Peuterland Stedelijke kinderdagverblijf

Particuliere bedrijvenSteenkoolmijnen • Peuterland Stedelijke kinderdagverblijf
Private companiesCoal Mining • Peuterland Stedelijke kinderdagverblijf

Contactgegevens Peuterland Stedelijke kinderdagverblijf: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Peuterland Stedelijke kinderdagverblijf: address, phone, fax, email, website, opening hours

Peuterland Stedelijke kinderdagverblijf

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Blauwe Steenstraat 1; 9200; Dendermonde, België

Telefoon (phone): 052 21 32 78 (+32-052 21 32 78) 052 21 32 78 (+32-052 21 32 78)

Fax (fax): +32 (67) 610-72-58 +32 (67) 610-72-58

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Peuterland Stedelijke kinderdagverblijf: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Peuterland Stedelijke kinderdagverblijf"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Peuterland Stedelijke kinderdagverblijf"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Peuterland Stedelijke kinderdagverblijf, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Peuterland Stedelijke kinderdagverblijf. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Peuterland Stedelijke kinderdagverblijf, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Peuterland Stedelijke kinderdagverblijf. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Peuterland Stedelijke kinderdagverblijf
Products information Peuterland Stedelijke kinderdagverblijf

BTW identificatienummer (tax): BE02025024414
Ondernemingsnummer: 5704071044
Hoofdstad (capital): 439,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 100,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Producten die in Peuterland Stedelijke kinderdagverblijf zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Social service organizations

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Peuterland Stedelijke kinderdagverblijf
(Get full report from official database of BE for Peuterland Stedelijke kinderdagverblijf)

Aanvulling soorten activiteiten voor Peuterland Stedelijke kinderdagverblijf
Addition kinds of activities for Peuterland Stedelijke kinderdagverblijf

511204. Computer- en fotokopieerapparaten | Computer and photocopying supplies
07230307. Groentenvoorkooldiensten | Vegetable precooling services
28120106. Natriumbicarbonaat | Sodium bicarbonate
35230416. Schaapscharen, kracht | Sheep shears, power
51490200. Huisdiervoer | Pet foods
73891503. Teken schilderij en briefwinkel | Sign painting and lettering shop

Werken bij Peuterland Stedelijke kinderdagverblijf: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Peuterland Stedelijke kinderdagverblijf: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Peuterland Stedelijke kinderdagverblijf. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Peuterland Stedelijke kinderdagverblijf. Looking for open vacancies in other companies

  • PRODUCTIEMEDEWERKER M/V (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: EXPERZA TIELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een groentenbedrijf zijn wij op zoek naar een gedreven productiemedewerker. Je verricht manueel inpakwerk in een koude productieomgeving. Je bent in staat een vlot tempo te volgen en werkt nauwkeurig mits visuele controle. Je volgt nauwgezet de voorschriften inzake hygiëne en veiligheid. Je zorgt voor een vlot verloop van het inpakproces en werkt nauwkeurig samen met collega-inpakkers.

  • Ploegbaas (Bed) (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Genk, actief in containertransport zijn we op zoek naar een werkplaatsverantwoordelijke leiding nemen over de werkplaats: het werk van 45 mechaniekers opvolgen, lassers en poetsers planning regelen werkplaats planning onderhoud van 145 voertuigen: wat moet er juist gebeuren van onderhoud, onderdelen bestellen, zo kostenefficiënt  mogelijk zijn in uw aankopen van onderdelen, kosten van de vrachtwagens bijhouden enz... ervaring in de mechaniek is een grote pluspunt ervaring in administratief werk is een pluspunt: opmaken facturen, afspraken maken, schades opstellen, enz...

  • Vloerder (m/v) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is op zoek naar vloerders die zowel zelfstandig of met collega’s betegelingswerken kunnen uitvoeren. Deze bestaat voornamelijk uit het lijmen van tegels op chape en vloeren plaatsen in de mortel. Ook plaatsen van plinten, vensterbanken, wandtegels en terrassen zitten in het takenpakket.

  • Gemotiveerde huishoudhulp in de regio Kontich-Edegem (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: DIENSTENTHUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij: - Graag bezig met huishoudelijk werk? - Verantwoordelijk? - Klantvriendelijk? - Eerlijk en betrouwbaar? - Beschik je over een eigen wagen of brommer? Dan ben jij de persoon die we zoeken!

  • Huishoudhulp regio Wijgmaal (WIJGMAAL)

    Regio: WIJGMAAL

    Bedrijf: ONAFHANKELIJKE THUISZORG VERENIGINGEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil jij graag aan de slag als huishoudhulp bij gezinnen? Is schoonmaken één van jouw favoriete bezigheden? Bij OTV Homecare ben je van harte welkom want wij zijn steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Hou jij ook van netheid en steek je graag je handen uit de mouwen? Dan ben jij voor ons de geschikte kandidaat om aan de slag te gaan als huishoudhulp via het systeem van de dienstencheques.Elke dag nemen onze huishoudhulpen bij onze klanten het huishoudelijke werk uit handen. Poetsen, strijken, koken, het kan allemaal via het systeem van dienstencheques. Voor onze site te Wijgmaal zijn we op zoek naar geschikte huishoudhulpen. U wordt tewerkgesteld in assistentiewoningen op de site. De uren die je wenst te werken zijn bespreekbaar. Het mooist van al, je kan zelf je werkdagen kiezen waardoor het perfect combineerbaar is met je privé leven. Tevens kan je rekenen op een individuele coaching door onze getrainde regioverantwoordelijken, zij staan je dagelijks met raad en daad bij.

  • Jobstudent Buurtslagers Delhaize Sint-Amandsberg (SINT-AMANDSBERG)

    Regio: SINT-AMANDSBERG

    Bedrijf: Meat&More

    Type: Studentenjob

    Functieomschrijving Je helpt in het slagersatelier met de bereiding van vleesproducten en schotels. Je staat in voor de verpakking van vers bereide gerechten en je etaleert ze meteen in de koeltoonbank. Je reinigt jouw werkruimte volgende de geldende regels. Met vragen kunnen onze klanten ook bij jou terecht.

  • Zorgkundige - WZC Mariawende (BEERNEM)

    Regio: BEERNEM

    Bedrijf: MARIAWENDE

    Type: Vaste Job

    ·Je staat in voor de dagelijkse verzorging en begeleiding van onze bewoners. ·Je streeft ernaar om een kwaliteitsvolle zorg op maat aan te bieden, vertrekkend vanuit het levensverhaal en de eigenheid van een bewoner. ·Je bent een vertrouwenspersoon voor de bewoner en/of zijn familie/mantelzorger. ·Je werkt multidisciplinair samen.

  • Onderhoudstechnieker (2-ploegen of vaste nacht) (M/V) (PROVEN)

    Regio: PROVEN

    Bedrijf: Aviko Belgium NV

    Type: Vaste Job

    Je wordt ingeschakeld in onze technische dienst waar je zorgt voor de uitvoering van het mechanisch en/of elektrisch onderhoud in onze fabriek. Samen met je collega's houd je onze productie- en inpaklijnen in topconditie! Zowel storingen oplossen als preventief onderhoud behoren tot jouw takenpakket. Je werkt bovendien actief mee aan 5S en bent bereid om ook medewerkers de nodige informatie/uitleg ivm machines te geven.

  • Deutsch als Fremdsprache Dozent/-in (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ACTIRIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Das Unternehmen CLL CENTRES DE LANGUES das an Rue de la Loi 23, 1040 Bruxelles angesiedelt ist, sucht ein DaF Dozent/-in*******Wir zuchen zurzeit SPRACHTRAINER/-IN FÜR DEUTSCH Für den Sprachunterricht an den Institutionen, Organen und Agenturen der Europäischen Union in Brüssel Unser Angebot Teilnahme an einem interessanten und verantwortungsvollen Projekt in einer Institution der EU und in einer internationalen Umgebung. Wir bieten ein anspruchsvolles und motivierendes Arbeitsumfeld und die Herausforderung, eine multikulturelle Lerngruppe zu unterrichten. Unterricht in Voll- oder Teilzeit. Mitarbeit im Team an einem interessanten, verantwortungsvollen Projekt. CLL bietet Ihnen eine berufliche Weiterentwicklung durch kontinuierliche Fortbildungen für Lehrer. Haben wir Ihr Interesse geweckt? Dann freuen wir uns auf Ihre Bewerbung. S

  • RESERVE Industrieel reinigers Turnhout 2018 (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Werfreserve

    Dit is een RESERVE vacature. Wanneer wij op zoek zijn naar industrieel reinigers uit de regio Turnhout zullen wij u contacteren voor deze functie. Takenpakket: U staat in voor het onderhoud en de reiniging van verschillende apparatuur en machines. U gebruikt verschillende schoonmaakproducten, materialen en technieken. (Bv: verwijderen van stof en vuil, voorspoelen, inschuimen, afspuiten en desinfecteren van machines en opblinken van lijnen) Werkuren: Dit kunnen dag, avond - en nachtopdrachten zijn. Dit afhankelijk van de vraag van de klant.

  • Mystery Shopper (Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel)

    Regio: Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel

    Bedrijf: M-Eye

    Type: Werfreserve

    Aan de hand van een specifiek scenario, evalueer je voor ons de klantenbeleving bij onze klanten. Na jouw bezoek, vul je online een volledige checklist in. Deze opdrachten vinden plaats in heel België en zijn heel afwisselend van aard. Jij bepaalt zelf welke je interessant vindt en welke je kan inplannen in jouw agenda.

  • keukenhulp (flexi-job of extra) (BREDENE)

    Regio: BREDENE

    Bedrijf: L'HOMARD ET LA MOULE

    Type: Flexijob

    Je helpt ons in de keuken bij alles wat met de keuken te maken heeft (van groenten wassen en snijden tot desserts maken).

Zoek naar antwoorden van Peuterland Stedelijke kinderdagverblijf in sociale netwerken
Look for responds of Peuterland Stedelijke kinderdagverblijf in social networks

Lees alle opmerkingen voor Peuterland Stedelijke kinderdagverblijf. Laat een reactie achter voor Peuterland Stedelijke kinderdagverblijf. Peuterland Stedelijke kinderdagverblijf bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Peuterland Stedelijke kinderdagverblijf. Leave a respond for Peuterland Stedelijke kinderdagverblijf. Peuterland Stedelijke kinderdagverblijf on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Peuterland Stedelijke kinderdagverblijf op de google maps. Adres en contacten Peuterland Stedelijke kinderdagverblijf
Location of Peuterland Stedelijke kinderdagverblijf on the google maps. Address and contacts of Peuterland Stedelijke kinderdagverblijf

Andere gerelateerde bedrijven als come Peuterland Stedelijke kinderdagverblijf Peuterland Stedelijke kinderdagverblijf: JOSE CALLENS | Sportex BVBA | Haarstudio B & B | Van Gool B | PATRICK DENIERE

Other related companies as Peuterland Stedelijke kinderdagverblijf: JOSE CALLENS | Sportex BVBA | Haarstudio B & B | Van Gool B | PATRICK DENIERE

Peuterland Stedelijke kinderdagverblijf is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Peuterland Stedelijke kinderdagverblijf, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02025024414. Het bedrijf Peuterland Stedelijke kinderdagverblijf bevindt zich op het adres: Blauwe Steenstraat 1; 9200; Dendermonde. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 439,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 100,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Social service organizations. Producten gemaakt in Peuterland Stedelijke kinderdagverblijf zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Peuterland Stedelijke kinderdagverblijf is Steenkoolmijnen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Peuterland Stedelijke kinderdagverblijf is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Peuterland Stedelijke kinderdagverblijf, openstaande posities, locatie van Peuterland Stedelijke kinderdagverblijf op de kaart.

Peuterland Stedelijke kinderdagverblijf is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is Peuterland Stedelijke kinderdagverblijf, company assigned to the tax number BE02025024414. The company Peuterland Stedelijke kinderdagverblijf is located at the address: Blauwe Steenstraat 1; 9200; Dendermonde. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 439,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 100,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Social service organizations. Products created in Peuterland Stedelijke kinderdagverblijf were not found.
The main activity of Peuterland Stedelijke kinderdagverblijf is Coal Mining, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Peuterland Stedelijke kinderdagverblijf is not available. You also can look at reviews of Peuterland Stedelijke kinderdagverblijf, open positions, location of Peuterland Stedelijke kinderdagverblijf on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Peuterland Stedelijke kinderdagverblijf, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Peuterland Stedelijke kinderdagverblijf, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Peuterland Stedelijke kinderdagverblijf, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Peuterland Stedelijke kinderdagverblijf, employees, financial statistics.