Oxfam Wereldwinkel

Particuliere bedrijvenOnroerend goed • Oxfam Wereldwinkel
Private companiesReal Estate • Oxfam Wereldwinkel

Contactgegevens Oxfam Wereldwinkel: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Oxfam Wereldwinkel: address, phone, fax, email, website, opening hours

Oxfam Wereldwinkel

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Bruggestraat 17; 8700; Tielt, België

Telefoon (phone): 051 40 41 03 (+32-051 40 41 03) 051 40 41 03 (+32-051 40 41 03)

Fax (fax): 051 40 41 03 (+32-051 40 41 03) 051 40 41 03 (+32-051 40 41 03)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Oxfam Wereldwinkel: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Oxfam Wereldwinkel"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Oxfam Wereldwinkel"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Oxfam Wereldwinkel, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Oxfam Wereldwinkel. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Oxfam Wereldwinkel, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Oxfam Wereldwinkel. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Oxfam Wereldwinkel
Products information Oxfam Wereldwinkel

BTW identificatienummer (tax): BE04498046875
Ondernemingsnummer: 1510589599
Hoofdstad (capital): 899,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 362,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2000

Producten die in Oxfam Wereldwinkel zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Social service organizations

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Oxfam Wereldwinkel
(Get full report from official database of BE for Oxfam Wereldwinkel)

Aanvulling soorten activiteiten voor Oxfam Wereldwinkel
Addition kinds of activities for Oxfam Wereldwinkel

334100. Secundaire nonferro metalen | Secondary nonferrous metals
36790400. Elektronische kristallen | Electronic crystals
50310000. Timmerhout, multiplex en millwork | Lumber, plywood, and millwork
51729900. Petroleumproducten, nec, nec | Petroleum products, nec, nec
80699900. Speciaalziekenhuizen, behalve psychiatrische, nec | Specialty hospitals, except psychiatric, nec

Werken bij Oxfam Wereldwinkel: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Oxfam Wereldwinkel: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Oxfam Wereldwinkel. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Oxfam Wereldwinkel. Looking for open vacancies in other companies

  • Winkelbediende (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ADECCO GENK INDUSTRIE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor Zara te Genk zijn we dringend op zoek naar 3 tijdelijke verkopers (M/V) ter ondersteuning Taken klanten verderhelpen leveringen uitpakken en labellen winkel aanvullen onderhoud winkel

  • Magazijnier, vaste late (ERPE-MERE)

    Regio: ERPE-MERE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Functie : ° ontvangst nemen en stockeren van grondstoffen ° verzendklaarmaken van orders ° zendnota's aanmaken ° laad- en loswerk uitvoeren ° kwaliteitscontrole ° stockbeheer

  • Schrijnwerker Binnendienst M/V (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant van ons in Overpelt zijn we op zoek naar een schrijnwerker om hun team te versterken. Je beschikt over de basiskennis in de schrijnwerkerij. Je helpt ondersteunend naar de collega's en daarnaast dien je ook machines te kunnen bedienen zoals een opdeelzaag, een schaaf en een toupie. Dit zal volledig aangeleerd worden.

  • Animator om Minecraft spelers te begeleiden - Heist op den Berg (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: SKILLZ

    Type: Studentenjob

    Zin in een leuke vakantiejob als animator minecraft? Ben je een échte minecraft gamer en heb je zin om je kennis met kinderen te delen? Dan vind je hier de job van je leven!! De minecraft activiteiten worden afgewisseld met spel. Er zijn steeds 2 groepen die afwisselend minecraft spelen en spelactiviteiten doen. Je begeleidt dus 2 afzonderlijke groepen van 12 kinderen. De spelactiviteiten worden door een andere monitor voorzien.

  • Jobstudent (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: Kruidvat

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

  • Student Bakkerij (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: FORUM JOBS HERENTALS

    Type: Studentenjob

    Voor een bakkerij te Herentals rekruteert Forum Jobs STUDENTEN voor het helpen in de winkel. Takepakket: Het bedienen van klanten in de winkel De toonbank klaarzetten en onderhouden De winkel op orde houden Betalingen ontvangen aan de hand van een elektronisch kassasysteem

  • Elektrische renovatie (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: K. Verstraete & Zoon nv

    Type: Vaste Job

    Voor een grootschalig project in Antwerpen zijn wij op zoek naar een 4-tal extra elektriciens. Het project omvat het vernieuwen van kabelgoten, verlichting, borden,... in een tunnel in Antwerpen. De collega's verzamelen iedere ochtend rond 5u om met een bedrijfscamionette naar de werf te vertrekken. Voor de verre verplaatsingen is een financiële tegemoetkoming voorzien.

  • Plaatser van zonnepanelen (HOLSBEEK)

    Regio: HOLSBEEK

    Bedrijf: DEFISAT

    Type: Vaste Job

    DEFISAT WERFT AAN MEERDERE PLAATSERS VAN ZONNEPANELEN !

  • Senior Process Engineer (HAZOP) (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: KH Engineering België NV

    Type: Vaste Job

    De senior process Engineer is verantwoordelijk voor de opvolging en uitvoering van alle process engineering activiteiten tijdens uitvoeringh van de projecten. Tijdens concept: Evalueren van bestaande processen uitwerken van verschillende opties voor bestaande en nieuwe processen selecteren finale optie Tijdens basis ontwerp: opstellen van massa - en energiebalansen opzetten process flow diagrammen selecteren van de correcte materialen en leidingspecificaties dimensioneren van apparaten en instrumenten opstellen process datasheets uivoeren van hydraullische drukvalbeveiligingen en dimensioneren van de leidingen berekenen van overdrukbeveiligignen Verder neem je ook deel aan de veiligheidsevaluaties tijdens de verschillende stappen van het project. Je coördineert, doet de uitvoering en documentatie van de proces veiligheidstudies.

  • Bediende Verkoper Colruyt Sint Katelijne Waver (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: COLRUYT

    Type: Vaste Job

    Als bediende verkoper is het jouw job om klanten zo goed mogelijk te helpen. Je zorgt dat de producten goed zichtbaar en bereikbaar zijn en bent vriendelijk en hulpvaardig. En omdat je fier bent op je winkel, zorg je dat hij er altijd netjes bij ligt. Zo zorg je voor tevreden klanten die efficiënt en makkelijk hun boodschappen kunnen doen, tegen de laagste prijzen. Klanten bedienen aan de kassa en rekken bijvullen, vormen het grootste deel van je job. Toch ziet elke dag er anders uit, want elke klant is anders en heeft specifieke noden. Je helpt bij een Collishop-reservatie, organiseert degustaties, geeft informatie over een product … Extra voordeel: je mag als eerste nieuwe producten ontdekken en krijgt in primeur te weten welke artikelen een Rode Prijs of Extra-korting krijgen. Dat helpt je bovendien om klanten altijd correct te informeren. Blijven leren en jezelf ontwikkelen, maken deel uit van je job. Tijdens je eerste maanden krijg je begeleiding van een peter of een meter. Daarnaast geven we je de mogelijkheid om zelf je verdere ontwikkeling in handen te nemen. We investeren heel veel in onze medewerkers, want we geloven dat we als firma pas kunnen groeien als zij groeien. En we vinden het belangrijk dat onze medewerkers lang bij ons blijven en zich ook na enkele jaren even betrokken voelen.

  • Commercieel en punctueel administratief bediende M/V (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: SIJS bvba

    Type: Vaste Job

    Wij zoeken een commercieel en punctueel administratief bediende om onze back-office te versterken. Jouw taken: Je wordt verantwoordelijk voor de klantenadministratie - je volgt de dossiers van de klanten nauwgezet op, dit van A-Z: bestellingen, facturatie, leveringen en debiteurenopvolging. Hierbij heb je vooral telefonisch contact met de klanten. Onze klanten zijn professionele vakmensen (schilders, schrijnwerkers, aannemers, architecten, bouwondernemingen,...) en particulieren.

  • Vertegenwoordiger B2C Energie (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: All Round

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn opzoek naar nieuwe vertegenwoordigers voor onze Energie campagne. Je taken zullen de volgende omvatten Zelfstandig werken Product aanbrengen aan prospecten Expert worden in de energie markt

Zoek naar antwoorden van Oxfam Wereldwinkel in sociale netwerken
Look for responds of Oxfam Wereldwinkel in social networks

Lees alle opmerkingen voor Oxfam Wereldwinkel. Laat een reactie achter voor Oxfam Wereldwinkel. Oxfam Wereldwinkel bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Oxfam Wereldwinkel. Leave a respond for Oxfam Wereldwinkel. Oxfam Wereldwinkel on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Oxfam Wereldwinkel op de google maps. Adres en contacten Oxfam Wereldwinkel
Location of Oxfam Wereldwinkel on the google maps. Address and contacts of Oxfam Wereldwinkel

Andere gerelateerde bedrijven als come Oxfam Wereldwinkel Oxfam Wereldwinkel: FLUCP SNC | CENTRE PHYTO-ESTH?TIQUE | Aveco BVBA | PAUL LYBAERT | Bossers C

Other related companies as Oxfam Wereldwinkel: FLUCP SNC | CENTRE PHYTO-ESTH?TIQUE | Aveco BVBA | PAUL LYBAERT | Bossers C

Oxfam Wereldwinkel is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Oxfam Wereldwinkel, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04498046875. Het bedrijf Oxfam Wereldwinkel bevindt zich op het adres: Bruggestraat 17; 8700; Tielt. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 899,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 362,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Social service organizations. Producten gemaakt in Oxfam Wereldwinkel zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Oxfam Wereldwinkel is Onroerend goed, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Oxfam Wereldwinkel is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Oxfam Wereldwinkel, openstaande posities, locatie van Oxfam Wereldwinkel op de kaart.

Oxfam Wereldwinkel is a company, that was registered 2000 in N\A region, Belgium. Full name of company is Oxfam Wereldwinkel, company assigned to the tax number BE04498046875. The company Oxfam Wereldwinkel is located at the address: Bruggestraat 17; 8700; Tielt. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 899,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 362,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Social service organizations. Products created in Oxfam Wereldwinkel were not found.
The main activity of Oxfam Wereldwinkel is Real Estate, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Oxfam Wereldwinkel is not available. You also can look at reviews of Oxfam Wereldwinkel, open positions, location of Oxfam Wereldwinkel on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Oxfam Wereldwinkel, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Oxfam Wereldwinkel, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Oxfam Wereldwinkel, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Oxfam Wereldwinkel, employees, financial statistics.