bekleding van tanks. Lassen: Tig lassen, positie 3G is een vereiste, een laskwalificatie is een grote plus + Half automaat, tig, ijzer, inox en alu, branden, autogeen en plasma. Herstelling van grote schadegevallen, dus constructiewerk ; laswerk, branden. Uitpakken, opruimen, opkuis na werken. VCA- en lasattest is een pluspunt.

  • ADJUNCT-WINKELMANAGER/FILIAALLEIDER (M/V) - VOLTIJDS - MOL (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: Synergie Geel Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Mol zijn wij op zoek naar een adjunct-winkelmanager. Jouw taken zijn: Als kandidaat adjunct leer je alle taken en maak je grondig kennis met elke afdeling in de winkel. Na een uitgebreide en afwisselende stage neem je stap voor stap meer verantwoordelijkheden en werk je jezelf op tot adjunct en vervangend zaakvoerder. Je wordt de rechterhand van de zaakvoerder en je bent een sterke schakel tussen inkoop- en verkoopverantwoordelijken. Wanneer je bovengenoemde stage hebt afgewerkt, kan je jou kandidaat stellen als filiaalleider. Je komt ook in aanmerking als filiaalleider als je een gelijkaardig parcours hebt afgelegd in een ander bedrijf of elders een leidinggevende functie hebt bekleed.

  • CHECKPOINT BEDIENDE containerdepot (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: HERFURTH GROUP

    Type: Vaste Job

    De Herfurth Group is een internationale transportorganisatie met 400 medewerkers verspreid over 4 landen met hoofdkantoor in Antwerpen. ‘Knowhow’, klantgerichtheid en vernieuwing staan al meer dan 100 jaar centraal. We zijn actief in alle mogelijke takken van shipping, logistiek, luchtvracht, wegvervoer, warehousing, containerherstelling en travel. We kunnen rekenen op competente ‘in-house’ ondersteuning van IT, Boekhouding en Administratie, Aankoop, Sales, Facilities management en Human Resources. Voor onze dochterfirma, HANDICO INTERNATIONAL NV en meerbepaald voor onze vestiging te Antwerpen – Delwaide dok zijn wij op zoek naar een BEDIENDE VOOR BALIE CONTAINERDEPOT Je taken en verantwoordelijkheden Het administratief verwerken van containerbewegingen in of uit de depot. De containers worden bij binnenkomst geïnspecteerd volgens de normen van de klanten. Alle handelingen worden ondersteund via een handheld-terminal verbonden met ons hoofd-computersysteem. Je bent verantwoordelijk voor de depotindeling en opvolging van alle bewegingen. De taak omvat: De volledige input van boekingen en containerbewegingen in het depot-computerprogramma Het bezorgen van Interchange–receipt aan de chauffeurs Het controleren van de containers op schade en dit volgens de normen van de klanten Bijhouden van alle klassement

  • PHP Developer (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: INTRACTO GROUP

    Type: Vaste Job

    Als PHP-developer bij Intracto werk je mee aan platformen en applicaties voor nationale en internationale klanten. Je zoekt oplossingen voor de problemen van je klanten, met wie je vlot communiceert en een nauwe band onderhoudt.

  • Mesena zoekt freelance tandarts assistent(e), tandjes zijn jouw passie (Gent) (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: MESENA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij verwachten van jou dat: - Je praktijkassistentie aan de tandarts biedt en zijn administratie verzorgt. - Je gedreven en enthousiast bent. - Je ervoor zorgt dat onze zorgprofessional door jouw hulp een betere werk-privé balans krijgt. - Jouw positiviteit en enthousiasme ‘besmettelijk’ werkt. - Je een optimale tevredenheid en gemoedsrust creeërt bij je klant, clean desk bij het verlaten van de werkpost. - Je de activiteiten beheerst eigen aan een praktijk en deze met de glimlach vlot uitvoert. - Je coördineert en organiseert, je werkt aan een optimale workflow binnen de praktijk van de zorgverlener. - Je vingers zijn in staat om over het klavier te razen en je gebruikt moeiteloos de partituren van Office ( Word, Excel, Outlook, Powerpoint ) - Je hebt goeie kennis van de voornaamste softwareprogramma's voor tandartsen (DentAdmin-Flexsoft) - Je hebt al de nodige ervaring opgedaan want er wordt verwacht dat je direct aan de slag kan.

  • Bijverdienste weekend / Flexijob HORECA - Brasserie Marbre (Izegem) (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: COREX

    Type: Flexijob

    Brasserie Marbre te Izegem gaat op zoek naar 'medewerkers horeca' (week en/of weekendwerk) Taken: Bar aanvullen, mise-en-place voorbereiden voor de volgende dag, opdienen, afruimen, algemeen onderhoud, afwassen, terras opbergen en uitzetten ... dinsdag en woensdag van 17u - 19u vrijdag van 17u - 21u zaterdag van 15u - 21u zondag van 15u - 19u deze uren / dagen zijn bespreekbaar ! (kan ook minder)

Zoek naar antwoorden van FLACAR & DOMA BVBA in sociale netwerken
Look for responds of FLACAR & DOMA BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLACAR & DOMA BVBA. Laat een reactie achter voor FLACAR & DOMA BVBA. FLACAR & DOMA BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLACAR & DOMA BVBA. Leave a respond for FLACAR & DOMA BVBA. FLACAR & DOMA BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLACAR & DOMA BVBA op de google maps. Adres en contacten FLACAR & DOMA BVBA
Location of FLACAR & DOMA BVBA on the google maps. Address and contacts of FLACAR & DOMA BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come FLACAR & DOMA BVBA FLACAR & DOMA BVBA: EUROMUT | BRUNO MOSSAY | Gobert Nathalie | G.B. CENTER | Jogrex NV

Other related companies as FLACAR & DOMA BVBA: EUROMUT | BRUNO MOSSAY | Gobert Nathalie | G.B. CENTER | Jogrex NV

FLACAR & DOMA BVBA is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FLACAR & DOMA BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02754791259. Het bedrijf FLACAR & DOMA BVBA bevindt zich op het adres: Graafjanstr. 51/A 9961 Assenede - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 11 to 50 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 896,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 597,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Leather, skins and furs. Producten gemaakt in FLACAR & DOMA BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLACAR & DOMA BVBA is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLACAR & DOMA BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLACAR & DOMA BVBA, openstaande posities, locatie van FLACAR & DOMA BVBA op de kaart.

FLACAR & DOMA BVBA is a company, that was registered 1990 in N\A region, Belgium. Full name of company is FLACAR & DOMA BVBA, company assigned to the tax number BE02754791259. The company FLACAR & DOMA BVBA is located at the address: Graafjanstr. 51/A 9961 Assenede - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 11 to 50 employees work in this company. Capital - 896,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 597,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Leather, skins and furs. Products created in FLACAR & DOMA BVBA were not found.
The main activity of FLACAR & DOMA BVBA is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of FLACAR & DOMA BVBA is not available. You also can look at reviews of FLACAR & DOMA BVBA, open positions, location of FLACAR & DOMA BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLACAR & DOMA BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLACAR & DOMA BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLACAR & DOMA BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLACAR & DOMA BVBA, employees, financial statistics.