FLC.A.L.S.A. SA

Particuliere bedrijvencommunicatie • FLC.A.L.S.A. SA
Private companiesCommunications • FLC.A.L.S.A. SA

Contactgegevens FLC.A.L.S.A. SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLC.A.L.S.A. SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLC.A.L.S.A. SA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Roeselaarsestraat 9 8850 Ardooie - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-51-74-73-74 32-51-74-73-74

Fax (fax): 32-51-74-69-36 32-51-74-69-36

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLC.A.L.S.A. SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLC.A.L.S.A. SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLC.A.L.S.A. SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLC.A.L.S.A. SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLC.A.L.S.A. SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLC.A.L.S.A. SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLC.A.L.S.A. SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLC.A.L.S.A. SA
Products information FLC.A.L.S.A. SA

BTW identificatienummer (tax): BE04649658203
Ondernemingsnummer: 2760833740
Hoofdstad (capital): 474,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 341,000,000 EUR
Werknemers (employees): 11 to 50
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1993

Producten die in FLC.A.L.S.A. SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Agriculture & Livestock

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLC.A.L.S.A. SA
(Get full report from official database of BE for FLC.A.L.S.A. SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLC.A.L.S.A. SA
Addition kinds of activities for FLC.A.L.S.A. SA

10110100. Ijzererts mijnbouw | Iron ore mining
14469904. Filtration sand mining | Filtration sand mining
35310708. Bodem compactors: trillend | Soil compactors: vibratory
39999929. Potpourri | Potpourri
57340204. Software, computerspelletjes | Software, computer games
94310400. Administratie van volksgezondheidsprogramma's, niveau van overheid | Administration of public health programs, level of government

Werken bij FLC.A.L.S.A. SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLC.A.L.S.A. SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLC.A.L.S.A. SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLC.A.L.S.A. SA. Looking for open vacancies in other companies

 • HVAC Technieker - Opstarter M/V (GEEL)

  Regio: GEEL

  Bedrijf: SPIE BELGIUM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Gespecialiseerd in elektriciteit, mechanica, HVAC, energie, piping en infrastructure, helpt SPIE Belgium zijn klanten bij het ontwerpen en realiseren van hun technische uitrusting en bij de exploitatie en het onderhoud van hun installaties Voor onze afdeling Building Systems HVAC Geel zijn we op zoek naar een HVAC Technieker / Opstarter. Je bent verantwoordelijk voor het voorbereiden, controleren en opstarten van HVAC installaties. Tot je takenpakket behoort daarbij vooral: U controleert de installatie op de werven naar aanloop van de opstart: - Op basis van de geleverde informatie controleert u de technische installatie - U volgt mee de planning op met betrekking tot de opstart van de installatie - U controleert of de installatie is opgevuld tot de juiste druk, de expansievaten juist zijn ingesteld, … U begeleidt samen met de elektricien en een regeltechnieker de opstart van de HVAC installatie: - IO testen - Opstarten van installatie - Coördinatie tussen de techniekers op de werf Opvolging tijdens garantieperiode: - Nazorg en eventuele interventies op de installatie tijdens de garantieperiode Interesse in deze vacature? Solliciteer online via www.spiewerftaan.be Voor meer info: 014 56 20 10

 • HUISHOUDHULP DEELTIJDS REGIO KORTRIJK (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: GREENHOUSE KORTRIJK

  Type: Dienstenchequebaan

  Gezinnen uit regio Kortrijk zoeken dringend een goede hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

 • HUISHOUDHELDEN REGIO Drongen, DRINGEND solliciteer via sms (DRONGEN)

  Regio: DRONGEN

  Bedrijf: EASY LIFE MELLE

  Type: Dienstenchequebaan

  Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

 • enthousiaste thuishulp / poetshulp Heist-aan-zee (HEIST-AAN-ZEE)

  Regio: HEIST-AAN-ZEE

  Bedrijf: Plus Home Services

  Type: Dienstenchequebaan

  WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet!

 • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Bocholt - kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BREE)

  Regio: BREE

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Huishoudhulp met dienstencheques - regio BEERSEL (BEERSEL)

  Regio: BEERSEL

  Bedrijf: SERVIHOME

  Type: Dienstenchequebaan

  Domestic Services is op zoek naar dames en heren die graag aan de slag zouden gaan als huishoudhulp via dienstencheques in regio Beersel. Je takenpakket bestaat uit poetsen, strijken en soms ook koken naargelang de wensen van de klant. Ons kantoor bevindt zich in 1653 Dworp. Indien je wil solliciteren of meer informatie wenst over werken met dienstencheques, aarzel dan niet om ons te contacteren via onderstaand telefoonnummer. Wij leggen graag een afspraak vast voor een sollicitatiegesprek bij ons op kantoor. Aan de hand van deze eerste ontmoeting kunnen we jouw wensen en die van de klant aan elkaar aftoetsen. Je beslist zelf over het aantal werkuren per week en de regio waarin je wenst te werken.

 • Goedbetaalde huishoudhulp regio Melsen (MELSEN)

  Regio: MELSEN

  Bedrijf: PARTENA

  Type: Dienstenchequebaan

  Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

 • Finance Traineeship Benelux (TURNHOUT)

  Regio: TURNHOUT

  Bedrijf: StepStone

  Type: Studentenjob

  www.stepstone.be/vacatures----1668542-inline.html?cid=Partner_VDAB Ben jij op zoek naar een Finance traineeship bij een internationale organisatie, met duizenden klanten in bijna alle industrieën, waar sustainability en innovatie in het DNA zit? Maak deel uit van Smurfit Kappa, met onbegrensde mogelijkheden in wat je kunt doen of hoe ver je zult gaan.  Where will YOU take us? Finance Traineeship Benelux bij SmurfitKappa Locatie: diverse locaties in Nederland en België Het unieke aan het Smurfit Kappa Benelux traineeship is dat je bij ons écht in beeld bent. Om jou zo goed mogelijk te kunnen begeleiden hebben wij het traineeship kleinschalig opgezet – je doorloopt het samen met maar een handvol andere trainees. Daarnaast is er veel ruimte voor zelfstandigheid en eigen initiatief, naast vrijheid in de invulling van opdrachten kennen wij geen vooraf vastgestelde carrièrepaden. Wij vragen niet voor niets Where will YOU take us? Mogelijke functies na het traineeship zijn die van Assistent Controller of Business Analist. Uiteindelijk heb jij ambitie om je te ontwikkelen tot Financial Controller en ben je bereid om in de toekomst de master Register Controller te volgen. Het interessante aan het finance traineeship bij Smurfit Kappa is dat je de cijfers verwerkt voor een bedrijf dat een tastbaar product maakt. Je komt in deze 2 jaar in aanraking met business control, kostprijzen, compliance, diverse management informatie systemen en je werkt nauw samen met ervaren financial controllers. Ook werk je nauw samen met de andere afdelingen zoals Operations en Marketing & Sales.  

 • Meestergast / metselaar (regio Ninove) (NINOVE)

  Regio: NINOVE

  Bedrijf: Synergie Aalst Construct

  Type: Vaste Job

  Voor onze klant zoeken wij op heden een meetsergast, metselaar regio Ninove. Je staat in voor: het meewerken op de werf opvolgen van de werkzaamheden op de werf opleiden van nieuw personeel op de werf

 • Zelfstandige verkoper kunst & design (KNOKKE-HEIST)

  Regio: KNOKKE-HEIST

  Bedrijf: ANNETT HOFFMANN

  Type: Zelfstandige activiteit

  Als zelfstandige verkoper van kunst & design ben je een gedreven verkoper met passie voor kunst & design. Resultaatgericht werken met oog voor de behoeftes van de klant staan in uw agenda geschreven! Verkopen ligt u in het bloed en u optimistische houding kan iedereen overtuigen! Art is Design! Design is Art!

 • Freelance Docent Renovatiecoördinator (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Centrum Voor Afstandsonderwijs

  Type: Zelfstandige activiteit

  Centrum voor Afstandsonderwijs werft aan: Freelance Docent renovatiecoördinator. Centrum voor Afstandsonderwijs is een van de grootste opleidingsverstrekkers in Nederland en België. Wij bieden tal van beroepsgerichte opleidingen aan. Momenteel zijn wij op zoek naar een freelance docent voor het uitbreiden van ons cursusaanbod! Als freelance docent zet je je in eerste instantie in voor het ontwikkelen van het lesmateriaal. Dit doe je vanuit jouw opgedane praktijkervaring, op basis van de richtlijnen van de school, de desbetreffende doelgroep en gangbare leerplannen. Je kan je daarnaast ook laten inspireren door bestaand lesmateriaal . Verder corrigeer je als docent ook de huiswerktaken van onze studenten en geef je hen, op afstand, de inhoudelijke ondersteuning gedurende hun opleiding. Een ideale en handige tool hierbij is ons online studentenplatform.

 • vochtbestrijder / stukadoor (TIELRODE)

  Regio: TIELRODE

  Bedrijf: Vochtbestrijding TIBAS

  Type: Leercontract

  Uitvoeren van werkbonnen bij onze particuliere klanten gaande van injectiewerken,bezettingswerken, kelderbekuipingen , ventilatie en vloerdrainages Samen met je collega vertrek je dagelijks naar een andere werf in gans Vlaanderen

Zoek naar antwoorden van FLC.A.L.S.A. SA in sociale netwerken
Look for responds of FLC.A.L.S.A. SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLC.A.L.S.A. SA. Laat een reactie achter voor FLC.A.L.S.A. SA. FLC.A.L.S.A. SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLC.A.L.S.A. SA. Leave a respond for FLC.A.L.S.A. SA. FLC.A.L.S.A. SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLC.A.L.S.A. SA op de google maps. Adres en contacten FLC.A.L.S.A. SA
Location of FLC.A.L.S.A. SA on the google maps. Address and contacts of FLC.A.L.S.A. SA

Andere gerelateerde bedrijven als come FLC.A.L.S.A. SA FLC.A.L.S.A. SA: LINGERIE BACARINI | Denys W | CYRILLE DEMEULEMEESTER | LE 6I?ME CONTINENT | De Groote H

Other related companies as FLC.A.L.S.A. SA: LINGERIE BACARINI | Denys W | CYRILLE DEMEULEMEESTER | LE 6I?ME CONTINENT | De Groote H

FLC.A.L.S.A. SA is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FLC.A.L.S.A. SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04649658203. Het bedrijf FLC.A.L.S.A. SA bevindt zich op het adres: Roeselaarsestraat 9 8850 Ardooie - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 11 to 50 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 474,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 341,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Agriculture & Livestock. Producten gemaakt in FLC.A.L.S.A. SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLC.A.L.S.A. SA is communicatie, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLC.A.L.S.A. SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLC.A.L.S.A. SA, openstaande posities, locatie van FLC.A.L.S.A. SA op de kaart.

FLC.A.L.S.A. SA is a company, that was registered 1993 in N\A region, Belgium. Full name of company is FLC.A.L.S.A. SA, company assigned to the tax number BE04649658203. The company FLC.A.L.S.A. SA is located at the address: Roeselaarsestraat 9 8850 Ardooie - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 11 to 50 employees work in this company. Capital - 474,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 341,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Agriculture & Livestock. Products created in FLC.A.L.S.A. SA were not found.
The main activity of FLC.A.L.S.A. SA is Communications, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of FLC.A.L.S.A. SA is not available. You also can look at reviews of FLC.A.L.S.A. SA, open positions, location of FLC.A.L.S.A. SA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLC.A.L.S.A. SA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLC.A.L.S.A. SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLC.A.L.S.A. SA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLC.A.L.S.A. SA, employees, financial statistics.