FLTHE BELIZIA SHOE NV

Contactgegevens FLTHE BELIZIA SHOE NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLTHE BELIZIA SHOE NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLTHE BELIZIA SHOE NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Zeepstraat 29 3740 Bilzen - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-89-51-02-90 32-89-51-02-90

Fax (fax): 32-89-49-28-82 32-89-49-28-82

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLTHE BELIZIA SHOE NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLTHE BELIZIA SHOE NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLTHE BELIZIA SHOE NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLTHE BELIZIA SHOE NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLTHE BELIZIA SHOE NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLTHE BELIZIA SHOE NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLTHE BELIZIA SHOE NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLTHE BELIZIA SHOE NV
Products information FLTHE BELIZIA SHOE NV

BTW identificatienummer (tax): BE03570526123
Ondernemingsnummer: 7182556152
Hoofdstad (capital): 135,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 867,000,000 EUR
Werknemers (employees): 11 to 50
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2000

Producten die in FLTHE BELIZIA SHOE NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Footwear

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLTHE BELIZIA SHOE NV
(Get full report from official database of BE for FLTHE BELIZIA SHOE NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLTHE BELIZIA SHOE NV
Addition kinds of activities for FLTHE BELIZIA SHOE NV

5521. Gebruikte autodealers | Used car dealers
5714. Drapery en stoffering winkels | Drapery and upholstery stores
20920200. Voorbereide vis of andere zeevruchtencakes en stokjes | Prepared fish or other seafood cakes and sticks
33560302. Magnesium- en magnesiumlegering: rollen, tekenen of extruderen | Magnesium and magnesium alloy: rolling, drawing,or extruding
42139908. Vloeibaar aardolietransport, niet-lokaal | Liquid petroleum transport, non-local
76999913. Wiel en caster reparatie | Wheel and caster repair
80210103. Maxillofacial specialist | Maxillofacial specialist
91990103. Aankoopkantoor, overheid | Purchasing agency, government

Werken bij FLTHE BELIZIA SHOE NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLTHE BELIZIA SHOE NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLTHE BELIZIA SHOE NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLTHE BELIZIA SHOE NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator VPK vaste nacht (OUDEGEM)

    Regio: OUDEGEM

    Bedrijf: Synergie Dendermonde Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze grote klant VPK te Oudegem, zijn we op zoek naar een operator voor de vaste nachtploeg te versterken. Qua jobomschrijving: Het opstarten en bewaken van het volledige productieproces van de machine: een afwerkingmachine produceert meestal verschillende producten per ploeg. Ieder product vereist een wissel van stempels, stansen, inkt en karton. Het instellen van de machine en het treffen van alle nodige voorbereidingen. Het mee instaan voor een goede technische en veilige werking van de machine. Het geven van vaktechnische aanwijzingen en instructies aan ondersteunende medewerkers. Het overleggen met verantwoordelijken productie, stempels/stansen/inkt, technische dienst, planning en distributie.

  • Poederlakkers (V/M) (LICHTERVELDE)

    Regio: LICHTERVELDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als polyvalent medewerker aan onze gloednieuwe poederlaklijn vorm je een belangrijke schakel in het poederlakproces door o.a. volgende taken op jou te nemen: - Je staat in voor de logistieke verhandeling van basismaterialen en afgewerkte producten. - Voor het vervoer kan je gebruik maken van een heftruck of stapelaar. - Je staat in voor de bevoorrading (de te lakken onderdelen) van het ophangsystemen aan het begin van de laklijn. -Je staat in voor het controleren van de gelakte stukken die de laklijn verlaten. -Je staat in voor het stockeren van gelakte materialen: het in pakken binden, stockeren en laden van afgewerkte producten. -Tot slot draag je mee zorg voor een nette en aangename werkomgeving en ben je gemotiveerd om nauw samen te werken met collega’s zodat je voor elkaar in de bres kan springen waar nodig.

  • SCHILDER (GEETBETS)

    Regio: GEETBETS

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Geetbets zijn we op zoek naar een schilder, bij voorkeur met ervaring 

  • Machinist (m/v) (LAAKDAL)

    Regio: LAAKDAL

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Laakdal werkzaan in de grondwerken zijn we op zoek naar een ervaren machinist.

  • HUISHOUDHULP (M/V) - REGIO Sint-Amandsberg! Kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • HULPELECTRICIEN / HANDLANGER voor de werven in Antwerpen (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ELEKTROPLAN

    Type: Vaste Job

    Je assisteert op de werf op van aanvang tot afwerking . Je helpt mee met het plaatsen van leidingen, stopcontacten, verlichting, beveiliging, toegangscontrole, aansluiten borden, aansluitingen, indienststellingen e.d. Je hebt inzicht in de werken en beschikt over de postitieve spirit op de werken grondig af te werken. Een eerste werkervaring is een voordeel.

  • System Engineer - Network Engineer (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: Konvert Office Gent

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor technische oplossingen op vlak van Microsoft OS, VMWare, Active Directory, Exchange, SAN/NAS, Terminal server (Citrix), Netwerkprotocols (TCP, VLAN, QOS), Firewalls en Microsoft Office 365. Hiervoor werk je ongeveer 80% bij de klant en 20% van op kantoor. Je neemt klantendossiers werkelijk ter harte, denkt mee met de klant en adviseert hem met betrekking tot vernieuwingen in zijn ICT park. Je begeleidt de klant bij het opstellen en het documenteren van de volledige installatie.

  • Senior aankoper (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: Konvert Interim Menen

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, een productiefirma te Gullegem, zijn wij op zoek naar een Senior aankoper portefeuille alu profielen en gereedschappen / klein materiaal. We zijn op zoek naar een zelfstandig gedreven medewerker met gedegen MRP-kennis Functie  Samen met 3 collega's sta je in voor de algemene aankoop van alu profielen en gereedschappen/klein materiaal.  Je plaatst bestellingen voor jouw artikelengroep en volgt de afroepen en leveringen op. Daartoe maak je gebruik van een ERP-pakket (Axapta) en sta je in contact met de productieleiders m.b.t de capaciteitsplanning.  Je volgt actief het stockbeheer voor jou artikelengroep op. Je herberekent daartoe de minimumvoorraden i.f.v. productwijzigingen en het jaarverbruik hiervoor met je uitstekend met Exel en meer bepaald met draaitabellen kunnen werken.

  • Schadebeheerder (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: STEGMANN BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Voor een klant in de Antwerpse haven zijn we opzoek naar een schadebeheerder. Zo ben je verantwoordelijk voor de opvolging en afhandeling van alle materiële schadedossiers van aangifte tot definitieve afhandeling. Jouw taken · Je zorgt voor een juiste interpretatie van de schadeaangiftes (aansprakelijkheid, schadevergoeding,…). · Je analyseert de ontvangen informatie en stelt waar nodig een expert aan. · Je zorgt voor een professionele en degelijke communicatie met verzekeraars, experten,… . · Je voert alle administratieve taken correct en tijdig uit. · Je berekent de te voorziene reserves op basis van de ontvangen informatie. · Je houdt de klanten gedurende het volledige proces op de hoogte van de evolutie van het schadegeval. · Je zorgt voor een correcte, snelle en efficiënte regeling van de schade. Claims

  • Business Developer Industriële Machines (GITS)

    Regio: GITS

    Bedrijf: DB & S MACHINES

    Type: Vaste Job

    U bent integraal verantwoordelijk voor het uitbouwen van de professionele business unit industriële machines. Dit houdt o.m. in : - analyseren van het marktpotentieel - definiëren van de marktbenaderingsstrategie - persoonlijke approach en salesopvolging van industriële projecten incl. het afsluiten van contracten - advies geven m.b.t. de lay-out en logistieke flow op de werkvloer - onderhandelen over financieringsmodaliteiten - geven van opleidingen en demo's - overleggen met de leveranciers m.b.t. de technische oplossingen voor klanten

  • Operator buigafdeling 2 ploegen (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: Konvert Interim Kortrijk Centrum

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf regio Kortrijk zijn we op zoek naar een Operator buigafdeling 2 ploegen (m/v) Taken: - Goederen opleggen en afhalen. - Bedienen van de machine en in staat zijn om programma's te selecteren. - Ontbramen van buizen. - Visuele controle.

  • Aangeboden: stageplek HR (professionele bachelor) (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: BRADY

    Type: Leercontract

    Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde en gedreven stagiaire HR. Je krijgt de kans om mee te werken aan de volgende zaken: Rekruteringen en selecties: face to face interviews / telefonische screenings meevolgen vacature intakes met managers CV's screenen assessments meevolgen vacatures posten op jobsites de adminstratie verzorgen kandidaten feedback geven interne HR communicatie interne job transfers/promoties ... HR projecten: meedenken over zaken als employer branding, stageprogramma's soft HR projecten ...

Zoek naar antwoorden van FLTHE BELIZIA SHOE NV in sociale netwerken
Look for responds of FLTHE BELIZIA SHOE NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLTHE BELIZIA SHOE NV. Laat een reactie achter voor FLTHE BELIZIA SHOE NV. FLTHE BELIZIA SHOE NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLTHE BELIZIA SHOE NV. Leave a respond for FLTHE BELIZIA SHOE NV. FLTHE BELIZIA SHOE NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLTHE BELIZIA SHOE NV op de google maps. Adres en contacten FLTHE BELIZIA SHOE NV
Location of FLTHE BELIZIA SHOE NV on the google maps. Address and contacts of FLTHE BELIZIA SHOE NV

Andere gerelateerde bedrijven als come FLTHE BELIZIA SHOE NV FLTHE BELIZIA SHOE NV: M STANDS | Travco | Envirotox NV | Las Vegas | AZERTY NV

Other related companies as FLTHE BELIZIA SHOE NV: M STANDS | Travco | Envirotox NV | Las Vegas | AZERTY NV

FLTHE BELIZIA SHOE NV is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FLTHE BELIZIA SHOE NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03570526123. Het bedrijf FLTHE BELIZIA SHOE NV bevindt zich op het adres: Zeepstraat 29 3740 Bilzen - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 11 to 50 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 135,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 867,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Footwear. Producten gemaakt in FLTHE BELIZIA SHOE NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLTHE BELIZIA SHOE NV is Huismeubelen, Inrichting en Apparatuurwinkels, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLTHE BELIZIA SHOE NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLTHE BELIZIA SHOE NV, openstaande posities, locatie van FLTHE BELIZIA SHOE NV op de kaart.

FLTHE BELIZIA SHOE NV is a company, that was registered 2000 in N\A region, Belgium. Full name of company is FLTHE BELIZIA SHOE NV, company assigned to the tax number BE03570526123. The company FLTHE BELIZIA SHOE NV is located at the address: Zeepstraat 29 3740 Bilzen - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 11 to 50 employees work in this company. Capital - 135,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 867,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Footwear. Products created in FLTHE BELIZIA SHOE NV were not found.
The main activity of FLTHE BELIZIA SHOE NV is Home Furniture, Furnishings and Equipment Stores, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of FLTHE BELIZIA SHOE NV is not available. You also can look at reviews of FLTHE BELIZIA SHOE NV, open positions, location of FLTHE BELIZIA SHOE NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLTHE BELIZIA SHOE NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLTHE BELIZIA SHOE NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLTHE BELIZIA SHOE NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLTHE BELIZIA SHOE NV, employees, financial statistics.