OCMW Wevelgem

Contactgegevens OCMW Wevelgem: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data OCMW Wevelgem: address, phone, fax, email, website, opening hours

OCMW Wevelgem

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Deken Jonckheerestraat 9; 8560; Wevelgem, België

Telefoon (phone): 056 41 26 28; 056 43 55 00; 056 43 55 20; 056 43 55 40 (+32-056 41 26 28; 056 43 55 00; 056 43 55 20; 056 43 55 40) 056 41 26 28; 056 43 55 00; 056 43 55 20; 056 43 55 40 (+32-056 41 26 28; 056 43 55 00; 056 43 55 20; 056 43 55 40)

Fax (fax): 056 40 20 64 (+32-056 40 20 64) 056 40 20 64 (+32-056 40 20 64)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) OCMW Wevelgem: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "OCMW Wevelgem"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "OCMW Wevelgem"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van OCMW Wevelgem, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen OCMW Wevelgem. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of OCMW Wevelgem, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees OCMW Wevelgem. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti OCMW Wevelgem
Products information OCMW Wevelgem

BTW identificatienummer (tax): BE01123870849
Ondernemingsnummer: 7289123535
Hoofdstad (capital): 735,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 845,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Producten die in OCMW Wevelgem zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Social service organizations

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor OCMW Wevelgem
(Get full report from official database of BE for OCMW Wevelgem)

Aanvulling soorten activiteiten voor OCMW Wevelgem
Addition kinds of activities for OCMW Wevelgem

22110600. Tapijtwerk, tapijtwerk en wandbekleding: katoen | Upholstery, tapestry and wall coverings: cotton
26579901. Voedselbakken, vouwen: gemaakt van aangekocht materiaal | Food containers, folding: made from purchased material
32910102. Sponzen, schuren: metallic | Sponges, scouring: metallic
35560102. Kaasmakende machines | Cheese making machinery
36340406. Vaporizers, elektrisch: huishouden | Vaporizers, electric: household
55510303. Zeilen en uitrusting | Sails and equipment

Werken bij OCMW Wevelgem: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in OCMW Wevelgem: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor OCMW Wevelgem. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for OCMW Wevelgem. Looking for open vacancies in other companies

  • Administratief Bediende || Technische Affiniteit || SNELLE OPSTART VERZEKERD! (LOPPEM)

    Regio: LOPPEM

    Bedrijf: SYNERGIE CAREERS BRUGGE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Administratieve ondersteuning Het beheren van de mailbox, agenda, planaanvragen, transport en materiaalbeheer Planning opmaken van kleine aannemerswerken Input van de gevens in de tool van onze klant Stockbeheer van de gebruikte materialen Signalisatievergunningen aanvragen Meetstalen en bestelbonnen opmaken Aanvragen en beheer van Klip/Klim

  • Verkoopsters groenten & fruit regio Geel (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: ASAP GEEL

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je verkoopt groenten en fruit aan individuele klanten. Je stalt de producten volgens de regels en op een aantrekkelijke manier uit. Je weegt en verpakt groenten en fruit. Je informeert de klanten over de producten. Je werkt binnen in een geklimatiseerde winkel, het werk is voornamelijk rechtstaand. Je loopt af en aan in de winkel en de voorraadruimte. Soms verplaats je ook zware lasten. De eerste weken zal je ook tewerkgesteld worden in de omliggende gemeenten

  • TECHNISCH VERKOPER - DOE HET ZELF ZAAK - REGIO GENT 7225528 / 6 C (MELLE)

    Regio: MELLE

    Bedrijf: MANPOWER Kantoor Gent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor bedrijf dat actief is op gebied van sanitair, verwarming en elektriciteit zijn we op zoek naar een VERKOPER voor de Gentse vestiging. Je zal verantwoordelijk zijn voor het ontvangen en begeleiden van de klanten. Daarnaast adviseer je de klanten bij het bepalen van de juiste materiaalkeuze voor hun elektriciteits-, verwarmings of sanitaire installaties. Verder maak je ook offertes en volg je bestellingen op. Je zal van dinsdag tot zaterdag werken en dit van 9-18h (op zaterdag tot 16h).

  • Poetshulp met dienstencheques Lier/Koningshooikt (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: LIERS CENTRUM VOOR GEZINSZORG

    Type: Dienstenchequebaan

    Gaan poetsen en /of strijken bij mensen thuis in de regio Lier en Koningshooikt.

  • Winkelbediende (jobstudent) (RAMSKAPELLE)

    Regio: RAMSKAPELLE

    Bedrijf: ADECCO ZEEBRUGGE

    Type: Studentenjob

    Voor een uniek een hip concept te Knokke-Heist zijn wij op zoek naar een aantal jobstudenten. Het concept is een shop in shop in Delhaize van Knokke-Heist. Ze bieden hoofdzakelijk ambachtelijke producten aan zoals, charcuterie, tapasschotels, kaasschotels, verse pizza's, belegde broodjes,... Takenpakket: klanten adviseren bedienen van cliënteel netjes houden van de toonbank

  • Keukenmedewerker/hulpkok (jobstudent) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Merl'O

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar een jobstudent(e) die kan werken op vrijdagavond. Indien u zich ook op weekavonden en sporadisch op zaterdagavond kan vrijmaken is dit een pluspunt. Deze job houdt in dat je voornamelijk helpt met de voorbereidingen en de koude kant. Daarnaast wordt er ook geholpen met de afwas. Enkel solliciteren via mail. Dit met een voorstelling van jezelf, uitleg over jouw werkervaringen en motivatie. Dit met een cv in bijlage.

  • Stagiair(e) SignIn Web App (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: ORBID

    Type: Studentenjob

    Een bestaande WPF-applicatie ‘SignIn’ herschrijven naar een Web App. De applicatie: ‘SignIn’ is een applicatie waarbij bezoekers zich kunnen registreren aan een onthaal in een onderneming. Na de registratie krijgt de persoon met wie de bezoeker een afspraak heeft, een melding van aankomst. Terzelfdertijd wordt een QRcode naar de bezoeker gestuurd zodat bij het verlaten van de onderneming het volstaat om enkel die QR te scannen om uitgeschreven te worden. Op deze manier heeft de onderneming een realtime overzicht van alle aanwezigen. Naast het raadplegen van diverse rapporten (overzicht aanwezigen, enquête onthaal, … ) kan een onderneming ook nog extra info meegeven aan de bezoeker (events, evacuatieplan, …). Voor meer info kan je terecht op “www.orbid.be/Software/Orbid-Signin-registratie-bezoekers” Doel: Niet alleen bestaande WPF-programma omzetten naar een Single Page Application (SPA), ook nieuwe features integreren in de nieuwe SaaS-oplossing. Hiervoor zal je nauw samenwerken met ervaren collega’s.

  • Wegenwerker / Klinkerlegger (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Onze klant is gespecialiseerd in wegeniswerken en het aanleggen van parkings en opritten. Bovendien nemen ze ook nog rioleringswerken, beplantingswerken en grondwerken voor hun rekening! Hoe allrounder jij bent, hoe beter dus ! Je zal instaan voor het leggen van klinkers op parkings en opritten, het plaatsen van boordstenen, wegeniswerken .. Een zeer gevarieerde job met mogelijkheden om je verder te ontwikkelen.

  • MEDEWERKER VERKOOP : Regio Antwerpen (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ALDI

    Type: Vaste Job

    Zin om mee te schrijven aan het succesverhaal van ALDI? Dit kan als : MEDEWERKER VERKOOP Jouw taken : Je speelt een belangrijke rol in de dagelijkse werking van de winkel : Je verzekert een vlotte kassabediening. Je zorgt ervoor dat de rekken steeds aangevuld zijn. Dankzij jou is de winkel altijd tiptop in orde, zodat onze klanten aangenaam kunnen winkelen. Je helpt onze klanten met een glimlach.

  • VERKOPER / VERKOOPSTER KREFEL SCHOTEN (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: KREFEL SCHOTEN

    Type: Vaste Job

    Als gedreven voltijdse verkoper (m/v) (35u/week) informeer je de klanten over het uitgebreide gamma en de service van Krëfel in onze winkel te Schoten. Je adviseert de klanten over de werking en mogelijkheden van de toestellen. Je helpt hen juist te kiezen en je zorgt voor tevreden klanten. Jouw profiel: Je bent klant- en servicegerichten hebt bij voorkeur reeds ervaring in het omgaan met klanten. Je hebt een sterke interesse in multimedia en huishoudelektro, je communiceert zeer vlot in het Nederlands en je houdt van verkopen. Je werkt als dynamische bediende graag in een gedreven team. Je bent accuraat, integer, georganiseerd, enthousiast en contactvaardig. Je geeft blijk van verantwoordelijkheidszin, bent stressbestendig en werkt volgens de regels. Niet je opleiding, wel je ingesteldheid en motivatie zijn voor ons belangrijk.

  • Bouwfirma Baldewijns&Co - Projectleider Afbraak/Grondverzet (KURINGEN)

    Regio: KURINGEN

    Bedrijf: Baldewijns

    Type: Vaste Job

    Wij zijn Baldewijns&Co – Klasse 6 partner voor Grond- en Afbraakwerken en INFRA Succesvolle KMO - team van +50 gedreven medewerkers Innovatief/vooruitstrevend – steeds alert voor nieuwe technologieën/technieken Ervaren en professioneel – al ruim 30 jaar Jij mag Boeiende afbraakprojecten coördineren van A tot Z Opvolgen van kwaliteit, uitvoeringstermijnen en budgetten Aansturen – bouwteam op de werf Voorbereiden – vorderingsstaten en vergaderingen Opvolgen – projectadministratie in KDP Bouwoffice Samenwerken – binnendienst/werfleiders/projectleiders Rapporteren – aan de zaakvoerder

  • Flexijob zaalmedewerker (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: BELGE

    Type: Flexijob

    Cafe Belge is op zoek naar een enthousiaste flexibele flexi medewerker voor de bar/zaal, beschikbaar tydens weekend, weekavonden is een pluspunt. Uren en dagen zijn bespreekbaar

Zoek naar antwoorden van OCMW Wevelgem in sociale netwerken
Look for responds of OCMW Wevelgem in social networks

Lees alle opmerkingen voor OCMW Wevelgem. Laat een reactie achter voor OCMW Wevelgem. OCMW Wevelgem bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for OCMW Wevelgem. Leave a respond for OCMW Wevelgem. OCMW Wevelgem on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie OCMW Wevelgem op de google maps. Adres en contacten OCMW Wevelgem
Location of OCMW Wevelgem on the google maps. Address and contacts of OCMW Wevelgem

Andere gerelateerde bedrijven als come OCMW Wevelgem OCMW Wevelgem: ELIANE LORETTE | INFOTEL | KRIJO'S TATTOO | COLOR PLUS | ELDI-TF

Other related companies as OCMW Wevelgem: ELIANE LORETTE | INFOTEL | KRIJO'S TATTOO | COLOR PLUS | ELDI-TF

OCMW Wevelgem is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is OCMW Wevelgem, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01123870849. Het bedrijf OCMW Wevelgem bevindt zich op het adres: Deken Jonckheerestraat 9; 8560; Wevelgem. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 735,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 845,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Social service organizations. Producten gemaakt in OCMW Wevelgem zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van OCMW Wevelgem is Verzekeringsmaatschappijen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van OCMW Wevelgem is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van OCMW Wevelgem, openstaande posities, locatie van OCMW Wevelgem op de kaart.

OCMW Wevelgem is a company, that was registered 2002 in N\A region, Belgium. Full name of company is OCMW Wevelgem, company assigned to the tax number BE01123870849. The company OCMW Wevelgem is located at the address: Deken Jonckheerestraat 9; 8560; Wevelgem. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 735,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 845,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Social service organizations. Products created in OCMW Wevelgem were not found.
The main activity of OCMW Wevelgem is Insurance Carriers, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of OCMW Wevelgem is not available. You also can look at reviews of OCMW Wevelgem, open positions, location of OCMW Wevelgem on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over OCMW Wevelgem, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf OCMW Wevelgem, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about OCMW Wevelgem, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company OCMW Wevelgem, employees, financial statistics.