Planning Familial Naturel (Fédération Francophone pour le)

Particuliere bedrijvenAdministratie van Milieukwaliteit en Huisvestingsprogramma's • Planning Familial Naturel (Fédération Francophone pour le)
Private companiesAdministration of Environmental Quality and Housing Programs • Planning Familial Naturel (Fédération Francophone pour le)

Contactgegevens Planning Familial Naturel (Fédération Francophone pour le): adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Planning Familial Naturel (Fédération Francophone pour le): address, phone, fax, email, website, opening hours

Planning Familial Naturel (Fédération Francophone pour le)

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Avenue de Broqueville 6-6; 1150; Bruxelles (Woluwe-Saint-Pierre), België

Telefoon (phone): 02 772 88 62 (+32-02 772 88 62) 02 772 88 62 (+32-02 772 88 62)

Fax (fax): +32 (19) 309-47-57 +32 (19) 309-47-57

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Planning Familial Naturel (Fédération Francophone pour le): n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Planning Familial Naturel (Fédération Francophone pour le)"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Planning Familial Naturel (Fédération Francophone pour le)"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Planning Familial Naturel (Fédération Francophone pour le), België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Planning Familial Naturel (Fédération Francophone pour le). Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Planning Familial Naturel (Fédération Francophone pour le), Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Planning Familial Naturel (Fédération Francophone pour le). Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Planning Familial Naturel (Fédération Francophone pour le)
Products information Planning Familial Naturel (Fédération Francophone pour le)

BTW identificatienummer (tax): BE04739196777
Ondernemingsnummer: 7444854736
Hoofdstad (capital): 458,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 839,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Producten die in Planning Familial Naturel (Fédération Francophone pour le) zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Social service organizations

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Planning Familial Naturel (Fédération Francophone pour le)
(Get full report from official database of BE for Planning Familial Naturel (Fédération Francophone pour le))

Aanvulling soorten activiteiten voor Planning Familial Naturel (Fédération Francophone pour le)
Addition kinds of activities for Planning Familial Naturel (Fédération Francophone pour le)

016104. Sla en bladgroenteboerderijen | Lettuce and leaf vegetable farms
203702. Fruitsappen | Fruit juices
483202. Radio-uitzendingen, behalve muziekformaat | Radio broadcasting stations, except music format
17310403. Branddetectie en inbraakalarmsystemen specialisatie | Fire detection and burglar alarm systems specialization
35310504. Ladder slooters, verticale boom of wiel | Ladder ditchers, vertical boom or wheel
50150102. Automotive benodigdheden, gebruikt: groothandel en detailhandel | Automotive supplies, used: wholesale and retail
50329907. Zand, constructie | Sand, construction
50440200. Kopieerapparatuur | Copying equipment
51430101. Melk en room, vloeistof | Milk and cream, fluid
96119901. Consumentenbescherming kantoor, regering | Consumer protection office, government

Werken bij Planning Familial Naturel (Fédération Francophone pour le): vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Planning Familial Naturel (Fédération Francophone pour le): vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Planning Familial Naturel (Fédération Francophone pour le). Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Planning Familial Naturel (Fédération Francophone pour le). Looking for open vacancies in other companies

  • Procesoperator (BALEN)

    Regio: BALEN

    Bedrijf: Start People Lommel

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als procesoperator heb je de volgende taken: Opstarten en opvolgen van het productieproces aan de hand van instructies Parameters instellen en opvolgen. Manueel afwegen en toevoegen van grondstoffen. Kwaliteitscontrole. Orde en netheid bewaren op de werkvloer.

  • Commerciële binnendienst (m/v) (KAPELLEN)

    Regio: KAPELLEN

    Bedrijf: Actief Interim Kapellen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Kalmthout zijn wij op zoek naar een bediende (m/v) voor de commerciële binnendienst. Taakomschrijving: Prijsaanvragen behandelen voor de diffuse handel; Kopiëren en verzenden van tarieven en documentatie; Opmaken van orders; Opmaken van order bevestigingen; Verwerken van standaard orders; Klachten behandeling; Telefonische, per fax en per post orderbehandeling van klanten; Up to date houden van kortingen en netto – verkoopprijzen; Nieuwe klanten registreren in het systeem; Ontvangst van gasten en doorverwijzen naar betreffende persoon; Faxen verdelen en versturen; Telefonisch contact met klanten; Receptie van rechtstreekse leveringen van leverancier naar klant; Inplannen van de kraanwagen; Voorbereiden van externe keuringen.

  • Interne bevoorrader/ magazijnier - 2 ploegen (DESTELBERGEN)

    Regio: DESTELBERGEN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant actief in het maken van kant-en-klaarmaaltijden in de regio van Gent, zijn wij op zoek naar een interne bevoorrader/ magazijnier.  Werken in koude temperaturen (4-7°C) vormt voor jou geen probleem.  Onderstaande taken zullen aan jou toevertrouwd worden om de interne bevoorrading op gang te houden: Met een elektrische stapelaar zorg je voor het transport van de goederen/componenten uit de stockfrigo's naar de verschillende verpakkingslijnen en omgekeerd;  Je bent medeverantwoordelijk voor het correct stockbeheer in de frigo's via scanning (locatie, artikelcode, lotnummer, ...); Je respecteert het FIFO-systeem; Je streeft naar orde en netheid van de frigo's; Je helpt bij het laden en lossen van de vrachtwagens; Je werkt met ons ERP-pakket LISA en andere PC-programma's (stockbeheer, CMR-document,...); Je werkt soms mee aan de verpakkingslijnen.   Hierbij zal je werken in een 2 ploegenstelsel van maandag tem vrijdag.  Jouw werkuren liggen tussen 5u45 en 22u30.     

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO BEERVELDE (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren.

  • Huishoudhulp (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: t-interim Bree

    Type: Dienstenchequebaan

    Werken met dienstencheques is weggelegd voor mensen met een groot verantwoordelijkheidsgevoel en een positieve, zelfstandige instelling. Het gaat over activiteiten die inspelen op individuele, persoonlijke of familiale behoeften in het kader van het dagelijkse leven. Hulp met huishoudelijk karakter bij de particulier thuis, namelijk: Schoonmaken van de woning met inbegrip van ramen Wassen en strijken Kleine naaiwerken Bereiden van maaltijden Boodschappen doen

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Sint-Job-in't-Goor – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (SINT-JOB-IN-'T-GOOR)

    Regio: SINT-JOB-IN-'T-GOOR

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • LESGEVER ZWEMMEN (ERTVELDE)

    Regio: ERTVELDE

    Bedrijf: Sportwerk Vlaanderen

    Type: Studentenjob

    Ben je sportief en enthousiast ingesteld? Ben je op zoek naar een leuke en afwisselende job in de sport? Dan ben je bij Sportwerk Vlaanderen aan het juiste adres! Sportwerk Vlaanderen werkt samen met een team van vaste en losse sportlesgevers. Losse sportlesgevers zijn sportlesgevers die op (on)regelmatige basis voor Sportwerk Vlaanderen werken. Voor een opdracht zwemmen op 13 november in Ertvelde zijn we op zoek naar een losse lesgever. De opdracht vindt plaats van 17:00-19:00 uur. Zin om Sportwerker te worden? Join our team!

  • Commercieel medewerker (TERNAT)

    Regio: TERNAT

    Bedrijf: Spring Professional

    Type: Vaste Job

    Onze klant is een familiebedrijf in volle expansie en is internationale speler die optreedt als sales & marketing organisatie voor "fast moving" consumentenproducten. ( FMCG ) Functie : • U bent een sterke commerciële duizendpoot. U brengt alle activiteiten op gang met betrekking tot de orderverwerking en facturatie voor de toegewezen klanten en volgt deze nauwlettend op. • In samenwerking met uw collega's van sales & marketing en logistiek verzorgt U de voorbereiding van promotionele acties nauwlettend op. • U werkt nauw samen met de externe logistieke dienstverleners. • Tevens benut U maximaal de opportuniteiten bij de klanten om de interne verkoop extra te stimuleren. • Voor uw klanten fungeert U als rechtstreeks aanspreekpunt en vertrouwenspersoon. • U denkt klantgericht en weet klachten op een vlotte manier op te lossen. Uw doel is onze klanten tevreden stellen. Profiel : • U bent tweetalig N / F en beheerst het Eng. • U beschikt over een hoger diploma (min Bachelor) en kan terugblikken op een “ relevante” ervaring in Customer Service bij voorkeur binnen de distributie/ FMCG, retail of logistiek / transport. • Ervaring in orderverwerking en facturatie is een pluspunt. • U weet van aanpakken en werkt resultaatgericht. • U bent een teamplayer en commercieel ingesteld. • U springt vlot om met MS office ( Word, Excel ) Ervaring met relevante Customer service pakketten zijn een pluspunt. Aanbod Wenst u deel uit te maken van een dynamisch team binnen een onderneming in expansie en bent u op zoek naar een echte uitdaging? Herkent u zich in bovenstaand profiel? Dan bent u de witte raaf naar wie wij op zoek zijn! Aarzel niet langer en stuur onmiddelijk uw CV naar [email protected]

  • ERVAREN DOSSIERBEHEERDER - MOOIE VERLONING EN BALANS - OOSTENDE (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    Introductie Dit gezellige Accountantskantoor gelegen in Oostende is momenteel op zoek naar een ervaren Dossierbeheerder om hun 12-koppige team te komen versterken. Ze werken met een mooi klantenportfolio, in een modern kantoor met flexibele werkuren. Jouw verantwoordelijkheden Dossierbeheerder / Boekhouder - taken Je zal binnen dit kantoor de mogelijkheid krijgen om stabiel door te kunnen groeien. Uiteindelijk zal je doorgroeien tot volwaardig Dossierbeheerder met veel klantencontact. Een greep uit jouw takenpakket: Het inboeken van de facturen; De fiscale aangiftes (BTW, vennootschaps- en personenbelasting); Het opstellen van de balansen en jaarrekening; Eindbesprekingen met klanten voeren

  • *** Plaatser Zonnepanelen bij Go-solar/WaasSolar in Waasmunster *** (WAASMUNSTER)

    Regio: WAASMUNSTER

    Bedrijf: WAASSOLAR

    Type: Vaste Job

    Wij zijn een toonaangevend bedrijf dat zich dagelijks inzet voor het verkopen en plaatsen van zonne-installaties bij onze klanten. Dit zowel voor particulieren, bedrijven als land-en tuinbouw. Wij werken hier in Waasmunster momenteel met een 45 tal personen, maar wensen uit te breiden wegens overweldigend succes. Zin in een nieuwe uitdaging? Kan je zelfstandig werken, maar ook in teamverband? Heb je ervaring op het dak en zeker geen hoogtevrees? Wil je werken in één van de meestbelovende sectoren van de toekomst? Ja? contacteer ons dan ! Als plaatser zonnepanelen ben je de sleutelfiguur tussen onze klanten en het bedrijf. Dagelijks werk je bij particuliere klanten of KMO 's en zorg jij voor de realisatie van hun dromen: het besparen op hun energie factuur ! Dit door het plaatsen van zonnepanelen waar ze al weken naar uitkijken!

  • Service Techniekers rolbruggen en hijstoestellen (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: KONECRANES NV

    Type: Vaste Job

    Konecranes, een multinational met hoofdzetel in Finland, is wereldleider in het fabriceren, onderhouden en het moderniseren van rolbruggen en hijstoestellen. In de afgelopen decennia is Konecranes N.V. in de Benelux uitgegroeid tot de grootste serviceorganisatie voor hijsinstallaties en zijn één van de marktleiders voor de verkoop en installatie van deze producten. Ons kantoor is gevestigd in Lummen. Wegens uitbreiding zijn we momenteel op zoek naar techniekers voor de installatie, onderhoud en herstelling van hijsinstallaties. Dit voor heel België. Doel: Je zal samen met collega’s instaan voor: * het uitvoeren van mechanisch en elektrisch onderhoud op verschillende types kranen * het doen van interventies en herstellingen bij storingen aan kranen * het analyseren en oplossen van problemen

  • Freelance projectverpleegkundige (W) (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: Talent in Motion Healthcare

    Type: Zelfstandige activiteit

    Zoek je continuïteit in jouw opdrachten als freelance verpleegkundige en wil jouw ervaring in de brede en boeiende gezondheidszorg verder uitbreiden? Kom dan werken bij Talent in Motion en word freelance projectverpleegkundige! Als professionals in eigen vak bieden wij voldoende afwisseling in diverse projecten in verschillende zorginstellingen, bovendien bieden we je de zekerheid om opdracht na opdracht te kunnen doen. Je wordt als freelance verpleegkundige tewerkgesteld in verschillende projecten voor ziekenhuizen, woon- en zorgcentra en thuiszorg, en dit zowel voltijds (100%) als deeltijds (4/5de ). Afhankelijk van jouw eigen voorkeuren en specialiteit (spoed, OK, …) word je ingeschakeld in zeer uiteenlopende projecten in gezondheidszorg. Wij zorgen alvast voor een optimale begeleiding en helpen je bij het uitbouwen van jouw carrière. Verpleegkundige? Als verpleegkundige verleen je de nodige zorgen op een deskundige manier, rekening houdend met de individuele behoeften van de patiënt en zijn directe omgeving. Je voert de handelingen die je door de geneesheer zijn toevertrouw correct uit, binnen het wettelijk kader dat het verpleegkundig handelen vastlegt. Je werkt actief mee aan het beheer en de organisatie op verpleegkundig, administratief, technisch en huishoudelijk vlak. Je besteed veel aandacht aan een grondige observatie van alle lichamelijke en psychosociale klachten bij de patiënten. Je bouwt mee aan de verdere optimalisatie van de zorg- en dienstverlening.

Zoek naar antwoorden van Planning Familial Naturel (Fédération Francophone pour le) in sociale netwerken
Look for responds of Planning Familial Naturel (Fédération Francophone pour le) in social networks

Lees alle opmerkingen voor Planning Familial Naturel (Fédération Francophone pour le). Laat een reactie achter voor Planning Familial Naturel (Fédération Francophone pour le). Planning Familial Naturel (Fédération Francophone pour le) bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Planning Familial Naturel (Fédération Francophone pour le). Leave a respond for Planning Familial Naturel (Fédération Francophone pour le). Planning Familial Naturel (Fédération Francophone pour le) on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Planning Familial Naturel (Fédération Francophone pour le) op de google maps. Adres en contacten Planning Familial Naturel (Fédération Francophone pour le)
Location of Planning Familial Naturel (Fédération Francophone pour le) on the google maps. Address and contacts of Planning Familial Naturel (Fédération Francophone pour le)

Andere gerelateerde bedrijven als come Planning Familial Naturel (Fédération Francophone pour le) Planning Familial Naturel (Fédération Francophone pour le): Rubens | Dentamaro V | HOME L'HAMADRYADE | Jumet J P | VERBUYST

Other related companies as Planning Familial Naturel (Fédération Francophone pour le): Rubens | Dentamaro V | HOME L'HAMADRYADE | Jumet J P | VERBUYST

Planning Familial Naturel (Fédération Francophone pour le) is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Planning Familial Naturel (Fédération Francophone pour le), bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04739196777. Het bedrijf Planning Familial Naturel (Fédération Francophone pour le) bevindt zich op het adres: Avenue de Broqueville 6-6; 1150; Bruxelles (Woluwe-Saint-Pierre). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 458,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 839,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Social service organizations. Producten gemaakt in Planning Familial Naturel (Fédération Francophone pour le) zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Planning Familial Naturel (Fédération Francophone pour le) is Administratie van Milieukwaliteit en Huisvestingsprogramma's, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Planning Familial Naturel (Fédération Francophone pour le) is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Planning Familial Naturel (Fédération Francophone pour le), openstaande posities, locatie van Planning Familial Naturel (Fédération Francophone pour le) op de kaart.

Planning Familial Naturel (Fédération Francophone pour le) is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is Planning Familial Naturel (Fédération Francophone pour le), company assigned to the tax number BE04739196777. The company Planning Familial Naturel (Fédération Francophone pour le) is located at the address: Avenue de Broqueville 6-6; 1150; Bruxelles (Woluwe-Saint-Pierre). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 458,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 839,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Social service organizations. Products created in Planning Familial Naturel (Fédération Francophone pour le) were not found.
The main activity of Planning Familial Naturel (Fédération Francophone pour le) is Administration of Environmental Quality and Housing Programs, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Planning Familial Naturel (Fédération Francophone pour le) is not available. You also can look at reviews of Planning Familial Naturel (Fédération Francophone pour le), open positions, location of Planning Familial Naturel (Fédération Francophone pour le) on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Planning Familial Naturel (Fédération Francophone pour le), N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Planning Familial Naturel (Fédération Francophone pour le), medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Planning Familial Naturel (Fédération Francophone pour le), N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Planning Familial Naturel (Fédération Francophone pour le), employees, financial statistics.