PLANNING JEUNES "LE BLE EN HERBE"

Contactgegevens PLANNING JEUNES "LE BLE EN HERBE": adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PLANNING JEUNES "LE BLE EN HERBE": address, phone, fax, email, website, opening hours

PLANNING JEUNES "LE BLE EN HERBE"

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Place Maurice Servais 9 Box 15; 5000; Namur, België

Telefoon (phone): 081 22 39 39 (+32-081 22 39 39) 081 22 39 39 (+32-081 22 39 39)

Fax (fax): +32 (61) 352-21-15 +32 (61) 352-21-15

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PLANNING JEUNES "LE BLE EN HERBE": n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PLANNING JEUNES "LE BLE EN HERBE""? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PLANNING JEUNES "LE BLE EN HERBE""? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PLANNING JEUNES "LE BLE EN HERBE", België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PLANNING JEUNES "LE BLE EN HERBE". Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PLANNING JEUNES "LE BLE EN HERBE", Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PLANNING JEUNES "LE BLE EN HERBE". Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PLANNING JEUNES "LE BLE EN HERBE"
Products information PLANNING JEUNES "LE BLE EN HERBE"

BTW identificatienummer (tax): BE02990173339
Ondernemingsnummer: 8543487548
Hoofdstad (capital): 588,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 396,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2018

Producten die in PLANNING JEUNES "LE BLE EN HERBE" zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Social service organizations

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PLANNING JEUNES "LE BLE EN HERBE"
(Get full report from official database of BE for PLANNING JEUNES "LE BLE EN HERBE")

Aanvulling soorten activiteiten voor PLANNING JEUNES "LE BLE EN HERBE"
Addition kinds of activities for PLANNING JEUNES "LE BLE EN HERBE"

369906. Huishoudelijke elektrische apparatuur | Household electrical equipment
20990804. Rijst, ongekookt: verpakt met andere ingrediënten | Rice, uncooked: packaged with other ingredients
28999904. blauwen | Bluing
34290104. Openhaard apparatuur, hardware: andirons, ratten, schermen | Fireplace equipment, hardware: andirons, grates, screens
35699900. Algemene industriële machines, nec, nec | General industrial machinery, nec, nec
39110300. Sierringen en afwerkingen | Jewelry mountings and trimmings
39990809. Miniaturen | Miniatures
50829900. Bouw- en mijnbouwmachines, nec | Construction and mining machinery, nec
50939902. Vaten en trommels | Barrels and drums
59489903. Koffers (bagage) | Trunks (luggage)

Werken bij PLANNING JEUNES "LE BLE EN HERBE": vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PLANNING JEUNES "LE BLE EN HERBE": vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PLANNING JEUNES "LE BLE EN HERBE". Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PLANNING JEUNES "LE BLE EN HERBE". Looking for open vacancies in other companies

  • VERKOPER / VERKOOPSTER BRUGGE (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: VANDEN BORRE

    Type: Vervanging brugpensioen

    Je informeert de klant over de producten en service van Vanden Borre in het licht van onze Akte van Vertrouwen. Je bent verantwoordelijk voor de verkoop van ons ruim assortiment kwaliteitstoestellen.

  • VERKOOPSMEDEWERKER (M/V) (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: EXPERZA TIELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een mooie showroom regio Tielt zijn we op zoek naar een gemotiveerde verkoper. Je staat in voor het verkopen van parketvloeren, de mensen de nodige uitleg geven omtrent de verschillende houtsoorten, rondleidingen...

  • Vloerder (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: Konvert Construct Torhout

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bouwfirma regio Brugge zijn we momenteel DRINGEND op zoek naar een vloerder. De kandidaat in kwestie moet reeds over enige ervaring beschikken en moet in staat zijn zelfstandig te kunnen werken. Het betreft een tijdelijke opdracht (minimum 3 maanden), met kans op vast Je beschikt over een rijbewijs B + eigen vervoer en spreek perfect Nederlands.

  • Account Manager Groensector (RUISELEDE)

    Regio: RUISELEDE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je behartigt de belangen van onze bestaande klanten en zoekt naar nieuwe klanten binnen de landbouwsector. Door je enthousiasme en vakkennis overtuig je de klanten van onze oplossingen en diensten in verband met de realisatie van hun projecten. Je begeleidt de klanten bij de realisatie van hun projecten in nauwe samenwerking met de binnendienst. Je legt verantwoording af over de omzet binnen jouw klantenbestand. Je werkt over de volledige regio West-Vlaanderen.

  • Operatoren volcontinu Tienen (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Tienen zoeken we een technische operator die zal ingezet worden in de inpakafdeling. Je zal instaan voor een brede waaier aan taken: - Paletten inwikkelen, labelen en stockeren in het magazijn. - Staalnamen van het eindproduct. - Zuiver houden van de inpakruimte. - Instellen van de parameters. - Silo\\\'s ledigen - Halfmanueel inpakken van poeder. - Oplossen van kleine problemen. - ... Je zal verder rapporteren aan de ploegleider.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO AALTER (Regio Aalter-Deinze)

    Regio: Regio Aalter-Deinze

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Linden, 18 uur per week (LINDEN)

    Regio: LINDEN

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 18 uren per week, te presteren in 3 dagen (liefst op dinsdag, donderdag en vrijdag), voor een gastgezin wonende te Linden. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, maandelijkse schoonmaak, wassen, strijken, boodschappen doen en koken. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Jobstudent voor tuinarbeid en opkuis na renovatie (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Studentenjob

    We kijken uit naar een gemotiveerde jobstudent die niet alleen een cent wil bijverdienen tijdens de zomermaanden maar ook wil bijleren. Dit kan je takenpakket zijn: helpen bij het plaatsen van totale renovaties en winkelinrichting: materiaal aangeven bestelwagen laden/lossen ... onderhouden van bedrijfstuinen en -parkings: grasmaaien opritten schoonmaken ... helpen bij de opkuis van afgewerkte winkelrenovatie: vloer schuren muren en deuren afwassen ...

  • Jobstudent McDonald's Mol weekend en doordeweekse dagen (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: McDONALD'S

    Type: Studentenjob

    Ben jij een jobstudent en wil je graag een centje bijverdienen? Aarzel dan niet om ons jouw CV te sturen. Bij McDonald's Mol kan je als jobstudent zowel door de week als in het weekend aan de slag. Hou er rekening mee dat je minstens 10 uren per week zult werken en dat deze uren zowel in de vakantie, door de week als tijdens de weekends gepland kunnen worden. Oftewel word je ingezet in ons keukenteam en help je ons met de bereiding van de sandwiches, het beheer van de voorraden volgens het FIFO principe, .... Oftewel word je ingezet in ons counterteam en kom je rechtstreeks in contact met onze klanten om hun te helpen met hun bestelling, het onderhouden van de lobby, ... Je draagt een grote verantwoordelijkheid inzake kwaliteit en voedselveiligheid en werkt in een jong en dynamisch team.

  • E&I Technieker (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: Talentus Tessenderlo

    Type: Vaste Job

    Je doet opmetingen, storingsanalyses en voert correctieve acties uit on the field Je zorgt ervoor dat de installaties en apparatuur veiliggesteld worden ten behoeve van productie, projectwerk en onderhoudswerkzaamheden. Je gebruikt bij het voorbereiden en uitvoeren van eigen werken de daarvoor voorziene software (historiek van een toestel nakijken, opzoeken in materialenlijst, uitschrijven magazijnmaterialen, historiek aanvullen etc.) Je voert de dagdagelijkse elektrische en instrumentatie (E&I) onderhoudswerken uit in alle productie afdelingen volgens de vooropgestelde planning Bovendien maak je deel uit van de E&I wachtdienst en kan je opgeroepen worden voor het uitvoeren van ongeplande onderhoudswerken. Hierbij ben je de verantwoordelijke die bepaalt of ondersteuning van andere disciplines nodig is. Bedrijfsprofiel: Je wordt tewerkgesteld in een groot bedrijf dat instaat voor onderhoud van installaties en machineparken. Samen met hun technische experts assisteren ze de realisatie van multidisciplinaire projecten.

  • Projectleider bouw (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: TecQuality Deinze

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant actief binnen een niche segment in de industriebouw zijn wij momenteel op zoek naar een PROJECTLEIDER - ACCOUNTMANAGER. In team met de calculator en de afdelingsverantwoordelijke sta je als accountmanager in voor de opmaak van de offerte en de verkoop van de bouwprojecten. - je genereert omzet door relatiemanagement, werving van nieue klanten en de opmaak van prijsvoorstellen voor binnenkomende bouwdossiers - je hebt de nodige contacten met architecten, studieburelen, algemene aannemers en bouwheren - samen met de calculator analyseer je de bouwdossiers grondig, onderzoek je leemtes en mogelijke optimalisaties en finaliseer je de prijsopgave - je bent een belangrijke schakel en mee verantwoordelijk voor het binnenhalen van projecten

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Geel-Mol)

    Regio: Regio Geel-Mol

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

Zoek naar antwoorden van PLANNING JEUNES "LE BLE EN HERBE" in sociale netwerken
Look for responds of PLANNING JEUNES "LE BLE EN HERBE" in social networks

Lees alle opmerkingen voor PLANNING JEUNES "LE BLE EN HERBE". Laat een reactie achter voor PLANNING JEUNES "LE BLE EN HERBE". PLANNING JEUNES "LE BLE EN HERBE" bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PLANNING JEUNES "LE BLE EN HERBE". Leave a respond for PLANNING JEUNES "LE BLE EN HERBE". PLANNING JEUNES "LE BLE EN HERBE" on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PLANNING JEUNES "LE BLE EN HERBE" op de google maps. Adres en contacten PLANNING JEUNES "LE BLE EN HERBE"
Location of PLANNING JEUNES "LE BLE EN HERBE" on the google maps. Address and contacts of PLANNING JEUNES "LE BLE EN HERBE"

Andere gerelateerde bedrijven als come PLANNING JEUNES "LE BLE EN HERBE" PLANNING JEUNES "LE BLE EN HERBE": SLEEPY VEERLE - LAAKDAL | ERIK RENIER | DRUKKERIJ SCHETZ | KEY SOUND | FRITERIE AMBULANTE

Other related companies as PLANNING JEUNES "LE BLE EN HERBE": SLEEPY VEERLE - LAAKDAL | ERIK RENIER | DRUKKERIJ SCHETZ | KEY SOUND | FRITERIE AMBULANTE

PLANNING JEUNES "LE BLE EN HERBE" is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is PLANNING JEUNES "LE BLE EN HERBE", bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02990173339. Het bedrijf PLANNING JEUNES "LE BLE EN HERBE" bevindt zich op het adres: Place Maurice Servais 9 Box 15; 5000; Namur. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 588,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 396,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Social service organizations. Producten gemaakt in PLANNING JEUNES "LE BLE EN HERBE" zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van PLANNING JEUNES "LE BLE EN HERBE" is Meetinstrumenten, analyseren en controleren van instrumenten; , inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PLANNING JEUNES "LE BLE EN HERBE" is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PLANNING JEUNES "LE BLE EN HERBE", openstaande posities, locatie van PLANNING JEUNES "LE BLE EN HERBE" op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

PLANNING JEUNES "LE BLE EN HERBE" is a company, that was registered 2018 in N\A region, Belgium. Full name of company is PLANNING JEUNES "LE BLE EN HERBE", company assigned to the tax number BE02990173339. The company PLANNING JEUNES "LE BLE EN HERBE" is located at the address: Place Maurice Servais 9 Box 15; 5000; Namur. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 588,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 396,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Social service organizations. Products created in PLANNING JEUNES "LE BLE EN HERBE" were not found.
The main activity of PLANNING JEUNES "LE BLE EN HERBE" is Measuring, Analyzing, and Controlling Instruments; Photographic, Medical and Optical Goods; Watches and Clocks , including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of PLANNING JEUNES "LE BLE EN HERBE" is not available. You also can look at reviews of PLANNING JEUNES "LE BLE EN HERBE", open positions, location of PLANNING JEUNES "LE BLE EN HERBE" on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over PLANNING JEUNES "LE BLE EN HERBE", N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PLANNING JEUNES "LE BLE EN HERBE", medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PLANNING JEUNES "LE BLE EN HERBE", N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PLANNING JEUNES "LE BLE EN HERBE", employees, financial statistics.